Page 19

GUIDE: En kongres til hver en type Du bliver svimmel, når du kigger på de mange kurser i programmet. Hvad skal du dog vælge? Alt virker spændende og dumt at misse… Fortvivl ikke – find din type her og følg anbefalingerne.

DEN NYUDDANNEDE

DEN KRITISKE

DEN NYSGERRIGE

Fredag formiddag:

Fredag formiddag:

Fredag formiddag:

Noget, der bare lugter lidt af ’hands on’ og samvær med erfarne kiropraktorer, og du på! Så det her kursus med praktiske stationer, som gør dig dygtigere til at hjælpe dine svimle patienter mandag morgen, er den perfekte kongresstarter for dig.

Du ved jo godt, at nye patienter kun kommer, fordi venner eller familie anbefaler kiropraktik, så alt det der Facebook og så ­videre, det tror du ikke rigtigt på… Meeen den der nye undersøgelse, der viser, at patienter bruger de nye medier til at baggrundstjekke klinikker, får dig alligevel til at synes, at du hellere liiige må kigge forbi til det her kursus og få tips til at tune klinikkens Facebookside.

Du kan da ikke skrive under på, at du kender alle de tidlige indikatorer, tænker du. Og hvilke forebyggende råd skal man give til osteoporosepatienten? Og hvorfor er osteoporotiske frakturer egentligt stigende? Du vil ikke gå glip af det her kursus, som opdaterer din viden på det her felt!

Den svimle patient

Fredag eftermiddag:

Kiropraktorens rolle og kompetencer 2017-2022

Wow, hvor spændende! Tænk, at kunne være med til at diskutere fremtidens kiropraktor! Du tænker, at der er brug for dig og dine ”grønne” holdninger. Det er jo dig og dine årgange, der skal være med til at føre de nye mål ud i livet.Du glæder dig også til at høre, hvad de andre – unge som gamle – tænker om jeres rolle og udfordringerne. Lørdag formiddag:

Hvordan kommunikere med resten af sundhedsvæsenet?

’Hvordan undgås lange eller ultra korte henvisninger, epikriser m.m, som ikke er brugbare for modtageren?’ Ja, det vil du da supergerne have at vide. Og der er opgaver og cases - og man får endda en skabelon, så det her kursus vil du ikke gå glip af. Lørdag eftermiddag:

Behandling af den ældre patient

Yes! Mere teknik og så endda med en udenlandsk oplægsholder, Paul Dougherty, og et emne, du rigtigt gerne vil blive mere kompetent indenfor: geriatri. Du håber virkeligt, det lykkes at få en plads på dette kursus, som har deltagerbegrænsning på 30!

Facebook for kiropraktorer

Fredag eftermiddag:

Retningslinjer – whats in it for me?

Hver gang du har kigget i en af de nye kliniske retningslinjer, så står der kun noget, du godt ved i forvejen, stort set... Men du vil jo ikke sakke bagud, og vil også gerne høre de gode begrundelser for, hvorfor du skal bruge tid på dem – og også hvordan du kan bruge dem i din travle hverdag.

Osteoporose

Fredag eftermiddag:

Patienter og sygefravær – hvad kan jeg gøre?

En lille del af dine patienter har langvarige, bøvlede forløb, der ender med sygefravær, langvarig offentlig forsørgelse og psykiske og sociale problemer. Kan du mon gøre noget mere og bedre, end du gør i dag, tænker du? Er der noget, du kan gøre anderledes, som kan betyde, at det ikke ender så galt? Lørdag formiddag:

Moderne maintenance

Hvad mon alle kollegerne mener om fremtiden, tænker du. For at det ikke stikker helt af, må du hellere tage med og fortælle, hvad der vil gøre dig stolt som kiropraktor i 2022!

Det er et stærkt hold, der skal undervise her – og hvem gider bare gøre ”som man plejer”. Jo mere, du tænker over det, jo mere, bliver du klar over, at du faktisk glæder dig rigtigt meget til at få nogle nye indfaldsvinkler til, hvordan du bedst hjælper de mange lændepatienter med tilbagevendende smerter.

Lørdag eftermiddag:

Lørdag eftermiddag:

Lørdag formiddag:

Kiropraktorernes rolle og kompetencer 2017-2022

Kost og kosttilskud som en del af sygdomsbehandling

Din vej til viden

Kan det virkeligt passe, at kosten har så stor betydning, som diætisterne hævder? Er det ikke lidt overdrevet? Du er nødt til at møde eksperten, der kan forklare videnskaben i, at kost bør være en del af en multidisciplinær udredning – og så er der endda opskrifter og smagsprøver med!

Viden er frit tilgængelig i næsten uoverkommelige mængder: mail-lister, artikelservicer, videnskabelige tidsskrifter, for ikke at tale om alle de sociale medier og deres tilbud… Du har længe tænkt p, hvordan du kan indrette dig så du på en overskuelig måde bedst udnytter alle de mange muligheder.

K I R O P R A K T O R E N

/

S E P T E M B E R

2 0 16

19

Kiropraktoren nr. 3 2016  

Kiropraktoren nr. 3 2016

Advertisement