Page 1


_ONZE MISSIE Fonitel is een flexibele ICT-partner die op maat van de klant totaaloplossingen biedt op het vlak van telefonie, data en connectivity. Dankzij onze competenties en creativiteit bieden we professionele diensten aan op het gebied van advies, service en optimalisatie. Wij streven in dit geheel continu naar respect, ethiek en verantwoordelijkheidszin in het voordeel van onze klanten en in alle geledingen van de organisatie. _ONZE VISIE Als ICT-partner willen we bij onze klanten de referentie zijn op het vlak van service en oplossingen. Ons doel? Langdurige partnerships en continue service. _WIE ZIJN WE? Fonitel is al jaren een vaste waarde in de telecom- en datawereld. Als totaalpartner van tal van bedrijven in heel BelgiĂŤ analyseren, structureren en optimaliseren wij uw ICT-oplossingen. We bieden efficiĂŤnte en kostenbesparende oplossingen die uw interne communicatieprocessen verbeteren en vereenvoudigen.

2

3


Kiest u voor Fonitel voor uw nieuwe communicatieoplossing, dan kiest u voor een samenwerking op lange termijn. We staan u continu bij met advies en service. We gaan met u een partnership aan waarbij we onze beloftes op het vlak van SLA’s stipt nakomen. We kennen de nood om bij problemen kort op de bal te spelen en willen dan ook een professionele service garanderen naar onze klanten. We profileren ons als een betrouwbare partner, die ook na de verkoop steeds klaarstaat om te helpen. Geen overbodige luxe voor een bedrijfskritisch proces als uw telefonieplatform. Betrouwbaarheid op het vlak van de gebruikte technologieÍn, maar ook betrouwbaarheid op het vlak van service zijn voor ons kernwaarden in onze aanpak.

4

5


We hebben de kennis en ervaring in huis om u te begeleiden in de zoektocht naar de meest geschikte telefonieoplossing. Door de samenwerking met diverse partners bieden we u tal van mogelijkheden die zorgen voor optimale, flexibele en kostenefficiënte communicatieprocessen.

_UNIFIED COMMUNICATIONS & COLLABORATION Wilt u de bereikbaarheid van uw medewerkers verbeteren? Wilt u efficiënter communiceren? Mogen locatie en tijd geen belemmering meer vormen voor uw business? Dankzij de convergentie tussen diverse communicatiemiddelen (e-mail, telefoon, fax, audio- en videoconferencing, instant messaging, computerintegratie, ... ) verenigd op één platform krijgen uw medewerkers om het even waar toegang tot de verschillende communicatiediensten. Voordelen van Unified Communications? _Snellere en efficiëntere communicatie _Verhoogde productiviteit _Optimale bereikbaarheid, zowel intern als extern via mail, gsm, chat, vaste telefoon

_VoIP

_MOBILITY

_UNIFIED COMMUNICATIONS

Een continue bereikbaarheid leidt tot een grotere productiviteit. Altijd en overal.

_MOBILITY

Voordelen? _Verhoging van de productiviteit van uw werknemers _Besparing op uw gesprekskosten _Functionaliteiten van de telefooncentrale gebruiken op uw mobiele telefoon

_COLLABORATION

6

7


_VIRTUALISATIE Optimaliseer uw IT-infrastructuur met een VMware-virtualisatieoplossing. _Optimalisatie van de bestaande hardware door creatie van virtuele lagen _Kostenbesparend door de optimalisatie van de bestaande hardware _Continuïteit dankzij redundantie van de virtuele machine

Het datanetwerk is het hart van uw bedrijfsvoering. Het is dan ook van primordiaal belang dat elke schakel in het netwerk gekend is en gecontroleerd kan worden. Fonitel staat niet enkel garant voor de implementatie van uw VoIP-oplossing, maar ook voor de optimalisatie van uw bestaande netwerkinfrastructuur. Via een gepersonaliseerde aanpak stemmen wij de infrastructuur, de prestaties en de veiligheid van het netwerk perfect af op uw behoeften.

_CLOUD Dedicated cloud: u houdt uw data-infrastructuur intern bij u in het bedrijf door uw servers fysiek op uw eigen locatie te plaatsen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt dankzij virtualisatie. Hosted cloud: uw data-infrastructuur wordt ondergebracht in een beveiligd datacenter. Fonitel levert de nodige toepassingen, beheert ze en voert de updates door. Zo beschikt u altijd over de laatste softwareversie. _SECURITY Dankzij partnerships met tal van leveranciers kunnen we uw netwerk voorzien van de meest optimale beveiliging. Firewalls, antivirus, content filtering en VPN-verbindingen zijn maar enkele mogelijkheden. _MULTISITES

_VIRTUALISATIE

Wilt u de volledige controle over uw wereldwijde netwerk? Wilt u ervoor zorgen dat 1000 locaties als 1 vestiging aanvoelen? Dankzij een aantal innovatieve technologieën is dit perfect mogelijk. Door de samenwerking met diverse partners staat Fonitel garant voor een optimale performance van alle zakelijke applicaties voor elke gebruiker, ongeacht tijd of plaats.

_CLOUD _MULTISITES _SECURITY

_WIRELESS SOLUTIONS

_WIRELESS SOLUTIONS

Waar bekabeling vroeger een barrière vormde voor de uitbouw van uw datanetwerk, bieden draadloze toepassingen de oplossing voor zowel verbindingen binnen de bedrijfsmuren of als wireless connectie tussen de verschillende vestigingen. _Managable wifi-netwerken met controller _3G-technologie _Straalverbindingen

8

9


Als objectieve partner van de belangrijkste operatoren in BelgiĂŤ is Fonitel gespecialiseerd in de uitvoering van doordachte telecomaudits. We geven u inzicht in het telecomkluwen en helpen u bij het maken van de juiste keuze op het vlak van operator, prijs en technische mogelijkheden.

Een professionele communicatieoplossing moet gebaseerd zijn op een doordachte behoeftenanalyse. Onze adviseurs bepalen samen met u de noodzaak van uw nieuw communicatieplatform en bieden u objectief telecomadvies, en dit zowel vast, mobiel als op het vlak van data.

_OPERATORBEHEER

_Veranderen van operator omdat onze analyse een besparing voorziet? _U breidt uit en hebt extra nummers nodig of u wenst telefoonnummers in het buitenland? _U wilt extra lijnen? _U wenst meer informatie over de aansluitbaarheid van bepaalde operatoren? _U wenst onze hulp bij de planning, coĂśrdinatie en uitvoering van deze aansluiting? _U wenst meer informatie over VoIP-tarieven?

_STUDIE & ADVIES

Fonitel adviseert u vrijblijvend! Kortom, met Fonitel hebt u uw vaste operatorpartner gevonden!

_TARIEVENOPTIMALISATIE

10 11


Meer weten? Een verkennend gesprek?

Fonitel nv _ Noordlaan 12a _ 8820 Torhout _ T +32 (0)50 22 12 12 _ F +32 (0)50 22 00 27 _ E info@fonitel.be _ www.fonitel.be

Fonitel  

Fonitel is een flexibele ICT-partner die op maat van de klant totaaloplossingen biedt op het vlak van telefonie, data en connectiviteit.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you