Page 1

PRODUCCIONS PUBLICITARIES La empresa Kinpack està en aquests moments produint en sèrie productes que s’exposen en els apartadors dels cinc continents, especialitzada amb la producció de productes de promoció artesanals per poder donar el toc d’estil que el client vol als seus productes. Per això i sempre de la mà del nostre client i amb estreta col·laboració, desenvolupem la idea que ens proposa i li donem forma mitjançant programes de dibuix tècnic que proporcionen la base precisa per després poder fer la producció . També posem el disseny al servei dels nostres clients i acabem de desenvolupar conjuntament el producte final, presentem prototip real del producte acabat abans de començar amb la producció final.


IMPRESSIO DIGITAL Podem encarregar-nos de supervisar i produir tot tipus de material escrit, també podem fer-ne el disseny gràfic.

Impressió color SRA 3

Impressió blanc i negre SRA 3


Cartelleria

Vinils

Retrolluminosos


Tèxtils


Displays


Emmarcats de alumini


IMPRESSIO OFFSET Pel que respecta a la impressió en offset , igualment ens podem encarregar tant del disseny com de l’execució i supervisió de tots els següents elements:

Catàlegs


Llibres

Revistes


Targetes

Talonaris

Opuscles


Paper corporatiu

Sobres

Carpetes


Impresos publicitaris

Targetons


PERSONALITZACIÓ I RECLAMS En aquest apartat tan ampli també podem fer les següents produccions i dissenys de productes:

Xapes

Samarretes, camises, dessuadores etc..


Reclams publicitaris

Adhesius

Imans


Brodats

ESDEVENIMENTS També podem encarregar-nos de l’organització de d’esdeveniments, ja siguin exposicions, actes protocol·laris, recepcions, càterings, animacions musicals, espectacles de cultura tradicional catalana.

info.kinpack@gmail.com Mòbil Joan 678 99 41 97 – Mòbil Albert 629 72 85 31

Catàleg Kinpack empreses  

Solucions de Marketing Publicitari

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you