Page 1


OPI Nagellack OPI:s berömda nagellack finns i över 400 nyanser och säljs i fler än 100 länder. OPI:s nagellack är internationellt känt för sin otroligt höga kvalitet och vinner ständigt priser och bäst i test. Lacket är mycket enkelt att applicera då alla lacker har OPI:s patenterade Pro Wide brush. Det ger en blank och elegant yta som är mycket slitstarkt vilket ger ett mer hållbart resultat. Eftersom nya nyanser alltid tas fram i samarbete med det amerikanska moderådet följer OPI:s nagellack alltid kommande trender och modefärger. OPI släpper ett stort antal nya nyanser varje år, så du kan alltid vara säker på att hitta just ditt favoritlack! OPI:s nagellack innehåller inte Formaldehyd, Toulene eller DBP. 15 ml.


Natural Nail Base Coat

Ridge filler

Underlack som förhindrar missfärgning av den naturliga nageln och gör att lacket håller längre. 15 ml.

Underlack som ger nageln en jämnare yta, vilket underlättar vid lackning samt ger ett slätare och snyggare resultat. 15 ml.

Chip Skip

Start-To-Finish

Specialprodukt för dig som har svårt att få lack att stanna kvar på nageln. Chip Skip justerar pH-värdet på nagelns yta vilket ger lacket bättre förutsättningar att fastna. 15 ml.

En fantastisk tre-i-en produkt som kombinerar underlack, överlack och nagelstärkare. Finns med två olika formulaOriginal och Formaldehydfri. 15 ml.


Top Coat Matte Top Coat

OPI Matte Top Coat förvandlar omedelbart din nagellacksyta till en matt finish när du lackar över nagellacksnyansen. Matte Top Coat gör naglarna sammetslena och manikyren hållbar. 15 ml.

Överlack som förlänger manikyrens hållbarhet. Top Coat ger en klar och glansig yta. 15 ml.

Brilliant Top Coat Ett snabbtorkande Top Coat som ger nagellacksnyansen en djup och en spegelblank glans.

15 ml

Plumping Top Coat Ett snabbtorkande Top Coat som ger nagellacksnyansen en volym och gelé-effekt.

15 ml

Glitter Off

Har du svårt att få bort ditt glittriga nagellack? Lacka med Glitter Off innan du lackar på ditt glitterlack. Du kan självklart använda Glitter Off innan vilket nagellack som helst som är svårt att få bort. Glitter Off fungerar även utmärkt vid nageldesigns.


RapiDry Spray

DripDry

Snabbtorkande spray som förkortar lackningens torkningstid samt ger en blank och snygg yta. Spraya från ca 20 cm avstånd en minut efter att naglarna lackats klart. 60 ml och 120 ml.

Snabbtorkande droppar som genomhärdar lacket på 5 minuter. Droppas över nageln en minut efter färdig lackning. 9ml

RapiDry Top Coat Snabbtorkande överlack som ger en hård och högglansig yta samt förlänger lackningens hållbarhet. Applicera ett lager av RapiDry Top Coat en minut efter färdig lackning. Torrt efter bara några minuter. 15 ml.


Glans som håller tills du tar bort den. • Ingen LED-lampa • Enkel borttagning • Pigmentrika nyanser • Lång hållbarhet

Ett 3-stegs system som ger din manikyr en glans så skinande att du kan spegla dig i dem. Pigmentrika och effektfulla nyanser som ger dina naglar ett djup samtidigt som du får hållbarheten utan LED-lampa.

PRIME Basecoat som gör att Infinite Shine får längre hållbarhet.

LACKA Välj och vraka bland olika nyanser för att hitta din favorit.

GLOSS Ger en spegelblank glans tills du tar bort Infinite Shine.


Need a Gel Break?

Gel Break är en intensiv och djupgående kur för dig som har tunna eller skadade naglar efter ex felaktig borttagning av material! Gel Breaks system innehåller vitaminer och mineraler som reparerar samt återuppbygger dina naglar i tre enkla steg. No need to hide your nails while in recovery!


NAIL ENVY OPI´s ledande nagelstärkare finns för alla typer av naglar. Hjälper dig på ett bra sätt att få starkare naglar. För bästa resultat, använd alltid tillsammans med Avoplex Oil för att få styrkan inifrån samt flexibiliteten som nageln behöver för att växa sig stark och hållbar. Fungerar utmärkt att använda som kur under några veckor, men även som underoch överlack vid användning av andra OPI nagellack. När du använder Nail Envy som kur, appliceras två lager Nail Envy första dagen. Fortsätt sedan att applicera ett lager varannan dag under en vecka. Ta därefter bort alla lager med OPI´s Polish remover och upprepa behandlingen under 3-6 veckor. Använd Avoplex Oil varje dag under behandlingen, helst två gånger om dagen.


Vilken nagelstärkare skall jag välja?

NAIL ENVY – Original För svaga, skadade naglar. Stärkande med veteprotein och kalcium. För att återuppbygga hårda, långa naglar.

NAIL ENVY – Soft & Thin För mjuka och tunna naglar. Stärkande formula som ger mjuka tunna naglar en boost med extra kalcium. Lägger sig som ett extra lager på tunna naglar.

NAIL ENVY – Sensitive & Peeling För känsliga naglar som lätt skivar sig. En formaldehydfri formula skyddar nageln från att skiva sig med antioxidanter, vitamin E samt kukui olja, lugnar känsliga naglar med aloe vera.

NAIL ENVY – Matte För svaga, skadade naglar. Stärkande med veteprotein och kalcium, stärkare för dig som vill ha ett osynligt resultat.

NAIL ENVY – Dry & Brittle För torra och sköra naglar. En fuktgivande formula hjälper till att återskapa en flexibilitet i din nagel, samt skyddar den med antioxidanter, vitamin E & C.

NAIL ENVY – COLOR Används precis som vanliga nagellack. Finns i nyanserna Hawaiian Orchid, Samoan Sand, Bubble Bath och Pink to Envy.


Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment Exfolierande nagelbandskräm baserad på Avocadoolja. Avlägsnar döda hudceller och mjukar upp förhårdnader med milda AHA syror. Samtidigt som nagel och nagelband återfuktas. Massera in på nagelbandet och nageln en gång i veckan och avlägsna sedan försiktigt smuts och döda hudceller.

Avoplex Nail & Cuticle Replenishing Oil Återfuktande nagelbandsolja baserad på Avocado. Tränger snabbt in i huden och ger vid regelbunden användning mjuka och följsamma nagelband samt naglar som inte delar sig. Finns som 7,5 ml med pipett, 15 ml med pensel eller i tubform 7,5 ml som är enkel att applicera, idealisk att ha med sig. Innehåller Vitamin E, avocado-, solros-, sesam- och Kikuiolja.

Avoplex High-Intensity Återfuktande handkräm för dig som behöver lite ”extra allt”. Innehåller protein, olja och antioxidanter för att ge maximal återfuktning och skydd. Finns i storlekarna: 50 ml och 120 ml.


Underbara väldoftande lotions som vårdar och återfuktar både händer och kropp. Baserad på Avocadoolja som snabbt tränger in i huden vilket gör den mjuk och smidig. Finns i dofterna: Sweet Lemon Sage, Vanilla Lavender, Cran & Berry, Peony & Poppy, Coconut Melon, Mango, Ginger Lily, Violet Orchid och Jasmine. Finns i storlekarna 30 ml samt 250 ml.


WIPE-OFF Wipe-Off är en box med 10 wipes dränkta i remover. De är aceton-fria och doftar lavender. En wipe tar bort ditt lack på alla 10 naglar. Perfekt för dig som är på resande fot eller behöver ta bort ditt lack snabbt och lätt!

Correct & Clean Up Removerpenna för att korrigera lackning utanför nageln. Lätt att fylla på med remover. Extra utbytbar tipp ingår.

Expert Touch Remover

Polish Remover

Nail Wipes

Effektiv remover som snabbt löser även de tuffaste lacken. Torkar inte ut huden och ger en mild doft av citrus. Finns i storlekarna 30 ml och 120 ml.

Mild och skonsam remover som snabbt och lätt tar bort lack från naglarna. Innehåller Aloe Vera för att konditionera naglar och nagelband. Finns i storlekarna 30 ml och 120 ml.

Luddfria och högabsorberande Wipes för användning av främst remover. 200 st per paket.


Nail Lacquer Thinner

Cuticle Stick

Återför de kemiska ämnen som försvinner från lacket efter flitigt användande då lacket kan bli segt. Tillsätt 3-6 droppar och ditt lack är som nytt. Bra även för rengöring av nagellackspensel. 60ml.

Flexibel och återanvändbar orangepinne i plast med en mjukare tipp för skonsammare behandling av nagelbanden. Orangepinnens form gör att den är lätt att arbeta med. Rengörs fördelaktigt med Swiss Blue.

Brilliance Long File Superpolerare som ger dig en högglans på en minut. Brilliance-filen har 1000/4000 grit. Används endast på ren och torr nagel.

Diamond File Diamantfil som gör det möjligt att fila nageln i båda riktningar utan att skada den. Form för lättåtkomlighet kring nageln. Filen är tvättbar och har lång hållbarhet.


Visste du att? Gelcolor by OPI är ett manikyrsystem som gör att dina naglar håller sig starka samtidigt som den stilfulla glansen ger ett lyxigt intryck. Tillsammans med våra vårdande produkter bibehåller du en frisk nagel. Snygga, välmanikyrerade naglar med färg, det är det som gäller! Gelcolor appliceras som ett vanligt lack och härdar på 30 sekunder i LED lampa. Dina lackade naglar varar i veckor! Tillsammans med Gelcolor är du säker på att förälska dig i dina naglar igen... och du behöver inte oroa dig för att skada dem. Boka en gelcolor manikyr på en salong nära dig!


Följ oss på sociala medier! Ta del av nyheter, tips & trix, inspiration och tävlingar.

OPI Nagellack

opisverige

Snapcode --> Scanna med snapchat

opisverige

OPI Nagellack


King´s Hair AB G:a Kläppavägen 1, 439 55 ÅSA 0340-65 10 26 info@kingshair.se www.kingshair.se

OPI Konsumentfolder 2017  

OPI Konsumentfolder 2017

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you