Page 1

Welcome

to a new way of cycling

de Verkrijgbaar met e tiv Bosch Ac of Classic motor

Kenmerken Sport Classic Motor Accu Optioneel Versnellingen Remmen Kettingkast

Bosch 250W Active Bosch 400Wh (36V/11Ah) Shimano Nexus 8 Premium Shimano Rollerbrakes Optioneel gesloten

Zadelpen Voorvork Framematen Banden Verlichting Kleuren

Satori verend Suntour verend D 48-58 cm H53-58 cm 28� Schwalbe antilek Spanninga LED Mat zwart / Glanzend wit

Herenmodel HOOG STE SCORE Telegra

af E-Bik e test 2013

9


!

Daarom een Dutch ID E-Bike

HANDGEBOUWD IN HOLLAND Elke E-Bike wordt zorgvuldig met de hand gebouwd door gekwalificeerde monteurs. BEWEZEN BOSCH TECHNIEK Betrouwbare middenmotor en accu (300Wh of 400Wh) met een actieradius tot 165 km*. VEELZIJDIG INZETBAAR De kinderen mee, woon-werkverkeer of recreĂŤren, dankzij het stijve frame fietst u uiterst comfortabel. MODERN DESIGN Het ergonomische en moderne design staat garant voor de sportieve rijervaring. GOED GETEST! De Telegraaf beloonde Dutch ID al meerdere malen met de hoogste score in hun jaarlijkse E-Biketest.

2

VAKMANSCHAP De Dutch ID vakdealers adviseren u bij het maken van uw keuze en onderhouden uw E-Bike.


Dutch ID E-Bike Bosch E-Powered by

Inhoud 100% Handbuilt in Holland

05

Intuvia Middendisplay

07

Bosch motor

08

Accu & actieradius

11

Model: Tour

12

Model: Sport

18

Model: Trekking

24

Model: Comfort

30

Model: Longtail

32

Service & garantie

34

Accessoires

34

Goed getest!

35

Wij zijn ervan overtuigd: het is tijd voor ‘a new way of cycling’. Daarom presenteren wij met trots onze collectie Dutch ID E-Bikes. Wie zich tegenwoordig op een frisse en snelle manier wil voortbewegen, kiest voor een E-Bike. Dutch ID biedt u de perfecte mogelijkheid! Dit bleef niet onopgemerkt, getuige de E-Bike-tests van De Telegraaf. De krant beloonde de E-Bike van Dutch ID dit jaar én vorig jaar met vijf sterren, de maximale score. Een mooi compliment.

Comfortabele rijeigenschappen De E-Bikes van Dutch ID zijn in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het resultaat is een serie E-Bikes welke qua geometrie, gebruik, comfort én kwaliteit volledig is afgestemd op de wensen van de Nederlandse & Belgische consument. Daar komt bij dat de motoren van Bosch zorgen voor comfortabele rijeigenschappen. De aandrijving is direct op de trapas, dat geeft de meest natuurlijke ondersteuning. De accu’s geven een grote actieradius, ruim voldoende voor de langere ritten. Om nog maar te zwijgen over de praktische snellaadfunctie en natuurlijk de hoogwaardige kwaliteit van de onderdelen. Mocht u na het lezen van deze brochure nog vragen hebben dan beantwoordt uw gespecialiseerde Dutch ID dealer deze graag. U vindt uw dichtstbijzijnde dealer op www.dutch-id.nl/dealers. Wij wensen u veel fietsplezier! Team Dutch ID 3


4 18


100% HandbuiltHolland In

Alle E-Bikes van Dutch ID zijn ‘100% handbuilt in Holland’. Het team van Dutch ID werkt vol passie en zeer zorgvuldig aan het creëren van de Dutch ID E-Bike.

Fietsen met trots

Dutch ID productiemanager Bart: “We hebben onze enthousiaste monteurs intern opgeleid, zodat ze precies weten hoe ze onze E-bikes het beste met de hand kunnen opbouwen.”

De elektrische fietsen van Dutch ID zijn het resultaat van een zorgvuldig ontwerpproces. “We wilden het anders doen dan andere fabrikanten”, zegt ontwerper Thomas. “Een fiets waar je op zondag een mooie tocht mee kunt maken, een model waarmee je iedere dag vol trots naar je werk kunt fietsen.” Eenvoudig was die opgave niet. Thomas: “We hebben een frame op maat ontwikkeld, waar ook de langere mensen écht op passen. Zo maken we een duurzame E-Bike die uitermate geschikt is voor de kritische, Nederlandse en Belgische consument.” Aan productiemanager Bart vervolgens de taak de ideeën van de ontwerper te vertalen naar het productieproces. Dat doet Dutch ID met monteurs die tot in detail zijn voorbereid op hun taken. “Wij willen de beste fietsen van Nederland bouwen”, legt Bart uit. “Daarom hebben we onze enthousiaste monteurs intern opgeleid, zodat ze precies weten hoe ze onze E-Bikes het beste met de hand kunnen opbouwen.”

5


Afneembaar Bosch Intuvia display en bedieningseenheid voor eenvoudige bediening

Met uw handen veilig aan het stuur kiest u gemakkelijk de juiste ondersteuningsstand.

18 6


Intuvia Middendisplay O v e r z ic h te li

jk onderweg

Eenvoudig in gebruik

Fietscomputer

Met een eenvoudige druk op de knop van uw bedieningscomputer bepaalt u alle instellingen van uw E-Bike. Over welke mogelijkheden beschikt het Intuvia display eigenlijk niet?

Maar het Intuvia display doet meer. Veel meer, denk bijvoorbeeld ook aan het in- en uitschakelen van de verlichting of het weergeven van snelheid, gemiddelde snelheid, verwachte actieradius én de afgelegde afstand van de trip.

Vanzelfsprekend is het Intuvia display op het stuur van de Dutch ID E-Bike verantwoordelijk voor het instellen van het ondersteuningsniveau van de Bosch-motor. Kies voor Eco, Tour, Sport of de Turbo functie. Met één druk op de knop geeft u de motor van uw E-Bike de eigenschappen die u verlangt.

USB-aansluiting In het Intuvia display zit een USB-poort verwerkt waarmee u bijvoorbeeld uw mobiele telefoon kunt opladen of uw navigatiesysteem op aan kunt sluiten; extra handig voor de lange tourtochten!

Ondersteunings overzicht TURBO

Maximaal vermogen​​, hoogste trapfrequentie voor extreem sportief rijden. -Bij 100% persoonlijke pedaal kracht, 250% motorondersteuning

SPORT

Onmiddellijke trapondersteuning voor sportief rijden - Bij 100% persoonlijke pedaal kracht, 180% motorondersteuning

TOUR

Consistent vermogen voor lange tochten - Bij 100% persoonlijke pedaal kracht, 100% motorondersteuning

ECO

Effectief vermogen voor maximaal bereik - Bij 100% persoonlijke pedaal kracht, 30% motorondersteuning

UIT

Geen ondersteuning

Voor elke situatie een passende ondersteuning!

7


Bosch motor

de hart H e t k lo p p e n

Intelligente ondersteuning De motor van Bosch vormt het kloppende hart van iedere Dutch ID E-Bike. De motor is centraal en laag gepositioneerd, een bewuste keuze van onze ontwerpers. De kracht van de motor grijpt direct aan op de trapas. Dat geeft de meest natuurlijke ondersteuning en resulteert in zeer stabiele en comfortabele rijeigenschappen.

Intelligente ondersteuning De Bosch-motoren van Dutch ID zijn bovendien intelligent. Worstelt u met die vervelende helling? Of die straffe wind tegen? Geen punt. De Bosch-motor ondersteunt u automatisch met extra vermogen. En blaast diezelfde wind even later lekker in uw rug? Dan levert de motor automatisch minder vermogen. Dat scheelt in energie zodat u optimaal kunt genieten van een grote actieradius.

De Bosch motor past het afgegeven vermogen aan naar de huidige omstandigheden. Zo ziet u altijd hoever u nog met ondersteuning kunt fietsen en komt u nooit voor teleurstellingen te staan.

Sportief en krachtig fietsen De Active Line is gericht op sportief en krachtig fietsen en de Classic Line onderscheidt zich door een bijzonder harmonieus afgestemde en gedoseerde ondersteuning. In beide productlijnen zorgt onder andere een geoptimaliseerd sensorconcept voor een trillingsvrije en stille aandrijving en een ideale afstemming van de componenten voor een geoptimaliseerde actieradius.

Al le vo or de le n op ee n ri j. O pt im aa l ge ni et en va n ee n gr ot e ac ti er ad iu s.

8


CLASSIC LINE De Bosch Classic motor is een fijne constante trapondersteuning en levert een snelheid van maximaal 25km/h.

OPBOUW Technologie

ACTIVE LINE De Bosch E-Bike Active motor maakt een gevoelvolle, harmonische trapondersteuning mogelijk tot een maximale snelheid van 25 km/h. Vanwege het strakke, grijze design valt de nieuw Active lijn op.

De motor zit in het midden van het frame en bij de trapas waardoor de fiets een laag zwaartepunt heeft en stabieler is.

AANDRIJVING Motor Ondersteuning Ondersteuningsstanden

36V / 250W tot 25 km/h ECO / TOUR / SPORT / TURBO

ACCU POWERPACK 300 Actieradius Laadtijd Positie Gewicht

36V / 8Ah 300Wh Tot 150 km 2,5 uur = 100% / 1 uur = 50% Bagagedrager 2,7 kg

ACCU POWERPACK 400 Actieradius Laadtijd Positie Gewicht

36V / 11Ah 400Wh Tot 190 km 3,5 uur = 100% / 1,5 uur = 50% Bagagedrager 2,7 kg

36V / 11Ah 400Wh Tot 200 km 3,5 uur = 100% / 1,5 uur = 50% Bagagedrager 2,7 kg

MODEL Type

Tour, Sport, Trekking, Comfort, Longtail

Tour, Sport, Trekking

36V / 250W tot 25 km/h ECO / TOUR / SPORT / TURBO

9


Met de snellaadfunctie zijn de Bosch-accu’s binnen afzienbare tijd gereed voor de volgende, uitdagende tocht.

10


Accu & actieradius ende tochten U it d a g

Als de motor het kloppende hart vormt van de E-Bikes van Dutch ID, dan staat de accu gelijk aan de longen. En de Bosch-accu’s geven deze modellen een topconditie, waardoor de E-Bikes in staat zijn de meeste afstanden te overbruggen. Bergop, bergaf, wind mee, wind tegen, geen opgave is de accu’s van de Dutch ID modellen te veel. De actieradius is afhankelijk van het type E-Bike en natuurlijk de gebruikswijze. Maar angst voor een lege batterij is bij alle modellen ongegrond. En mocht u de accu tijdens een korte stop wel een keer willen opladen? Geen probleem, met de snellaadfunctie zijn de Bosch-accu’s binnen afzienbare tijd gereed voor de volgende, uitdagende tocht.

Sleutel tot de actieradius De uitneembare accu bevindt zich onder de bagagedrager van de E-Bike. Met het Abus-slot bent u de enige die toegang heeft tot de accu van uw model. Die sleutel is overigens gelijk aan de sleutel van uw fietsslot. Dus ook de vrees voor een wirwar aan sleutels kunt u laten varen.

PowerPack 300 (Standaard) * Turbo Sport Tour Eco

Mix Km

0

20

40

60

80

100 120 140 160 180 200

60

80

100 120 140 160 180 200

PowerPack 400 * Turbo Sport Tour Eco

Mix Km

0

20

40

* Opgave Bosch GMBH 2014 Ideale omstandigheden: goede bandenspanning, vlak terrein, gemiddelde snelheid 20 km/u, geen wind, 200C, berijder schakelt altijd op het juiste moment, berijder weegt rond de 70 kg. Gunstige omstandigheden: matige bandenspanning, licht heuvelachtig terrein, gemiddelde snelheid 25 km/u, lichte tegen wind, 10-200C, goed schakelgedrag, berijder weegt rond de 70 kg. Zware omstandigheden: lage bandenspanning, terrein met lange en steile hellingen, gemiddelde snelheid 30 km/u, deels sterke wind, <100C, matig schakelgedrag, berijder weegt rond de 70 kg.

11


Dutch ID Tour

emak Comfort & G

‘A new way of cycling’ begint bij comfort en gemak. Die eigenschappen straalt de Dutch ID Tour als geen ander uit. Deze E-Bike brengt een fietser fris en opgewekt van hot naar her, ongeacht de omstandigheden.

Natuurlijk Bosch De laag en centraal gepositioneerde Bosch-motor maakt de fiets extra stabiel en veilig. Het enige wat deze E-Bike doet is de nadelen van het ‘oude’ fietsen elimineren. Vergeet wind, vergeet geploeter en vergeet zweet. Geniet in plaats daarvan van het gemak én de omgeving. Fietsen krijgt met de Dutch ID Tour een nieuwe betekenis.

12

*Afgebeeld Tour Classic


Afneembaar Bosch LCD display met 4 standen (eco, tour, sport, speed) incl. fietscomputer Satori verstelbare stuurpen

Tubus Racktime achterdrager

Afneembaar Bosch accu met Abus slot

Satori verende zadelpen Abus Amparo ART goedgekeurd antidiefstalslot

Shimano Rollerbrake

Volledig in het frame geïntegreerde bekabeling

Spanninga LED-verlichting

Busch & Müller LED-verlichting geïntegreerd in de achterdrager

SunTour verende voorvork

Schwalbe banden 36V Bosch trapasmotor met intelligente ondersteuning tot 25 km/u

28” Rigida velgen met RVS spaken *Afgebeeld Tour Active

13


14


Optioneel verkrijgbaar met een 400Wh accu!

Kenmerken Tour Classic Motor Accu Optioneel Versnellingen Remmen Kettingkast

Bosch 250W Classic Bosch 300Wh (36V/8Ah) Bosch 400Wh (36V/11Ah) Shimano Nexus 7 Shimano Rollerbrakes Open, Optioneel gesloten

Zadelpen Voorvork Framematen Banden Verlichting Kleuren

Satori verend Suntour verend D 48-53-58 cm H53-58 cm 28â&#x20AC;? Schwalbe antilek B&M / Spanninga LED Mat zwart / Champagne

Herenmodel

15


16


in Ook verkrijgbaar t! de kleur mat zwar

Kenmerken Tour Active Motor Accu Optioneel Versnellingen Remmen Kettingkast

Bosch 250W Active Bosch 400Wh (36V/11Ah) Shimano Nexus 7 Shimano Rollerbrakes Open, optioneel gesloten

Zadelpen Voorvork Framematen Banden Verlichting Kleuren

Satori verend Suntour verend D48-53 cm H53-58 cm 28â&#x20AC;? Schwalbe antilek Spanninga LED Mat zwart / Champagne

Herenmodel

17


Dutch ID Sport ig e n sc h a p p S p o r ti e v e e

en

Voor de sportieve E-Biker heeft Dutch ID de Sport serie ontwikkeld. Dat heeft geresulteerd in sportieve rijeigenschappen. Ideaal voor de E-Biker die ook de langere woonwerk afstanden per fiets aďŹ&#x201A;egt. Of natuurlijk voor de fietser die simpelweg lichaam en materiaal wil testen middels tochten die net even verder gaan.

Natuurlijk Bosch Niet alleen de eigenschappen zijn sportief, ook het uiterlijk van de Sport serie straalt sportiviteit uit. Het stuur geeft de fietser een aerodynamische houding. Dat wil niet zeggen dat comfort verloren gaat, want met de verende zadelpen zit u op elke ondergrond goed. Dankzij de lage instap zijn ook de dames verzekerd van sportiviteit ĂŠn comfort.

18

*Afgebeeld Sport Classic


Afneembaar Bosch Intuvia display en bedieningseenheid voor eenvoudige bediening en walkassist

Tubus Racktime achterdrager

Afneembare Bosch accu met Abus slot

Bosch bedieningseenheid met 4 standen (eco, tour, sport, turbo)

Shimano Rollerbrake

Satori verende zadelpen

Volledig in het frame geïntegreerde bekabeling Abus Amparo ART goedgekeurd antidiefstalslot Spaninga LED-verlichting

Busch & Müller LED-verlichting geïntegreerd in de achterdrager

SunTour verende voorvork

Schwalbe banden 36V Bosch trapasmotor met intelligente ondersteuning tot 25 km/u

28” Rigida velgen met RVS spaken *Afgebeeld Sport Active

19


20


Optioneel verkrijgbaar met een 400Wh accu!

Kenmerken Sport Classic Motor Accu Optioneel Versnellingen Remmen Kettingkast

Bosch 250W Classic Bosch 300Wh (36V/8Ah) Bosch 400Wh (36V/11Ah) Shimano Nexus 8 Premium Shimano Rollerbrakes Gesloten

Zadelpen Voorvork Framematen Banden Verlichting Kleuren

Satori verend Suntour verend D 48-53-58 cm H53-58 cm 28â&#x20AC;? Schwalbe antilek B&M / Spanninga LED Mat zwart / Glanzend wit

Herenmodel

21


22


Sportief onderweg e met de Sport Activ

Kenmerken Sport Active Motor Accu Versnellingen Remmen Kettingkast Zadelpen

Bosch 250W Active Bosch 400Wh (36V/11Ah) Shimano Nexus 8 Premium Shimano Rollerbrakes Open, Optioneel gesloten Satori verend

Voorvork Framematen Banden Verlichting Kleuren

Suntour verend D48-53 cm H53-58 cm 28â&#x20AC;? Schwalbe antilek Spanninga LED Mat zwart / Glanzend wit

Herenmodel

23


Dutch ID trekking O v e r sc h r ij d

t grenzen

De Trekking serie is er voor de n贸g sportievere E-Biker. Denk aan de langere vakantietochten, maar ook aan extreme afstanden tussen woning en werk. Want met een maximale actieradius tot 190 kilometer is vrijwel geen opdracht deze E-Bike te veel.

Natuurlijk Bosch De Trekking serie is een van de lichtste E-Bikes die Nederland op dit moment rijk is. De banden zorgen tegelijkertijd voor optimale grip 茅n minimale rolweerstand. En legt de accu van uw telefoon het loodje? Dan biedt de accu van de Trekking serie uitkomst met een USB-aansluiting. Deze E-Bike overschrijdt grenzen. Letterlijk.

24 18 *Afgebeeld Trekking classic


Afneembaar Bosch Intuvia display en bedieningseenheid voor eenvoudige bediening en walkassist

Bosch stuurbediening met 4 standen (eco, tour, sport, turbo) Tektro Auriga schijfremmen

Tubus Racktime achterdrager Afneembare Bosch accu met Abus slot

Satori verstelbare stuurpen Abus Amparo ART goedgekeurd antidiefstalslot

Volledig in het frame geïntegreerde bekabeling

Busch & Müller Lumotec IQ Fly T LED-verlichting

Busch & Müller LED-verlichting geïntegreerd in de achterdrager

Headshock verende voorvork

Schwalbe banden 36V Bosch trapasmotor met intelligente ondersteuning tot 25 km/u

28” Rigida velgen met RVS spaken *Afgebeeld Trekking classic

25


26


Comfortabel touren voor iedereen!

Kenmerken Trekking Classic Motor Accu Optioneel Versnellingen Remmen Kettingkast

Bosch 250W Classic Bosch 300Wh (36V/8Ah) Bosch 400Wh (36V/11Ah) Shimano Alfine 8 Tektro disc hydraulisch Open

Zadelpen Voorvork Framematen Banden Verlichting Kleuren

Satori Harmony vast Headshock verend D 48-53 cm H53-58 cm 28â&#x20AC;? Schwalbe Marathon Supreme B&M LED Satin Antraciet / Glans wit

Herenmodel

27


28


Een echte al krachtpatser, idea de en voor veeleis ritten!

Kenmerken Trekking Active Motor Accu Versnellingen Remmen Kettingkast Zadelpen

Bosch 250W Active Bosch 400Wh (36V/11Ah) Shimano Alfine 8 Tektro disc hydraulisch Open Satori Harmony vast

Voorvork Framematen Banden Verlichting Kleuren

Headshock verend D 48-53 cm H53-58 cm 28â&#x20AC;? Schwalbe Marathon Supreme B&M / Spanninga LED Satin Antraciet

Herenmodel

29


Dutch ID Comfort

30


Comfortabel touren voor iedereen!

Kenmerken Comfort Classic Motor Accu Optioneel Versnellingen Remmen Kettingkast

Bosch 250W Classic Bosch 300Wh (36V/8Ah) Bosch 400Wh (36V/11Ah) Shimano Nexus 8 premium Shimano Rollerbrakes Gesloten

Zadelpen Voorvork Framematen Banden Verlichting Kleuren

Satori verend Suntour verend D 43-48 26â&#x20AC;? Schwalbe antilek B&M / Spanninga LED Metallic Blauw

31


Dutch ID Longtail

32


Ideaal voor groots vervoer!

Kenmerken Longtail Classic Motor Accu Versnellingen Remmen Kettingkast Zadelpen

Bosch 250W Classic Bosch 300Wh (36V/8Ah) Nuvinci 360 versnellingsnaaf Avid BB7 schijfremmen Open Satori Harmony

Voorvork Framematen Banden Verlichting Kleuren

Aluminium 48 cm 26â&#x20AC;? Schwalbe Big Apple B&M / Spanninga LED Glanzend wit

33


Service & garantienderweg Ve il ig o

De Dutch ID E-Bikes zijn van uitstekende kwaliteit. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u 2 jaar volledige garantie! Ja, u leest het goed; niet alleen op de onderdelen, maar ook op de reparatiekosten bij de officiële Dutch ID dealer. Complete fiets Niet alleen het frame en de voorvork, maar ook het elektrische gedeelte zoals motor en bedieningsdisplay vallen onder de garantie. De slijtagedelen zoals: versnellingsnaaf, ketting- en kettingbladen, banden en remsystemen zijn uitgezonderd van de garantie.

34 18

Dutch ID accessoiresA naar B! ren van S ti j lv o l to u

Dutch ID tassenset Bij een stijlvolle E-Bike hoort natuurlijk ook een stijlvolle tas. De stof is spatwaterdicht en wordt geleverd met een Dutch ID groene regenhoes voor de slechte dagen van het jaar! Deze tas kunt u door middel van het KLICKfix system makkelijk op uw bagagedrager bevestigen. De tas is voorzien van een afsluitbaar voorvak. Doordat het logo reflecterend is bent u altijd veilig op weg! Prijs: € 64,95 per tas.

or de S p e c ia a l v o k met rode Tr e k k in g o o r ij g b a a r d e ta il s v e r k


Goed getest! Telegraaf

4/5

Nadat de Dutch ID E-Bike in 2012 uitgeroepen werd tot winnaar van de Telegraaf fietstest heeft Dutch ID in 2013 de maximale score behaald. In 2014 krijgt de Dutch ID Active 4 van de 5 sterren! Fraai, uitgebreid, makkelijk afneembaar en goed afleesbaar display in het midden van de fiets en bediening links bij het handvat. Prettige knopjes met klikjes. Met aansluiting voor laden telefoon e.d. Dutch ID gebruikt het nieuwe elektrische systeem van Bosch. De ondersteuning, met krachtsensor en motor bij de trapas, voldoet onder alle omstandigheden zeer goed.

Plus Magazine

7,8

“‘Kicken fietsje’, horen we bij het opstappen. Dankzij een goed display met duidelijke knoppen, goede ondersteuning en uitstekende rijeigenschappen scoort de Dutch ID een hoog cijfer.”

E-Bike & Trekking “Dutch ID is een relatief jong Nederlands bedrijf en ze krijgen punten voor het netjes gebouwde frame met dito drager, met een herkenbare, eigen stijl bovendien. De zitpositie is comfortabel, waarbij de naar de rijder toe gebogen stuur een sportief accent vormt, zonder druk op de polsen te geven. De verstelbare stuurnok zorgt dat iedereen op deze fiets een prettige positie kan vinden, of je nu van doorfietsen houdt of liever de motor het werkt laat doen.”

Fietsactief

7,2

“Om maar meteen met de deur in huis te fietsen: dit is een solide, no nonsense damesfiets met een rechte zit. De Dutch ID-sport maakt zijn naam helemaal waar. Wij Nederlanders gebruiken de fiets vooral voor woon-werk-verkeer en de boodschappen; daar is deze perfect voor.”

Test-aankoop 70/100 “Voor een redelijke prijs biedt deze fiets met het nieuwe Bosch-systeem een efficiënte en stille ondersteuning in alle omstandigheden.”

HOOGSTE SCORE Telegraaf E-Bi ke test 2013

9 35


Welcome to a new way of cycling

AMAZING WHEELS • SALLAND 5-7 • 1948 RE • BEVERWIJK TEL +31 [0]251 27 67 77 • WWW.DUTCH-ID.NL Alle beelden in deze brochure zijn eigendom van Amazing Wheels BV. Wijzigingen in de modellen en uitvoeringen, alsmede kleurverschillen tussen afbeeldingen en werkelijke kleuren onder voorbehoud. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Niets uit deze brochure mag worden overgenomen of gebruikt zonder uitdrukkelijke toestemming van Amazing Wheels BV. © Copyright Amazing Wheels, Beverwijk - Holland

18

More information? www.dutch-id.nl

Dutch ID

Dutch ID E-Bike brochure 2014  
Dutch ID E-Bike brochure 2014  
Advertisement