Page 1

on l i ne maga si n s p r i n g 2 017 1


Michael Bjørno (ejer) og Kirstine Vesterga ard-Poulsen (ejer og kreativ ansvarlig).

velkommen til et inspirerende og personligt møbelhus

”Med lanceringen af vores nye online magasin ønsker vi at forkæle vores kunder. Vi har et behov for, og en forpligtelse til, at holde vores kunder ajour med nyheder, trends og tendenser i og fra HAUS. Derfor har vi valgt at pakke vores nyhedsmail ind i et nyt og lækkert online magasin.” for tæller Kreativ Ansvarlig og ejer Kirstine Vestergaard-Poulsen.” På denne måde kan vi for vores kunder visualisere og synliggøre de seneste nyheder, kampagner og indretninger i butikken. ”Det vil fremadret tet ikke være kedeligt at modtage en nyhedsmail fra HAUS” siger hun og smiler. Velkommen til og god læselyst .

2


velkommen til vores univers s. 4 fotorepor tage fra butikken

kampagner s. 21 gĂĽ ikke glip af de bedste kampagnetilbud

3


velko


ommen til vores univers fotoreportage fra butikken


På 1. sal møder du b.la . vores ”Made in Italy” afdeling med designmøbler fra Italien. Her finder man mærker som Minotti, Knoll Int., Meridiani, Porro og Rimadesio repræsenteret i stilfulde opstillinger. Materialevalget er nøje gennemtænk t og alt emmer af sofistikeret og 6


foto fra butikken

god smag. Som ekstra finesse er belysningen håndplukket fra forskellige mærker, repræsenteret i butikken for at opnå det personlige æstetiske udtr yk. 7


Delphi sofaen fra ERIK JØRGENSEN er en utrolig enkel sofa rent visuelt og falder der ve d også i ma nge s smag . S ofaen be s t å r af moduler og fåe s i to forskellige dybder. Derudover kan der købes puffer i forskellige størrelser. Delphi sofaen fåes med træben eller som her, set i butikken, med stålben.

8


foto fra butikken

foto fra butikken

Stemningsbillede fra FRITZ HANSEN afdelingen. Lampe fra HsH. 9


10


foto fra butikken

Velour og messing hit ter... Ogsü i fremtiden. Denne opstilling er fra butikken og kun opført pü selve fotodagen for at skabe dette billede. Lad os kigge forbi dit hjem, sü vi kan vejlede dig i din boligindretning, og skabe et specifikt tema eller en gennemsyret og stemningsfuld indretning. Vi indret ter gerne et enkelt rum eller hele dit hjem.

11


12

Med vores nye afdeling, ”Made in Italy”, ønsker vi at skabe et supplement til de danske klassikere. Med denne afdeling er der nu både noget til dem der går ef ter en rendyrket italiensk indretning eller dem der ønsker at kombinere dansk med italiensk.


foto fra butikken

Mærkerne er håndplukket og udgøres af nogle af de absolut stærkeste italienske brands. 13


foto fra butikken

Facetslebne drikkeglas og vase fra FREDERIK BAGGER. FREDERIK BAGGER er et af de nye mærker i HAUS . Til den smukke glaskollektion er yderligere blevet tilføjet ser vice i porcelæn. Dæk et smukt bord hvor glas, tallerkener, skåle mm. alle har FREDERIK BAGGERS fine signatur mønster. Borde fra TOM DIXON.

14


foto fra butikken

I HAUS elsker vi at st yle, mixe og br yde med det vanlige. Vi mener at for at opnå et personligt udtryk i dit hjem skal du turde mikse klassisk dansk design med italiensk, og mikse ny t med gammelt. I et mindre og stemningsf yldt miljø som det te, kan du skabe en endnu større ef fek t ved at placere et spejl bag dit stilleben. På den måde opnår du dybde i rummet og et mere magisk udtr yk.

15


foto fra butikken

Close-up fra vores udstilling med møbler fra MINOT TI. Reflektionerne på væggen bag sofaen er fra FLOS Cicatrices de Luxe lampe. Her bliver et kunst værk over sofaen overflødigt da denne lampe nærmest skaber et magisk og effektfuldt udtryk. 16


FLOS Cicatrices de Luxe i forskellige størrelser.

Foto af endnu en ef fek t fuld men samtidig meget enkel lampe der passer over alle t yper af spiseborde. Caboche fra FOSCARINI.

17


foto fra butikken

18


Sommerfugle dome, laves på bestilling så man får det i ens yndlingsfar ve. Prisen varierer afhængig af det antal sommer fugle man ønsker. Her i et lille stilleben med mundblæst og håndskåret glasvase fra GUAXS og bordlampe fra FOSCARINI. Stemningsbillede fra butikkens herreværelse. Her er stemningen sat og hver en lille detalje er gennemtænkt. Oplev blandt andet chester field læder væg og tapet i åleskindslook. Skænk og skrivebord i valnød fra NAVER COLLECTION. Skrivebordsstol fra FRITZ HANSEN og lounge stol fra CARL HANSEN med quiltet pude fra HAUS i eget design og produktion.

foto fra butikken

19


kampagner gĂĽ ikke glip af de bedste kampagnetilbud

21


kampagne

Når du vælger Auping, får du mere end en god sovekomfort. Du får også tryghed for, at din seng er lavet efter bæredygtige principper. Lige nu er der tilbud på udvalgte Auping senge. Du får en sund søvn i et enkelt og stilrent design. Vi vejleder dig, så du får den perfekte komfort. Komplet AUPING Dobbeltseng* Før kr. 19.995,-

Nu kr.

16.995,-􀀥􀁈􀁖􀂺􀁊􀀃􀁙􀁒􀁕􀁈􀁖􀀃􀁅􀁘􀁗􀁌􀁎􀀃􀁒􀁊􀀃􀀃􀌬􀁑􀁇􀀃􀁇􀁈􀁑􀀃􀁖􀁈􀁑􀁊􀀏􀀃􀁇􀁈􀁕􀀃􀁓􀁄􀁖􀁖􀁈􀁕􀀃􀁇

Et sundt liv med masser af energi begynder med en god nattesøvn. Lige nu har vi tilbud på Auping sengebunde og madrasser. Vi vejleder dig, så du får den perfekte komfort. Besøg vores butik og find den seng, der passer dig. Prisen gælder ved køb af en Essential sengeramme, 2 stk. plane sengebunde og 2 stk. Inizio madrasser. Størrelse 160/180/200 x 200/210 cm. Tilbuddet er ekskl. hovedgærde og sengetøj. Gælder tom. 31. marts 2017. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

22


Komplet AUPING Dobbeltseng* Før kr. 39.995,-

Nu kr.

32.995,-􀀥

Et sundt liv med masser af energi begynder med en god nattesøvn. Lige nu har vi tilbud på Auping sengebunde og madrasser. Vi vejleder dig, så du får den perfekte komfort. Besøg vores butik og find den seng, der passer dig. Prisen gælder ved køb af en Original sengeramme, 2 stk. elevationsbunde med 2 motorer og 2 stk. Cresto madrasser. Størrelse 160/180/200 x 200/210 cm. Tilbuddet er ekskl. hovedgærde og sengetøj. Gælder tom. 31. marts 2017. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

23


kampagne

særpris dkr 9.650,Designet af Hans J. Wegner i 1944 Gyngestolen J16 fås i sæbebehandlet eller sortlakeret eg med sæde i naturfarvet papirgarn. Normalpris DKK 13.829,-

Tidsbegrænset kampagneperiode fra 1. februar – 30. april 2017

24


25


handy

55

special edition

26


sofa kampagne Arizona læder

24.995,2,5 Pers, Special Edition 55 Før 29.363,-, Nu kr. 22.995,3 Pers, Special Edition 55. Før 32.897,-, Nu kr.

Natural læder

27.995,2,5 Pers, Special Edition 55 Før 31.607,-, Nu kr. 24.995,3 Pers, Special Edition 55 Før 35.461,-, Nu kr.

Tilbuddet gælder frem til d. 31-03-2017.

27


OX CHAIR Cava læder, sort og mørkebrun Vejl. tilbudspris, stol og skammel: Vejl. udsalgspris: Kr. 77.726

59.800 Hallingdal stof (farve 130, 180 og 370) Fiord stof (farve 171, 191 og 391) Vejl. tilbudspris, stol og skammel: Vejl. udsalgspris: Kr. 67.120

51.500 Tilbuddet gælder til 30.9 2017.

28

design Hans J. Wegner


Køb en OX-Chair med fodskammel og fü skamlen uden beregning.

29


ÆGGET™ Arne Jacobsen designede Ægget™ til lobby- og receptionsområderne i SAS Royal Hotel i København i 1958. Opgaven med at designe alle elementer i hotelbygningen foruden møblerne gav Jacobsens en eneståendemulighed for at omsætte sine teorier om integreret design og arkitektur til praksis. Ægget er en af triumferne i Jacobsens totaldesign – en skulpturel kontrast til bygningens næsten udelukkende vandrette og lodrette overflader. Ægget udsprang af en ny teknik, som Jacobsen var den første til at bruge: en stærk indre skal af skum under polstringen. Ligesom en billedhugger bestræbte Jacobsen sig på at skabe en perfekt form i gips til skallen hjemme i sin garage. DESIGN Arne Jacobsen, 1958.

30

KØB ÆG


fra 38.079,- kr.

KØB ÆGGET™ OG FÅ EN MATCHENDE FODSKAMM

KØB ÆGGET™ OG FÅ EN MATCHENDE FODSKAMMEL

GGET OG FÅ EN ™

Tilbuddet gælder fra 1. april til 31. august 2017.

31


Tak fordi du ønsker at modtage vores nyhedsmail. Vi håber du kunne lide resultatet af vores online magasin og du kan fremover glæde dig til at modtage nyhedsmail med informationer om aktuelle kampagner, invitation til udsalg og andre spændende arrangementer. Du er meget velkommen til at videresende dette magasin til andre bolig- og interiørinteresserede. Gå ikke glip af super inspirerende nyheder fra HAUS. Tilmeld dig via haus.dk, eller ved at ringe til butikken på tel. 9721 7171.

w w w.haus.dk

76

haus

@haus.dk

Profile for Kirstine Vestergaard-Poulsen

Velkommen til vores HAUS univers -  

Et inspirerende og personligt møbelhus ”Med lanceringen af vores nye online magasin ønsker vi at forkæle vores kunder. Vi har et behov for,...

Velkommen til vores HAUS univers -  

Et inspirerende og personligt møbelhus ”Med lanceringen af vores nye online magasin ønsker vi at forkæle vores kunder. Vi har et behov for,...

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded