Page 1

Kiona’z

Creatief CV XL Eventagenda!

Eventplanner

Interview met Esther Dockx!

Come dressed with a smile

Juni 2014 - 4,95 - 12e editie - overal verkrijgbaar!

1


Kiona’z Eventplanner

Kiona’z eventplanner

Zomer - festival - muziek - artiesten - kunst plezier - lente - no school - optredens rondingen - liefde - evenementen poolparty - limousine - feesten coctailes - feesten - confetti friends - partypics - bieren beachbody’s - vrouwen danceskills - alcohol warm - buitenland DJ’s - optredens relaxen - love evenement vrienden kleding zon

Come dressed with a smile

Het begint al vroeg! 3


Inhoudopgave

Moodboard

5

Propositie

Interview met Esther Dockx

4

6&7 FF Puzzelen

8&9

Website

12 Eventkalender

10 & 11 IPad

13

Creatief CV

14

Volgende week

15

3


Kiona’z Eventplanner

Propositie Kiona’z is een evenementenbedrijf dat staat voor duidelijkheid, gezellig, inlevingsvermogen, vriendschap en origineel. Deze kernwaarden komen terug in de stijl van het kantoor, in tijdschriften, advertenties, op de website, het festival zelf en overal waar Kiona’z aanwezig is. De belangrijkste waarden van evenementenbedrijf Kiona’z is vriendschap. Met deze waarden wordt de omang tussen personeel, consmenten en iedereen waar het bedrijf mee in aanraking komt uitgedrukt. Kiona’z wilt en hechte band met de klant. Wij stellen dit voor het product. Kiona’z wilt en lach toveren op de feestende gezichten. Dit is een avond waar de consument nergens aan hoeft te denken en alles voor hen geregeld moet zijn. De slogan is hierdoor ‘Come dressed with a Smile’ geworden. Voor de kleuren wit, roze, zwart en grijs is gekozen omdat dit knalt. Het valt op. Een evenement organiseren doe je niet zomaar. Dat mag gezien worden. Roze staat voor vriendschap, passie en vertrouwen. Dit zijn allemaal terugkerende aspecten in het merk Kiona’z. De kleur zwart staat voor kracht en stijl. Wit staat voor puurheid perfectie en kwetsbaarheid. Mocht iets niet goed gaan, zal Kiona’z zich kwetsbaar opstellen. Als een consument niet met een lach op het gezicht weg gaat, is de avond voor Kiona’z niet compleet.

‘Come dressed with a smile’ 5


Kiona’z Eventplanner

5


Esther Dockx Over Kiona Kwaliteiten Geordend, altijd alles op orde en geregeld willen hebben. Je zult nooit voor onverwachte of vergeten zaken staan. Zo geordend als het moment dat je een nieuwe agenda krijgt op school en je in het begin zo netjes mogelijk gaat schrijven en dat probeert vol te houden, dat lukt jou gewoon. Zo geordend dat als wij samen om kwart voor 6 na een hardstylefeest in Haarlem, waar als wij naar het station lopen de markt wordt opgebouwd, jij weet op welk spoor wij moeten staan en waar we over moeten stappen. Zo geordend, dat jij er voor zorgt dat die caravan op de camping bij Concert at Sea staat. Met of zonder luifel, hij staat er. Sociaal, altijd een gesprek kunnen voeren. Zo sociaal dat jij als je een leuke jongen ziet er gewoon op afstapt en al loop je een blauwtje, dan zorg je er wel voor dat die jongen er 2 loopt. Zo sociaal dat als jij in Rotterdam met je rug naar de bioscoop staat, jij toch aan iemand durft te vragen waar de bioscoop is. Zo sociaal dat je in de bus terug van Zwitserland naar Roosendaal gaat bellen met je toenmalige vriendje omdat je hem zo mist. Zo sociaal dat je mij al jaren probeert te koppelen aan een vriend van jou vriendjes, zodat we later naast elkaar kunnen wonen en een gezamenlijk zwembad hebben. Autorijden, je hebt je rijbewijs. Zo rijbewijs, dat je gewoon op en neer naar Katwijk (aan Zee) rijd om naar de musical Soldaat van Oranje te gaan kijken. Zo rijbewijs, dat je heel vaak kunt bobben. Zo rijbewijs, dat je niet meer zo veel hoeft te fietsen. Zo rijbewijs, dat je ver weg kunt gaan, als je benzine hebt tenminste.

7


Esther Dockx (20), woont in Rucphen, Bevriend sinds de middelbare school, 8 jaar bevriend

Minder goede kanten Zo vervelend, dat je mij 100 keer mobiel belt en als ik dan niet opneem naar de huistelefoon belt. Zo vervelend, dat je soms een te eigen wil (dit is ook positief ) en dan vergeet dat iemand anders een andere mening kan hebben . Bijvoorbeeld als ik naar Breda wil en jij perse naar een schuurfeest, of andersom. Als jij perse friet wilt eten maar ik eigenlijk pizza wil. Ik een liedje heel mooi vind maar jij hem echt niet mooi vind. Jij er van overtuigt bent dat een jongen ZOOO knap is, maar ik dat dan eigenlijk niet zo vind. Functies die bij jouw passen Leidinggevende binnen een groep. Zorgen dat ieder zijn taak uit voert en het goed verloopt. Zo leidinggevend, dat als er kaartjes geregeld moeten worden sta jij meestal vooraan om dit te doen, dan zorg jij dat iedereen het bedrag weet wat hij of zij moet betalen. Zo leidinggevend, dat jij de verdeling over het slapen op de krakende slaapbank in Sunny Beach gaat maken, jij neemt de leiding en gaat er als eerste op slapen, jij sliep er uiteindelijk veel te veel dagen op, zodat ik er niet op hoefde (hoezee!) Clown. Liever gek dan normaal. Zo clown, dat ik dankzij jou de saw-films wel moest kijken. Zo clown, dat je gaat nachtzwemmen in Sunny Beach. Zo clown, dat je eerst gaat bussen en dan gaat kingsen. Zo clown, dat je alleen nog maar een rode neus nodig7hebt.


Kiona’z Eventplanner

9


3. Ark, aso, dan, kei, mie, ode, ons, ook, oor, opa, vla, via. 4. Adem, amen, bobo, gala, hoek, kade, kei, oslo. 5. Crash, diana, etage, gelei, gereim, grill, gummi, havik, ijssla, keten, meelij, tommie, weens.

6. Bijtijds, dempen, eskimo, etmaal, kokend, korrel, kortom, lijmbak, loglijn, twijgje, volvet, vrijerij.

7. Damclub, egotrip, marokko, meubels, ribstuk, vietnam.

ff puzzelen! 9


Kiona’z Eventplanner

Concert @ Sea Met een groep vrienden nog even naar het Zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Op de dam liggen met een biertje en lekker eten. Op Concert at SEA is inmiddels meer te beleven dan op een gewoon muziekfestival. Intents Festival Intents Festival is een jaarlijks terugkerend dance festival in Oisterwijk. Intents Festival is al zes jaar op een rij uitverkocht! Decibel Outdoor Dit is een muziekfestival dat sinds 2002 jaarlijks wordt georganiseerd. Alle hardere stijlen in de dansmuziek worden hier ten horen gebracht. Pinkpop

Nederlands oudste en bekendste popfestival.

Lowlands Lowlands is een driedaags popfestival met een selectie van alternatieve muziek, videokunst en amusement. Mysteryland Mysteryland is het langst lopende dance festival ter wereld en viert dit jaar haar 21e verjaardag op de Floriade. Best Kept Secret Duizenden festivalgangers zullen genieten van meer dan 80 artiesten en het prachtige terrein Zwarte Cross Zwarte Cross is het grootste betaalde muziekfestival van Nederland en de grootste motorcross ter wereld. 11


11


Kiona’z Eventplanner Wie zijn wij? Foto’s

Business Events

Public Events

Nieuwtjes Agenda Contact Routebeschrijving Nieuwtjes

Trends

Foto’s

Agenda

13


Eventplanner

Kiona’z

13


Onzeker

Stresskip

Pinksterbloemlaan 3 4741JG Hoeven@ Kioontjes.wordpress

zeggen waar het op staat

Facebook.com/kioontjes

k.agtmael@gmail.com

Sta ge Aut g Me oteam elope e uitz us As Roose n bij end sura nda a n bur eau tien & l, Uni que

Triple F Sports (2010 - 2013) Ijsboerderij (2012 - Heden)

Kioontjes

0646004471

2013- Heden CO-IEMES Fontys Hogescholen Tilburg 2012 - 2013 Communicatie Fontys Hogescholen Tilburg 2009 - 2012 Directiesecretaresse Instituut Broers (MBO) 2007 - 2012 Gertrudiscollege Roosendaal (VMBO)

Bakkerij Heijnen (2007 - 2014)

Geduldig

Geordend

Regeltante

Eventplanner

Kiona’z

15


Volgende week in Kiona’z

auto’s

De mooiste , waar je zeker mee kunt arriveren op de beste evenementen!

Leren we je in

6 eenvoudige

stappen, hoe je het beste kan multitasken

Hoe ga je om, met een

kater? 15


Kiona’z Eventplanner

Zoek de verschillen.. Niet g eorgni door K seerd iona’z

d r e e s i n a g r o e g Wel z ’ a n o i door K 16

Minime  
Minime  
Advertisement