Page 1


Shortlease

Steeds vaker bestaat de behoefte aan mobiliteit voor de kortere termijn. Denk bijvoorbeeld aan situaties met nieuwe of tijdelijke medewerkers, projecten of de opstart van de werkzaamheden. De vraag naar flexibiliteit wordt groter en de wensen aangaande het merk en type auto nemen toe. Een auto dient snel geleverd te worden en per dag geretourneerd te kunnen worden.

Optimaal profiteren van flexibiliteit en toch tegen een scherp tarief leasen doet u met het Shortlease product van ProLease. Zoals bij onze andere diensten ligt ook bij Shortlease de nadruk op transparantie, service en gemak. Door auto’s aan te bieden welke standaard zijn voorzien van de meest gevraagde opties en winterbanden, bieden we representatieve mobiliteit zonder dat we uw tijd vragen voor zaken als samenstelling. De auto zoals u die wenst, morgen geleverd tegen een scherp tarief en per dag opzegbaar. Dat is het gemak van Shortlease via ProLease.


Door veranderingen binnen uw branche of een steeds wisselend aantal medewerkers kan het zijn dat ook de mobiliteitsbehoefte verandert. Afhankelijk van uw situatie, vullen wij die mobiliteitsbehoefte graag in. Wanneer u kiest voor Shortlease hebt u de vrijheid het leasecontract per dag te beeindigen en kunt u stilstand voorkomen. Uw kosten zijn daarmee niet hoger dan nodig, terwijl uw medewerkers beschikken over de benodigde mobiliteit.

Uw situatie


Naast het feit dat de auto’s zo zijn uitgerust dat ze voldoen aan uw wensen, maken we ook graag uw wagenparkbeheer makkelijker. Onze auto’s beschikken over boordcomputers die het aantal gereden kilometers bijhouden en het mogelijk maken de auto te traceren in geval van diefstal. Tevens biedt de boordcomputer aanvullende diensten om u te kunnen voorzien van gebruiksinformatie en u in de gelegenheid te stellen uw mobiliteitskosten te sturen. Besparen kan daardoor ook op het gebied van brandstofkosten en rijgedrag.


Wanneer u gebruik maakt van de dienstverlening van ProLease, kunt u uw wagenparkinformatie online raadplegen. Gegevens aangaande het verbruik, maar ook de contractgegevens zijn daarom op ieder gewenst moment inzichtelijk. Ook het doorgeven van wijzigingen in contracten of het beĂŤindigen van een Shortleaseperiode kunt u online doen. Naast de online omgeving bieden we een mobiele applicatie waarop u bijvoorbeeld kunt zien wat de resterende looptijd is van uw contract. Gemak in mobiliteit.

Gebruiksvriendelijk


Tijdens de vakantieperiode heeft u wellicht specifieke wensen aangaande de mobiliteit. Denk bijvoorbeeld aan dakkoffers of een huurauto op locatie. Ook dergelijke zaken kunnen wij voor u regelen.


Groen rijden is een trend waaraan niemand ontkomt en ondanks dat de automobielfabrikanten reeds vele modellen hebben geĂŻntroduceerd waarvan de CO2-uitstoot zeer beperkt is, blijft de overheid haar regelgeving aanscherpen.Voor u is het daarom van belang op de hoogte gehouden te worden van actualiteiten en uw wagenpark zo in te richten dat uw kosten op

het gebied van HSB en bijtelling beperkt blijven.

Onze shortleaseauto’s zijn allemaal recent aangeschaft en beschikken daarom over de nieuwste techniek en een laag bijtellingspercentage. Vanzelfsprekend

is er een ruime keuze in merk en type. Wij verzorgen de auto die u in gedachte heeft.

Milieubewust


ProLease den Bosch

ProLease Duiven

ProLease Rotterdam

Europalaan 10 5232 BC 's-Hertogenbosch

Marketing 45 6921 RE Duiven

Spartapark Noord 1 (Sparta Stadion) 3027 VW Rotterdam

Telefoon:(073) 6487020 Fax:(073) 6487029 Mail: info@prolease.nl

Telefoon: (026) 3843561 Fax: (026) 3843569 Mail: info@prolease.nl

Telefoon: (010) 2383868 Fax: (010) 2383860 Mail: info@prolease.nl

Proshort  

Proshort bedrijf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you