Page 1

GÄVLE

NO 2

MAJ 2018

03

N U F I NNS V I I BOL L NÄ S

04

F OTBOL L S-VM

06

SP R ÅK E T AL L A FÖ RSTÅ R

RIKSTÄCKANDE PROFILERING MED LOKAL NÄRHET

14

SO MMA RGÅ V O R


LEDARE

ÄNTLIGEN KOMMER VÅREN OCH SOMMAREN SOM VI ALLA VÄNTAT PÅ På 4Sign ser vi fram emot den här tiden. Den ger oss ny inspiration och en massa härliga ideér, som vi gärna vill presentera för er. Vi ser fram emot att få hjälpa er med er profilering oavsett om det gäller bilar, skyltar, mässmaterial, profil- eller arbetskläder, presentreklam eller give- aways. Vi bygger vidare i vår verksamhet för att i ännu större utsträckning finnas till hands för att hjälpa er att synas ännu bättre. I din hand har du nu vårt andra 4Signmagasin där vi visar lite hur vi jobbar och vilka vi jobbar med samt vad vi erbjuder er som kund hos oss. En produkt och tjänst jag skulle vilja lyfta lite extra är dekorer på era företagsbilar. Vi har 30 års erfarenhet av kreativa och proffsiga lösningar, som gör att både fordonen och era budskap syns på ett effektivt sätt. Använd de ytor ni redan har till att synas var ni än är. Prova oss gärna om ni vill synas bättre och bli mer uppmärksammade där ute.

Kolla också in vad vi hjälpt några av våra återkommande kunder med när det gäller bland annat giveaways, profilkläder m.m. Nu kan vi även erbjuda våra kunder en egen beställningsportal, vilket är ett otroligt bra sätt att förmedla och få ut vad ert företag erbjuder personalen antingen som arbetskläder men även egna giveaways. I detta nummer så finner du även ett reportage om vårt senaste tillskott, GJ Sales i Bollnäs. GJ Sales är en bra strategiskt verksamhet som passar väl in i vår satsning med att aktivt synas och närvara på en större marknad. Verksamheten i Bollnäs kommer att erbjuda precis samma kvalitativa produkter och tjänster som i Gävle. Har ni vägarna förbi Bollnäs eller kanske finns i närheten, besök gärna vår butik för att se själva vad vi kan erbjuda. Jag hoppas att vårt magasin ger er alla både inspiration och idéer om vad vi kan göra för er för att ni ska synas på ett bra sätt. Titta gärna in till oss på Upplandsgatan 28 eller slå oss en signal så hjälper vi dig med bra lösningar. Trevlig Sommar! Vänliga hälsningar ROBERT PETTERSON HILLMAN VD & Projektledare 4Sign Gävle

INNEHÅLL

03

Nu finns vi i Bollnäs

04

Stick ut ur mängden

09

LB MASKINER EXPANDERAR

10

FÄRGTON SYNS

13

TRE HELHETSKUNDER

15

HÄR ÄR NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

Fotboll Ett språk som alla förstår

08

Cibes levererar

14

Fixa sommargåvor och marinaden

F Ö R M E R I N F O R M AT I O N

4 S IG N . S E

facebook.com/4signgavle

0 2 | 4 SI G N MA GA S IN | N 0 2

06

insta4signgavle

youtube.com/user/gavle4sign


BOLLNÄS

Hela glada och positiva gänget på GJ Sales. Fr v Janita Aronsson, butikssäljare. Helena Åström, butiksansvarig. Ulf Karlsson, monterar skyltar och stripar bilar. Lotta ansvarar för original, skyltar, bildekorer och print. Bengt Larsson är utesäljare.

NU FINNS VI I

BOLLNÄS I HÖSTAS FÖRVÄRVADE 4SIGN I GÄVLE GJ SALES I BOLLNÄS. Ett företag som snabbt tagit sig in på marknaden med ett brett utbud av yrkeskläder, profilkläder, giveaways, reklamskyltar och profilering av bilar. – Efter vår flytt till inspirationshuset, som ligger vid södra infarten till Bollnäs, har vi märkt en stor skillnad i ökad kundtillströmning, säger Helena Åström, som är butiksansvarig. – När det gäller arbets- och profilkläder är vi störst i hela Hälsingland. Men vi har även kunder i övriga delar av landet. – Vi kommer att utveckla vår verksamhet inom skylt och dekor genom större lokaler, ny utrustning inom printproduktion och utbildningar inom bl a helfoliering av bilar. Men det är inte det enda som händer.

“Nu kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en ännu mer komplett helhetslösning”

Under april byggs lokalerna om. – Läget är fantastiskt och nu kommer lokalerna att anpassas efter den positiva utvecklingen av produktionen och efterfrågan av våra produkter och tjänster, säger Helena. – Framtiden känns väldigt spännande och positiv i och med ägarbytet då vi tillsammans blir starkare. Nu kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en ännu mer komplett helhetslösning av hela deras behov av yrkeskläder, profilering, giveaways, skyltar och bildekorer. Robert Petterson Hillman, ägare och Vd för 4Sign i Gävle, betonar att den lokala prägeln och anknytningen är viktig. Därför behåller man också namnet GJ Sales, som är väl inarbetat.

4S IG N M A GA S I N | N 0 2 | 0 3


F U L L FA R T

DEN 14 JUNI ÄR DET DAGS ATT SPARKA IGÅNG

FOTBOLLS-VM I RYSSLAND.

Efter en gastkramande playoff där Sverige till slut lyckades slå ut Italien är det nu dags för oss att blicka mot öst i sommar. För de svenska fansen blir Sveriges match mot de regerande världsmästarna Tyskland 23 juni kl. 20.00 en riktig smällkaramell. Ditt företag hänger väl också på? Hos oss på 4sign hittar du de roliga prylarna och de snygga kläderna. Vi hjälper dig att få ditt företag att sticka ut rejält i mängden av alla Sverigefans.

STICKADE SVETTBAND i hög kvalité och komfort.Max 5 färger i designen och i storlek 8,5×7 cm.

KYLVÄSKA I LAGOM STORLEK. Passar bra när man ska på picknick eller match. Väskan har en ficka som passar bra till förädling med tryck eller brodyr.

HOPFÄLLBAR STOL med en funktion som gör att du kan ställa in den i valfri vinkel. Bärrem på sidan gör den
enkel att ta med sig. Yttertyg av polyester gör att smuts och väta enkelt kan torkas bort.

0 4 | 4 SI G N MA GA S IN | N 0 2


CENTRAL LEDARE

Fördelar för kunder lokalt, regionalt och nationellt • Inom kedjan är vi 20 st 4Sign-företag som samarbetar. • Oavsett om du är kund på lokal, regional eller nationell nivå kan vi hjälpa dig med en professionell profilering • 4Sign-kedjan står för hög kvalitet och trygghet för kunderna.

• Kedjan gör att vi i hela landet kan erbjuda ett komplett sortiment med teknik och produkter i framkant. • När vi ställs inför riktigt stora och snabba jobb har vi tillgång till kedjans 200 välutbildade proffs.

SE MER OM OSS och våra produkter på 4sign.se

RIKSTÄCKANDE PROFILERING MED LOKAL NÄRHET

VI ÄR EN RIKSTÄCKANDE KEDJA MED LOKAL NÄRHET IDAG ÄR VI 20 FÖRETAG över

hela landet. Det betyder att alla lokala företag har ca 250 kollegor och tillgång till en produktionskapacitet som är betydligt större än den egna. Därför kan vi hantera både toppar i produktionen och kunder med rikstäckande verksamhet. En viktig uppgift för mig är att teckna avtal med den här gruppen av kunder. Kedjan har sammantaget stora resurser. När ett av våra lokala företag behöver hjälp med ett stort jobb, lägger de ut en fråga till de andra 4Signarna. Snabbt och enkelt kanske man har ytter-

ligare tio kompetenta personer på plats för att hjälpa till. Väldigt effektivt och uppskattat av kunderna, förklarar Jonas. En annan styrka med kedjan gäller inköp av olika produkter. Vi blir intressantare för leverantörer eftersom vi beställer stora volymer och vår konkurrenskraft ökar. För kunderna betyder det att vi kan erbjuda en bra prisbild. Utbildning av både personal och företagsledningar ligger på Jonas ansvar att arrangera. Målet är förstås att vi ska ligga i framkant när det gäller produktkunskap och företagsledning. Vi

MITT PRIMÄRA JOBB ÄR ATT INTRESSERA FLER FÖRETAG I BRANSCHEN ATT TILLHÖRA 4SIGN-KEDJAN, SÄGER JONAS ALBINSSON, SOM ÄR KEDJELEDARE.

ingår i en frivillig sammanslutning av olika fackkedjor där erfarenhetsutbytet är viktigt. Gruppen har bl a tagit fram en ettårig utbildning – Akademi – som handlar om affärsmannaskap, säljteknik samt affärs- och personaljuridik, berättar Jonas. Vår egen produktutbildning är också viktig. Det kan t ex handla om hur folie appliceras på olika underlag och hur den fungerar i olika miljöer. Vi har faktiskt också en egen app för erfarenhetsutbyte. Allt handlar ändå i slutänden om att vi kan hålla både

kvalitet och leveranstider så att våra kunder blir nöjda och återkommer, konstaterar Jonas.

J O N A S A L BI N S S O N | K EDJ EL EDA R E

4S IG N M A GA S I N | N 0 2 | 0 5


GEFLE IF

E T T SPR ÅK S O M A L L A F ÖRS T Å R SEBASTIAN JOBBAR MED försäljning och marknad

och Malin med administration kring marknad samt kommunikation. Sebastian är inne på sitt andra år i klubben och Malin har börjat relativt nyligen efter fem år med liknande arbetsuppgifter hos Hammarby Fotboll. Vi arbetar med fyra verksamheter, elit-, akademi- och breddverksamheten men sen lägger vi även stort fokus på vårt sociala ansvarstagande eller Corporate Social Responsibility, som det egentligen heter. Vad det handlar om är att vi på olika sätt tar ett samhällsansvar för att skapa ett bättre Gävle, eller ”Ett Bättre Gefle” som är vårt samlingsnamn för samtliga aktiviteter.

PÅSK- OCH HÖSTLOVSKUL.

En viktig del av verksamheten vänder sig till barn och ungdomar som under skolloven kanske inte har möjlighet att åka med familjen på semester. Under påsklovet hade vi t ex ”Påsklovskul” som vi arrangerar tillsammans med Fastighetssnabben. Fotboll är ett språk som alla pratar och förstår, och något som alla kan delta i. Barnen var jättenöjda och

F Ö R DE A L L R A F L ES TA AV O S S Ä R F Ö R M O DL I G EN G EF L E I F F O TB O L L J U S T B A R A F O TB O L L . M EN DET Ä R S Å M YC K ET M ER F Ö R S Ä K R A R M A L I N M A R K S TR Ö M

O C H S EB A S TI A N ZETTER G R EN P Å K L U B B ENS K A NS L I

0 6 | 4 SI G N MA GA S IN | N 0 2

glada och alla fick en T-shirt som fungerar som entrébiljett till Gefle IF Fotbolls hemmamatcher på Gavlevallen. I höst kör vi höstlovskul. SUMMER CAMP PÅ SÖRBY IP.

Hela juli blir det för femte året i rad en Summer Camp. Med Sörby IP som bas är det en form av ”dagkollo” med mycket mer än bara fotboll. Vi åker och badar, spelar minigolf, fiskar och besöker Daniel Bernhardsson bondgård. Men det blir förstås också lite fotboll där elitspelare från dam- och herrlagen medverkar. Självklart är det kostnadsfritt och alla barn mellan 11-13 år är välkomna. deltar nära 1000 barn och ungdomar. 30% är tjejer och I GEFLE IFS FOTBOLLSVERKAMHET


lika stor andel är utlandsfödda. Även breddfotbollen bedrivs på Sörby IP. – Visionen för Sörby IP är en ungdomsgård, där man kan få både mellis och hjälp med läxläsning, så att det inte bara blir fotboll. Vi vill inkludera både barn och föräldrar, gärna med olika kulturbakgrund. Fotboll är en väldigt effektiv väg till ökad integrering i samhället. Det viktigaste syftet med verksamheten är att utveckla barnen till goda samhällsmedborgare, anser Sebastian och Malin. AKADEMIN UTBILDAR FOTBOLLSSPELARE.

Akademin är en proffsigare utbildning på Gavlevallen för dam- och herrspelare mellan 16-19 år. Det är ett sätt att få fram duktiga fotbollsspelare ur egna led. Även de här ungdomarna får hjälp med läxläsning mellan träningspassen. och rastfotboll i höst. Vi har ett riktigt kul projekt på gång från sommaren, berättar Malin. Äldre ungdomar, som vill, kommer att få spela fotboll på fredagoch lördagkvällar fram till 24.00. Ett annat projekt är rastfotboll tillsammans med skolor i närområdet. Vi kommer ut med både damoch herrspelare för att få igång rastfotbollen. Många elever behöver röra sig mer, och alla måste få en chans att vara med. NATTFOTBOLL PÅ SOMMAREN

SATSAR MER PÅ TJEJER.

Vi har ett projekt med väldigt tydlig tjejprofil. Varje tisdag spelar tjejer från Andersbergsskolan fotboll, och pratar både om hur det är att vara tjej och spela fotboll och hur man är en bra kamrat, berättar Sebastian. Våra ledstjärnor i alla aktiviteter är hälsa, sysselsättning och inkludering. BARN HJÄLPER BARN.

För fjärde året genomförs en vintercup med 65 lag från 16 föreningar. Spelarna är i åldrarna 8-12 år. Alla – barn, föräldrar, domare betalar ett inträde. Dessutom betalar ett antal målsponsorer ett belopp för varje mål som görs. Den totala behållningen går oavkortat till barncancerfonden. Hittills är man upp i över 400 000:- sammanlagt sedan cupen startades. Det här är ändå bara ett axplock av alla aktiviteter som Gefle IF Fotboll arrangerar. Både på hemsidan och i sociala medier är det enkelt att följa Gefle IF Fotboll och se vad som är på gång. Med den omfattning vi har på verksamheten behövs det ideella krafter. Den som vill hjälpa till kan höra av sig till oss. Även om man inte går på matcher har vi så många andra aktiviteter där det behövs intresserade människor. Men det behövs naturligtvis även pengar – mycket pengar. En del får vi via stipendier, fonder, kommunala bidrag och självklart

matchintäkter. En stor del av vår ekonomi baseras på den reklam som företag och organisationer köper av oss samt ren sponsring, säger Sebastian. I det sammanhanget är 4Sign en lång och trogen samarbetspartner. De är vår leverantör av alla skyltar på Gavlevallen. Och de har också stripat våra bilar. Numera jobbar vi bara med 4Sign för att förenkla vårt arbete. De sköter allt kring skyltreklamen på arenan så att vi kan fokusera på annat. De är lättsamma att ha att göra med och vi är väldigt nöjda med dem konstaterar Sebastian och Malin.

M A L I N A DM I N I ST R AT I O N M A R K N AD SA M T K O M M U N I K AT I O N S E BA S TI A N F Ö R SÄ L J N I N G O C H M AR K N AD

4S IG N M A GA S I N | N 0 2 | 0 7


CIBES LEVERERAR

Cibes Lift Group är en av världens största och äldsta tillverkare av s k lågfartshissar för person- och godstransport. Det unika med Cibes hissar är att det behövs varken hissgrop eller separat maskinrum.

CIBES LEVERERAR SMARTA OCH FLEXIBLA HISSLÖSNINGAR

0 8 | 4 SI G N MA GA S IN | N 0 2

Eftersom hissarna levereras komplett med prefabricerade schakt, går installationen snabbt och enkelt på bara några dagar. Företaget grundades 1947 med tillverkning av godshissar, berättar Erik Jerner, produktions -ledare på Cibes Lift. Den första generationen personhissar lanserades redan i mitten av 1960-talet och tillverkades i Järbo. Sedan 2012 finns både fabrik och huvudkontor i Gävle. Vi har haft en fantastisk utveckling. 1996 expanderade vi ut i Europa och idag har Cibes Lift Group dotterbolag i nio länder och levererar hissar till över 50 länder. Hittills har vi sålt ca 40 000 hissar över hela världen, konstaterar Erik. Cibes Lift samarbetar med 4Sign när det gäller bildekorer, mässmaterial och profilkläder. – Vi har dessutom precis börjat testa att foliera hissar invändigt åt en del av våra specialkunder, säger Erik. Många kunder vill sätta sin egen prägel på hissen, inte bara med färg. Hittills är pulverlackering det vanligaste men allt fler frågar efter möjligheten att få unika mönster och bilder. Det är här idén med foliering passar in. Vi har till exempel väldigt många privatkunder i Asien som gärna vill matcha hissens färger med hemmiljöns golv och tapeter. Men även andra kundgrupper kommer att gilla den här möjligheten, tror Erik. - Idén har vi utvecklat tillsammans med 4Sign, och hittills är reaktionerna positiva både internt hos oss och bland kunder. Det här stärker också samarbetet med 4Sign. De är en komplett leverantör som håller vad de lovar, och levererar punktligt även när det är snabba puckar. Dessutom är de duktiga på att förädla våra idéer. Och man blir alltid bemött med ett leende och känner sig välkommen hos dem, säger Erik.


LB MASKINER

L B M AS K I NER E X PANDER AR I HEL A R EG IONEN

Mattias Persson depåchef på LB Maskiner i Gävle. De snart två år jag varit här känns som ett Formel 1-race. Företaget är inne i en mycket expansiv utveckling sedan drygt 2 år tillbaka och ser ingen avmattning under 2018. LB Maskiner hyr ut alla typer av maskiner & materiel som efterfrågas inom bygg, entreprenad & industri mm. Företaget verkar i Gävleborg, Dalarna och Uppland. – Då verksamheten startades i Gävle så är det även där vi hunnit ta största delen av marknaden. LB Maskiner växer med nya depåer i regionen, senaste depån som startades upp var i Borlänge med start 17-11-02. Företaget är i en stark utvecklingsoch investeringsfas berättar Mattias. Det finns även planer på öppnande av fler depåer inom närtid. Nya kunder tillkommer ständigt och nyckeln

till det är vår väldigt engagerade personal, som på två år har ökat från 8 till idag 20 anställda. Den personliga servicen är otroligt viktig för oss. Vi har som målsättning att alltid lösa kundens behov. Mattias återkommer vid flera tillfällen till att det är LB:s fantastiska personal som gjort denna framgångssaga

“Det är viktigt att vårt varumärke syns ordentligt på alla våra produkter i hela regionen”

service för egna samt kunders maskiner, om kunden har behov av ersättningsmaskin under tiden vi servar deras maskin så hjälper vi givetvis till, allt för att minimera kundens stilleståndstid. Vi servar och reparerar allt från handmaskiner till 20 tons grävmaskiner Jag behöver kanske inte säga att vi har ett väldigt bra samarbete med 4Sign. De har breda kunskaper och ett brett utbud. De är lätta att ha att göra med och löser allt, även det som verkar omöjligt. De bjuder alltid på ett leende när man kommer dit och vi trivs mycket bra med dem konstaterar Mattias.

möjlig. Vi har ett mycket brett kontaktnät och många samarbetes partners i hela Sverige. LB Maskiner finns dagligen i hela regionen, inte minst genom våra 4 turbilar, som dagligen levererar direkt ut till våra kunder. En bidragande faktor till vår framgång är även att vi har egna verkstäder i Gävle och Borlänge. Där har vi M ATTI A S P ER S S O N | DEP Å C H EF, L B M AS K I N ER

4S IG N M A GA S I N | N 0 2 | 0 9


FÄRGTON SYNS

F ÖR OS S Ä R BU SSR E K L AME N F R AMF ÖR AL LT E TT VÄL D I GT B RA SÄ TT ATT LYFTA FRA M OCH F ÖR STÄR K A VÅRT VAR U MÄR K E , SÄGE R JOH AN F L I N K PÅ FÄ RGTO N I GÄ V LE.

Alla bussar har gula fronter allt för att resenärerna ska känna igen de lokala stadsbussarna.

och även företagets VD. Att bussreklamen syns har vi förstått. Förra året fyllde Färgton 50 år, och det berättade vi på en av Gävles stadsbussar. Vi fick många positiva kommentarer från kunder som hade sett reklamen. Hur många bussar finns ni på egentligen frågade en del. Ni syns ju överallt, fick vi höra. Eftersom det var så bra fortsätter vi även i år med bussreklamen, berättar Johan. Vi har fått en ny fräsch design från 4Sign där vi fortsätter att bygga varumärket Färgton, och att vi ingår i Nordsjö Idé & Design, där vi är 130 företag som samarJOHAN ÄR DELÄGARE

1 0 | 4 SI G N MA GA S IN | N 0 2

betar om inköp. Idén med att marknadsföra sitt varumärke är ju ganska självklar. Syftet är att Färgton ska ligga längst upp i människors medvetande när man behöver färg, golv, tapeter, verktyg och goda råd. – Det ska helt enkelt vara naturligt att komma in till oss, säger Johan. Och ju mer namnet syns desto mer fastnar det i huvudet på folk. Samarbetet med 4Sign fungerar bra. De är både proffsiga och lättsamma att ha att göra med, tycker Johan.

J O H A N F L I N K | DEL Ä G A R E SA M T VD


BILBOLAGET & MAXI ICA

FÖR ATT SY N A S RIKTI GT B R A F R Å N E N K L A FA S A D S K Y LTA R T I L L

3 D - L Ö S N I N G A R M E D L E D - B E LY S N I N G

OM ST O RFO RM AT

VI SER TILL ATT NI SYNS OCH GER ETT STORT OCH STARK INTRYCK. OAVSETT OM DET GÄLLER FASADSKYLTAR, BANDEROLLER, VEPOR, REKLAMSKYLTAR, BEACHFLAG ELLER BANNERS. VI KAN TA HAND OM HELA KEDJAN FRÅN IDÉ, TILL MONTERING, UNDERHÅLL OCH SERVICE. I VÅR PRODUKTION FÖLJER VI ETT STRIKT MILJÖTÄNKANDE. VILL DU VETA MER OM VÅRT INTERNA MILJÖARBETE SÅ BERÄTTAR VI GÄRNA.


F U L L FA R T

NYTT UTSEENDE med 3M™ DI-NOC Arkitektonisk Finish

Förvandla snabbt, enkelt och kostnadseffektivt utseende och miljöer med 3M™ DI-NOC. 3M DI-NOC är flexibla, kreativa och tekniskt avancerade material för renovering, inredning och reklam mm.

3M DI-NOC kan användas inom många områden som detaljhandel, kontor, hotel för att bara nämna några.

3M DI-NOC finns i många olika utseende såsom trä, metall, natursten etc. och kan användas för att exempelvis få en visuell effekt av naturmaterial till en betydlig lägre kosnad än traditionella material.

3M DI-NOC finns i mer än 800 olika mönster och 80 av de mest populära DI-NOC Trend Line finns i lager för snabb leverans.

SNABBT, SNYGGT OCH EFFEKTIVT HJÄLPER VI DIG ATT FÅ DET MESTA I DIN NÄRMILJÖ ATT UTSTRÅLA ETT NYTT OCH FRÄSCHT INTRYCK Vill du veta mer om vilka fantastiska resultat 3M DI-NOC ger, är du välkommen att kontakta oss på 4Sign i Gävle. Ring 026-12 39 40 1 2 | 4 SI G N MA GA S IN | N 0 2


PROFILLÖSNINGAR

EXKLUSIVA KUNDLÖSNINGAR!

Urval av profillösningar till några av våra mest återkommande kunder. Här kan vi även erbjuda specialdesignade beställningsportaler, allt för en enklare och proffsig hantering.

DESIGNADE PRODUKTER som plockats fram tillsammans med kunden och deras önskemål

4S IG N M A GA S I N | N 0 2 | 1 3


HEJA SOMMAREN

r a m m So åvor g

. rilla tt g a på a r t ska tt fäs a SNI h äl LÖ r allt oc om går T ha s AR pa SM en som cklam agnet. ll d iten fi ia m l a ti v gåv ed en aden g i l p o m s r l l e i gr och lspad gril En

KYLV

ÄSKAN är här för att stanna! Varia tionerna på fä och form är oä rg, storlek ndliga och lik a så möjlighe placera logga terna att och en somm arhälsning.

Marinh roasmdarin med ol oc

En söt och god marinad som passar utmärkt till grillat.
Ölen ger en trevlig smak och gifter sig perfekt med honungen och rosmarinen. MILES TERMOSFLASKA

ritt stål vilket innebär att den Flaskan är tillverkad i 18/8 rostf av tidigare innehåll. doft eller inte tar smak går att använda Termosflaskan är fri från gifter och or slängs och flask plast färre att till r livet ut. Det bidra . miljö vi sparar på hav och A PÅ LOGGA GÅR ATT GRAVER KEN. KOR PÅ R ELLE FLASKAN

1

FLIP KARAFFEN

- Innovationen sitter helt och hållet i locket som kombinerar en förslutning, en sil som håller kvar is och frukt, och en hällpip.

2

re rma en p fo kning o h i u s d R a s r d SE ace bor ED är de pl jare till e bort. M g n ö t SET lar som mningsh gåva at g de stä roli i tre säker en och En 1 4 | 4 SI G N MA GA S IN | N 0 2

GRI

LLTERMO med touchs METER kärm. Lätta nvänd med design, en stilren självklarhet för alla grill mästare.

Gor så här:

BERAN DE HÖGABSOR VÄVT OCH av 100% ekologiskt odlad

Blanda ihop olja med tomatpuré, honung, ale och kryddor.

an pnat velourbadlak ed ett avslap akan som m dl ba t Et randen. st bomull. på r ga dig till lata da gör budskap tar handduken på toppen av ka fic dd n. le to En insy ls so blåser av att den inte

Pressa i citronsaft och vitlök. Riv i några kvistar med färsk rosmarin. Häll allt i en påse och knåda in i det som ska marineras. Låt stå svalt under natten.

R ÅLAn fisk.

SK GS

IN

DIGITAL

3 msk olivolja 2 dl Ale (öl) 1 msk honung 1 tsk tomatpuré 1 tsk citronsaft 2 vitlöksklyftor några kvistar färsk rosmarin salt, peppar, timjan

håller vatten har en smart vakuumisolering som a drycker iskallt i upp till 18 timmar och varm gör att den gen olerin umis Vaku ar. timm 6 varma i upp till an. väsk ner r aldrig kondenserar och blöte

R VE

NG

SUPERSMA

RT VERK

T YG grillkorg m ed avtagbar Enkel att an t handtag. vända och enkel att re ngöra

till grillen. En


4 S I G N | M E D A R B E TA R E

L Ä R K Ä N N A V Å R A M E D A R B E TA R E NU BYGGER VI I UPPLAND! Vår satsning gör att vi syns aktivt på ett större område. För Roger Eriksson är det visserligen en av de första dagarna på nya jobbet hos 4Sign. Men han har en gedigen erfarenhet som säljare. – Jag är 48 år och har jobbat i 20 år med butikssäkerhet och sålde produktlarm, larmbågar och även övervakningskameror. Nu ska jag först och främst sälja profilkläder, presentreklam och giveaways men även presentera informera om vår helhet, berättar Roger. – Jag bor i Storvreta och kommer att ha Uppland som mitt arbetsfält. Det känns väldigt stimulerande och jag känner mig redan hemma i det här gänget. De är glada och positiva människor med stark drivkraft. Det ska bli riktigt kul. Privat är det familjen med fru och två pojkar som gäller. – Grabbarna gillar verkligen våra sommarsemestrar med husvagn, och på vintern är det utförsåkning som gäller. Och när jag har tid över för mig själv jagar jag uppe i skogarna nära Järvsö, säger Roger.

HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA YRKESKATEGORIER En trappa upp i 4Signs lokaler på Upplandsgatan 28 finns en butik som har det mesta när det gäller arbetskläder. – För många upplevs alla varselklasser som en djungel. Det är inte lätt att förstå alla koder. Jag lotsar kunderna rätt och det känns väldigt positivt när de är nöjda, säger Eva Blanck, som är säljare och ansvarar för butiken. Eva kom till 4Sign 2014 och trivs väldigt bra. – Jättebra arbetskamrater och både roliga och stimulerande kundkontakter, tycker hon. en del kunder har behov av något enstaka plagg medan andratill sin hela personalstyrka och alla uppskattar att komma in och se och känna på kläderna innan man bestämmer sig, och självklart ger vi alla en proffsig hjälp.

VÄL ORGANISERAD ADMINISTRATION Sedan 5år tillbaka så huserar Petra Gustafsson som ekonomichef hos oss efter att vi headhuntade efter en ekonom med goda administrativa kunskaper. 4Sign Gävles satsning att växa vidare gjorde att vi behövde en ekonomi- och administrativ ansvarig person som har full koll på allt som händer i en verksamhet som från att vara 8 personer till att sikta på en personalstyrka runt 30-35 personer. Petra är en glad person med stort leende och kvalificerade kunskaper som ekonom- och administrativt ansvarig med förflutet i lastbilsbranschen. – Jag kom hit för ca fem år sedan, när 4Sign sökte en ekonomichef som kunde ta hand om ekonomin i det växande företaget, berättar Petra. Vi har ett otroligt flöde av kunder som besöker våra säljare och arbetsklädesbutik vilket gör det ännu roligare då det ingår en hel del kundkontakter i arbetet också. Nyligen så har vi anställt Tove Ekeroth som ekonomisk- och administrativ assistent som då tillsammans med Petra ska ansvar för vår ekonomisk avdelning. Tove har tidigare varit hos oss på 1-års praktik via affärshögskolans ekonomiutbildning.

GNUGGISKUNGEN FRÅN YSTAD Det är mig de kallar för Gnuggiskungen, säger Andreas Lindström på sin Ystadsdialekt. Fast egentligen är jag ju reklammontör. Jag jobbade för 4Sign-kedjan i Norge, när jag träffade Robban och Håkan från 4Sign i Gävle. De jagade mig en tid och till sist blev det så att jag började här. Det var 2014. Det gick väldigt snabbt att komma in i gänget. Vi har en god stämning och trivs tillsammans i arbetsgrupperna, säger Andreas. Jag började faktiskt redan som 15-åring i den här branschen och har hunnit få 25 års erfarenhet. Det tror jag kunderna upplever som en trygghet, inte minst när vi ger synpunkter på lösningar.

4S IG N M A GA S I N | N 0 2 | 1 5


DET HÄR ÄR VI. KONTAKTA OSS. F O RDO NSDE KO RE R | SKY LTAR
 Benny Andersson

026-120140

Håkan Sundström

026-123234         hakan.sundstrom@4sign.se


Jonas Carlsson

026-124219

benny.andersson@4sign.se
 jonas.carlsson@4sign.se

PUB LI KA RE KLAM P LAT SE R | B USSRE KLAM 
 C laes Järvby

026-123740

claes.jarvby@4sign.se

Marcus Lindström

026-122940

marcus.lindstrom@4sign.se

ARB E T SKLÄDE R | P RO FI LKLÄDE R | G I VE AWAY S
 Erik Färnstrand

026-122952

erik.farnstrand@4sign.se

Roger Eriksson (UPPLAND) 026-120152 roger.eriksson@4sign.se Anna Sand Eva Blanck

(BUTIK)

FACEBOOK.COM/4SIGNGAVLE

026-120142

026-120148

INSTA4SIGNGAVLE

anna.sand@4sign.se


eva.blanck@4sign.se


YOUTUBE.COM/USER/GAVLE4SIGN

4SIGN GÄVLE, UPPLANDSGATAN 28 | 802 83 GÄVLE | 026-123940 | GAVLE@4SIGN.SE | WWW.4SIGN.SE

4 sign Magasin no2 2018  

4 sign Magasin no2 2018

4 sign Magasin no2 2018  

4 sign Magasin no2 2018

Advertisement