Page 1

Mollet del Vallès, 24 de gener de 2011 Benvolguts/benvolgudes pares i mares, Des de l’escola s’ha fet una proposta per organitzar una sortida familiar a l’estació d’esquí la Molina, el proper 19 de febrer. Destinat a tots els nens de primària i secundària i els seus pares, es tractaria doncs, de passar el dia sencer a l’estació gaudint de les seves pistes amb 2 hores amb un professor contractat expressament per impartir classes d’esquí o snow, segons nivells. Per a totes aquelles famílies que estiguin interessades, el preu seria el següent, segons la modalitat que vulguin escollir: Segons edat

(forfait,classes,material,assegurança)

Nens i adults Nens i adults Nens i adults

SI SI No

Servei d’autocar SI NO SI

Quota final 51€ 40€ 16€

El preu final pot variar segons el mínim d’inscrits en les classes d’esquí. Els nens de 3 a 6 anys, que no facin les classes d’esquí i no utilitzin servei d’autocar el preu del forfait és d’1 euro sense l’assegurança. En cas que es contracti l’assegurança, el preu serà de 3 euros més i si es necessita lloguer de material, es sumaran 5 euros més. No obstant, per a tots aquells (nens i adults) que ja compten amb el material, tindran un descompte de 5 euros en el preu final, de la modalitat que s’esculli. El servei d’autocar des de Mollet fins a al Molina, es realitzarà únicament en el cas que hi hagi un mínim establert d’inscrits. Per tal de saber el nombre de persones que hi assistiran, us demanem empleneu la inscripció que hi figura al peu del present escrit, que s’haurà de lliurar a la biblioteca de l’escola juntament amb l’abonament, els dies 9 i 11 de febrer, de 17:00h a 17:45h. En espera de la vostra participació, estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment al respecte.

AMPA, Centre d’Estudis Mollet BUTLLETA INSCRIPCIÓ ASSISTÈNCIA SORTIDA 19 FEBRER 2011 – LA MOLINA Família: ..................................................................................................vindran ................ adults Nens de 3 a 6 anys :................................................ Nens de 7 a 17 anys................................... Cursos dels nens: ......................................................................................................................... Assisteixen a la sortida familiar a l’estació d’esquí de la Molina: Servei d’Autocar? Disposen de Material d’esquí?

SI SI

NO NO

Quantes persones de la família esquiaran? ............. Nivell d’esqui?

Signatura:

Inicial

mig

alt

Edats: .................


Carta Molina  

carta sortida molina neu