Page 1

FUNDAMENT i BUSINESSEN

p책

EKSOTISKE NORD-KYPROS 2014


Ta en uke fri, og bygg en bærekraftig business! Våren og høsten er deilige årstider på Nord-Kypros. Våren med sin vakre blomstring, og høsten med sine oliventunge trær. Temperaturen er ikke for høy, men akkurat passe for solhungrige nordboere. Vi inviterer deg til en hel uke hvor du kan nyte deilig temperatur, mens du bygger fundamentet for businessen din. Legge grunnsteinene som vil gjøre bedriften din levedyktig og klar for utvikling og suksess. I trygge, rolige og behagelige omgivelser vil du få muligheten til å gjøre det som skal til for virkelig å få fart på det du brenner for. Gjennom å pleie deg selv, gi næring til optimisme og positivt tankesett, rive ned negative troer og begrensninger du har bygget opp, kombinert med å lære hva som skal til for å danne en god plattform for det du driver med. I FUNDAMENTET vil det bli lagt vekt på at du får mulighet til å utvikle deg selv, slik at du bedre kan utvikle ditt foretak. Leve, nyte, skape endring – meld deg på!

Vi gleder oss til å oppleve fremgang med deg! Britt og Kirsti

Ønsker du mer informasjon, eller å melde deg på, ring: Kirsti: 46400611 eller Britt: 93431224 www.prismen.no – post@prismen.no


Har du fundamentet på plass?

Kirsti har bakgrunn som markedsøkonom, og er sertifisert NLP og transformativ coach. Hun har stor kunnskap innenfor forretningsutvikling med stort fokus på ytre og indre kommunikasjon, samt økonomiforståelse. Hun driver egen praksis i Larvik, og arbeider som kurs/foredragsholder og coach innenfor både personlig utvikling og forretningsutvikling. Motto: be a superhero Kirsti Naper er forfatteren av boka Positiv økonomi – gi slipp på underintjeneren. Hun har designet, og holder kursene Bevisst Selvledelse og Gi slipp på underinntjeneren. I tillegg til dette holder hun foredraget Moderne Bedrift, med påfølgende kurs og oppfølging i større og mindre bedrifter over hele landet.


Ønsker du en bærekraftig business?

Britt ser at det som oftest driver folk frem, er at de har klare mål, og en uforbeholden forpliktelse til seg selv og bedriften sin. For å sette mål, nå mål og nå ut til folket, er aksept av deg selv og produktet ditt, den viktigste brikken. Hun har sin bakgrunn fra læreryrket, markedsføring, mål- og strategiarbeid, samt NLP. Motto: du har hovedrollen Britt Klausen er forfatteren av boka Aksept, nettprogrammet Stjernestatus og CD-en Meditasjon til Stjernestatus. Hun har også designet programmet Trygg i salg, og Trygg på scenen. Hun jobber til daglig som coach, foredragsholder, forfatter og programdesigner.


Ayurvedisk massasje Mens du jobber for en stødig plattform for firmaet ditt, vil du også opparbeide balanse i kroppen. Du kan nyte godt av lindring av stress, lindring av kroppens spenninger, fysisk og psykisk smerte og annet ubehag vi blir påført ellers i hverdagen.

Chacha er Yogamester. Han har også mestertittel i meditasjon og healingmassasje. Han har 25 års erfaring, og hele verden har vært hans arbeidsplass. Han har høy grad av suksess i sitt arbeide med å hjelpe folk til å oppnå og vedlikeholde balanse i kropp og sinn.


Nord-Kypros det glemte paradiset Nord-Kypros er middelhavets best bevarte hemmelighet. Elsket for sitt rolige tempo, lave priser og herlig landsby-følelse. Kystlinjen er utrolig vakker med sine gamle havner hvor du kan spise deilig, lokal sjømat, og strender som strekker seg mil etter mil, omkranset av det krystallklare, asurblå havet. Du vil finne en labyrint av håndverksbutikker og severdigheter når du går på vandring i Nord-Kypros levende byer,

mens idyllisk natur og gamle rustikke landsbyer preger landsbygda. Nord-Kypros har et meget behagelig klima, med varme, tørre somre og milde vintre, og et gjennomsnitt på 300 soldager i året. Kombinasjonen av dette, vakre bukter og severdigheter fra flere hundre år f.Kr., gjør dette til et sted verd å besøke uansett årstid.


Velkommen til

Denizkizi Hotel Hotellet er et bekvemmelig strandhotell, med alle de fasiliteter man trenger. Det er omkranset av frodig landskap, og ligger helt nede ved havet. Hotellet har nyoppussede rom, basseng, treningsrom og flere restauranter. Hva med 책 nyte en deilig middag nede ved stranden?


Du får:           

7 dager på eksotiske Nord-Kypros grunnelementene for en bærekraftig bedrift verktøyene du trenger i en oppstartsfase satt rammene for deg og din business klargjort din bedrifts mål og markedsplan et utvidet nettverk 7 overnattinger m/frokost Yoga hver morgen Ayurvedisk massasje 2 middager transport fra/til flyplassen

 en

opplevelse for livet

Program: YOGA Frokost Dagens 1. tema Lunch/Massasje/Bading og kos (tre timer) Dagens 2. tema Det er satt av en halv dag til sight-seing, shopping eller andre aktiviteter. 26. april – 3. mai 2014 eller 6. september – 13. september 2014 NB! Begrenset antall plasser Pris kr 18.000,- eks. flyreise (Norwegian har rimelige reiser når du bestiller i god tid.)

Kirsti: 46400611 og Britt: 93431224 www.prismen.no – post@prismen.no

Forbehold om endringer av program og hotell.

Fundament i businessen  

Vi inviterer deg, som er gründer, til en hel uke, hvor du kan nyte deilig temperatur, mens du bygger fundamentet for businessen din. Legge g...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you