Page 1

SKYDEDØRSSKABE


Du kan vælge mellem 4 typer skydedøre:

1

Basic...... KITCHN Et enkelt og prisbilligt system med aluminiumsrammer, gulvkørende og med gummibelagte hjul ved loft. Der er mulighed for at vælge softluk til Kitchn 1 dørene.

2

KITCHN Et lidt mere eksklusivt, men stadig prisfornuftigt system med rammer i aluminium, gulvkørende på kraftige hjul med kuglelejer, positionsstop og med gummibelagte hjul ved loft. Der er mulighed for at vælge softluk eller en designfyldning til Kitchn 2 dørene.

3

KITCHN Et bredt træstruktur rammesystem. Gulvkørende på kraftige hjul med kuglelejer og gummibelagte dobbelthjul ved loft. Gulvhjulene er skjult i dørens ramme og er desuden monteret med afsporingssikring. Der er mulighed for at vælge softluk til Kitchn 3 dørene.

4

KITCHN Den er udarbejdet i 38 mm kraftig europlade. Gulvkørende på kraftige hjul med kuglelejer og gummibelagte dobbelthjul ved loft. Gulvhjulene er skjult i dørens ramme og er desuden monteret med afsporingssikring. Top og bund skinner leveres i silver. Døren leveres altid med softluk og kan ikke leveres som skrådør.

RAMME SKYDEDØREN Med rammedøren Kitchn 3 - får du nu helt nye muligheder for, at designe en unik skydedør - den er også vel-egnet som rumdeler. Rammerne fås i: hvid, espresso, hvid eg, eg struktur og valnød og der er 14 forskellige fyldningsfarver at vælge imellem. Her er vist nogle eksempler.


HVID HACIENDA Flot bryggersløsning med ekstra dybde. Vaskemaskinen og tørretumbleren er gemt væk bag de flotte skydedøre. Dørene har fyldninger i hvid hacienda og små flotte designsprosser i 11 mm. Flot matchende korpus i den praktiske antracit grå.

3


HVIDT INVENTAR Vi indretter dit skab, så det passer til netop dit behov i det enkelte rum. Vi tilpasser også inventaret til skråvægge og skæve vinkler. Vi tilstræber at lave en indretning, der skaber overblik og god funktionalitet.


HVIDT GLAS Tidsløs skabsløsning med korpus i hvid eg og skydedøre i hvidt glas med 30 mm designsprosser. Vi har et fint udvalg af udtræk til dit skab. Træskuffer, omkredsgitre, sko-udtræk er blandt nogle af mulighederne.

5


SORT GLAS / HVID EG

SPEJL / HVID GLAS

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du ønsker dine skabsfronter. Her er den sorte glas kombineret med hvid eg lamel, som passer til korpus.

Spejldøre er praktiske i soveværelset og kan fint kombineres med andre dørtyper, som vist her med hvid glas med 30 mm designsprosser. Spejldørene er meget velegnede til små rum og gangarealer, da de får rummene til at virke større.


HVID Flot og enkel skabsløsning med bredde hvide skydedøre med designsprosser, som giver en rigtig fin effekt på de enkelte døre.

7


INDIVIDUELLE LØSNINGER Du kan vælge mellem træ-, glas-, højglans- og spejlfronter til skydedørsgarderoben. Med i alt 36 spændende fyldninger og 3 forskellige design fyldninger, som kan kombineres efter dit ønske, har du mulighed for at sætte dit personlige præg på din skydedørsgarderobe.

F = Fyldning K = Korpus

DECOR

F, K

F, K

Hvid Struktur

Hvid

F, K

F, K

F, K

Hvid Eg

Eg struktur

F

F, K

F, K

F, K

Rustik Brun

Rustik Grå

F, K

Antracit Grå

F, K

Hacienda Hvid Hacienda Sort

Valnød

F, K

Rustik Sand

F, K

Espresso

Ask Soft

F

Hvid Perle

LAMEL DECOR

F

F

Hvid Eg Lamel

Eg Struktur Lamel

F

Hvid Lamel

F

Valnød Lamel

LAMEL FINER

FINER

F

Birk Lamel Finer

F

Eg Lamel Finer

F

F, K

Hvid Eg Lamel Finer

Eg Finer

F, K

Hvid Eg Finer

GLAS

F

F

F

Malet glas, Sort

F

Malet glas, Alu

F

F

Satineret Glas Satineret glas, Hvid diamant

F

F

Malet glas, Hvid diamant

Malet glas, Hvid

Klar glas

Satineret Glas Sort

HØJGLANS

SPEJL

F

Bronze Spejl

F

Grå Spejl

F

Sølv Spejl

F, K

F, K

Hvid Højglans

Sort Højglans

www.kitchn.dk

Circante, Alu

Forbehold for trykfejl. Ret til ændringer i priser og specifikationer forbeholdes.

Circante, Hvid

Stream

De øvrige fyldninger kan også bruges som design fyldninger...

08.2012

DESIGNFYLDING 34 CM I HØJDEN

Kitchn.dk skydedørskatalog 2014  

Inspirationskatalog på Kitchn skydelåger og tilbehør.