Issuu on Google+

Klyden


3


Et “sweet spot” i Københavns hyggelige forhave Hvis Amager er hele Københavns forhave, så er Strandholmen det hyggelige “sweet spot”, hvor vi alle elsker at opholde os, fordi der både er læ, hygge, privatliv, sol og en perfekt udsigt. På Strandholmen køber du ikke bare en bolig på X antal m2 med altan. Du køber også billet til et unikt fællesskab af kræsne og kvalitetsbevidste boligkøbere, som på den ene side vil bo mindre end 4 km fra Rådhuspladsen, og som på den anden side ønsker at leve midt i naturen og tæt på rekreative områder som Kløvermarken og Amager Strandpark. Med en bolig i Strandholmen bliver du en del af det karakteristiske aktive lokalmiljø med butikker, foreninger og skoler, som Amager er kendt og elsket for. Med grøn cykelsti ind til city, gode Metro- og busforbindelser samt underjordisk parkering har Strandholmen alt, hvad der skal til for at sikre en gnidningsfri hverdag for moderne urbane individer og aktive familier.

4


Om Klyden Klydens arkitektur

Arkitekterne Holscher Nordberg har med Strandholmen skabt et smukt og velfungerende boligområde, hvor der er plads til at leve livet. Når Klyden står færdigt vil stedets industrihistorie føles nærværende, og de rå materialer og højloftede lyse boliger vil lede tankerne hen mod New Yorks berømte og hippe ”loft apartments”. Klyden er sammensat af flere bygninger, der forskyder sig både i plan og højde hvilket karakteriserer alle husene i Strandholmen. Dette giver en række fordele i form af gode lysforhold og udsigt mod flere verdenshjørner for de enkelte lejligheder. Forskydningerne giver også en bedre integration mellem bygningen og de grønne rum omkring bebyggelsen.

Bygningens tage udnyttes til private tagterrasser til de øverste lejligheder, hvorfra solen og udsigten ud over vandet og byen kan nydes. Altanerne fremstår med et råt, industrielt udtryk, der skaber en kontrast mellem de murede facader og boligernes lyse interiør. Altanerne er forskudt horisontalt for at skabe bedst mulige lysforhold og minimere indblikket fra naboaltanerne. Lejlighedernes indretning, kvalitets­ materialer og store, flotte altaner er en lige så vigtig del af projektets DNA som de unikke bygningskroppe og de grønne områder mellem husene, med deres mange forskelligartede opholds- ­og aktivitetsmuligheder.

Klyden rummer 61 boliger på 90 til 148 optimerede m2 og alle har en loftshøjde på ca. 2,70 m Facadens frem- og tilbagetrækninger skaber en række hyggelige mindre byrum og opholdsområder. Omkring stueetagen udnyttes forskydningerne til at skabe private terrasser til stuelejlighederne og mindre forpladser ved ankomsten til bygningen. Klatreplanter på facadens nederste etage er med til at skabe en visuel sammenhæng mellem bygning og landskab.

5


Klyden er en vadefugl, der er karakteriseret ved sine lange, blågrå ben og elegante sort-hvide fjerdragt. Med fejende bevægelser fra side til side bruger klyden sit iøjnefaldende og opadbøjede næb til at fange dyr fra havets bund ved lavvandede fjordkyster. I vinterhalvåret trækker klyden til Sydvesteuropa og Vestafrika.

6


Drømmen har vinger … Amager er ikke bare stedet, hvor dine boligdrømme kan få luft under vingerne. Med en placering tæt på havet, har ­Amager også et meget rigt fugleliv.

Samlet set består Strandholmen af seks unikke og spændende bygninger. Set oppefra er bygningerne placeret på området som seks forskellige fugle, der har slået sig ned på grunden. Derfor har hver bygning fået navn efter en af de mange fuglearter, som man kan se på Amager. De bygninger, som ligger tættest på vandet, er opkaldt efter Ternen og Klyden, som er fugle, der lever i vandkanten. Den store bygning i midten med den smukke, slanke profil får navnet Hejren. Glenten breder sit store vingefang ud over Viben med de grønne vinger, mens Svanen er den stolte afslutning af Strandholmen ud mod Strandlodsvej.

7


Nyhavn

Christiania

Kløvermarken

Prismen Amagerbro

Børnehuset

Fitnesscenter

Strandholmen Lergravparkens Skole Badmintonhal


Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Glenten Soldækket

Ternen

Vandhaven Plantagen Hybenhaven

Svanen

Maritim legeplads

Viben

Øresund

Hejren Aktivitetspladsen

Klyden

N V Ø S

Perfekt beliggenhed Som det fremgår af kortet, er Strandholmen "verdens centrum", hvis man ønsker at bo tæt på byen og midt i naturen. Her er ALT inden for rækkevidde. Det gælder også mere dagligdags faciliteter som daginstitutioner, legepladser, skoler, fitnesscentre, sportshaller, indkøbscentre og meget andet.

Sundby Sundby Sejlklub Sejlklub

Amager Amager Strandpark Strandpark

Strandholmen – tæt på alt • 200 m til indkøb •  650 m til skole og daginstitution • 500 m til Amager Strandpark & Metrostationen Øresund Station, som kan bringe dig til midtbyen på 10 min. • 1,5 km til Kløvermarken Idrætsanlæg • 2,5 km til Christianshavn og Kbh K • 4 km til Rådhuspladsen • 5 km til Københavns Lufthavn • 4 km til Nyhavn • 3 km til Amager Fælled • 7,5 km til Naturcenter Amager

9


FØR OMRÅDERNE LANGS STRANDPARKEN BLEV UDVIKLET TIL ET ATTRAKTIVT BOLIGOMRÅDE, VAR DET STED FOR INDUSTRI OG VÆRKSTEDER. SOM EN HILSEN TIL STEDETS HISTORIE, HAR DEN ARKITEKTONISKE IDÉ TAGET AFSÆT I INDUSTRIBYGNINGERNES UNIKKE OG SMUKKE KARAKTERISTIKA. Mikkel Nordberg Architect maa, Holscher Nordberg

10


Strandholmen – et unikt boligområde Arkitekterne Holscher Nordberg har skabt Strandholmen som et smukt og velfungerende boligområde med plads til at leve livet. Projektet har bl.a. været skabt ud fra en overbevisning om, at den moderne bolig kræver gode rammer for både inde- og udelivet og for både det private og det fælles. Lejlighedernes indretning, kvalitetsmaterialer og store, flotte altaner er derfor en lige så vigtig del af projektets DNA som de unikke bygningskroppe og de grønne områder mellem husene, med deres mange forskelligartede opholds- og aktivitetsmuligheder.


Detaljer

fra bygningen

I alle boligtyper fungerer det store, lyse spisekøkken som hjemmets omdrejningspunkt. Det danner en perfekt ramme om både en travl hverdag og hyggeligt samvær. Til både køkken og badeværelse er der uno form elementer. uno form er et originalt dansk designkøkken i høj kvalitet. Udtrykket er let og minimalistisk med fleksibilitet og funktionalitet i højsædet i modulerne. Badeværelserne er ligeledes indrettet med hvide skabe fra uno form og med bruseafskærmning i glas. Rummets funktionalitet fuldendes med vaskemaskine og tørretumbler. Klyden er placeret på den ene af de to byggegrunde i Strandholmen, der ligger tættest på Øresund.Bygningen bliver den næstsidste der opføres af de seks bygninger, der tilsammen udgør boligområdet Strandholmen. Og modsat de første indbyggere på Strandholmen vil man i Klyden flytte ind i et område, der er næsten færdigt. Støjen fra byggeaktiviteter på de andre grunde er snart forsvundet og planens skønne fællesarealer kan indtages fra dag ét.

12


13


Fra Strandholmen er der kun 500 m til Amager Strandpark med alle de fantastiske tilbud, den har at byde på. Her er masser af tilbud for både børnefamilier, singler og seniorer.

14


På Amager ­Strandpark er der både plads til vinter­badende vikinger, ­kajakroende frilufts­ mennesker, ­isspisende børne­familier og alle andre, som ønsker at nyde stranden, vandet og den friske luft.

15


Sol over Amager Kan man finde en grøn oase med frit udsyn over Øresund, som ligger mindre end 4 km fra Rådhuspladsen? Svaret er "JA". Strandholmen er et nyt, spændende udviklingsprojekt på den nordlige del af Amager. Strandholmen er udviklet til moderne urbane boligkøbere, som både vil bo helt tæt på byen og midt i naturen. Fra de øverste etager bliver der udsigt over både ­Øresund, resten af Amager og store dele af det centrale København. Op til grunden støder den nedlagte ­Amager-bane, som bliver forvandlet til en stemningsfuld, grøn cykelsti, som løber direkte ind til city.

16

Ifølge Danmarks Statistik bor der allerede mere end 180.000 mennesker på Amager. En stor del af dem er indfødte amager-kanere, som har boet der i generationer, og som aldrig kunne drømme om at bo andre steder. Men i kraft af de seneste boligprojekter på Amager har både udflyttere fra indre by og tilflyttere fra oplandet og provinsen fået øje på de mange fordele, der er ved at bo i Københavns forhave. På den ene side har Amager masser af byliv, kultur og gode indkøbsmuligheder. På den anden side bor man midt i et levende lokalsamfund, som stadig har landbrug, skov og unikke naturområder.


JEG ER SELV 2. GENERATIONS INDFØDT AMAGER-DRENG, OG JEG HAR STADIG MASSER AF FAMILIE OG VENNER HER PÅ ØEN. FOR MIG ER STRANDHOLMEN EN MÅDE AT GIVE NOGET TILBAGE TIL MIN BARNDOMS KVARTER. Anders Mortensen Senior Constructing Architect, Holscher Nordberg


Strandholmen ligger tæt på Amagers mange special­ butikker og hyggelige caféliv.

18


Indkøb og fitness Lige rundt om hjørnet fra Strandholmen ligger både store dagligvarebutikker som ­Kvickly og Fakta og mindre specialbutikker samt et nyindrettet fitnesscenter og ­hyggeligt caféliv. Lidt længere væk finder du desuden både Amagerbrogade og ­Amager Centeret.

Parkering og cykelskure Der etableres parkeringskælder med et begrænset antal parkeringspladser til hver salgsetape, som kan købes efter nærmere aftale med sælger. Over jorden på selve om­ rådet bliver der anlagt cykelskure og andre praktiske faciliteter.

Grønne cykelstier og ­lokal metro Den nedlagte Amager Jernbane bliver forvandlet til en lang grøn cykelsti, som kan bringe de mange cyklister sikkert ind til midtbyen og hjem igen. Desuden ligger M2 Metrostationerne ­Lergravsparken, Øresund og Amager Strand inden for kort afstand fra Strandholmen. Rent geografisk ligger Strandholmen mellem Strandlodsvej i vest og Amager Strandvej i øst. Strandholmen ligger desuden midt mellem unikke, rekreative områder som Voldene, Kløvermarken og Amager Strandpark.

19


Plan-

tegninger På de følgende sider kan du se lejlighedernes indretning og deres placering i bygningerne, så du kan finde din egen, unikke bolig på Strandholmen.

Forklaring af rækkefølge og navngivning: Klyden er bygning 6 på Strandholmen

1. etage

Bolig 6.A.1.1 Opgang A

Lejlighed nummer 1 på denne etage

21


Gang Elevator Trappe

TS TS

Værelse

TS Afskærmning VM

Depot 4 m2

TT

Bad Entré

TV SK

MK

TS TS

Stue

Terrasse 7 m2

Værelse SK OPV

HS

Afskærmning

Terrasse 33 m2

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.A.0.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 22

Etage: Stuen Antal værelser: 3 BBR-areal: 101 m2 Terrasse: 40 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


Afskærmning SK

HS

OPV

Terrasse 7 m2

Stue Værelse SK

Entré

Afskærmning

Depot 3 m2

VM

Terrasse 13 m2

Bad

TT

Gang TV

Elevator

Afskærmning

Trappe Afskærmning

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.A.0.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: Stuen Antal værelser: 2 BBR-areal: 81 m2 Terrasse: 20 m2

N 23


Elevator Trappe

TS TS

Værelse

TS VM

Depot 4 m2

TT

Bad Entré

TV SK

MK

TS TS

Stue Værelse SK OPV

HS

Altan 15 m2

Altan 15 m2

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.A.1.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 24

Etage: 1. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 101 m2 Altan: 30 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


TS

Altan 4 m2

SK

HS

OPV

Værelse

Stue MK SK

Værelse

Altan 8 m2

Entré TS

Bad

TS VM

TS

TT

TV

Elevator Trappe

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.A.1.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 1. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 89 m2 Altan: 12 m2

N 25


Elevator Trappe

TS TS

Værelse

TS VM

Depot 4 m2

TT

Bad Entré

TV SK

Altan 10 m2

MK

TS TS

Stue Værelse SK OPV

HS

Altan 14 m2

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.A.2.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 26

Etage: 2. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 101 m2 Altan: 24 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


TS

SK

HS

OPV

Værelse

Stue MK

Værelse Altan 4 m2

Altan 8 m2

SK

Entré TS

Bad

TS VM

TS

TT

TV

Elevator Trappe

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.A.2.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 2. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 89 m2 Altan: 12 m2

N 27


Elevator Trappe

TS TS

Værelse

TS VM

Depot 4 m2

TT

Bad Entré

TV SK

TS TS

Stue

Værelse SK OPV

Altan 15 m2

V

S

N

Ø

Altan 15 m2

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.A.3.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 28

HS

Etage: 3. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 122 m2 Altan og terrasse: 84 m2


Blomsterkasse Skærmvæg Serviceareal

Teknik

Blomsterkasse

Taghus 17 m2

Tagterrasse 54 m2

Signaturforklaring = = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

N 29


TS

Altan 4 m2

SK

HS

OPV

Værelse

Stue SK

Værelse

Altan 8 m2

Entré TS

Bad

TS VM

TS

TT

Elevator

V

S

N

Ø

Trappe

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.A.3.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 30

Etage: 3. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 111 m2 Altan og terrasser: 53 m2

TV


Blomsterkasse

Skærmvæg

Skærmvæg

Tagterrasse 28 m2 Taghus 17 m2

Tagterrasse 13 m2

Blomsterkasse

Skærmvæg

Serviceareal

Teknik

Skærmvæg

Blomsterkasse

Signaturforklaring = = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

N 31


Trappe

Elevator

TV

Afskærmning

Gang Bad Depot 3 m2

TT VM

Entré

Afskærmning

SK

Terrasse 15 m2

Stue Værelse Terrasse 6 m2 SK OPV

HS Afskærmning

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.B.0.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 32

Etage: Stuen Antal værelser: 2 BBR-areal: 84 m2 Terrasse: 21 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


TS

SK

OPV

Afskærmning

HS

Værelse Stue

Terrasse 13 m2

MK

Værelse

SK

Entré

TV

TS

Terrasse 7 m2

Bad VM

Trappe

TT

Elevator

TS

Værelse

TS TS

Gang

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.B.0.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: Stuen Antal værelser: 4 BBR-areal: 102 m2 Terrasse: 20 m2

N 33


Trappe

TS

Elevator

VM

TV

TT

TS

Altan 4 m2

Bad

TS

Værelse

Entré

SK

Altan 8 m2

Stue MK

Værelse SK TS

OPV

HS

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.B.1.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 34

Etage: 1. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 93 m2 Altan: 12 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


TS

Altan 4 m2

SK

OPV

HS

Værelse Stue MK

Værelse

SK

Entré

TV

TS

Bad VM

Trappe

Altan 10 m2

TT

Elevator

TS

Værelse

TS TS

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.B.1.2 / 6.B.3.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 1. sal / 3. sal Antal værelser: 4 BBR-areal: 102 m2 Altan: 14 m2

N 35


Trappe

TS

Elevator

VM

TV

TT

TS

Bad

TS

Værelse

Entré

Altan 8 m2

SK

Stue MK

Altan 4 m2

Værelse SK TS

OPV

HS

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.B.2.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 36

Etage: 2. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 93 m2 Altan: 12 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


TS

SK

OPV

HS

Værelse Stue

Altan 10 m2

MK

Værelse

SK

Entré

TV

TS

Altan 4 m2

Bad VM

Trappe

TT

Elevator

TS

Værelse

TS TS

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.B.2.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 2. sal Antal værelser: 4 BBR-areal: 102 m2 Altan: 14 m2

N 37


Trappe

TS

Elevator

VM

TV

TT

TS

Altan 4 m2

Bad

TS

Værelse

Entré

SK

Stue

Værelse SK

V

S

N

Ø

TS

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.B.3.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 38

Etage: 3. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 111 m2 Altan og terrasse: 61 m2

OPV

HS

Altan 8 m2


Taghus 15 m2

Espalier

Teknik

Skærmvæg Blomsterkasse

Tagterrasse 49 m2

Skærmvæg

Signaturforklaring = = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

N 39


TS

SK

OPV

HS

Værelse Stue

Altan 10 m2

MK

Værelse

SK

Entré

TV

TS

Altan 4 m2

Bad VM

Trappe

TT

Elevator

TS

Værelse

TS TS

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.B.4.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 40

Etage: 4. sal Antal værelser: 4 BBR-areal: 104 m2 Altan: 14 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


TS

Altan 4 m2

SK

OPV

HS

Værelse Stue MK

Værelse

SK

Entré

TV

TS

Bad VM

Trappe

Altan 10 m2

TT

Elevator

TS

Værelse

TS TS

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.B.5.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 5. sal Antal værelser: 4 BBR-areal: 105 m2 Altan: 14 m2

N 41


42


TS

SK

OPV

HS

Værelse

MK

Værelse

Altan 10 m2

Stue

SK

Entré

Altan 4 m2

TS

Bad VM

Elevator

Skabsniche

Trappe

TT

Muligt Værelse TV

Altan 10 m2

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.B.6.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 6. sal Antal værelser: 3-4 BBR-areal: 105 m2 Altan: 24 m2

N 43


TS

Altan 4 m2

SK

OPV

HS

Værelse

Værelse

Stue

SK

Entré TS

Bad VM

Elevator

Skabsniche

Trappe

TT

Muligt Værelse

V

S

N

Ø

TV

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.B.7.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 44

Etage: 7. sal Antal værelser: 3-4 BBR-areal: 123 m2 Altn og terrasse: 73 m2

Altan 18 m2


Espalier

Espalier

Teknik

Tagterrasse 51 m2

Taghus 14 m2

Blomsterkasse

Blomsterkasse

Serviceareal

Signaturforklaring = = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

N 45


Trappe

Afskærmning

Gang

Walk-in 2,5 m2

Forrum

Værelse

SK

Elevator TV

Entré TS

TS

TS

TS

Bad

TS

TT

Værelse

Terrasse 18 m2

VM MK

Stue

Terrasse 5 m2 SK OPV

HS Afskærmning

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.C.0.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 46

Etage: Stuen Antal værelser: 3 BBR-areal: 85 m2 Terrasse: 23 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


Terrasse 42 m2

TS TS TS

Værelse

Stue

Overskab

Bad

TV OPV

HS

SK

TS

TS

HS

Værelse SK

Entré

Trappe

Værelse

Bad TT

VM

Gang

TS

TS

TS

TS

Forrum

Elevator

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.C.0.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: Stuen Antal værelser: 4 BBR-areal: 132 m2 Terrasse: 42 m2

N 47


Afskærmning

Afskærmning

Terrasse 19 m2

TV

Værelse Stue TS

TS

VM

TT

Bad OPV

TS SK TS TS

TS

TS

TS

Entré

HS SK

Værelse

Gang

Trappe

Forrum

Elevator Terrasse 4 m2

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.C.0.3 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 48

Etage: Stuen Antal værelser: 3 BBR-areal: 99 m2 Terrasse: 23 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


Trappe

Walk-in 2,5 m2

Forrum Gang

Værelse

SK

Elevator TV

Entré TS

TS

TS

TS

Bad

TS

TT

Værelse

Altan 8 m2

VM MK

Stue SK OPV

HS

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.C.1.1 / 6.C.3.1 / 6.C.5.1 / 6.C.7.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 1. sal / 3. sal / 5. sal / 7. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 85 m2 Altan: 8 m2

N 49


Altan 17 m2 TS TS TS TS

Værelse

Stue

TS

Overskab

Bad TV OPV

HS

SK

TS

TS

HS

Værelse SK

Entré

Trappe

Værelse

Bad TT

VM

Gang

TS

TS

TS

TS

Forrum

Elevator

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.C.1.2 / 6.C.3.2 / 6.C.5.2 / 6.C.7.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 50

Etage: 1. sal / 3. sal / 5. sal / 7. sal Antal værelser: 4 BBR-areal: 132 m2 Altan: 17 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


Altan 9 m2

Værelse TV

Stue TS

TS

VM

TT HS

Bad TS

TK

OPV

SK TS TS TS SK

Værelse TS

Trappe

TS

Entré

Forrum

Gang

Elevator

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.C.1.3 / 6.C.3.3 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 1. sal / 3. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 110 m2 Altan: 9 m2

N 51


Trappe

Walk-in 2,5 m2

Forrum Gang

Værelse

SK

Elevator TV

Entré TS

TS

TS

TS

Bad

TS

TT

Værelse

Altan 12 m2 VM

MK

Stue SK OPV

HS

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.C.2.1 / 6.C.4.1 / 6.C.6.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 52

Etage: 2. sal / 4. sal / 6. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 85 m2 Altan: 12 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


Altan 13 m2

TS TS TS

Værelse

Stue

Overskab

Bad

Altan 12 m2

TV OPV

HS

SK

TS

TS

HS

Værelse SK

Entré

Trappe

Værelse

Bad TT

VM

Gang

TS

TS

TS

TS

Forrum

Signaturforklaring

Elevator

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.C.2.2 / 6.C.4.2 / 6.C.6.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 2. sal / 4. sal / 6. sal Antal værelser: 4 BBR-areal: 132 m2 Altan: 25 m2

N 53


Altan 12 m2

Værelse TV

Stue TS

TS

VM

TT HS

Bad TS

TK

OPV

SK TS TS TS SK

Værelse TS

Trappe

TS

Entré

Forrum

Gang

Elevator

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.C.2.3 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 54

Etage: 2. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 110 m2 Altan: 12 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


Altan 12 m2

Værelse TV

Stue TS

TS

VM

TT HS

Bad TS

TK

OPV

SK TS TS TS SK

Værelse TS

Trappe

TS

Entré

Forrum

Gang

Elevator

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.C.4.3 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 4. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 115 m2 Altan: 12 m2

N 55


Altan 9 m2

Værelse TV

Stue TS

TS

VM

TT HS

Bad TS

TK

OPV

SK TS TS TS SK

Værelse TS

Trappe

TS

Entré

Forrum

Gang

Elevator

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.C.5.3 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 56

Etage: 5. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 115 m2 Altan: 9 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


Altan 22 m2

TV

Værelse

Stue TS

TS

VM

TT HS

Bad TS

TK

OPV

SK TS TS TS SK

Værelse TS

Trappe

TS

Entré

Forrum

Gang

Elevator

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.C.6.3 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 6. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 115 m2 Altan: 22 m2

N 57


Altan 9 m2

TV

Værelse

Stue TS

TS

VM

TT HS

Bad TS

TK OPV

SK TS TS TS

SK

Værelse TS

Trappe

TS

Entré

Forrum

Gang

V

S

N

Ø

Altan 15 m2

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.C.7.3 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 58

Etage: 7. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 138 m2 Altan og terrasse: 75 m2

Elevator


Espalier

Tagterrasse 51 m2 Taghus 19 m2

Teknik

Blomsterkasse

Signaturforklaring = = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

N 59


Trappe

Walk-in 2,5 m2

Forrum Gang

Værelse

SK

Elevator TV

Entré TS

TS

TS

TS

Bad

TS

TT

Værelse

Altan 12 m2 VM

MK

Stue SK OPV

HS

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.C.8.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 60

Etage: 8. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 92 m2 Altan: 12 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


Altan 13 m2

TS TS TS

Værelse

Stue

Overskab

Bad

Altan 12 m2

TV OPV

HS

SK

TS

TS

HS

Værelse SK

Entré

Trappe

Værelse

Bad VM

Gang

TT

TS

TS

TS

TS

Forrum

Signaturforklaring

Elevator

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.C.8.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 8. sal Antal værelser: 4 BBR-areal: 133 m2 Altan: 25 m2

N 61


Trappe

Walk-in 2,5 m2

Forrum Gang

Værelse

SK

Elevator TV

Entré TS

TS

TS

TS

Bad

TS

TT

Værelse

VM

Altan 8 m2

MK

Stue SK OPV

HS

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.C.9.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 62

Etage: 9. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 91 m2 Altan: 8 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


Altan 17 m2 TS TS TS TS

Værelse

Stue

TS

Overskab

Bad

TV OPV

HS

SK

TS

TS

HS

Værelse SK

Entré

Trappe

Værelse

Bad TT

VM

Gang

TS

TS

TS

TS

Forrum

Elevator

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.C.9.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 9. sal Antal værelser: 4 BBR-areal: 135 m2 Altan: 17 m2

N 63


Trappe

Walk-in 2,5 m2

Forrum Gang

Værelse

SK

Elevator TV

Entré TS

TS

TS

TS

Bad

TS

TT

Værelse

VM MK

Stue

Altan 17 m2

SK OPV

HS

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.C.10.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 64

Etage: 10. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 92 m2 Altan: 17 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


Altan 13 m2

TS TS TS

Værelse

Stue

Overskab

Bad

Altan 12 m2

TV OPV

HS

SK

TS

TS

HS

Værelse SK

Entré

Trappe

Værelse

Bad TT

VM

Gang

TS

TS

TS

TS

Forrum

Elevator

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.C.10.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 10. sal Antal værelser: 4 BBR-areal: 135 m2 Altan: 25 m2

N 65


66


Trappe

Forrum Gang Elevator SK

OPV

Entré TS

Bad

Altan 8 m2

TS TT

Stue

Værelse

SK TS

Altan 15 m2

VM

TS

TV

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.C.11.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 11. sal Antal værelser: 2 BBR-areal: 86 m2 Altan: 23 m2

N 67


Altan m. ramme 17 m2 Værelse

TS

TV

TS

Stue

Altan 11 m2

OPV SK

SK

Entré

Trappe

Bad TT

VM

Gang

Forrum

V

S

N

Ø

Elevator

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.C.11.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 68

TS

Etage: 11. sal Antal værelser: 2 BBR-areal: 118 m2 Altan og terrasse: 77 m2

Walk-in


Tagterrasse 49 m2 Taghus 18 m2 Skærmvæg Blomsterkasse

Blomsterkasse Teknik

Signaturforklaring = = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

N 69


TS TS TS

Værelse

TS

Stue OPV MK

Altan 8 m2

Trappe TV

Bad SK

Gang

V

S

N

Ø

Elevator

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.C.11.4 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 70

Etage: 11. sal Antal værelser: 2 BBR-areal: 84 m2 Altan og terrasse: 87 m2

VM TT

Entré

Forrum

TS


Skærmvæg Blomsterkasse

Blomsterkasse

Taghus 16 m2 Teknik

Serviceareal

Skærmvæg Soldæk forhøjet m. 70 cm

Tagterrasse 79 m2

Blomsterkasse

Signaturforklaring = = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

N 71


Afskærmning

Terrasse 13 m2

Stue

TV

TT

Elevator

VM

HS

Bad SK OPV

Entré Trappe SK

Værelse

Gang Depot 3 m2

TS TS TS

V

S

N

Ø

Afskærmning

Afskærmning

Terrasse 7 m2

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.D.0.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 72

Etage: Stuen Antal værelser: 2 BBR-areal: 81 m2 Altan: 20 m2

N

Signaturforklaring = = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


Terrasse 14 m2

Værelse

Stue TV SK

HS

TS

Bad MK

TS

TS

Elevator TT VM

OPV

Entré

Trappe

SK

Gang Værelse

TS

Depot 4 m2

TS TS

Terrasse 12 m2

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.D.0.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: Stuen Antal værelser: 3 BBR-areal: 101 m2 Altan: 26 m2

N 73


Altan 8 m2

Stue

TV

HS

Elevator

MK

Bad

TT

SK VM

OPV

Entré Trappe TS

TS

SK

TS

Værelse

TS

Værelse

Signaturforklaring = = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

V

S

N

Ø

Altan 10 m2

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.D.1.1 / 6.D.2.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 74

Etage: 1. sal / 2. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 89 m2 Altan: 18 m2

N

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter


Altan 17 m2

Værelse

Stue TV SK

HS

TS

Bad MK

TS

TS

Elevator TT VM

OPV

Entré

Trappe

SK

Værelse

TS TS

Depot 4 m2

TS

Signaturforklaring = = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

V

S

N

Ø

Altan 9 m2

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.D.1.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 1. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 101 m2 Altan: 26 m2

N 75


76


Altan 12 m2

Værelse

Stue TV SK

HS

TS

Bad MK

TS

TS

Elevator TT VM

OPV

Entré

Trappe

SK

Værelse

TS

Depot 4 m2

TS TS

Signaturforklaring = = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

V

S

N

Ø

Altan 13 m2

1:100

1m

2m

3m

4m

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

Bolig 6.D.2.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: 2. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 101 m2 Altan: 25 m2

N 77


Altan 8 m2

Stue

TV

SK

Elevator

HS

Bad

TT VM

OPV

Entré Trappe TS

TS

SK

TS

Værelse

TS

Værelse

V

S

N

Ø

Altan 10 m2

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.D.3.1 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 78

Etage: 3. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 113 m2 Altan: 64 m2


Skærmvæg

Blomsterkasse

Tagterrasse 46 m2

Taghus 20 m2 Teknik

Espalier

Blomsterkasse

Skærmvæg

Signaturforklaring = = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

N 79


Altan 17 m2

Værelse

Stue TV SK

HS

TS

Bad

TS

Elevator TT VM

OPV

Entré SK

Værelse

TS TS TS

V

S

N

Ø

Altan 9 m2

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.D.3.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S 80

Etage: 3. sal Antal værelser: 3 BBR-areal: 125 m2 Altan og terrasse: 79 m2

Depot 4 m2

TS

Trappe


Teknik

Blomsterkasse

Skærmvæg

Tagterrasse 53 m2

Skærmvæg

Blomsterkasse

Taghus 20 m2

Signaturforklaring = = TS = SK = HS = OPV = MK = TK = VM = TT = = = =

Muligt værelse Fast inventar Tilvalgsskabe Skakt Højskab Opvaskemaskine Mobil køkkenø Tilvalgskøkkenø Vaskemaskine Tørretumbler Kogeplade (indbygget emhætte) Køl/frys Klatreplanter

N 81


Materialeliste UDVENDIGE MATERIALER

INDVENDIGE MATERIALER

Denne materialebeskrivelse er udarbejdet til boligerne i Klyden. Da projektet er under udvikling, kan detaljer i materialebeskrivelsen, overflade, montageprincipper og lignende blive ændret.

Vinduer, døre og fodlister

Facader

Husets facader bygges op i teglsten med passende fuge. Partier i murværket er trukket tilbage for at understrege bygningens vertikale karakter.

Vægge

Taghuse og teknikhuse

Taghuse og teknikhuse udføres med udvendige materialer i sortmalet/elokseret aluminium. Indvendigt udføres taghus-gulve med 14 mm flydende planke parketgulve som i resten af boligen. Døre til teknikrum er aflåselige.

Bærende vægge udføres i beton. Vægge omkring vådrum i letbeton eller gasbeton, øvrige vægge som letklinkebeton eller gasbeton. Enkelte steder ved installationer udføres vægge som gipsvægge. Indvendige vægge i boligerne fuldspartles, slibes og males hvide til fuld dækning. I badeværelsets bruseniche opsættes grå klinker/ fliser som Beton Malta i langformat 45 x 90 cm på gulvet og på væggene med fuge i farven sandgrå. Sokkelflise i hele baderummet er samme klinketype som gulvflisen.

Terrasser og altaner

Trapper

Tage

På tagflader placeres solceller. På ”frie synlige” tagflader udføres grønt tag, plantekasser med videre.

Tagterrasser og private terrasser samt altaners trædeflade udføres i hårdt træ. Værn udføres som balustre med enkelte lukkede felter. Værnet afsluttes med en håndliste i sortmalet/elokseret, bukket aluminium eller stål. På alle altaner og terrasser installeres udvendigt eludtag.

Trapper, opgange og kælder

Trapper og gulve i opgangene udføres i lys terrazzo. Værn udføres som standard stålværn. Vægge i opgange spartles og males hvide til fuld dækning. I kælderarealer fremstår alle overflader på loft, vægge og gulv som beton. Gulve i kælderareal støvbindes. Alle kældervægge og lofter males hvide. Gulve i trapperum udføres med fliser. Varmekilder i trappeopgange og kælder bliver radiator. Elevatoren er i rustfrit stål.

Vinduer og døre

Vinduer udføres i træ/aluminium, som udvendigt er sortmalede. Alle termoruder udføres med 3-lag glas og varm kant. Vinduespladerne i vindueskarmene er hvidmalede MDF-plader. Adgangsdøre til boligerne er udstyret med dørkikkert, trepunktslås og sikkerhedsslutblik.

82

Vinduer udføres i træ/aluminium, som indvendigt er hvidmalede. Vinduespladerne i vindueskarmene er hvidmalede MDF-plader. Indvendige døre er hvide celledøre med dørgreb af rustfrit stål og færdigmalede karme. Indfatninger og fodpaneler (70 mm) er hvidmalede.

Indvendige trapper udføres i stål med trin i egetræ og håndliste i stål. Disse trapper forefindes både i lukket og åben form.

Lofter

Loftshøjden er på ca. 2,70 m på nær i badeværelser og entréområder med nedhængt loft. I de nedhængte lofter på badeværelset er monteret spots. Over det nedhængte loft i entréen befinder sig ventilationskanaler til den enkelte bolig. Betonlofter fuldspartles, slibes og males hvide til fuld dækning med synlig fuge. Gipslofter fuldspartles, slibes og males hvide til fuld dækning. I vådzoner opsættes fliser til loft.

Gulve

Gulvene i boligerne belægges med ca. 20 cm brede egeplanker som EG Animoso pure lak. I alle boligrum er der gulvvarme.

Inventar

Køkkenelementer er som Uno form Avantgarde i hvid. Bordpladen er hvid 10 mm homogenlaminat med underlimet Franke RBU 480 køkkenvask. Indbygningsovnen er som Miele H 2265 B Keramisk HiLight kogeplade som Miele KM 5600. Integreret opvaskemaskine som Miele G 4268 SCVi XXL. Kølefryseskab er som Miele KF 37132 iD. Emhætten som Exhausto med udtræk. Vaskemaskinen som Miele WDB 020 NDS. Tørretumbleren som Miele TDB 120 WP NDS.


Antenneforhold / EDB

Der monteres lys under overskabe og stikkontakter over køkkenbordet. Toiletskabe er som Uno form Avantgarde i hvid. Bordpladen med integreret vask er 10 mm surface, hvid som Marbre/Prisma/Trento. Der monteres stikkontakter bag vaskesøjlen eller under bordpladen til vaskemaskine og tørretumbler og over bordpladen til hårtørrer etc. Til hver bolig medfølger 1 stk. garderobeskab som HTH focus i hvid.

Alle lejligheder er forberedt med tilslutning til kabel-tv. Man skal som ejer selv lave aftale med leverandøren omkring signal og pakkeløsninger. Der færdigmonteres 1 antennestik i stuen, samt føres tomrør til alle værelser. Der monteres 1 stk. pds-stik (edb) i stue og soveværelse. I teknikskakten forberedes til evt. forstærker og router.

Varmeforsyning

Boligerne opvarmes med fjernvarme.

Sanitet

Parkering

I badeværelsets bruseniche udføres afløbsrender som Unidrain i fuld bredde. Toilet er som et væghængt Ifö med 2-trins skyl. Brusesæt og blandingsbatteri er Dornbracht i platin mat. Derudover medfølger toiletpapirholder, spejl, spots i loftet og fire håndklædekroge. I køkkenet monteres blandingsbatteri med keramiske pakninger Dornbracht i platin mat.

Der etableres parkeringskælder med et begrænset antal parkeringspladser til hver salgsetape, som kan købes efter nærmere aftale med sælger.

Affaldsskakt

Affaldsskakte forefindes i trappeopgangene, hvor affaldet fjernes ved affaldssug.

Dørtelefon

I hver bolig installeres dørtelefon med talefunktion.

Postkasser

Der leveres og monteres godkendte postkasser i forbindelse med indgangen. Afskærmning

SK

HS

OPV

Terrasse 7 m2

Stue Værelse SK

Entré

Afskærmning

Depot 3 m2

VM

Terrasse 13 m2

Bad

TT

Gang TV

Elevator

Afskærmning

Trappe Afskærmning

Signaturforklaring

V

S

N

Ø

= Muligt værelse = Fast inventar TS = Tilvalgsskabe SK = Skakt HS = Højskab OPV = Opvaskemaskine Signaturforklaring = Muligt værelse MK = Fast = inventar Mobil køkkenø TS = Tilvalgsskabe TK = Tilvalgskøkkenø SK = Skakt HS = Højskab VM = Vaskemaskine OPV = Opvaskemaskine MK = Mobil køkkenø TT = Tørretumbler TK = Tilvalgskøkkenø = Vaskemaskine VM = Kogeplade (indbygget emhætte) TT = Tørretumbler (indbygget emhætte) = Kogeplade = Køl/frys = Køl/frys = Klatreplanter = Klatreplanter

1:100

1m

2m

3m

4m

Bolig 6.A.0.2 Strandholmen Klyden Strandlodsvej 15 2300 København S

Etage: Stuen Antal værelser: 2 BBR-areal: 81 m2 Terrasse: 20 m2

83

N


Forbehold

Alle visualiseringer af ­Strandholmen er vejledende – dette gælder også for de viste udsigter. ­Visualiseringerne er primært udarbejdet for at illustrere helhedsoplevelsen af byggeriets stil og stemning samt området og beliggenheden. Da projektet er under udvikling, kan detaljer som materialer, overflader, montage­principper og lignende blive ændret.

Projektsalg danbolig Amager Strand Øresundsvej 124 2300 København S

danbolig Amager Sundbyvester Plads 2 2300 København S

Arkitekt: Holscher Nordberg Ingeniør: Orbicon Totalentreprenør: CASA A/S

Tlf.: 32 34 04 00 amagerstrand@danbolig.dk

Tlf. 32 59 14 07 amager@danbolig.dk

www.strandholmen.dk


Presale brochure: Strandholmen, Klyden