Page 1

Consoles Verschil tussen PS4 en Xbox One "schromelijk overdreven"

VOLGENS XBOX-EXECUTIVE ALBERT PENELLO IS HET VERSCHIL IN De Xbox One zou over een lager aantal Computer Units beschikken, PERFORMANCE TUSSEN DE PS4 EN XBOX ONE OPGEBLAZEN DOOR DE naast een trager geheugen. Penello weerlegt deze veronderstellingen. GAMESMEDIA. De PS4 beschikt over 18 CU's, terwijl Xbox One er 12 heeft. Multicore IK BEN GEEN FAN VAN AL DIE MISINFORMATIE processoren zijn veel inefficiënter met méér CU's, dus de hypothese HOE MENSEN DE VERSCHILLEN TUSSEN BEIDE MACHINES BEREKEN KLOPT dat de PS4 over 50% meer GPU beschikt, is gewoon fout. Bovendien NIET HELEMAAL ZEGT PENELLO. IK HEB NIETS DAN RESPECT VOOR SONY zijn onze CU's sneller, hebben we meer geheugenbandbreedte (272 MAAR IK BEN GEEN FAN VAN AL DIE MISINFORMATIE. Gb/sec) en 10% meer CPU met snellere processor en betere audiochip."


Sony zet alle PS4-troeven op een rijtje in trailer

De volgende consolestrijd barst volgende maand helemaal los en dat valt te merken.Wie nog twijfelt tussen de PS4 of de Xbox One wordt misschien overtuigd door de onderstaande trailer. Dat is althans wat Sony tracht te bereiken, door alle

Games voor ps4 beter maar ook duurder

troeven nog eens rijtje op te zetten. Voor de krachtigste console moet je volgens Sony bij de PS4 zijn

De ps4 games zullen duurdere zijn dan de ps3 deze kwamen rond de 50 a 60 euro maar de ps4 games zullen rond de 60 a 75 euro kosten je zult nu ook lid moeten zijn van Playstation plus voor online te kunnen games dat is zo een 7euro per maand 20 euro voor 3 maanden en 50 voor een jaar ze doen dit voor de veiligheid van elke online speler ps3 was in 2011 gehackt geweest ze willen dit niet opnieuw mee maken.

Consoles  
Consoles  
Advertisement