Page 2

PÄÄK I R J O I T U S

Kommunikointi

Kirjaudu sisään kommunikointikanaville. Kommunikointi – kohtalaisen kulunut käsite, jota käytetään usein, kun pitää ratkaista ongelmia – eikä vähiten poliittisissa yhteyksissä. Kommunikointi on kuitenkin ollut yksi ehdottomasti ratkaisevimmista tekijöistä ExTen kehitykselle vuoden 1898 kyläpajasta nykyiseen asemaan maailman johtavaksi yritykseksi, kun puhutaan puutavaran kiinnitystuotteista maantie- ja rautatiekuljetuksissa. Olemme oppineet kuuntelemaan puutavara-autoilijoiden mielipiteitä ja kehittäneet heidän ajatuksiaan tuotteiksi, jotka helpottavat puutavarakuljetuksia ja tekevät niistä kannattavampia. Joku viisas on sanonut kauan sitten, että kommunikointi on samaa suhteelle kuin hengittäminen elämälle. Suuri osa päivittäisestä työstä ExTellä liittyy juuri suhteiden luomiseen, kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Olemme kuuluisia tarkkakorvaisuudestamme ja asiakkaiden kuuntelemisesta ja siksi tapaamme heitä usein kasvotusten. Tämä paljastaa erittäin selkeästi, mitä teemme hyvin ja mitä meidän pitäisi tehdä paremmin. Kaikki Roadshowtapahtumamme, Euroopan kiertueemme, messuosallistumiset, Färilan vieraat ja muut vastaavat toiminnot tähtäävät kommunikoinnin luomiseen ja suhteiden säilyttämiseen puutavara-autoilijoiden, kuljettajien ja päällirakentajien kanssa. Ja tällä tiellä tulemme jatkamaan. Mutta vaikka meillä on halu keskustella ja kuunnella kaikkia, eivät inhimilliset resurssimme tietenkään aika riitä. ExTe on nykyään globaali yritys. Meillä on suhteita puutavara-autoilijoihin Pohjoismaissa ja muualla maailmassa. Kontaktit heidän kanssaan ovat korvaamaton osa tuotekehitystämme. Kotisivumme on tärkeä tiedonvälityskanava ja tarjoaa myös mahdollisuudet tietyntasoiseen kommunikointiin. Kontaktien helpottamiseksi asiakkaidemme kanssa

olemme mukana erilaisissa medioissa, kuten Facebookissa ja YouTubessa. Tietenkään ne eivät korvaa henkilökohtaisia tapaamisia, mutta toivomme, että yhä useammat tuntisivat, että heillä on suora kommunikointikanava ExTen kanssa. Elokuussa on jälleen Elmia Lastbil -messujen aika. Esittelemme silloin autoilijoiden ja kuljettajien kanssa käymiemme monien ja perinpohjaisten keskustelujen tuloksen. Kehitysosastomme on pyöritellyt ja miettinyt kaikkia edellytyksiä. Elmia-messuilla esittelemme ensi kertaa uuden, helppoihin ja kannattaviin puutavarakuljetuksiin tarkoitetun tuotteemme. Lähestymme nyt jättiharppauksin keskikesää. Sytytetyistä grilleistä leviää tuoksuja, jotka ehkä mitään muuta paremmin symboloivat kesää, aurinkoa ja rentoutumista. Minä ja kollegani ExTellä haluamme toivottaa teille kaikille oikein hyvää kesää. Ja muistakaa kommunikoida.

Mats Karlsson, TJ

Ota yhteyttä: Soita +46 (0)651-175 00 tai faksaa +46 (0)651-175 03 ja kerro, mitä tarvitset. Myyntiosasto suora: Myyjiemme kanssa pääset keskustelemaan suoraan numerossa +46 (0)651-175 01. ExTe Internetissä: Osoitteesta exte.se löydät kaikki tiedot maailman johtavasta pankkovalmistajasta.

2 EXTE-LEHTI

ExTe Magazine No 2 2012  
ExTe Magazine No 2 2012  

Exte Magazine

Advertisement