__MAIN_TEXT__

Page 1

WORKWEAR COLLECTION 2017


VI PRESENTERAR HJALMAR, VÅR NYA SYMBOL. Hösten 2015 lyfte vi in ett nytt grafiskt element i vårt varumärkeskoncept: Det är Hjalmar, ett namn som på fornnordiska betyder “behjälmad man”. Vi vill att den skall representera hållbarhet och skydd, samtidigt som den både är en länk till vår skandinaviska historia och en hyllning till alla hjältar

därute som får vår värld att gå framåt genom att bygga framtiden. Bokstäverna P och J är integrerade i symbolen. Hjalmar kommer från och med nu att gradvis införlivas i allt ProJobs artwork och marknadskommunikation.


PROJOB 2017 INNEHÅLL

• • • • • • • • • • • • • • • •

OM PROJOB

05

MATERIAL

06

MILJÖ OCH ETIK

10

VARSELKLÄDER

12

BYGG & ANLÄGGNING

50

TRANSPORT & SERVICE

68

FLAMSKYDD

92

KÖK & RESTAURANG

100

FUNKTIONSKLÄDER

110

PROFIL

124

ACCESSOARER

142

OUTLET

154

PRODUKTÖVERSIKT

162

ARTIKELINDEX

174

TVÄTTRÅD & SKÖTSELRÅD

176

STORLEKSGUIDE

178

PRISANGIVELSER I KATALOGEN Priserna i denna katalog är rekommenderade cirkapriser. Moms, frakt, samt kostnader för märkning tillkommer på angivna priser. Varje återförsäljare är fria att sätta sina egna priser. ProJob Workwear reserverar sig för eventuella prisjusteringar beroende på faktorer utanför vår kontroll, så som förändrade råvaru- eller produktionspriser, valutaförändringar eller i övrigt okontrollerbara händelser. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

3


4


VI NÅR NYA HÖJDER GENOM ATT BEHÅLLA KONTAKTEN MED MARKEN.

Ergonomi. Funktion. Kvalitet. Kanske tar du våra kärnvärden för givna. Men det krävs en hel del för att nå den nivå som dagens hantverkare och arbetare förväntar sig och det krävs ännu mer för att få den som vant sig vid ett visst märke att testa något nytt. Vi på ProJob måste vara lite bättre för att kunna tävla med de stora märkena, helt enkelt. Men det är en utmaning vi gärna tar.

ProJob opererar från den svenska västkusten och vi är ett litet men effektivt och ungt företag som i hög grad lever i symbios med dem som säljer våra produkter. Därför får vi snabbt input från marknaden. De som säljer våra yrkeskläder är oftast lika dedikerade när det gäller ProJob som vi själva är. Det är ofta roligare att vara uppstickare på en marknad än att vara störst: Vi måste alltid fokusera på det viktigaste och vara resurssmarta. Vår produktutveckling sker i ett litet kompetent team och kontakterna och besöken i produktionsanläggningarna i Asien är täta. Vi sparar inte på material och detaljer, då vår strävan är att överträffa högt ställda förväntningar. Det är viktigare att du uppfattar oss som nr 1 i kvalitet än i marknadsposition.

5


6


MATERIALEN VI ANVÄNDER BOMULL

Bomull är ett mjukt och bekvämt naturmaterial. Det är isolerande och ventilerande. Fördelen med bomull är att den inte smälter när den utsätts för lågor och gnistor och att den är svårantändlig. Vår tunga bomullstwill är extra kraftig och slitstark. Detta är möjligt då vi själva är med och styr utvecklingen från fibern till ­slutberedningen.

Pro Vent™ är materialen med en hög andningsförmåga. De släpper ut fukt och överflödig värme. De står emot regn, snö och blåst. Pro Vent™ är tåliga, skyddande material som bärs allra ytterst.

POLYESTER/BOMULL

Kombinationen av bomull och polyester har visat sig vara perfekt då det gäller att få plagg med lång livslängd. Bomullens andningsförmåga kombinerad med polyesterns slitstyrka och färgäkthet gör att plagg i polyester/bomull håller formen och färgen längre. Kläder i polyester/bomull är därför ett utmärkt val för hårt arbete som kräver mycket av både bäraren och plaggen.

Cordura® är varumärke för ett extremt slitstarkt polyamidmaterial. Det är tre gånger så starkt som vanlig polyamid, upp till sju gånger starkare än bomull och ändå tunt och smidigt. Vi använder det framförallt som förstärkning på ställen som utsätts för hårt slitage.

Pro Dry™ är materialen som man bär närmast huden. De transporterar fukt och släpper igenom den till det yttre lagret. Med Pro Dry™ slipper man ha fuktiga och nedkylande plagg mot kroppen.

Pro Thermal™ är materialen som ger effektiv isolering mot både värme och kyla. Materialen känner av och gör sig av med överflödig hetta, samtidigt som de håller onödig kyla ute. Pro Thermal™ håller kroppstemperaturen på en jämn och behaglig nivå hela dagen.

Pro Tec™ är materialen som ger ett effektivt skydd mot yttre påverkan. De är mycket nöttåliga, riv- och slitstarka. Pro Tec™ passar för extremt påfrestande arbete i ruffa miljöer.

VENT AIR® är ett vind- och vattentätt material med andningsförmåga om minst 8000 MVP och 8000 WP. VENT AIR® håller kroppen torr och sval, samtidigt som det skyddar mot vädrets makter. Materialet består av trekomponents hightech-väv, ett funktionellt material som på baksidan belagts med en beläggning, samt en vattenavstötande behandling på yttersidan.

Thinsulatefoder stänger inne luftmolekyler mellan dig och utsidan. Ju mer luft ett material stänger inne i ett givet utrymme, desto bättre är dess isoleringsegenskaper. Eftersom mikrofibrerna i Thinsulatefoder är mycket finare än andra fibrer, stänger de inne mer luft på mindre yta, vilket helt naturligt gör det till ett bättre foder. Så vi har inte upphävt naturlagarna genom vårt tunna foder; vi har bara rättat oss efter dem lite bättre – till din fördel. Egenskaper: • Andasmaterial • Fuktresistent • Kan både maskin- och kemtvättas

7


8


SPINNFÄRGNING/SPUN DYED

Vid den traditionella infärgningsmetoden doppas det färdiga tyget i ett färgbad, för att därefter sköljas och torkas. I spinnfärgat material eller Spun dyed som det också kan kallas tillsätts färgpigmenten redan innan fibern spinns och därefter vävs/stickas tyget. På detta sätt blir färgen en del av fibern. Tyget som vävs/stickas får betydligt bättre färgäkthet som klarar tvättning, nötning, ljus och blekning. För miljön är spinnfärgning mycket mer miljövänligt än den traditionella metoden för infärgning. Då ett led i infärgningsprocessen försvinner blir åtgången av energi, kemikalier samt vatten markant mindre.

MATERIALDETALJER YKK® är ett marknadsledande varumärke på dragkedjor. Produkterna håller hög kvalitet och sätter standarden för andra aktörer på marknaden.

3M Scotchlite™ personreflexmaterial ger ökad synbarhet i mörker och vid dålig sikt. Materialet reflekterar lysande vitt när det belyses av ett fordons strålkastare, även när användaren befinner sig vid sidan av vägen. 3M Scotchlite™ reflekterande material för skyddskläder överskrider den högsta reflexkategorin i den europeiska standarden för reflekterande skyddskläder, EN471/EN ISO 20471, samt alla stränga användningstest som ingår i standarden.

Coats epic har satt en ny standard på trådmarknaden. Den består av en kärna av polyesterfiber som har omspunnits med ännu en polyesterfiber. Kombinationen ger en tråd med maximal draghållfasthet, vilket ger sömmar med extremt hög slitstyrka.

Duraflex är varumärket på de högkvalitativa plastdetaljerna som används i ProJobs produkter.

9


VÅR SYN PÅ DET STÖRRE SAMMANHANGET VI TYCKER OM HÅLLBARA PRODUKTER

ProJob är ett dotterbolag inom den börsnoterade koncernen New Wave Group. New Wave Group tror på klassisk design och bra kvalitet – ett koncept som aldrig blir omodernt. Det skapar förutsättningar för ett långsiktigt användande så att vi kan minimera onödigt slöseri av jordens resurser. Genom att ta fram produkter som är direkt anpassade efter kundens önskemål så hoppas vi att ni får glädje av våra produkter länge. Det är viktigt för New Wave Group att våra produkter är säkra och fria från förbjudna ämnen. Därför måste vi säkerställa att vi har den kunskap som krävs för att bedriva ett ansvarsfullt kemikaliearbete. New Wave Group ingår i Swereas Kemikaliegrupp, där vi tar del av den senaste informationen om lagar och regler. Detta lägger grunden till arbetet med att reducera och byta ut kemikalier till bästa tillgängliga alternativ, i linje med god tillverkningssed och Miljöbalkens allmänna hänsynsregler. Alla våra leverantörer måste följa de krav och restriktioner som framgår av New Wave Groups kemikalielista. Listan är utformad efter gällande lagstiftning, så som REACH, samt med hänsyn till olika branschrekommendationer och standarder. Detta medför att kraven som helhet ofta är striktare än aktuell lagstiftning. Vi gör även stickprovskontroller för att säkerställa att kraven följs.

BÄTTRE ARBETSVILLKOR

New Wave Group vill alltid finnas nära tillverkningen av våra produkter. Vi har egna inköpskontor på plats i Asien som ansvarar för den dagliga kontakten med våra leverantörer, gör kvalitetskontroller och inspektioner. Det leder till ett gott samarbete och bättre kontroll över produktionskedjan. På alla inköpskontor finns New Wave Groups CSR-personal. CSR-personalen arbetar heltid med att besöka våra leverantörer och kontrollera så att tillverkningen sker med hänsyn till sociala och miljömässiga frågeställningar. New Wave Group är medlem i BSCI – ett globalt initiativ för företag som vill förbättra arbetsvillkoren i leverantörskedjan. Alla BSCI-medlemmar har en gemensam uppförandekod som bygger på ILO-konventionerna och FN:s Deklaration om

10

MER OM MILJÖN

Transport och logistik är en nyckelfråga för New Wave Group. Vi har två huvudsakliga strategier för att minska vår miljöpåverkan och utsläppet av växthusgaser. Inom koncernen strävar vi efter samlastning mellan bolagen, så att containrar och laster alltid är fyllda vid transport. Då minskar vi onödiga transporter. En annan central del handlar om att påverka de rederier och transportföretag som vi samarbetar med. Det gör vi exempelvis genom vårt medlemskap i ”Clean Shipping Index”. Nätverket, som grundades år 2007, utvärderar och sätter press på speditörer och rederier för att förbättra deras miljöprestanda. Framtidens sjöfart kommer att vara avgörande för både global handel och målet om minskade utsläpp.

ÖKO-TEX STANDARD 100

De flesta av ProJobs produkter är också certifierade enligt ÖkoTex standarden. Detta innebär att hänsyn till miljön tas under tillverkningsprocessen samt att plaggen inte innehåller några hälso-farliga ämnen. Mer om Öko-Tex kan ni hitta på www.oekotex.com. I Förenta Nationernas Konvention om barnens rättigheter, paragraf 32:1, står: ”Medlemsstaterna erkänner barnets rätt att vara skyddat från ekonomisk exploatering och från något utförande av arbete som kan vara riskfyllt eller inkräkta på barnets utbildning, eller vara skadligt för barnets hälsa eller psykiska, mentala, själsliga, moraliska eller sociala utveckling”.

Mänskliga Rättigheter. Där ställs bland annat krav på minimilön, reglerad arbetstid och att inget barnarbete får förekomma. Som medlem i BSCI har vi också ett åtagande att låta leverantörer bli granskade av ett oberoende testinstitut. Vi arbetar således både med interna och externa inspektioner. Det är en kvalitetssäkring för oss, våra leverantörer och för dig. New Wave Group har undertecknat Bangladesh Accord, ett internationellt avtal mellan företag och fackförbund för att förbättra säkerheten inom textilindustrin i Bangladesh. Just nu pågår tusentals inspektioner av fabriker i Bangladesh för att kontrollera säkerhet kring byggnadskonstruktion, el och brandrisk. Det är ett mycket viktigt arbete som kommer få stor genomslagskraft för miljontals människor som arbetar inom textilindustrin i Bangladesh.


11


GUIDE VARSELKLASSER KLASS 1

Ger lägsta skydd. Den totala fluorescerande ytan skall vara minst 0,14 m2 och reflexytan 0,10m2. Kan användas om man bara har liten kontakt med enstaka fordon och/eller långsam trafik.

KLASS 2

Ger ett väsentligt bättre skydd än klass 1, speciellt i dagsljus, skymning och dimma. Den totala fluorescerande ytan skall vara minst 0,50 m2 och reflexytan 0,13 m2. Klass 2 är oftast aktuell i exempelvis hamnar, vid järnvägar, byggarbetsplatser, parkeringsplatser, skallgång, i lastfordon och på andra områden där man inte kräver klass 3.

KLASS 3

Ger maximalt skydd. Den totala fluorescerande ytan skall vara minst 0,80 m2 och reflexytan 0,20m2. Aktuell i närhet av tät snabb trafik. Plaggen testas av utvalda testinstitut, reglerna för varselkläder gäller på varje arbetsplats där det finns någon form av trafik; vägar, parkeringar, flygplatser, hamnar, byggplatser, gruvor m.m. I Sverige har arbetsgivaren enligt den allmänna arbetsmiljölagen skyldighet att tillhandahålla personlig skyddsutrustning om så krävs och oftast är det arbetsgivaren/uppdragsgivaren som bestämmer vilken skyddsklass som skall bäras på deras arbetsplatser. Vad händer om man inte har rätt skyddsutrustning? Arbetsmiljöverket har rätt att kontrollera arbetsplatser och kan efter påpekande till arbetsgivaren stänga av person eller företag från en arbetsplats, om personliga skyddsåtgärder inte följs enligt arbetsmiljölagen. Större företag kontrollerar aktivt sina arbetsplatser. Följs inte deras regler för personlig skyddsutrustning stängs personen eller företaget av och möjligheten att offerera på andra jobb hos företagen försvåras.

EN 471 / EN ISO 20471

EN ISO 20471 är den senaste uppdateringen av standarden, sedan denna kom kan man inte längre certifiera plagg enligt EN 471. Därför är samtliga våra nya produkter certifierade enligt den nya standarden. ProJob jobbar för att succesivt uppdatera samtliga varselplagg i kollektionen enligt den senaste standarden. EN 471 är fortfarande fullt godkänd att använda och kommer vara det i många år framöver.

12

VARSELKLÄDER Det händer mycket inom varsel och vi ser till att vara i framkant av utvecklingen samtidigt som vi förbättrar och uppdaterar befintliga produkter löpande. För den nordamerikanska marknaden, vars varsellagstiftning i vissa delar skiljer sig från den europeiska, utvecklar vi till exempel helt unika produkter. I Skandinavien ser vi hur varselplagg används mycket även på fritiden på grund av sina uppenbara fördelar under stora delar av dygnet. Som en följd av det ser vi en mycket god efterfrågan på våra mer avancerade varseljackor. Det tycker vi är extra roligt eftersom vi lagt mycket kraft och kärlek på att ta fram våra jackor som är bland det absolut bästa du finner på marknaden.


13


VARSELKLÄDER

6401 6401 JACKA EN471-KLASS 3 Dragkedja upp i kragen. Slå fram med tryckknappar och två bröstfickor. Två djupa sidfickor med blixtlås. Stora innerfickor varav en med plats för ritningar och en mindre med blixtlås. Reglerbar linning och manschett. Max 50 tvättar i 60 °C. Även certifierad för EN ISO 20471. Material: 68% polyester, 32% bomull, 275 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid Klass: EN471-Klass 3 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 Storlek: XS - 3XL

10

11

Rek. pris/st i butik: 1095:Rek. pris >15 st: 995:-

17

6407 6407 FODRAD JACKA EN471-KLASS 3 Vadderad jacka med dragkedja upp i kragen. Slå fram med tryckknappar och två bröstfickor. Två djupa sidfickor med blixtlås. Innerficka med blixtlås. Reglerbar linning och manschett. Max 50 tvättar i 60 °C. Även certifierad för EN ISO 20471. Material: Klass: Färg: Storlek:

17

14

68% polyester, 32% bomull, 275 g/m2 EN471-Klass 3 gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 XS - 3XL

11

Rek. pris/st i butik: 1425:Rek. pris >15 st: 1295:-

10


VARSELKLÄDER

15


VARSELKLÄDER

6405 6405 JACKA EN471-KLASS 3 En jacka med urtagbart foder. Jackan kan användas på sex olika sätt. Som vinterjacka, som regnjacka eller som vår-/höstjacka. Det vändbara fodret kan användas som en klass 3-jacka eller en klass 2-väst. Ytterjackan är vind- och vattentät med andningsförmåga. Material: Foder: Klass: Färg: Storlek:

100% polyester /100% polyamid Cordura® 100% polyester EN471-Klass 3, EN 343 3/3 gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 XS - 3XL

10

1+2

Rek. pris/st i butik: 2470:Rek. pris >15 st: 2245:-

17

11

3

4

5

6

Jacka med eller utan foder

Innerjacka kan köpas separat som artikel 6490, se sid 34.

16


VARSELKLÄDER

6406

6406 PARKAS EN471-KLASS 3 En längre jacka med urtagbart foder. Jackan kan användas på sex olika sätt. Som vinterjacka, som regnjacka eller som vår-/höstjacka. Det vändbara fodret kan användas som en klass 3-jacka eller en klass 2-väst. Ytterjackan är vind- och vattentät med andningsförmåga. Material: Foder: Klass: Färg: Storlek:

100% polyester /100% polyamid Cordura® 100% polyester EN471-Klass 3, EN 343 3/3 gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 XS - 3XL

11

1+2

Jacka med eller utan foder

Rek. pris/st i butik: 2745:Rek. pris >15 st: 2495:-

17

10

3

4

5

6

Innerjacka kan köpas separat som artikel 6490, se sid 34.

17


VARSELKLÄDER NEW AUGUST 2017

NEW STYLE

6415

6415 JACKA EN ISO 20471 Varseljacka med transferreflexer. Reglerbar i midja och jackslut med dragsko. Reglerbara ärmslut. Slag fram med tryckknappar. Två sidfickor med lock och blixtlås. Bröstfickor med lock; den vänstra med loop för ID-kortshållare. Invändiga fickor. Material: 75% polyester, 25% bomull, 260 g/m2. Material 2: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Klass: EN ISO 20471 KLASS 3 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 Storlek: XS-4XL

11

Rek. pris/st i butik: 1425:Rek. pris >15 st: 1295:-

1799

NEW AUGUST 2017

10

NEW STYLE

6414

6414 VADDERAD JACKA EN ISO 20471 Vadderad varseljacka med löstagbar huva och transferreflexer. Reglerbar i midja och jackslut med dragsko. Reglerbara ärmslut. Slag fram med tryckknappar. Två fleecefodrade sidfickor med lock och blixtlås. Bröstfickor med lock; den vänstra med loop för ID-kortshållare. Två innerfickor med blixtlås och en invändig mobilficka med lock. Fodret är öppningsbart för att underlätta tryck och brodyr. Material: 75% polyester, 25% bomull, 260 g/m2. Material 2: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Klass: EN ISO 20471 KLASS 3 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 Storlek: XS-4XL

1799

18

10

Rek. pris/st i butik: 1645:Rek. pris >15 st: 1495:-

11


VARSELKLÄDER

19


VARSELKLÄDER

6419 6419 SOFTSHELLJACKA EN ISO 20471-KLASS 3/2 Varseljacka i funktionellt softshellmaterial som är vind- och vattenavvisande. Två bröstfickor, den vänstra med invändig telefonficka. Fäste för ID-kortshållare. Två sidfickor. En ärmficka på vänster ärm. Innerficka med hål anpassat för handsfree på vänster sida. Ventilationsdragkedjor under ärmarna. Dragsko i midjan. Reglerbara ärmslut. Förlängd rygg för bättre komfort. Reflexpasspoaler på ärmar och rygg. Avtagbar justerbar huva. Fleecefodrad krage för ökad komfort. Material: Klass: Färg: Storlek:

Rek. pris/st i butik: 1315:-

100% polyester EN ISO 20471 Klass 2 XS-M, Klass 3 L-3XL gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 XS - 3XL

10

Rek. pris >15 st: 1195:-

11

17

NEW COLOR

6420

6420 FODRAD SOFTSHELLJACKA EN ISO 20471-KLASS 3/2 Varseljacka i funktionellt softshellmaterial som är vind- och vattenavvisande. Quiltat vadderat foder. Två bröstfickor, den vänstra med invändig telefonficka. Fäste för ID-kortshållare. Två innerfickor med blixtlås varav en större för t ex dokument. Två sidfickor. En ärmficka på vänster ärm. Innerficka med hål anpassat för handsfree på vänster sida. Ventilationsdragkedjor under ärmarna. Dragsko i midjan. Reglerbara ärmslut. Förlängd rygg för bästa komfort. Reflexpassportaler på ärmar och rygg. Avtagbar justerbar huva. Fleecefodrad krage och sidofickor för ökad komfort. Material: Klass: Färg: Storlek:

Rek. pris/st i butik: 1535:-

100% polyester EN ISO 20471 Klass 2 XS-M, Klass 3 L-3XL gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 XS - 3XL

Rek. pris >15 st: 1395:-

NEW AUGUST 2017

10

20

11

17

1799


VARSELKLÄDER

21


VARSELKLÄDER NEW STYLE

6423

6423 JACKA DAM EN ISO 20471-KLASS 3/2 Varseljacka i dammodell i funktionellt softshellmaterial som är vind- och vattenavvisande. Två bröstfickor, den vänstra med invändig telefonficka. Fäste för ID-kortshållare. Två sidfickor. En ärmficka på vänster ärm. Innerficka med hål anpassat för handsfree på vänster sida. Ventilationsdragkedjor under ärmarna. Dragsko i midjan. Reglerbara ärmslut. Förlängd rygg för bättre komfort. Reflexpasspoaler på ärmar och rygg. Avtagbar justerbar huva. Fleecefodrad krage för ökad komfort. Material: Klass: Färg: Storlek:

Rek. pris/st i butik: 1315:-

100% polyester, 250 g/m2 EN ISO 20471 Klass 2 XS-XL, Klass 3 XXL-3XL gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 XS - 3XL

Rek. pris >15 st: 1195:-

11

17

10

NEW STYLE

6424

6424 VADDERAD JACKA DAM EN ISO 20471-KLASS 3/2 Varseljacka i dammodell i funktionellt softshellmaterial som är vind- och vattenavvisande. Quiltat vadderat foder. Två bröstfickor, den vänstra med invändig telefonficka. Fäste för ID-kortshållare. Två innerfickor med blixtlås varav en större för t ex dokument. Två sidfickor. En ärmficka på vänster ärm. Innerficka med hål anpassat för handsfree på vänster sida. Ventilationsdragkedjor under ärmarna. Dragsko i midjan. Reglerbara ärmslut. Förlängd rygg för bästa komfort. Reflexpasspoaler på ärmar och rygg. Avtagbar justerbar huva. Fleecefodrad krage och sidofickor för ökad komfort. Material: 100% polyester, 250 g/m2 Klass: EN ISO 20471 Klass 2 XS-L, Klass 3 XL-3XL Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17, orange/ svart-1799 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 1535:Rek. pris >15 st: 1395:-

NEW AUGUST 2017

17

22

11

10

1799


VARSELKLÄDER

6519

NEW STYLE

6519 MIDJEBYXA DAM EN ISO 20471-KLASS 2/1 Två hängande avtagbara spikfickor, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna förstärkta med 100% Cordura®. Dubbelt tyg över låren. Benfickor med telefonficka, pennficka, fäste för ID-kortshållare och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäförstärkningar i polyamid, öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förböjda knän. Förstärkt längst ner på baksidan av benen med polyamid. Bakfickor med övervidd. Rek. pris/st i butik: 967:-

Material: 68% polyester 32% bomull, 275 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Klass: EN ISO 20471 KLASS 2/1 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 Storlek: C34-C50

17

Rek. pris >15 st: 879:-

11

10

23


VARSELKLÄDER

6303

6303 FLEECEJACKA EN ISO 20471-KLASS 3/2 Jacka i antipillingbehandlad fleece. Blixtlås upp i kragen. Bröstficka med blixtlås. Softshellförstärkningar vid ärmslut, sidfickor och jackslut. Förböjda ärmar. Tumgrepp. Material: Klass: Färg: Storlek:

100% polyester EN ISO 20471 Klass 2 XS, Klass 3 S-3XL gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 XS - 3XL

17

11

Rek. pris/st i butik: 820:Rek. pris >15 st: 745:-

10

NEW AUGUST 2017

NEW STYLE

6513

6513 MIDJEBYXA EN ISO 20471-KLASS 2 Varselbyxa med Cordura® stretch i grenen, baksidan knä och under linningen bak.Två hängande undanstoppningsbara spikfickor som även är avtagbara, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna förstärkta med 100% Cordura®. Dubbelt tyg över låren. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäförstärkningar i polyamid, öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förböjda knän. Förstärkt längst ner på baksidan av benen med polyamid. Bakfickor med övervidd. Material: 75% polyester, 25% bomull, 260 g/m2. Material 2: 100% polyamid, 320 g/m2 Klass: EN ISO 20471 KLASS 2 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 Storlek: C44-C62, C146-156, D84-D120

11

24

1799

Rek. pris/st i butik: 1095:Rek. pris >15 st: 995:-

10


VARSELKLÄDER

6412 6412 SOFTSHELLJACKA EN471-KLASS 3 3-Lagers softshelljacka i funktionsmaterial med vind- och vattentätt membran. Materialet har en god andningsförmåga och jackan är utrustad med en vattenavvisande YKK® AquaSeal dragkedja fram och zip guard för skydd mot hakan. En bröstficka och två sidfickor med dragkedja. Två större fickor på insidan av jackan för dokument eller Ipad. Reglerbar midja med dragsko samt ärmslut med tumgrepp. Även certifierad för EN ISO 20471. Material: Klass: Färg: Storlek:

Rek. pris/st i butik: 1315:-

100% polyester EN471-KLASS 3 gul/svart-11, orange-17 XS - 3XL

Rek. pris >15 st: 1195:-

11

6514

17

NEW COLOR

6514 FODRAD MIDJEBYXA EN ISO 20471-KLASS 2 Vind- och vattentät fodrad byxa med tejpade sömmar. Förhöjd rygg för att motverka glipor. Reglerbar midja. Sidfickor. Benficka med telefonfack och lock på vänster sida. Tumstocksficka på höger ben. Bakfickor med lock. Blixtlås i ben. Invändiga knäskyddsfickor. Rek. pris/st i butik: 1315:-

Material: 100% polyester. Förstärkningar: 100% polyamid, 100% polyesterfoder Klass: EN ISO 20471 KLASS 2 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17, orange/ svart-1799 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Rek. pris >15 st: 1195:-

NEW AUGUST 2017

17

11

1799

10

25


VARSELKLÄDER

6410 6410 VARSELJACKA EN471-KLASS 3/2 Jacka utan foder med dragkedja upp i kragen. Slå fram med tryckknappar. Två bröstfickor, den vänstra ergonomiskt formad med telefonficka på insidan. Den högra med plats för id-kortshållare. Två djupa sidfickor med blixtlås. Reglerbar nertill med dragsko och i ärmar med kardborre. Justeringar i rygg för bästa passform. Stor ficka på höger insida och mindre ficka på vänster sida med telefonficka. Material: Klass: Färg: Storlek:

68% polyester, 32% bomull, 275 g/m2 EN471-Klass 2 XS-S, Klass 3 M-3XL gul/marin-10, orange-17 XS - 3XL

10

6409 6409 FODRAD VARSELJACKA EN471-KLASS 3/2 Jacka med quiltat foder med dragkedja upp i kragen. Slå fram med tryckknappar. Två bröstfickor, den vänstra ergonomiskt formad med telefonficka på insidan. Den högra med plats för id-kortshållare. Två djupa sidfickor med blixtlås. Reglerbar nertill med dragsko och i ärmar med kardborre. Justeringar i rygg för bästa passform. Stor ficka på höger insida och mindre ficka på vänster sida med telefonficka. Material: 68% polyester, 32% bomull, 275 g/m2 Klass: EN471-Klass 2 XS-M, Klass 3 L-3XL Färg: gul/marin-10 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 1462:Rek. pris >15 st: 1329:-

10

26

Rek. pris/st i butik: 1095:Rek. pris >15 st: 995:-

17


VARSELKLÄDER

27


VARSELKLÄDER

6417 6417 FUNKTIONSPARKAS EN ISO 20471-KLASS 3/2 3-lagers vind- och vattentät jacka med tejpade sömmar, avtagbar huva och transferreflexer. Reglerbart jackslut med dragsko. Tre laminerade fickor med vattentätt blixtlås; en på vänster underärm och två bröstfickor, den vänstra med loop för ID korts hållaren. Fleecefodrade sidfickor med blixtlås och två stora fickor med lock. Dubbel vindslå fram med tvåvägsblixtlås Förböjda ärmar med reglerbart slut. Innerjacka 6490 passar som foder och kan köpas separat. Material: Klass: Färg: Storlek:

Rek. pris/st i butik: 2195:-

86% polyester, 14% polyuretan EN ISO 20471 Klass 2 XS, Klass 3 S-3XL gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 XS - 3XL

17

Rek. pris >15 st: 1995:-

11

10

NEW COLOR

6418

6418 FODRAD FUNKTIONSJACKA EN ISO 20471-KLASS 3/2 Vind- och vattentät fodrad varseljacka med tejpade sömmar, löstagbar huva och transferreflexer. Reglerbar i midja och jackslut med dragsko. Reglerbara ärmslut. Slag fram med tryckknappar. Två fleecefodrade sidfickor med lock och blixtlås. Bröstfickor med lock; den vänstra med loop för ID-kortshållare. Två innerfickor med blixtlås och en invändig mobilficka med lock. Fodret är öppningsbart för att underlätta tryck och brodyr. Material: Foder: Klass: Färg: Storlek:

75% polyester, 25% polyuretan. 100% polyester EN ISO 20471 Klass 2 XS, Klass 3 S-3XL gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 1645:Rek. pris >15 st: 1495:-

NEW AUGUST 2017

10

28

11

17

1799


VARSELKLÄDER

6422 6422 FODRAD FUNKTIONJACKA EN ISO 20471-KLASS 3/2 Vind- och vattentät fodrad jacka med löstagbar huva och transferreflexer. Reglerbar i midja och nertill med dragsko. Justerbara ärmslut. Knappslå med tryckknappar. Två fleecefodrade sidfickor med ficklock och blixtlås. Bröstfickor med lock, den vänstra med loop för ID-kortshållare. Två innerfickor med blixtlås och en invändig mobilficka med lock. Fodret är öppningsbart för att underlätta tryck och brodyr. Material: 100% polyester. Material 2: 100% nylon, 194 g/m2 Klass: EN ISO 20471 Klass 2 XS-S, Klass 3 M-4XL Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 Storlek: XS-4XL

11

17

Rek. pris/st i butik: 1645:Rek. pris >15 st: 1495:-

10

29


VARSELKLÄDER

6501 6501 MIDJEBYXA EN471-KLASS 2 Midjebyxa ”flat front”. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida. Två benfickor med pennfack, vänster med plats för mobil. Tumstocksficka. Polyamidförstärkt i framkant av fickor, nedre del av bakfickor, förstärkt kant på tumstocksficka, pennfickor och polyamidförstärkt i nedre del av benficka och i nederkant bak av byxa. Knäskyddsfickor på insidan. Max 50 tvättar i 60 °C. Även certifierad för EN ISO 20471. Rek. pris/st i butik: 758:-

Material: 68% polyester 32% bomull, 275 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Klass: EN471-Klass 2 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

17

11

Rek. pris >15 st: 689:-

10

6502 6502 MIDJEBYXA EN471-KLASS 1 Två hängande undanstoppningsbara spikfickor, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna förstärkta med 100% Cordura®. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäförstärkningar i polyamid, öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förböjda knän. Förstärkt längst ner på baksidan av benen med polyamid. Bakfickor med övervidd. Max 50 tvättar i 60 °C. Även certifierad för EN ISO 20471. Rek. pris/st i butik: 875:-

Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Klass: EN471-Klass 1 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

10

30

Rek. pris >15 st: 795:-

17

11


VARSELKLÄDER NEW COLOR

6506

6506 MIDJEBYXA EN471-KLASS 2 Två hängande undanstoppningsbara spikfickor, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna förstärkta med 100% Cordura®. Dubbelt tyg över låren. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäförstärkningar i polyamid, öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förböjda knän. Förstärkt längst ner på baksidan av benen med polyamid. Bakfickor med övervidd. Max 50 tvättar i 60 °C. Även certifierad för EN ISO 20471. Material: 68% polyester 32% bomull, 275 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Klass: EN471-Klass 2 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Rek. pris/st i butik: 967:Rek. pris >15 st: 879:-

NEW AUGUST 2017

11

10

17

1799

6507 6507 MIDJEBYXA EN471-KLASS 1 Byxa med stretch bak för bästa komfort. Inga bakfickor och bred hälla för att undvika tryck vid ryggslut. En byxa som är anpassad för långa arbetsdagar i sittande arbetsställning. Av material som är smuts- och oljeavvisande. Cordura®-förstärkt över lår, på benfickor, i framkant av ficka och nederkant bak på byxa. Djupa sidfickor, resår och hällor i midjan. Två sidfickor varav en med lock och mobilficka på insidan, pennfickor och plats för verktyg i höger sidficka. Max 50 tvättar i 60 °C. Rek. pris/st i butik: 820:-

Material: 82% polyester, 18% bomull, 275 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Klass: EN471-Klass 1 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Rek. pris >15 st: 745:-

17

11

10

31


VARSELKLÄDER

6522 6522 MIDJEBYXA EN471-KLASS 1 Två hängande undanstoppningsbara spikfickor, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna ar förstärkta med 100% Cordura®. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäfickor i Cordura® som öppnas inifrån. Reglerbar knäskyddshöjd. Förböjda knän. Cordura®-förstärkta längst ner på benen. Bakfickor med övervidd. Ficklock på vänster bakficka. Fäste för ID-kortshållare. Även certifierad för EN ISO 20471. Rek. pris/st i butik: 1095:-

Material: 100% bomull, 375 g/m2. Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura®. Klass: EN471 KLASS 1 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11 Storlek: C44-C62, D84-D120, C146-C156

11

Rek. pris >15 st: 995:-

10

NEW COLOR

6523

6523 MIDJEBYXA EN ISO 20471-KLASS 1 Midjebyxa utan frontveck. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida och nyckelficka med D-ring på vänstersida. Två bakfickor. Två benfickor. Vänster benficka har lock och mobilficka invändigt, loop för ID-kortshållare och en ficka med blixtlås. Höger benficka har plats för mobiltelefon, pennor, papper och tumstock. Invändiga knäskyddsfickor. Material: Klass: Färg: Storlek:

Rek. pris/st i butik: 714:-

65% polyester, 35% bomull. 245g/m2 EN ISO 20471 KLASS 1 gul/marin-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 C44–C62, D84–D120, C146–C156

Rek. pris >15 st: 649:-

NEW AUGUST 2017

11

32

10

1799


VARSELKLÄDER

6510

NEW COLOR

6510 PIRATBYXA EN471-KLASS 2 Piratbyxa med två hängande undanstoppningsbara spikfickor, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna är förstärkta med 100% Cordura®. Dubbelt tyg över låren. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäförstärkningar i polyamid som öppnas inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förböjda knän. Bakfickor med övervidd. Max 50 tvättar i 60°C. Även certifierad för EN ISO 20471. Rek. pris/st i butik: 835:-

Material: 68% polyester, 32% bomull 275 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Klass: EN471-Klass 2 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 Storlek: C44–C62

Rek. pris >15 st: 759:-

NEW AUGUST 2017

10

17

11

1799

NEW COLOR

6503

6503 SHORTS EN471-KLASS 2 Två hängande undanstoppningsbara spikfickor, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna förstärkta med 100% Cordura®. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Bakfickor med övervidd. Max 50 tvättar i 60 °C. Även certifierad för EN ISO 20471. Material: 68% polyester, 32% bomull, 275 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid Klass: EN471 KLASS 2 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 Storlek: C44–C62

10

17

Rek. pris/st i butik: 765:Rek. pris >15 st: 695:-

11

33


VARSELKLÄDER

6490

6490 JACKA EN471-KLASS 3 Vändbar jacka/väst som kan användas som en klass 3-jacka eller klass 2-väst. Vind- och vattentät med andningsförmåga. Två sidfickor, en bröstficka och två innerfickor. Passar som foder till 6405, 6406 och 6417. Rek. pris/st i butik: 934:-

Material: 100% polyester Färg: gul/marin-10, orange-17 Storlek: XS - 3XL

10

34

Rek. pris >15 st: 849:-

17

1

2

3

4


VARSELKLÄDER

6102

6102 SWEATSHIRT EN ISO 20471-KLASS 3 Ribbstickad sweatshirt med halv dragkedja. Mudd nertill och i ärmslut. Bröstficka. Material: Klass: Färg: Storlek:

Rek. pris/st i butik: 736:-

65% polyester, 35% bomull EN ISO 20471 KLASS 3 gul/marin-10, orange-17 XS - 3XL

17

Rek. pris >15 st: 669:-

10

NEW COLOR

6103

6103 SWEATSHIRT EN ISO 20471-KLASS 3 Ribbstickad sweatshirt med hel dragkedja. Mudd nertill och i ärmslut. Bröstficka samt sidfickor. Material: 65% polyester, 35% bomull Klass: EN ISO 20471 KLASS 3 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17, orange/ svart-1799 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 802:Rek. pris >15 st: 729:-

NEW AUGUST 2017

10

17

11

1799

35


VARSELKLÄDER

6101

6101 SWEATSHIRT EN471-KLASS 3 Ribbstickad sweatshirt med rund hals. Mudd nertill och i ärmslut. Även certifierad för EN ISO 20471. Material: Klass: Färg: Storlek:

65% polyester, 35% bomull EN471-Klass 3 gul/marin-10, orange-17 XS - 3XL

10

Rek. pris/st i butik: 681:Rek. pris >15 st: 619:-

17

6704 6704 VÄST EN471-KLASS 2 Väst som har ett bälte med reglerbart spänne, vilket ger mindre belastning och gör att plagget sitter på plats. Tvåvägsdragkedja fram. Två D-ringar. Breda axelband som regleras steglöst med kardborrelås. Två löst hängande bröstfickor med pennfack och verktygsfack som kan knäppas fast. Dolda innerfickor för handskar eller dokument. Knapp och hälla för kniv på vardera sida. Fyra löst hängande spikfickor. Spikfickorna fram har extra fickor, varav en med verktygshällor. Spikfickor förstärkta med 100% Cordura®. Två reglerbara hammarhankar. Reglerbar vidd i sidorna. Material: Klass: Färg: Storlek:

68% polyester, 32% bomull 275 g/m2 EN471-Klass 2 gul-10, orange-17 XS - 3XL

10

36

Rek. pris/st i butik: 923:Rek. pris >15 st: 839:-

17

17


VARSELKLÄDER

6104

6104 HOODTRÖJA EN ISO 20471-KLASS 3/2 Huvtröja med blixtlås. Sidfickor med blixtlås. Snodd i huvan. Muddar i midjan och vid ärmslut. Material: Klass: Färg: Storlek:

65% polyester, 35% bomull EN ISO 20471 Klass 2 XS, Klass 3 S-4XL gul/svart-11, orange-17 XS-4XL

11

Rek. pris/st i butik: 813:Rek. pris >15 st: 739:-

17

6430

6430 PILOTJACKA EN ISO 20471-KLASS 3 Pilotjacka i vattenavstötande polyester med ett lätt mellanfoder. Pilefoder i kragen. Bröstficka och ärmficka med dragkedja och två framfickor. Innerficka med fack för mobil och en större ficka. Material: Klass: Färg: Storlek:

100% polyester EN ISO 20471 KLASS 3 gul/svart-11, orange-17 XS-4XL

11

Rek. pris/st i butik: 765:Rek. pris >15 st: 695:-

17

37


VARSELKLÄDER

38


VARSELKLÄDER NEW STYLE

6020

6020 FUNKTIONST-SHIRT EN ISO 20471 KLASS 1 Varsel t-shirt som är fukttransporterande och snabbtorkande. Skurna reflexer för hög flexibilitet och andningsförmåga. Rundhalsad med förstärkt nacksöm. Rek. pris/st i butik: 545:-

Material: 100% polyester, 140 g/m2 Klass: EN ISO 20471 KLASS 1 Färg: gul/svart-11 Storlek: XS-4XL

Rek. pris >15 st: 495:-

11

NEW STYLE

6120

6120 SWEATSHIRT EN ISO 20471 KLASS 1 Varseltröja med helt blixtlås ända upp i kragen och blixtlåsförsedda sidfickor. Skurna reflexer för hög flexibilitet och andningsförmåga. Mudd i ärmslut och nederkant. Hög krage för bästa komfort. Material: 65% polyester, 35% bomull, 300 g/m2 Klass: EN ISO 20471 KLASS 1 Färg: gul/svart-11 Storlek: XS-4XL

Rek. pris/st i butik: 765:Rek. pris >15 st: 695:-

11

39


VARSELKLÄDER SE PRISET

NEW STYLE

6040

6040 FUNKTIONSPIKÉ EN ISO 20471 KLASS 3/2 Varselpiké gjord i ”spun-dyed” polyester. Ribbstickad krage och knappslå med tre knappar. Funktionsmaterialet transporterar snabbt bort fukten från huden. Detta gör att plagget torkar snabbt, vilket gör dig torr och fräsch hela dagen. Krymp- och skrynkelfri. Transferreflexer för bästa komfort. Material: Klass: Färg: Storlek:

100% polyester, 160 g/m2 EN ISO 20471 KLASS 3/2 gul-10, orange-17 XS-4XL

10

Rek. pris/st i butik: 215:Rek. pris >15 st: 195:-

17

SE PRISET

NEW STYLE

6030

6030 FUNKTIONST-SHIRT EN ISO 20471 KLASS 3/2 Varsel t-shirt gjord i ”spun-dyed” polyester med rund hals och förstärkt ribbad halslinning och nackband. Funktionsmaterialet transporterar snabbt bort fukten från huden. Detta gör att plagget torkar snabbt, vilket gör dig torr och fräsch hela dagen. Krympoch skrynkelfri. Transferreflexer för bästa komfort. Material: Klass: Färg: Storlek:

10

40

Rek. pris/st i butik: 175:-

100% polyester, 160 g/m2 EN ISO 20471 KLASS 3/2 gul-10, orange-17 XS-4XL

Rek. pris >15 st: 159:-

17


VARSELKLÄDER

6008

6008 PIKÉ EN ISO 20471-KLASS 2 Pikétröja med ribbstickad krage och knappslå med tre knappar. Funktionsmaterialet transporterar snabbt bort fukten från huden. Detta gör att plagget torkar snabbt, vilket gör dig torr och fräsch hela dagen. Krympoch skrynkelfri. Transferreflex för ökad rörlighet. Material: Klass: Färg: Storlek:

100% polyester, 140 g/m2 EN ISO 20471 KLASS 2 gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 XS-4XL

17

11

Rek. pris/st i butik: 428:Rek. pris >15 st: 389:-

10

6009

6009 T-SHIRT EN ISO 20471-KLASS 2 T-shirt i funktionsmaterial. Rund hals och förstärkt ribbad halslinning och nackband. Funktionsmaterialet transporterar snabbt bort fukten från huden. Detta gör att plagget torkar snabbt, vilket gör dig torr och fräsch hela dagen. Krymp- och skrynkelfri. Transferreflex för ökad rörlighet. Material: Klass: Färg: Storlek:

10

100% polyester, 140 g/m2 EN ISO 20471 KLASS 2 gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17 XS-4XL

11

Rek. pris/st i butik: 406:Rek. pris >15 st: 369:-

17

41


VARSELKLÄDER

6010

6010 T-SHIRT EN ISO 20471-KLASS 3 T-shirt i funktionsmaterial med rund hals och förstärkt ribbad halslinning och nackband. Funktionsmaterialet transporterar snabbt bort fukten från huden. Detta gör att plagget torkar snabbt, vilket gör dig torr och fräsch hela dagen. Krymp- och skrynkelfri. Material: Klass: Färg: Storlek:

Rek. pris/st i butik: 417:-

100% polyester, 140 g/m2 EN ISO 20471 KLASS 3 gul-10, orange-17 S/M, L/XL, XXL/3XL

Rek. pris >15 st: 379:-

17

6011 6011 PIKÉ EN ISO 20471-KLASS 3 Pikétröja med kort ärm. Ribbstickad krage och knappslå med tre knappar. Funktionsmaterialet transporterar snabbt bort fukten från huden. Detta gör att plagget torkar snabbt, vilket gör dig torr och fräsch hela dagen. Krymp- och skrynkelfri. Material: Klass: Färg: Storlek:

10

42

Rek. pris/st i butik: 435:-

100% polyester, 140 g/m2 EN ISO 20471 KLASS 3 gul-10, orange-17 S/M, L/XL, XXL/3XL

Rek. pris >15 st: 395:-

17

10


VARSELKLÄDER

43


VARSELKLÄDER

6703

6703 VÄST EN471-KLASS 2 En enklare klass 2 väst med kardborreknäppning. Material: Klass: Färg: Storlek:

10

6702

6702 VÄST EN471-KLASS 3 En storlek. Reglerbar i ryggen. Framfickor. Telefonficka. Dragkedja i front. Material: Klass: Färg: Storlek:

10

44

Rek. pris/st i butik: 296:-

100% polyester EN471-Klass 3 gul-10, orange-17 ONE SIZE

Rek. pris >15 st: 269:-

17

Rek. pris/st i butik: 65:-

100% polyester EN471-Klass 2 gul-10, orange-17 ONE SIZE

Rek. pris >15 st: 59:-

17


VARSELKLÄDER

6707

6707 VÄST EN ISO 20471-KLASS 3 Finns i tre storlekar. Dragkedja fram. Två bröstfickor. Material: 100% polyester Färg: gul-10, orange-17 Storlek: S/M, L/XL, XXL

17

Rek. pris/st i butik: 285:Rek. pris >15 st: 259:-

10

9013

9013 VARSELKEPS Keps med förböjd skärm, reglerbart kardborreband bak i reflex. Material: 46% polyester, 54% bomull Färg: gul/marin-10, orange-17 Storlek: ONE SIZE

17

Rek. pris/st i butik: 70:Rek. pris >15 st: 64:-

10

45


VARSELKLÄDER

6466

6466 ALLROUNDJACKA EN471-KLASS 3 Vind- och vattentät jacka med god andasförmåga, tejpade sömmar. Snedställd bröstficka med mobilficka och öppning för headset. Vattenresistenta blixtlås i bröstficka. Krage med löstagbar, infälld huva. Två sidfickor. Reglerbar dragsko. Blixtlås i foder för att underlätta för tryck eller brodyr. Även certifierad för EN ISO 20471. Material: Foder: Klass: Färg: Storlek:

Rek. pris/st i butik: 1095:-

100% polyester. 100% polyester EN471-Klass 3. EN 343 3/3 gul-10, orange-17 XS - 3XL

Rek. pris >15 st: 995:-

17

10

6566

6566 ALLROUNDBYXA EN471-KLASS 2 Byxa med resår i midja och dragsko, tejpade sömmar. Två sidofickor, knäförstärkning, öppning med slå och blixtlås i slutet av vardera byxben. Även certifierad för EN ISO 20471. Material: Foder: Klass: Färg: Storlek:

17

46

Rek. pris/st i butik: 714:-

100% polyester. 100% polyester EN471-Klass 2. EN343 3/3 gul-10, orange-17 XS - 3XL

Rek. pris >15 st: 649:-

10


VARSELKLÄDER

47


VARSELKLÄDER

6403

6403 REGNJACKA EN471-KLASS 3 100 cm lång. Reglerbar huva. Reglerbart ärmslut. Sydda och svetsade sömmar. Även certifierad för EN ISO 20471. Material: Klass: Färg: Storlek:

Rek. pris/st i butik: 791:-

Polyuretanbelagd polyamidtrikå 170 g/m2 EN471-Klass 3, EN 343 3/1 gul/marin-10, orange-17 XS - 3XL

Rek. pris >15 st: 719:-

10

17

NEW COLOR

6504

6504 REGNBYXOR EN471-KLASS 2 Resår i midja samt reglerbar snodd. Reglerbara benslut. Sydda och svetsade sömmar. Även certifierad för EN ISO 20471. Rek. pris/st i butik: 527:-

Material: Polyuretanbelagd polyamidtrikå 170 g/m2 Klass: EN471-Klass 2, EN 343 3/1 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris >15 st: 479:-

NEW AUGUST 2017

10

48

17

11

NEW AUGUST 2017

1799


VARSELKLÄDER NEW AUGUST 2017

NEW STYLE

6431

6431 REGNJACKA KORT EN ISO 20471 KLASS 3 Regnjacka med sydda, svetsade och tejpade sömmar. Reglerbar och avtagbar huva med tryckknappar. Ärmslut med tryckknappar. Framfickor med lock. Transferreflexer. Material: 100% pu. Material 2: 100% polyester, 170 g/m2 Klass: EN ISO 20471 KLASS 3 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 Storlek: XS-4XL

1799

10

Rek. pris/st i butik: 875:Rek. pris >15 st: 795:-

11

49


50


BYGG & ANLÄGGNING

Detta är vår mest stryktåliga produktkategori men så är den också avsedd att täcka flera stora yrkeskategorier inom bygg & anläggning och arbete både inne och ute under hela året. Fokus ligger på material, design och färger som tål smuts och slitage på vardaglig basis. Likafullt lägger vi extra kraft på att plaggen också skall vara snygga, moderna och komfortabla. Inom denna produktkategori finns det spännvidd från de riktiga klassikerna inom arbetsplagg, som blåbyxan, till plagg med mycket modernt snitt och funktionalitet. Välj det som du känner dig bekväm i och blanda friskt med plagg i andra kategorier, som Varsel och Service.

51


BYGG & ANLÄGGNING

5413

5413 JACKA Jacka med förböjda ärmar med reglerbart ärmslut. Två sidfickor med blixtlås och dragsko i midjan. Knappslå med tryckknappar. Ficka med blixtlås på vänster bröst och ficka med plats för nycklar, mobiltelefon, m.m. på höger bröst. Fäste för ID-kortshållare. Fluorescerande yta med reflex på axelpartiet. Fodret är öppningsbart för att underlätta för tryck och brodyr. Rek. pris/st i butik: 1260:-

Material: 100% bomull, 375 g/m2 Färg: svart-99, ProJob blå-56 Storlek: XS - 3XL

99

5411

5411 FODRAD JACKA Fodrad midjejacka med pilé i kragen. Förböjda armar med reglerbart ärmslut. Två sidfickor med blixtlås och dragsko i midjan. Slå fram med tryckknappar. Ficka på vänster bröst med blixtlås och ficka på höger bröst med plats för nycklar och mobil etc. Loop för ID-korthållare. Fluorescerande yta på axelparti med reflex. Fodret är öppningsbart för att underlätta för tryck och brodyr. Rek. pris/st i butik: 1535:-

Material: 100% bomull, 375 g/m2 Färg: svart-99, ProJob blå-56 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris >15 st: 1395:-

56

52

99

Rek. pris >15 st: 1145:-

56


BYGG & ANLÄGGNING

6522 6522 MIDJEBYXA EN471-KLASS 1 Två hängande undanstoppningsbara spikfickor, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna ar förstärkta med 100% Cordura®. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäfickor i Cordura® som öppnas inifrån. Reglerbar knäskyddshöjd. Förböjda knän. Cordura®-förstärkta längst ner på benen. Bakfickor med övervidd. Ficklock på vänster bakficka. Fäste för ID-kortshållare. Även certifierad för EN ISO 20471. Rek. pris/st i butik: 1095:-

Material: 100% bomull, 375 g/m2. Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura®. Klass: EN471 KLASS 1 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11 Storlek: C44-C62, D84-D120, C146-C156

Rek. pris >15 st: 995:-

10

11

5521 5521 MIDJEBYXA Två hängande undanstoppningsbara spikfickor, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna förstärkta med 100% Cordura®. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka.Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäfickor i Cordura®, öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förböjda knän. Förstärkt längst ner på benen med Cordura®. Bakfickor med övervidd. Ficklock på vänster bakficka. Fäste för id-kortshållare. Rek. pris/st i butik: 985:-

Material: 100% bomull 375 g/m2 Förstärkningar:100% polyamid, Cordura® Färg: grå-98, svart-99 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Rek. pris >15 st: 895:-

99

98

53


BYGG & ANLÄGGNING

5414 5414 MIDJEJACKA EXTREME Slitstark jacka i canvas. Två bröstfickor, den högra med telefonficka, pennfickor och fäste för ID-kort. Den vänstra med blixtlås. Dragkedja upp i kragen. Insydda framfickor. Reglerbar midja och ärmslut. Förböjda ärmar. Innerfickor med dokumentficka. Cordura®-detaljer med reflex. Material: 60% bomull, 40% polyester Förstärkningar: 100% polyamid 320 g/m2 Färg: svart-99 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 985:Rek. pris >15 st: 895:-

99

5524

5524 MIDJEBYXA EXTREME Midjebyxa med ergonomiskt format ok som är vadderat för bästa komfort och stöd. Rymliga hängfickor med extraficka och Cordura®-förstärkt insida. På vänster ficka finns en ficka med blixtlås. Framfickor som hängfickor kan stoppas ner i. Bakfickor med Cordura®-förstärkt insida, den vänstra med lock. Framflyttad Cordura®-förstärkt tumstocksficka med lös nederkant, pennfickor och knivknapp. Benficka med snedställd mobilficka för lättare åtkomst. Cordura®-stretchtyg i gren ger obegränsad rörlighet, bak på och över knä för bästa knäskyddsfixering. Förböjda knän med knäfickor i Kevlar. Knäfickorna har två höjdnivåer. Cordura®-detaljer med reflex bakpå benslut och fram på höger ficklock. Material: 60% bomull, 40% polyester Förstärkningar: 100% polyamid 320 g/m2 och Kevlar Färg: Svart-99 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156 99

54

Rek. pris/st i butik: 1315:Rek. pris >15 st: 1195:-


BYGG & ANLÄGGNING

5528

NEW STYLE

5528 SHORTS EXTREME Shorts med ergonomiskt format ok som är vadderat för bästa komfort och stöd. Rymliga hängfickor med extraficka och Cordura®-förstärkt insida. På vänster ficka finns en ficka med blixtlås. Framfickor som hängfickor kan stoppas ner i. Bakfickor med Cordura®-förstärkt insida, den vänstra med lock. Framflyttad Cordura®-förstärkt tumstocksficka med lös nederkant, pennfickor och knivknapp. Benficka med snedställd mobilficka för lättare åtkomst. Cordura®-stretchtyg i gren och bak ger obegränsad rörlighet, även över knä för bästa knäskyddsfixering. Cordura®-detaljer med reflex fram på höger ficklock. Material: 60% bomull, 40% polyester Förstärkningar: 100% polyamid 320 g/m2 Färg: svart-99 Storlek: C44-C62

Rek. pris/st i butik: 1040:Rek. pris >15 st: 945:-

99

NEW STYLE

5529

5529 PIRATBYXA EXTREME 3/4 midjebyxa med ergonomiskt format ok som är vadderat för bästa komfort och stöd. Rymliga hängfickor med extraficka och Cordura®-förstärkt insida. På vänster ficka finns en ficka med blixtlås. Framfickor som hängfickor kan stoppas ner i. Bakfickor med Cordura®-förstärkt insida, den vänstra med lock. Framflyttad Cordura®-förstärkt tumstocksficka med lös nederkant, pennfickor och knivknapp. Benficka med snedställd mobilficka för lättare åtkomst. Cordura®-stretchtyg i gren och bak ger obegränsad rörlighet, även över knä för bästa knäskyddsfixering. Förböjda knän med knäfickor i Kevlar. Knäfickorna har två höjdnivåer. Cordura®-detaljer med reflex fram på höger ficklock. Bensluten är reglerbara. Material: 60% bomull, 40% polyester Förstärkningar: 100% polyamid 320 g/m2 Färg: svart-99 Storlek: C44-C62

Rek. pris/st i butik: 1264:Rek. pris >15 st: 1149:-

99

55


BYGG & ANLÄGGNING

5607

5607 OVERALL Dolt blixtlås upp i kragen. Reglerbart ärmslut. Säkerhetsficka på höger sida. Ben med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två D-ringar. Cordura®-förstärkt tumstocksficka med verktygsficka och knivknappar. Knäfickor i Cordura®, öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förböjda knän. Förstärkt längst ner på baksidan av benen med Cordura®. Förstärkta bakfickor med övervidd. Halsöppningen är reglerbar. Både blixtlås och dolda tryckknappar för alternativ knäppning. Material: 100% bomull 375 g/m2 Förstärkingar: 100% polyamid Cordura® Färg: ProJob blå-56, svart-99 Storlek: C44-C62

56

99

56

Rek. pris/st i butik: 1095:Rek. pris >15 st: 995:-


BYGG & ANLÄGGNING

4408 4408 FODRAD JACKA Vattentät jacka med quiltat foder. Vattentätt blixtlås upp i kragen. Två bröstfickor; en horisontal med blixtlås och en dold D-ring för ID-kort, samt en svängd med vattentätt blixtlås och en dold telefonficka. Djupa sidfickor fodrade med fleece. En stor innerficka med blixtlås och plats för ritningar, samt en mindre. Mudd med tumgrepp. Cordura®-förstärkningar på axlar, bröst, rygg och höfter. Reglerbar krage och midja. Reflexpasspoal fram och bak. Material: 70% polyamid, 30% bomull 260 g/m2. Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: grå-98 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 1645:Rek. pris >15 st: 1495:-

98

5503

5503 MIDJEBYXA Två djupa sidfickor med Cordura®-förstärkningar i sidorna. Cordura®-förstärkningar fram och bak som skyddar mot slitage av lår och bak. Säljes med två lösa hängfickor. Förhöjd rygg för bättre komfort. Utanpåliggande bakfickor. Benficka med telefonficka, pennficka och verktygsficka. En D-ring. Tumstocksficka med verktygsficka, pennficka och knivknapp. Knäskyddsfickor i Cordura®, öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Material: 100% bomull 330 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: svart-99 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Rek. pris/st i butik: 912:Rek. pris >15 st: 829:-

99

57


BYGG & ANLÄGGNING

3513

3513 MIDJEBYXA FUNKTION Byxa i full stretch med ventilationsöppningar på sidan och i knäveck. Sömlösa förstärkta benslut. Två benfickor, den högra med plats för tumstock och kniv. Den vänstra med plats för telefon. Två fickor fram på låren. Invändiga knäskyddsfickor i reglerbar höjd. Avtagbara hängfickor. Material: 97% nylon, 3% elastan. Material 2: 94% nylon, 6% elastan. Färg: svart-99 Storlek: C44-C62, C146-156, D84-D120

99

5527

5527 SHORTS Två hängande, undanstoppningsbara spikfickor; en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna är förstärkta med 100% Cordura®. Djupa sidfickor med plats för hängfickorna. Extra förstärkt på lår med dubbelt tyg. Benficka med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Bakfickor med övervidd. Material: 100% bomull 375 g/m2 Färg: grå-98, svart-99 Storlek: C44–C62

Rek. pris/st i butik: 692:Rek. pris >15 st: 629:-

98

58

99

Rek. pris/st i butik: 1095:Rek. pris >15 st: 995:-


BYGG & ANLÄGGNING

5519

5519 MIDJEBYXA Midjebyxa utan frontveck. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka.Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäfickor i Cordura®, öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förstärkt längst ner på benen med Cordura®. Bakfickor med övervidd. Ficklock på vänster bakficka. Material: 70% polyamid, 30% bomull, Cordura® Förstärkningar:100% polyamid, Cordura® Färg: grå-98 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Rek. pris/st i butik: 802:Rek. pris >15 st: 729:-

98

5518 5518 SHORTS Två hängande undanstoppningsbara spikfickor; en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna är förstärkta med 100% Cordura®. Lårfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Fickor på låren i Cordura®. Bakfickor med övervidd. Ficklock på vänster bakficka. Material: 70% polyamid, 30% bomull 260 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: grå-98 Storlek: C44-C62

Rek. pris/st i butik: 655:Rek. pris >15 st: 595:-

98

59


BYGG & ANLÄGGNING

5513 5513 MIDJEBYXA Två hängande undanstoppningsbara spikfickor, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna förstärkta med 100% Cordura®. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäfickor i Cordura®, öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förböjda knän. Förstärkt längst ner på benen med Cordura®. Bakfickor med övervidd. Ficklock på vänster bakficka. Rek. pris/st i butik: 967:-

Material: 70% polyamid, 30% bomull 260 g/m2 Förstärkningar:100% polyamid, Cordura® Färg: grå-98, svart-99 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Rek. pris >15 st: 879:-

98

5514 5514 PIRATBYXA Två hängande undanstoppningsbara spikfickor; en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna är förstärkta med 100% Cordura®. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäfickor i Cordura® som öppnas inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förböjda knän. Bakfickor med övervidd. Ficklock på vänster bakficka. Material: 70% polyamid, 30% bomull 260 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: grå-98 Storlek: C44–C62

Rek. pris/st i butik: 857:Rek. pris >15 st: 779:-

98

60

99


BYGG & ANLÄGGNING SE PRISET

5406

5406 JACKA Dragkedja ända upp i kragen. Slå fram med tryckknappar. Förstärkning på nedre delen av framstycket och ärmar i polyester som skyddar användaren mot genomfärgning. Två bröstfickor med bälg och Cordura®-förstärkta ficklock. Två djupa sidfickor. Stora innerfickor, en för plats med dokument och en mindre med blixtlås. Reglerbar linning och manschett med Cordura®-förstärkningar. Material: 100% bomull 330 g/m2 Förstärkningar: 100% polyester/polyamid, Cordura® Färg: vit-00 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 384:Rek. pris >15 st: 349:-

00

Miljöbild med 2121

61


BYGG & ANLÄGGNING

5509

5504

5504 MIDJEBYXA

5509 MIDJEBYXA Två djupa sidfickor med Cordura®-förstärkning i sidorna. Förstärkning i polyester fram på lår och baktill, som skyddar användaren mot genomfärgning. Säljes med två lösa hängfickor. En D-ring fram. Benficka med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Tumstocksficka med verktygsficka, pennficka och knivknapp. Knäskyddsfickor i Cordura®, öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förstärkt längst ner på baksidan av benen med Cordura®. Utanpåliggande bakfickor. Material: 100% bomull 330 g/m2 Förstärkningar: 100% polyester/polyamid, knäskydd i Cordura® Färg: vit-00 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

00

62

Rek. pris/st i butik: 747:Rek. pris >15 st: 679:-

Två hängande, undanstoppningsbara spikfickor, med extra fickor varav en med verktygshällor. Spikfickorna är förstärkta med 100% Cordura®. Djupa sidfickor med plats för hängfickorna. Två D-ringar. Två reglerbara hammarhankar. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäskyddsfickor i Cordura®, öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förböjda knän. Förstärkt längst ner på baksidan av benen med Cordura®. Bakfickor med övervidd. Material: 100% bomull 330 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: vit-00 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

00

Rek. pris/st i butik: 681:Rek. pris >15 st: 619:-


BYGG & ANLÄGGNING

5512 5512 MIDJEBYXA Två hängande undanstoppningsbara spikfickor; en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna är förstärkta med 100% Cordura®. Djupa sidfickor med plats för hängfickorna. Extra förstärkt på lår med dubbelt tyg. Benficka med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäfickor i Cordura® med öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förböjda knän. Förstärkt längst ner på baksidan av benen med Cordura®. Bakfickor med övervidd. Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: marin-58, svart-99 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

Rek. pris/st i butik: 765:Rek. pris >15 st: 695:-

99

5526 5526 SHORTS Två hängande, undanstoppningsbara spikfickor; en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna är förstärkta med 100% Cordura®. Djupa sidfickor med plats för hängfickorna. Extra förstärkt på lår med dubbelt tyg. Benficka med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Bakfickor med övervidd. Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Färg: marin-58, svart-99 Storlek: C44–C62

58

Rek. pris/st i butik: 604:Rek. pris >15 st: 549:-

99

63


BYGG & ANLÄGGNING

5501

5517

5501 MIDJEBYXA Två hängande spikfickor som kan stoppas i sidfickorna, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna är förstärkta med 100% Cordura®. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäskyddsfickor i Cordura®, öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förböjda knän. Förstärkt längst ner på baksidan av benen med Cordura®. Bakfickor med övervidd. Material: 100% bomull 375 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: ProJob blå-56, stone-83, svart-99 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Rek. pris/st i butik: 835:Rek. pris >15 st: 759:-

5517 PIRATBYXOR Två hängande undanstoppningsbara spikfickor; en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickor förstärkta med 100% Cordura®. Knäskyddsfickor, benficka med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Två D-ringar och reglerbara hammarhankar. Bakfickor med övervidd. Material: 100% bomull 375 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: ProJob blå-56, svart-99 Storlek: C44-C62

56

99

83

64

56

99

Rek. pris/st i butik: 765:Rek. pris >15 st: 695:-


BYGG & ANLÄGGNING

5502 5502 SHORTS Två hängande, undanstoppningsbara spikfickor, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickor förstärkta med 100% Cordura®. Benficka med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Två D-ringar och reglerbara hammarhankar. Bakfickor med övervidd. Rek. pris/st i butik: 655:-

Material: 100% bomull 375 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: ProJob blå-56, svart-99 Storlek: C44–C62

56

Rek. pris >15 st: 595:-

99

5506

5506 MIDJEBYXA Två hängande, undanstoppningsbara spikfickor, med extra ficka, varav en med verktygshällor. Spikfickorna är förstärkta med 100% Cordura®. Djupa sidfickor med plats för hängfickorna. Extra förstärkt med dubbelt tyg på lår. Benficka med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Knivficka med plats för knivhölster. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Knäskyddsfickor i Cordura®, öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Förböjda knän. Förstärkt längst ner på baksidan av benen med Cordura®. Bakfickor med övervidd och förstärkningar. Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: stone-83 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Rek. pris/st i butik: 765:Rek. pris >15 st: 695:-

83

65


BYGG & ANLÄGGNING

5403 5403 JACKA Dragkedja ända upp i kragen. Slå fram med tryckknappar. Två bröstfickor med bälg och Cordura®-förstärkta ficklock. Två djupa sidfickor. Stora innerfickor, en med plats för dokument och en mindre med blixtlås. Reglerbar linning och manschett med Cordura®-förstärkningar. Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: stone-83 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 714:Rek. pris >15 st: 649:-

83

4401

4401 PILOTJACKA Stora utanpåliggande bröstfickor varav en med snedställt blixtlås med mobilficka på insidan. Ärmficka för mobil och pennor. Två djupa sidfickor. Innerfickor med plats för plånbok och block. Piléfodrad, quiltat foder i ärm. Pilé på insidan av kragen. Mudd i ärm och midja. Mörka reflexpasspoaler i ok. Fodret är öppningsbart för att underlätta tryck och brodyr. Rek. pris/st i butik: 820:-

Material: 55% polyester 45% bomull Foder: 100% polyester Färg: vit-00, marin-58, stone-83, svart-99 Storlek: XS - 4XL

83

66

00

Rek. pris >15 st: 745:-

58

99


BYGG & ANLÄGGNING

5205

5210

5205 SKJORTA

5210 SKJORTA

Kortärmad funktionell skjorta utan sidsömmar vilket förhindrar skav och irritation. Skjortan är specialkonstruerad för bästa möjliga rörelse i ärmarna. Praktiska bröstfickor med lock. Dolda vertikala bröstfickor med blixtlås, som kan fungera som säkerhetsfickor. Knäppning med tryckknappar. Motveck i rygg för rörelsefrihet.

Funktionell skjorta utan sidsömmar vilket förhindrar skav och irritation. Skjortorna är specialkonstruerade för bästa möjliga rörelse i ärmarna. Praktiska bröstfickor med lock. Dolda vertikala bröstfickor med blixtlås, som kan fungera som säkerhetsfickor. Knäppning med tryckknappar. Motveck i rygg för rörelsefrihet.

Material: 100% bomull 210 g/m2 Färg: röd-35, marin-58, grafit-94, svart-99 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 373 :Rek. pris >15 st: 339:-

58

99

Material: 100% bomull 210 g/m2 Färg: röd-35, marin-58, stone-83, svart-99 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 483:Rek. pris >15 st: 439:-

58

94

35

99

83

35

67


68


TRANSPORT & SERVICE

En stor del av dagens arbetsstyrka arbetar med service eller logistik och distribution och befinner sig ofta på vägarna mellan flera olika destinationer under stora delar av dagen. Denna produktkategori har därför anpassats för förutsättningen att du skall ha många smarta förvaringsmöjligheter och ta dig in i och ut ur en bil så smidigt som möjligt och däremellan kunna jobba utan begränsningar. Här behövs mindre förstärkningar men ändå slitstarka och samtidigt sköna material. Resultatet blir kläder som är snygga och sköna under en lång arbetsdag.

69


TRANSPORT & SERVICE

4420 4420 JACKA Jacka med förböjda ärmar med reglerbart ärmslut. Två sidfickor med blixtlås och dragsko i midjan. Knappslå med tryckknappar. Ficka med blixtlås på vänster bröst och ficka med plats för nycklar, mobiltelefon, m.m. på höger bröst. Fäste för ID-kortshållare. Fluorescerande yta med reflex på axelpartiet. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Färg: marin-58, svart-99 Storlek: XS - 3XL

99

4419 4419 FODRAD JACKA Fodrad midjejacka med pilé i kragen. Förböjda armar med reglerbart ärmslut. Två sidfickor med blixtlås och dragsko i midjan. Slå fram med tryckknappar. Ficka på vänster bröst med blixtlås och ficka på höger bröst med plats för nycklar och mobil etc. Loop för ID-kortshållare. Fluorescerande yta på axelparti med reflex. Fodret är öppningsbart för att underlätta för tryck och brodyr. Material: Foder: Färg: Storlek:

65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2. 100% polyester marin-58, svart-99 XS - 3XL

58

70

Rek. pris/st i butik: 1315:Rek. pris >15 st: 1195:-

99

Rek. pris/st i butik: 1095:Rek. pris >15 st: 995:-

58


TRANSPORT & SERVICE

4302 4302 FLEECEJACKA ADVANCED Jacka i funktionsfleece som är vattenavvisande och har andasegenskaper. Två bröstfickor, varav en med böjt blixtlås med mobilficka på insidan. D-ring fram. Cordura®-förstärkningar i krage, frontslå, sidopaneler, ok och ärmar. Ärmslut med tumgrepp. Två sidfickor med blixtlås fram. Ok med mörka reflexer. Dragsko med enhandsgrepp i nederkant av jackan. Rek. pris/st i butik: 875:-

Material: 100% laminerad polyesterfleece Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: svart-99, marin-58 Storlek: XS - 3XL

99

Rek. pris >15 st: 795:-

58

71


TRANSPORT & SERVICE

4411 4411 JACKA 3 I 1 Vind- och vattentät fodrad parkas med undanstoppningsbar och avtagbar huva. Reglerbart jackslut med dragsko. Två bröstfickor med lock, den vänstra med telefonficka och pennfickor. Två laminerade fickor med vattentätt blixtlås, en på vänster överärm och en under höger bröstficka. Fleecefodrade sidfickor med lock och blixtlås. Dubbel vindslå fram med tvåvägsblixtlås. Förböjda ärmar med reglerbart slut. Urtagbart quiltat foder/jacka som kan användas separat. Material: 100% polyester. Förstärkningar i 100% polyamid Färg: svart-99 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 2195:Rek. pris >15 st: 1995:-

99

4514

4514 FODRAD BYXA Fodrad byxa i vind- och vattentåligt material med andasfunktion. Förböjda knän med invändiga knäskyddsfickor. Reglerbar midja. Sidfickor. Ventilationsöppningar i sidorna. Blixtlås upp till knät underlättar av- och påtagning. Material: 100% polyester Förstärkningar: 100% polyamid Färg: svart-99 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

72

Rek. pris/st i butik: 985:Rek. pris >15 st: 895:-


TRANSPORT & SERVICE

4422

NEW STYLE

4422 JACKA Vind- och vattentät jacka med andningsegenskaper och tejpade sömmar. Quiltat vadderat foder. Hög krage med löstagbar huva. Sidfickor med lock. Två stora bröstfickor med lock. Helt blixtlås ända upp i kragen, skyddas av slå med dolda tryckknappar. Reflexdetaljer för bättre synbarhet. Ärmslut med kardborreförslutning. Dragsko med enhandsgrepp i sidan. Blixtlås på insidan för att underlätta för tryck och brodyr. Material: 100% polyester, 210 g/m2 Färg: svart-99 Storlek: XS-4XL

Rek. pris/st i butik: 1535:Rek. pris >15 st: 1395:-

99

NEW STYLE

4423

4423 JACKA Vind- och vattentät längre jacka med andningsegenskaper och tejpade sömmar. Quiltat vadderat foder. Hög krage med löstagbar huva. Sidfickor med lock. Två stora bröstfickor med lock. Helt blixtlås ända upp i kragen, skyddas av slå med dolda tryckknappar. Reflexdetaljer för bättre synbarhet. Ärmslut med kardborreförslutning. Dragsko med enhandsgrepp i sidan. Reglerbar midja. Blixtlås på insidan för att underlätta för tryck och brodyr. Material: 100% polyester, 210 g/m2 Färg: svart-99 Storlek: XS-4XL

Rek. pris/st i butik: 1535:Rek. pris >15 st: 1395:-

99

73


TRANSPORT & SERVICE

2520 2520 MIDJEBYXA STRETCH Servicebyxa med stor rörlighet. Stretchtyg bak över hela sätespartiet, i grenen och över knäna ger extra bra rörlighet. Två benfickor med blixtlås. Två bakfickor med lock. Fäste för hängfickor. Material: 65% polyester, 35% bomull, 230 g/m2. Material 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex, 245 g/m2 Färg: marin/svart-58, grå/svart-98, svart/svart-99 Storlek: C44-C62, C146-156, D84-D120

58

Rek. pris/st i butik: 692:Rek. pris >15 st: 629:-

99

98

2521 2521 MIDJEBYXA STRETCH DAM Servicebyxa med stor rörlighet. Stretchtyg bak över hela sätespartiet, i grenen och över knäna ger extra bra rörlighet. Två benfickor med blixtlås. Två bakfickor med lock. Fäste för hängfickor. Genom att sprätta den röda tråden i benslutet förlängs byxans längd med 5 cm. Material: 65% polyester, 35% bomull, 230 g/m2. Material 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex, 245 g/m2 Färg: marin/svart-58, grå/svart-98, svart/svart-99 Storlek: C32-C50

58

74

99

Rek. pris/st i butik: 692:Rek. pris >15 st: 629:-

98


TRANSPORT & SERVICE

75


TRANSPORT & SERVICE

4414 4414 SERVICEJACKA Två bröstfickor, den högra med telefonficka, pennfickor och fäste för ID-kort. Den vänstra med blixtlås. Dragkedja upp i kragen. Insydda framfickor. Reglerbar midja och ärmslut. Förlängd rygg. Innerfickor med dokumentficka. Rek. pris/st i butik: 765:-

Material: 65% polyester, 35% bomull. 245 g/m2 Färg: marin-58, stone-83, svart-99 Storlek: XS - 3XL

83

76

Rek. pris >15 st: 695:-

58

99


TRANSPORT & SERVICE

2518

SE PRISET

2518 MIDJEBYXA En lätt servicebyxa i modern passform med benfickor på varje ben och bakfickor med lock. Storlekarna C42-C64 är anpassningsbara. Genom att sprätta den röda tråden i benslutet förlängs byxans längd med 5 cm. Rek. pris/st i butik: 325:-

Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Färg: vit-00, röd-35, marin-58, grå-98, svart-99 Storlek: C42-C64 (C142-164), D84-D120

99

98

2519

35

Rek. pris >15 st: 295:-

00

58

SE PRISET

2519 MIDJEBYXA DAM En lätt servicebyxa i modern passform med benfickor på varje ben och bakfickor med lock. Genom att sprätta den röda tråden i benslutet förlängs byxans längd med 5 cm. Rek. pris/st i butik: 325:-

Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Färg: vit-00, röd-35, marin-58, grå-98, svart-99 Storlek: C32-C50

99

98

35

Rek. pris >15 st: 295:-

00

58

77


TRANSPORT & SERVICE

2502 2502 MIDJEBYXA ZIP OFF Midjebyxa utan frontveck och med avtagbara ben. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida. Två utanpåliggande bakfickor. Två benfickor. Vänster benficka har lock och mobilficka invändigt. Höger benficka har plats för mobiltelefon, pennor, papper och tumstock. D-ring fram. Rek. pris/st i butik: 545:-

Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Färg: khaki-82, marin-58, stone-83, svart-99 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

99

Rek. pris >15 st: 495:-

83

82

2508 2508 PIRATBYXA Piratbyxa utan frontveck. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida. Två utanpåliggande bakfickor. Två benfickor, vänster benficka har lock och mobilficka invändigt. Höger benficka har plats för mobiltelefon, pennor, papper och tumstock. D-ring för nycklar, ID-kort etc. Invändiga knäskyddsfickor. Reglerbart benslut. Rek. pris/st i butik: 505:-

Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Färg: marin-58, svart-99, grå-83 Storlek: C44-C62

83

58

Rek. pris >15 st: 459:-

99

2505 2505 SHORTS

83

99

82

58

Shorts utan frontveck. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida. Två utanpåliggande bakfickor. Två benfickor. Vänster benficka har lock och mobilficka invändigt. Höger benficka har plats för mobiltelefon, pennor, papper och tumstock. D-ring fram. Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Färg: khaki-82, svart-99, marin-58, stone-83 Storlek: C44–C62

78

Rek. pris/st i butik: 417:Rek. pris >15 st: 379:-


TRANSPORT & SERVICE

2501 2501 MIDJEBYXA Midjebyxa utan frontveck. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida. Två utanpåliggande bakfickor. Två benfickor. Vänster benficka har lock och mobilficka invändigt. Höger benficka har plats för mobiltelefon, pennor, papper och tumstock. D-ring för nycklar, ID-kort etc. Invändiga knäskyddsfickor. Rek. pris/st i butik: 505:-

Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Färg: marin-58, khaki-82, stone-83, svart-99 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

83

Rek. pris >15 st: 459:-

58

82

2500 2500 MIDJEBYXA DAM Midjebyxa i stretchtyg utan frontveck. Sidfickor fram och säkerhetsficka med blixtlås på höger sida. Två utanpåliggande bakfickor och två benfickor. Vänster benficka har lock och invändig mobilficka. Höger benficka har plats för mobiltelefon, pennor, papper och tumstock. D-ring fram. Knäskyddsfickor på insidan. Rek. pris/st i butik: 505:-

Material: 65% polyester, 35% bomull. Flexistretch, 245 g/m2 Färg: stone-83, svart-99, marin-58 Storlek: C34-C50

99

58

Rek. pris >15 st: 459:-

83

79


TRANSPORT & SERVICE

2516

2517

2517 MIDJEBYXA

2516 MIDJEBYXA Midjebyxa utan frontveck. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida. Två utanpåliggande bakfickor. Två benfickor. Vänster benficka har lock och mobilficka invändigt. Höger benficka har plats för mobiltelefon, pennor, papper och tumstock. D-ring för nycklar, ID-kort etc. Invändiga knäskyddsfickor och Cordura®-förstärkta knän. Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid Cordura® Färg: marin-58, stone-83, svart-99 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Rek. pris/st i butik: 545:Rek. pris >15 st: 495:-

Midjebyxa utan frontveck. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida. Två utanpåliggande bakfickor. Två benfickor. Vänster benficka har lock och mobilficka invändigt. Höger benficka har plats för mobiltelefon, pennor, papper och tumstock. D-ring för nycklar, ID-kort etc. Invändiga knäskyddsfickor. Två 50mm reflexer runt varje benslut. Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Färg: marin-58, svart-99 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Rek. pris/st i butik: 545:Rek. pris >15 st: 495:-

58

99

83

80

99

58


TRANSPORT & SERVICE

2514

2514 MIDJEBYXA Midjebyxa med modern passform utan frontveck. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida och nyckelficka med D-ring på vänster sida. Två bakfickor. Två benfickor. Vänster benficka har lock och mobilficka invändigt, loop för ID-kortshållare och en ficka med blixtlås. Höger benficka har plats för mobiltelefon, pennor, papper och tumstock. Invändiga knäskyddsfickor. Material: 65% polyester, 35% bomull. 245 g/m2 Färg: marin-58, svart-99 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

Rek. pris/st i butik: 545:Rek. pris >15 st: 495:-

99

2515 2515 MIDJEBYXA DAM Midjebyxa med modern passform utan frontveck. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida och nyckelficka med D-ring på vänster sida. Två bakfickor. Två benfickor. Vänster benficka har lock och mobilficka invändigt, loop för ID-kortshållare och en ficka med blixtlås. Höger benficka har plats för mobiltelefon, pennor, papper och tumstock. Invändiga knäskyddsfickor. Material: 65% polyester, 35% bomull. 245 g/m2 Färg: marin-58, svart-99 Storlek: C34-C50

99

Rek. pris/st i butik: 545:Rek. pris >15 st: 495:-

58

81


TRANSPORT & SERVICE

2506

4504

4504 MIDJEBYXA

2506 MIDJEBYXA Midjebyxa utan frontveck. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida. Två utanpåliggande bakfickor. Två benfickor. Vänster benficka har lock och mobilficka invändigt. Höger benficka har plats för mobiltelefon, pennor, papper och tumstock. D-ring för nycklar, ID-kort etc. Invändiga knäskyddsfickor. Material: 100% bomull 200 g/m2 Färg: marin-58, svart-99 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Rek. pris/st i butik: 505:Rek. pris >15 st: 459:-

Midjebyxa flat front. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida. Två utanpåliggande bakfickor. Två benfickor, på höger sida med plats för mobiltelefon, dokument och pennor och på vänster sida stor ficka med lock och mobilficka invändigt. Cordura®-förstärkningar i framkant av sidfickor, tumstocksficka, nedre del av bak- och benfickor, samt benslut. Invändiga knäskyddsfickor. Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: mörkgrå-96 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

99

82

96

Rek. pris/st i butik: 545:Rek. pris >15 st: 495:-


TRANSPORT & SERVICE

83


TRANSPORT & SERVICE

4512

4512 MIDJEBYXA Midjebyxa utan frontveck med jeanskänsla. Förstärkt med dubbelt tyg över låren. Två djupa framfickor. D-ring fram. Jeansskärning bak och två utanpåliggande bakfickor. Två benfickor. Vänster benficka har lock och mobilficka invändigt. Höger benficka har plats för mobiltelefon, pennor och tumstock. Cordura®-förstärkningar i framkant av sidfickor, tumstocksficka, nedre del av bak- och benfickor, benslut samt över knäna. Invändiga knäskyddsfickor. Material: 60% bomull, 40% polyester, 360 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: marin-58 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Rek. pris/st i butik: 655:Rek. pris >15 st: 595:-

58

4402 4402 SERVICEJACKA Hel dragkedja ända upp i kragen. Slå fram med tryckknappar. Två bröstfickor med bälg och ficklock. Två djupa sidfickor med blixtlås. Ärm som har uppvikbar kant med reflex på baksidan – en flexibel lösning för extra säkerhet. Stora innerfickor på höger sida, varav en med plats för ritningar. En mindre innerficka med blixtlås. Reglerbar knäppning i midja och ärmslut. Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Färg: svart-99, marin-58 Storlek: XS - 3XL

99

84

Rek. pris/st i butik: 604:Rek. pris >15 st: 549:-

58


TRANSPORT & SERVICE

4601

4602

4601 OVERALL

4602 OVERALL

Tvåfärgad overall med tvåvägsblixtlås upp till kragen. Maximal rörlighet i ärm och ryggparti. Två bröstfickor med lock. Djupa sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida och två bakfickor. Två benfickor med plats för pennfack och mobiltelefon. Tumstocksficka. Blixtlås i ben upp till knät. Justerbar resår i rygg och hällor runt om i midjan för bälte.

Overall i två färger med tvåvägsblixtlås upp till kragen. Maximal rörlighet i ärm och ryggparti. Två bröstfickor med lock. Djupa sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida, två bakfickor och sidöppningar. Två benfickor med plats för pennfack och mobiltelefon. Tumstocksficka. Reglerbar midja. Hällor runt om i midjan för bälte. Knäfickor med reglerbar höjd.

Material: 65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Färg: mörkgrå-96 Storlek: C44–C62, C146–C156

96

Rek. pris/st i butik: 1095:Rek. pris >15 st: 995:-

Material: 65% polyester, 35% bomull Färg: marin-58 Storlek: C44-C62

Rek. pris/st i butik: 1095:Rek. pris >15 st: 995:-

58

85


TRANSPORT & SERVICE

4511

4511 FODRAD BYXA Vadderad byxa i polyamid. Invändiga knäskyddsfickor. Reglerbar resår i midjan och reflexpiping på benen. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida.Två utanpåliggande bakfickor varav en med lock. Två benfickor, vänster benficka med lock och invändig mobilficka. Höger benficka har plats för mobiltelefon, pennor, papper och tumstock. Material: 100% polyamid, foder: 100% polyester Färg: svart-99 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 765:Rek. pris >15 st: 695:-

99

86


TRANSPORT & SERVICE

4201

5203

4201 SKJORTA

5203 SKJORTA

Kortärmad skjorta med tryckknappar. Två stora bröstfickor. Reglerbara manschetter med två tryckknappar. Ärmkonstruktion för bästa rörelsefrihet. Dubbla ok och två veck i ryggen.

Skjorta med tryckknappar. Två stora bröstfickor. Reglerbara manschetter med två tryckknappar. Ärmkonstruktion för bästa rörelsefrihet. Dubbla ok och två veck i ryggen.

Material: 65% polyester, 35% bomull 190 g/m2 Färg: röd-35, grafit-94, svart-99, marin-58 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 373:Rek. pris >15 st: 339:-

94

35

Material: 65% polyester, 35% bomull 190 g/m2 Färg: röd-35, marin-58, grafit-94, svart-99 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 417:Rek. pris >15 st: 379:-

94

99

58

99

58

35

87


TRANSPORT & SERVICE

2803

NEW STYLE

2803 VÄST Väst med flera funktionella fickor. Hel dragkedja, nio olika fickor, sju av dem har ficklock och kardborreknäppning. Två stora fickor med dold dragkedja, stor mobilficka. Tre D-ringar, reflexpipings, justerbar midja. Rek. pris/st i butik: 230:-

Material: 65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 Färg: röd-35, royal-55, navy-580, khaki-82, grå-96, svart-99 Storlek: XS - 3XL

35

96

2805

Rek. pris >15 st: 209:-

82

580

99

55

NEW STYLE

2805 VADDERAD VÄST Vadderad väst med flera funktionella fickor. Hel dragkedja, sex fickor, fyra av dem med lock och kardborreknäppning. Två stora fickor med dold dragkedja. Stor mobilficka. Två D-ringar. Justerbar midja. Rek. pris/st i butik: 340:-

Material: 65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 Färg: röd-35, royal-55, navy-580, khaki-82, grå-96, svart-99 Storlek: XS - 3XL

35

88

96

Rek. pris >15 st: 309:-

82

580

55

99


TRANSPORT & SERVICE

2804

NEW STYLE

2804 VÄST KONTRAST Väst med flera funktionella fickor. Hel dragkedja, nio olika fickor, sju av dem har ficklock och kardborreknäppning. Två stora fickor med dold dragkedja, stor mobilficka. Tre D-ringar, reflexpipings, justerbar midja. Polyestertyg över axlar i kontrastfärg. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 Förstärkningar: 100% polyester Wind Protective, UPF 25+, UPF 50+, Lightweight Färg: marin-580, khaki-82, grå-96, svart-99 Storlek: XS - 3XL

96

2806

82

Rek. pris/st i butik: 263:Rek. pris >15 st: 239:-

580

99

NEW STYLE

2806 VADDERAD VÄST KONTRAST Vadderad väst med flera funktionella fickor. Hel dragkedja, sex fickor, fyra av dem med lock och kardborreknäppning. Två stora fickor med dold dragkedja. Stor mobilficka. Två D-ringar. Justerbar midja. Polyestertyg över axlar i kontrastfärg. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 Förstärkningar: 100% polyester Färg: marin-580, khaki-82, grå-96, svart-99 Storlek: XS - 3XL

96

82

Rek. pris/st i butik: 373:Rek. pris >15 st: 339:-

580

99

89


TRANSPORT & SERVICE

2801

NEW STYLE

SE PRISET

2801 MIDJEBYXA Midjebyxa med flera funktionella fickor. Två sidfickor, en liten nyckelficka, två rymliga benfickor med ficklock. Två bakfickor, en med ficklock och kardborreknäppning. Justerbar midja. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 Färg: röd-35, royal-55, navy-580, khaki-82, grå-96, svart-99 Storlek: 44-56 (44-62 i färg marin-580/grå-96)

35

2802

96

NEW STYLE

Rek. pris/st i butik: 307:Rek. pris >15 st: 279:-

82

580

55

99

SE PRISET

2802 MIDJEBYXA Midjebyxa med flera funktionella fickor. Två sidfickor, en liten förstärkt nyckelficka i kontrastfärg, en rymlig benficka med ficklock samt en sidficka med tumstockficka. Polyesterförstärkning bak i kontrastfärg. Sömmar i kontrastfärg och justerbar midja. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 Förstärkningar: 100% polyester Färg: marin-580, khaki-82, grå-96, svart-99 Storlek: 44-56 (44-62 i färg marin-580/grå-96)

Rek. pris/st i butik: 373:Rek. pris >15 st: 339:-

96

90

82

580

99


TRANSPORT & SERVICE

2807

NEW STYLE

2807 ID-KORTSHÅLLARE Universal ID-kortshållare med kardborreflärp. Material: 100% nylon Färg: svart-99 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 21:Rek. pris >15 st: 19:-

99

91


92


FLAMSKYDD

Våra flamskyddskläder klarar de högt ställda kraven och är alla certifierade enligt EN ISO 11612. De flesta också enligt EN 1149-5, EN 13034, EN 61482 och EN 471.

Självklart gör ProJob det yttersta för att bidra till en hållbar utveckling. Våra nya flamskyddsmaterial gör att vi inte längre behöver använda de flamskyddsmedel som annars är ganska vanliga när det gäller yrkeskläder. I stället använder vi ett inneboende flamskydd som varken kan tvättas eller nötas bort och på så sätt hamna i grundvattnet eller naturen. Du hittar mer information om flamskydd, skyddsklasser och certifieringar på vår hemsida: www.projob.se

93


FLAMSKYDD

Chaufför/depåer

Raffinaderier

Off-shore

Linjemontör

Bensinmack

Energi, fjärrvärme, gas

Gruvarbetare

Ban/vägarbete*

MATERIAL

El

KOLLEKTIONSGUIDE

8402 Jacka

8404 Fodrad Jacka

8503 Midjebyxa

8504 Midjebyxa

8001 Undertröja lång ärm

8101 Undertröja kort ärm

8102 Långkalsong

8103 Boxerkalsong

VILKA KLÄDER LÄMPAR SIG FÖR DITT YRKE?

MATERIAL

Flamskydd används för att försvåra antändningen av ett material eller minska spridningen av brand, men det gör inte materialet helt obrännbart. Det finns olika former av flamskyddsbehandlingar och material. Vi på ProJob har valt att jobba med den senaste teknologin där flamskyddet är inneboende i fibrerna. Det ligger alltså inte utanpå tyget som det gör på vanliga flamskyddsbehandlade kläder. Det kan därför inte tvättas eller slitas bort, vilket gör att flamskyddet varar längre. Materialen i de flesta plagg består av modakryl, bomull och antistatiska fibrer. Vid kontakt med eld bildas en gas som tränger undan syret och då kvävs elden, utan att någon efterglöd bildas. Lågorna sprids inte utanför det förkolnade området och det bildas inget hett smält material som kan fastna i bärarens hud. Underställ är tillverkade i ull och Lenzing FR®, en viskosfiber med inneboende flamskydd med samma egenskaper som nämns ovan.

INFORMATION

VILKA EGENSKAPER HAR VÅRA KLÄDER? 8402 Jacka

8404 Fodrad Jacka

8503 Midjebyxa

8504 Midjebyxa

8001 Undertröja lång ärm

8101 Undertröja kort ärm

8102 Långkalsong

8103 Boxerkalsong

* förutsatt att EN ISO 11611 inte är ett krav

94

Det är viktigt att tänka på att man använder flamskydd för att förhindra att lågor sprids, inte för att hålla all värme utanför plagget under en längre tid. Däremot står ett flamskyddande plagg emot värme en viss tid och tillsammans med ett flamunderställ fördubblas dessutom denna tid. Flamskyddskläder ska alltid användas stängda/knäppta och skyddet försämras vid användning tillsammans med ej flamskyddade plagg. Före användning bör användaren kontrollera att inga skador finns på plagget. Användaren bör också veta hur man får av sig plagget snabbt vid eventuell olycka. Vi rekommenderar svetsare att använda svetsförkläde i läder för att skydda plaggen mot svetsloppor. Ett vått, smutsigt eller svettigt plagg ger sämre skydd och plaggen måste därför tvättas ofta. När ett plagg utsatts för flamma är det förstört och skall bytas ut för bästa skydd. Eventuella lagningar skall utföras med material som håller samma skyddsklass som själva plagget. Transfer och brodyr kan påverka ett plaggs skydd. Rådgör därför med den som märker plagget så att märkningen inte förstör flamskyddet. Olika yrkesgrupper kan ha olika behov av olika skydd gällande arbets- och skyddskläder.


FLAMSKYDD

95


FLAMSKYDD

8404 8404 FODRAD VARSELJACKA MED FLAMSKYDD EN471-KLASS 3 Fodrad jacka med dragkedja upp i kragen. Slå fram med tryckknappar. Två bröstfickor, den vänstra ergonomiskt formad med telefonficka på insidan. Den högra med plats för id-kortshållare. Två djupa sidfickor med blixtlås. Reglerbar nertill med dragsko och i ärmar med kardborre. D-ring fram. Stor ficka på höger insida och mindre ficka på vänster sida, samt mobilficka. Förlängt bakstycke. Jackan används tillsammans med byxa 8503 eller 8504. Material: 54% Modakryl, Protex®, 44% bomull, 2% antistatiskt Klass: EN ISO 11612 Klass A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 typ PB [6], EN 471 Klass 3 certifierad och IEC 61482 Klass 1. Färg: gul/marin-10 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 2745:Rek. pris >15 st: 2495:-

10

8504

8504 VARSELBYXA MED FLAMSKYDD EN471-KLASS 2 Midjebyxa utan frontveck med sidfickor fram. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Förböjda knän. Knäskyddsficka med öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Bakfickor med ficklock. Material: 54% Modakryl, Protex®, 44% bomull, 2% antistatiskt Klass: EN ISO 11612 Klass A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 typ PB [6], EN 471 Klass 2 certifierad och IEC 61482 Klass 1. Färg: gul/marin-10 Storlek: C44-C62, D84-D120, C146-C156

10

96

Rek. pris/st i butik: 1755:Rek. pris >15 st: 1595:-


FLAMSKYDD

8402 8402 VARSELJACKA MED FLAMSKYDD EN471-KLASS 3 Jacka utan foder med dragkedja upp i kragen. Slå fram med tryckknappar. Två bröstfickor, den vänstra ergonomiskt formad med telefonficka på insidan. Den högra med plats för id-kortshållare. Två djupa sidfickor med blixtlås. Reglerbar nertill med dragsko och i ärmar med kardborre. D-ring fram. Stor ficka på höger insida och mindre ficka på vänster sida, samt mobilficka. Förlängt bakstycke. Jackan används tillsammans med byxa 8503 eller 8504. Material: 54% Modakryl, Protex®, 44% bomull, 2% antistatiskt Klass: EN ISO 11612 Klass A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 typ PB [6], EN 471 Klass 3 certifierad och IEC 61482 Klass 1. Färg: gul/marin-10 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 2140:Rek. pris >15 st: 1945:-

10

8503

8503 VARSELBYXA MED FLAMSKYDD EN471-KLASS 2 Två hängande undanstoppningsbara spikfickor, en med extra ficka och en med verktygshällor. Benfickor med telefonficka, pennficka och verktygsficka. Två reglerbara hammarhankar. Två D-ringar. Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Förböjda knän. Knäskyddsficka med öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskydden. Material: 54% Modakryl, Protex®, 44% bomull, 2% antistatiskt Klass: EN ISO 11612 Klass A1, B1, C1, EN 11495, EN 13034 typ PB [6], EN 471 Klass 2 certifierad och IEC 61482 Klass 1. Färg: gul/marin-10 Storlek: C44-C62, D84-D120, C146-C156

Rek. pris/st i butik: 2030:Rek. pris >15 st: 1845:-

10

97


FLAMSKYDD

8001

8001 KORTÄRMAD UNDERTRÖJA MED FLAMSKYDD Kortärmad undertröja med rundhals. Mudd i hals och ärmslut. Material: Klass: Färg: Storlek:

50% ull, 50% viscose, Lenzing FR® EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1 certifierad. blåmelerad-54 XS - 3XL

54

8103

8103 BOXERKALSONG MED FLAMSKYDD Boxershorts med resår i midja. Material: Klass: Färg: Storlek:

50% ull, 50% viscose, Lenzing FR® EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1 certifierad. blåmelerad-54 XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 325:Rek. pris >15 st: 295:-

54

98

Rek. pris/st i butik: 461:Rek. pris >15 st: 419:-


FLAMSKYDD

8101

8101 LÅNGÄRMAD UNDERTRÖJA MED FLAMSKYDD Undertröja med rundhals. Mudd i hals och ärmslut. Förlängt bakstycke. Material: Klass: Färg: Storlek:

50% ull, 50% viscose, Lenzing FR® EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1 certifierad. blåmelerad-54 XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 545:Rek. pris >15 st: 495:-

54

8102

8102 LÅNGKALSONG MED FLAMSKYDD Långkalsong med mudd i benslut. Resår i midja. Material: Klass: Färg: Storlek:

50% ull, 50% viscose, Lenzing FR® EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1 certifierad. blåmelerad-54 XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 472:Rek. pris >15 st: 429:-

54

99


100


KÖK & RESTAURANG

Även när det gäller kollektionen Kök och Restaurang har fokus varit på kvalitet, funktion och design. Samtidigt som vi har de klassiska serierna med produkter i blandvara och bomulls satin, så har vi även gått in för att skapa en helt unik kollektion med tanke på både material och komfort.

Detta tillsammans med ventilerande funktionsmaterial på väl valda delar av plagget, skapar framtidens kökskläder. ProJob satsar hårt på ergonomi och att användaren skall må bättre till vardags, detta är ett stort steg i den riktningen. Designmässigt håller vi oss självklart till det klassiska med mycket vitt och pepitarutigt.

101


KÖK & RESTAURANG

7407 7407 KOCKROCK EXKLUSIV Figursydd kockrock i egyptisk bomull med en känsla av finaste skjortan. Fällsömmar invändigt gör att rocken känns mjuk mot huden. Tryckknappar underlättar byte av rock. 85 graders tvätt. Rek. pris/st i butik: 875:-

Material: 100% bomull Färg: vit-00, svart-99 Storlek: XS - 3XL

99

Rek. pris >15 st: 795:-

00

7408

7408 KOCKROCK En stilren kockrock med skön passform. 85 graders tvätt. Material: 65% polyester, 35% bomull, 210 g/m2 Färg: vit-00, svart-99 Storlek: XS - 3XL

00

102

99

Rek. pris/st i butik: 384:Rek. pris >15 st: 349:-


KÖK & RESTAURANG

7409 7409 KOCKROCK EXKLUSIV DAM Figursydd kockrock i egyptisk bomull med en känsla av finaste skjortan. Fällsömmar invändigt gör att rocken känns mjuk mot huden. Tryckknappar underlättar byte av rock. 85 graders tvätt. Material: 100% bomull Färg: vit-00, svart-99 Storlek: XS - 3XL

00

Rek. pris/st i butik: 875:Rek. pris >15 st: 795:-

99

7410

7410 KOCKROCK DAM En stilren kockrock med skön passform. 85 graders tvätt. Material: 65% polyester, 35% bomull, 210 g/m2 Färg: vit-00, svart-99 Storlek: XS - 3XL

99

Rek. pris/st i butik: 384:Rek. pris >15 st: 349:-

00

103


KÖK & RESTAURANG

7401

7401 KOCKROCK Klassisk unisexmodell med löstagbara kulknappar. Levereras med knappar och knappband. Material: 65% polyester, 35% bomull 260 g/m2 Färg: vit-00, svart-99 Storlek: XS - 3XL

00

Rek. pris/st i butik: 435:Rek. pris >15 st: 395:-

99

7412

7412 KOCKROCK DAM Klassisk kockrock med löstagbara kulknappar. Något figursydd. Levereras med knappar och knappband. Rek. pris/st i butik: 435:-

Material: 65% polyester, 35% bomull 260 g/m2 Färg: vit-00, svart-99 Storlek: XS - 3XL

99

104

Rek. pris >15 st: 395:-

00


KÖK & RESTAURANG

7505

7505 MIDJEBYXA Kockbyxa utan frontveck. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida. Två utanpåliggande bakfickor. Två benfickor, den högra för palett och pincett. Den vänstra med lock och en invändig telefonficka. Resår i midjan. Material: 65% polyester, 35% bomull 260 g/m2 Färg: pepita-01 Storlek: C44-C62, D84-D120, C146-C156

Rek. pris/st i butik: 494:Rek. pris >15 st: 449:-

01

7504 7504 MIDJEBYXA DAM Kockbyxa utan frontveck. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida. Två utanpåliggande bakfickor. Två benfickor, den högra för palett och pincett. Den vänstra med lock och en invändig telefonficka. Resår i midjan. Material: 65% polyester, 35% bomull 260 g/m2 Färg: pepita-01 Storlek: C34-C50

Rek. pris/st i butik: 494:Rek. pris >15 st: 449:-

01

105


KÖK & RESTAURANG

7814

7807

7807 MIDJEFÖRKLÄDE

7814 MIDJEFÖRKLÄDE

Ficka på höger sida.

Klassiskt randigt midjeförkläde med ficka på höger sida. Rek. pris/st i butik: 219:-

Material: 65% polyester, 35% bomull Färg: randigt-98 Storlek: Bredd 100cm, längd 95cm

Rek. pris >15 st: 199:-

98

106

Material: 65% polyester, 35% bomull 260 g/m2 Färg: vit-00, marin-58, svart-99 Storlek: S (endast i svart 99) = Bredd 75cm, längd 43cm; M (endast i svart 99) = Bredd 75cm, längd 75cm; L = Bredd 95cm, längd 100cm

99

58

Rek. pris/st i butik: 98:- (S), 131:- (M), 153:- (L) Rek. pris >15 st: 89:- (S),

119:- (M), 139:- (L)

00


KÖK & RESTAURANG

7802

7808

7802 MIDJEFÖRKLÄDE Nanotexbehandlad bomull för enklare skötsel. Redskapsficka på höger sida. Finns i tre storlekar. Material: 100% bomull, Nanotex 245 g/m2 Färg: vit-00, marin-58, svart-99 Storlek: S = bredd 75cm, längd 50cm; M = bredd 75cm, längd 75cm; L = bredd 100cm, längd 95cm

99

00

Rek. pris/st i butik: 109:- (S), 197:- (M), 219:- (L) Rek. pris >15 st: 99:- (S),

7808 BRÖSTLAPPSFÖRKLÄDE Reglerbart nackband. Ficka på höger sida. Material: 65% polyester, 35% bomull 260 g/m2 Färg: vit-00, marin-58, svart-99 Storlek: Bredd 70cm, längd 110cm

Rek. pris/st i butik: 164:Rek. pris >15 st: 149:-

179:- (M), 199:- (L)

58

99

58

00

107


KÖK & RESTAURANG

108


KÖK & RESTAURANG

7902 7902 MÖSSA Kockmössa. Rek. pris/st i butik: 76:-

Material: 65% polyester, 35% bomull 260 g/m2 Färg: vit-00, marin-58, svart-99 Storlek: ONE SIZE

58

Rek. pris >15 st: 69:-

99

00

7901 7901 KOCKMÖSSA Klassisk kockmössa. Material: 65% polyester, 35% bomull 260 g/m2 Färg: vit-00 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 87:Rek. pris >15 st: 79:-

00

7906 7906 KULKNAPPAR 12-PACK

Material: 100% polyester Färg: vit-00, marin-58, svart-99 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 18:Rek. pris >15 st: 16:-

58

00

99

109


110


FUNKTIONSKLÄDER

När det kommer till funktionskläder gör vi ingen hemlighet av att vi har ett nära samarbete med Craft, ett av världens ledande varumärken på funktionsunderkläder och träningskläder. Hårt kroppsarbete eller idrott bygger ju på samma princip och arbetsmiljön närmast kroppen påverkar ju avsevärt prestationen över tid. I år är vi glada att kunna presentera flera nyheter inom denna kategori, framför allt när det gäller skaljackor och byxor där vi hämtat mycket inspiration från outdoorprodukter, men lagt till egenskaper som vi tycker hör hemma på arbetskläder. Dessa plagg tror vi kan bli verkliga favoriter både på jobbet och på fritiden.

111


FUNKTIONSKLÄDER

3105 3105 UNDERTRÖJA ADVANCED Funktionsundertröja med rund hals i tuff design. Kroppsnära passform håller tyget i ständig förbindelse med din hud. Elastisk för optimal rörelseförmåga. Kroppsanpassade klimatzoner ger optimal kroppstemperatur för maximal prestationsförmåga. Inga sömmar runt bålen för att undvika skav och irritationer. Rek. pris/st i butik: 435:-

Material: 52% polyamid, 42% polyester, 6% elastan Färg: svart-99 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris >15 st: 395:-

99

3505 3505 LÅNGKALSONG ADVANCED Funktionslångkalsong i tuff design. Kroppsnära passform håller tyget i ständig förbindelse med din hud. Elastisk för optimal rörelseförmåga. Kroppsanpassade klimatzoner ger optimal kroppstemperatur för maximal prestationsförmåga. Material: 52% polyamid, 42% polyester, 6% elastan Färg: svart-99 Storlek: XS - 3XL

99

112

Rek. pris/st i butik: 328:Rek. pris >15 st: 298:-


FUNKTIONSKLÄDER

3106 3106 UNDERTRÖJA ULL Funktionsundertröja med rund hals. Sluter tätt mot kroppen. Raglanärm. Förlängd bak. Ingen söm i sidan för att undvika skav och irritation. Mudd med tummgrepp i avslut av ärm. Material: 80% ull, 20% polyamid, 220 g/m2 Färg: svart-99 Storlek: XS-4XL

Rek. pris/st i butik: 582:Rek. pris >15 st: 529:-

99

3107

3107 UNDERTRÖJA MED POLO ULL Funktionsundertröja med polo. Sluter tätt mot kroppen. Kort dragkedja fram med zipguard, som skyddar hakan mot skav. Raglanärm. Förlängd bak. Ingen söm i sidan för att undvika skav och irritation. Mudd med tummgrepp i avslut av ärm. Material: 80% ull, 20% polyamid, 220 g/m2 Färg: svart-99 Storlek: XS-4XL

Rek. pris/st i butik: 648:Rek. pris >15 st: 589:-

99

3506

3506 LÅNGKALSONG ULL Funktionslångkalsong. Passform som följer med kroppen i rörelse. Sluter tätt mot kroppen för bästa ventilation. Resår i midjan. Mudd i avslut av ben. Material: 80% ull, 20% polyamid, 220 g/m2 Färg: svart-99 Storlek: XS-4XL

Rek. pris/st i butik: 527:Rek. pris >15 st: 479:-

99

113


FUNKTIONSKLÄDER

3101 3101 UNDERTRÖJA Funktionsundertröja med rund hals. Sluter tätt mot kroppen. Raglanärm. Förlängd bak. Ingen söm i sidan för att undvika skav och irritation. Mudd i avslut av ärm. Tvåfärgad med flatlocksömmar i avvikande färg. Material: 100% polyester Färg: svart-99 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 241:Rek. pris >15 st: 219:-

99

3501

3501 LÅNGKALSONG Funktionslångkalsong. Passform som följer med kroppen i rörelse. Sluter tätt mot kroppen för bästa ventilation. Resår i midjan. Mudd i avslut av ben. Material: 100% polyester Färg: svart-99 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 241:Rek. pris >15 st: 219:-

99

3103 3103 UNDERTRÖJA MED POLO Funktionsundertröja med polo. Sluter tätt mot kroppen. Kort dragkedja fram med zipguard, som skyddar hakan mot skav. Raglanärm. Förlängd bak. Ingen söm i sidan för att undvika skav och irritation. Mudd i avslut av ärm. Tvåfärgad med flatlocksömmar i avvikande färg. Material: 100% polyester Färg: svart-99 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 296:Rek. pris >15 st: 269:-

99

114


FUNKTIONSKLÄDER

3504 3504 FUNKTIONSBOXER HERR 1-PACK Boxerkalsong i funktionsmaterial. Ventilation vid utsatta ställen gör att du känner dig sval, torr och fräsch hela dagen. Funktionsmaterialen i kalsongen gör också att plagget torkar snabbt. Tajt passform. Rek. pris/st i butik: 120:-

Material: 89% nylon 11% spandex, Mesh: 92% polyester 8% spandex Färg: svart-99, vit-00 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris >15 st: 109:-

00

99

3010 3010 ACTIVE T-SHIRT Funktions T-shirt i 2-lagers interlockstickning. Funktionsmaterialet transporterar snabbt bort fukten från huden och sprider ut den i det yttersta lagret, så kallad wicking effect. Detta gör att plagget torkar snabbt, vilket gör att du känner dig torr och fräsch hela dagen. Modern passform. Krymp- och skrynkelfri. Rek. pris/st i butik: 175:-

Material: 100% polyester 180-190 g/m2 Färg: vit -00, grå- 98, svart-99 Storlek: XS - 3XL

99

00

Rek. pris >15 st: 159:-

98

3011 3011 ACTIVE PIQUE Funktionspiké i 2-lagers interlockstickning. Funktionsmaterialet transporterar snabbt bort fukten från huden och sprider ut den i det yttersta lagret, så kallad wicking effect. Detta gör att plagget torkar snabbt, vilket gör dig torr och fräsch hela dagen. Modern passform. Krymp- och skrynkelfri. Rek. pris/st i butik: 208:-

Material: 100% polyester 180-190 g/m2 Färg: vit -00, grå- 98, svart-99 Storlek: XS - 3XL

00

98

Rek. pris >15 st: 189:-

99

115


FUNKTIONSKLÄDER

3306 3306 MICROTRÖJA Skön långärmad funktionströja med polo och modern passform. Kort dragkedja fram med zipguard som skyddar hakan mot skav. Bröstficka samt sidficka med dragkedja. Användbar över t-shirt och under jacka för alla sorts arbeten. Rek. pris/st i butik: 582:-

Material: 100% polyester Färg: röd-35, grå-98, svart-99 Storlek: XS - 3XL

98

Rek. pris >15 st: 529:-

99

35

3307

3307 MICROJACKA Skön långärmad funktionsjacka med modern passform. Lång dragkedja fram med zipguard som skyddar hakan mot skav. Bröstficka samt sidficka med dragkedja. Användbar över t-shirt och under jacka för alla sorts arbeten. Rek. pris/st i butik: 637:-

Material: 100% polyester Färg: röd-35, grå-98, svart-99 Storlek: XS - 3XL

98

116

Rek. pris >15 st: 579:-

99

35


FUNKTIONSKLÄDER

3315 3315 FUNKTIONSTRÖJA En smidig microfleecejacka i ett skönt och tekniskt fleecematerial med slät utsida som gör den lättare att hålla ren. Axlar och ärmar är förstärkta med softshell. En bröstficka och sidfickor med dragkedja. Material: 100% polyester Färg: röd-35, marin-58, grå-98, svart-99 Storlek: XS-4XL

99

98

Rek. pris/st i butik: 747:Rek. pris >15 st: 679:-

58

35

3305

3305 HIGH LOFT FLEECE Jacka i funktionsfleece som är väldigt varm i förhållande till sin vikt. Softshellförstärkningar på utsatta ställen. Två sidfickor och en bröstficka med fäste för ID-kortshållare. Passar utmärkt som lager 2-tröja eller som ytterplagg. Dragsko med enhandsgrepp i nederkant. Ärmslut med tumgrepp. Material: 100% polyester Färg: svart-99 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 604:Rek. pris >15 st: 549:-

99

117


FUNKTIONSKLÄDER

3314 3314 FUNKTIONSTRÖJA Microfleecetröja med huva i ett skönt och tekniskt material som värmer, ger maximal rörelsefrihet och komfort. Tajt passform för att rymmas smidigare under en jacka. Reglerbar huva. Två sidfickor med dragkedja. Två innerfickor. Reglerbar midja. Tumgrepp i ärmslut. Material: 100% polyester Färg: röd-35, marin-58, grå-98, svart-99 Storlek: XS-4XL

58

98

35

99

118

Rek. pris/st i butik: 747:Rek. pris >15 st: 679:-


FUNKTIONSKLÄDER

3513

3513 MIDJEBYXA FUNKTION Byxa i full stretch med ventilationsöppningar på sidan och i knäveck. Sömlösa förstärkta benslut. Två benfickor, den högra med plats för tumstock och kniv. Den vänstra med plats för telefon. Två fickor fram på låren. Invändiga knäskyddsfickor i reglerbar höjd. Avtagbara hängfickor. Material: 97% nylon, 3% elastan. Material 2: 94% nylon, 6% elastan. Färg: svart-99 Storlek: C44-C62, C146-156, D84-D120

Rek. pris/st i butik: 1095:Rek. pris >15 st: 995:-

99

3520 3520 MIDJEBYXA Funktionsbyxa med stretchpaneler på strategiska ställen och långa ventilationskanaler på utsida ben. Förstärkt med Cordura® i bensluten för ökad slitstyrka. Sömlös insida vid benslut. Förböjda knän. Två benfickor. Två avtagbara hängfickor. Knäfickor som öppnas inifrån med reglerbar knäskyddshöjd. Material: 65% polyester, 35% bomull, 230 g/m2. Material 2: 91,5% polyamid, 8,5% elastan, 245 g/m2 Färg: grå-98, svart-99 Storlek: C44-C62, C146-156, D84-D120

Rek. pris/st i butik: 934 :Rek. pris >15 st: 849:-

98

99

119


FUNKTIONSKLÄDER

3410

3410 FUNKTIONSJACKA EXTREME En 3-lagers skaljacka som är vind- och vattentät med god andningsförmåga. Avtagbar huva. Ventilationsöppningar i ryggen och under ärmarna. Två vertikala bröstfickor och två horisontella bälgfickor med vattentäta dragkedjor. Reglerbara ärmslut och midja. Förlängd rygg. Material: 100% polyester Färg: svart-99 Storlek: XS-4XL

Rek. pris/st i butik: 1535:Rek. pris >15 st: 1395:-

99

3416 3416 FUNKTIONSJACKA EXTREME LITE Skaljacka med huva och Ventair. Ventairmaterialet har mycket god andningsförmåga, är vind- och vattentätt och mycket hållbart. Aquaseal®-dragkedjorna från YKK® är marknadens hållbaraste och är 100% vind- och vattentäta. Stora X-ventilationer under armarna kan öppnas från valfritt håll. Stormhuvan passar över hjälmen och jackans skärning ger stor rörelsefrihet. Reglerbara ärmslut och midja. Material: 100% polyester Färg: svart-99 Storlek: XS-4XL

99

120

Rek. pris/st i butik: 1535:Rek. pris >15 st: 1395:-


FUNKTIONSKLÄDER

4430 4430 REGNJACKA Sydda, svetsade och tejpade sömmar. Reglerbar och avtagbar huva med tryckknappar. Ärmslut med tryckknappar. Framfickor med lock. Reflex på nederkant av ärmar och jacka. Material: 58% PVC. 27% polyester, 15% PU Färg: svart-99 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 545:Rek. pris >15 st: 495:-

99

4530

4530 REGNBYXA Sydda, svetsade och tejpade sömmar . Resårband i midjan och ficköppningar fram med lock och fickpåsar i ”mesh” för ventilation. Reflex vid benslut. Material: 58% PVC. 27% polyester, 15% PU Färg: svart-99 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 362:Rek. pris >15 st: 329:-

99

121


FUNKTIONSKLÄDER

3412 3412 FUNKTIONSJACKA DAM Lager 3-jacka i funktionellt softshellmaterial som är vind- och vattenavvisande. Två bröstfickor, den vänstra med invändig telefonficka. Fäste för ID-kortshållare. Två sidfickor. En ärmficka på vänster ärm. Innerficka med hål anpassat för handsfree på vänster sida. Ventilationsdragkedjor under ärmarna. Dragsko i midjan. Reglerbara ärmslut. Förlängd rygg för bättre komfort. Reflexpasspoaler på ärmar och rygg. Avtagbar justerbar huva. Fleecefodrad krage för ökad komfort. Rek. pris/st i butik: 1205:-

Material: 100% polyester Färg: röd-35, marin-58, grå-98, svart-99 Storlek: XS - 3XL

58

98

Rek. pris >15 st: 1095:-

35

99

3413 3413 FODRAD FUNKTIONSJACKA DAM Lager 3-jacka i funktionellt softshellmaterial som är vind- och vattenavvisande. Quiltat vadderat foder. Två bröstfickor, den vänstra med invändig telefonficka. Fäste för ID-kortshållare. Två innerfickor med blixtlås varav en större för tex dokument. Två sidfickor. En ärmficka på vänster ärm. Innerficka med hål anpassat för handsfree på vänster sida. Ventilationsdragkedjor under ärmarna. Dragsko i midjan. Reglerbara ärmslut. Förlängd rygg för bästa komfort. Reflexpassportaler på ärmar och rygg. Avtagbar justerbar huva. Fleecefodrad krage och sidofickor för ökad komfort. Rek. pris/st i butik: 1425:-

Material: 100% polyester Färg: röd-35, marin-58, grå-98, svart-99 Storlek: XS - 3XL

99

122

Rek. pris >15 st: 1295:-

58

35

98


FUNKTIONSKLÄDER

3406 3406 FUNKTIONSJACKA Lager 3-jacka i funktionellt softshellmaterial som är vind- och vattenavvisande. Två bröstfickor, den vänstra med invändig telefonficka. Fäste för ID-kortshållare. Två sidfickor. En ärmficka på vänster ärm. Innerficka med hål anpassat för handsfree på vänster sida. Ventilationsdragkedjor under ärmarna. Dragsko i midjan. Reglerbara ärmslut. Förlängd rygg för bättre komfort. Reflexpasspoaler på ärmar och rygg. Avtagbar justerbar huva. Fleecefodrad krage för ökad komfort. Rek. pris/st i butik: 1205:-

Material: 100% polyester. Färg: röd-35, marin-58, grå-98, svart-99 Storlek: XS - 3XL

58

35

Rek. pris >15 st: 1095:-

98

99

3407 3407 FODRAD JACKA Lager 3-jacka i funktionellt softshellmaterial som är vind- och vattenavvisande. Quiltat vadderat foder. Två bröstfickor, den vänstra med invändig telefonficka. Fäste för ID-kortshållare. Två innerfickor med blixtlås varav en större för t ex dokument. Två sidfickor. En ärmficka på vänster ärm. Innerficka med hål anpassat för handsfree på vänster sida. Ventilationsdragkedjor under ärmarna. Dragsko i midjan. Reglerbara ärmslut. Förlängd rygg för bästa komfort. Reflexpassportaler på ärmar och rygg. Avtagbar justerbar huva. Fleecefodrad krage och sidofickor för ökad komfort. Rek. pris/st i butik: 1425:-

Material: 100% polyester Färg: röd-35, marin-58, grå-98, svart-99 Storlek: XS - 3XL

99

Rek. pris >15 st: 1295:-

35

58

98

123


124


PROFIL

Även bygg-, transport och serviceföretag behöver bygga en tydlig och enhetlig profil för sina arbetsklädda medarbetare. I produktkategorin profil samlar vi plagg som som skapar en brygga inom ProJob-konceptet från arbetsfunktion till snygg reklamyta för ditt varumärke. Vi satsar på rena, enkla modeller som färgmässigt knyter an till produkter i vårt övriga sortiment. Vi har fr o m i år flyttat över de omåttligt populära hoodtröjorna i vår Pro Generation-kollektion till detta segment då vi tycker att de är perfekta som plattformar för din företagsprofil.

125


PROFIL

2099 2099 T-SHIRT T-shirt i single jersey med tufft tryck. Modern passform med dubbelkrage och nackband, rundstickad. Material: 100% bomull, 180 g/m2 Färg: svart-99 Storlek: XS-4XL

99

126

Rek. pris/st i butik: 175:Rek. pris >15 st: 159:-


PROFIL

2030

NEW STYLE

SE PRISET

2030 FUNKTIONST-SHIRT Funktions t-shirt gjord i ”spun-dyed” polyester, med rund hals och förstärkt ribbad halslinning och nackband. Funktionsmaterialet transporterar snabbt bort fukten från huden. Detta gör att plagget torkar snabbt, vilket gör dig torr och fräsch hela dagen. Krymp- och skrynkelfri. Rek. pris/st i butik: 54:-

Material: 100% polyester, 135 g/m2 Färg: vit-00, röd-35, marin-58, lime-61, stone-83, svart-99 Storlek: XS-4XL

00

35

58

Rek. pris >15 st: 49:-

61

99

83

SE PRISET

NEW STYLE

2040

2040 FUNKTIONSPIKÉ Funktionspiké gjord i ”spun-dyed” polyester. Ribbstickad krage och knappslå med tre knappar. Funktionsmaterialet transporterar snabbt bort fukten från huden. Detta gör att plagget torkar snabbt, vilket gör dig torr och fräsch hela dagen. Krymp- och skrynkelfri. Rek. pris/st i butik: 109:-

Material: 100% polyester, 160 g/m2 Färg: vit-00, marin-58, stone-83, svart-99 Storlek: XS-4XL

58

99

Rek. pris >15 st: 99:-

83

00

127


PROFIL

2507 L • •

• •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • • •

• • • •

• • • •

2507 JEANS

Jeans med normal vidd och knappgylf.

Material: 100% bomullsdenim. Färg: denimblå-57

57

128

Rek. pris/st i butik: 505:Rek. pris >15 st: 459:-


PROFIL

2016

2016 T-SHIRT T-shirt i single jersey (färg 10 & 17 i Interlock), modern passform med dubbelkrage och nackband, rundstickad.

Material: 100% bomull (Färg 10 & 17 100% polyester) Färg: vit-00, gul-10, orange-17, röd-35, marin-58, grå-98, svart-99 Storlek: XS - 4XL

99

58

35

17

Rek. pris/st i butik: 87:-, färg 10/17 131:Rek. pris >15 st: 79:-, färg 10/17 119:-

10

00

98

2017 2017 T-SHIRT LÅNGÄRMAD T-shirt med lång ärm i single jersey. Modern med kroppsnära passform. Dubbelkrage och nackband, rundstickad. Muddar vid ärmslut för bästa komfort.

Material: 100% bomull (Färg 10 & 17 100% polyester) Färg: vit-00, gul-10, orange-17, svart-99 Storlek: XS - 4XL

Rek. pris/st i butik: 120:-, färg 10/17 164:Rek. pris >15 st: 109:-, färg 10/17 149:-

17

10

99

00

129


PROFIL

2019 2019 T-SHIRT Bomulls t-shirt med fluorescerande tyg på axlarna. Material: 100% bomull 180 g/m2, Fluorescerande tyg: 100% polyester 195 g/m2 Färg: svart/gul-99, svart/orange-9917 Storlek: XS-4XL

99

Rek. pris/st i butik: 164:Rek. pris >15 st: 149:-

9917

2020 2020 T-SHIRT LÅNGÄRMAD Långärmad bomulls t-shirt med fluorescerande tyg på axlarna. Material: 100% bomull 180 g/m2, Fluorescerande tyg: 100% polyester 195 g/m2 Färg: svart/gul-99, svart/orange-9917 Storlek: XS-4XL

99

130

Rek. pris/st i butik: 197:Rek. pris >15 st: 179:-

9917


PROFIL

2018 2018 PIKÈTRÖJA Pikétröja med kort ärm. Ribbstickad krage och muddar. Knappslå med tre knappar och slits i sidorna. Fluorescerande tyg på axlarna. Material: 65% polyester, 35% bomull, 200 g/m2, Fluorescerande tyg: 100% polyester 200 g/m2 Färg: svart/gul-99, svart/orange-9917 Storlek: XS-4XL

9917

Rek. pris/st i butik: 296:Rek. pris >15 st: 269:-

99

2123 2123 SWEATSHIRT Sweatshirt med blixtlås. Blixtlåsförsedda sidfickor och fluorescerande axelparti. Mudd i ärmslut och midja. Material: 65% polyester, 35% bomull, 280 g/m2, Fluorescerande tyg: 100% polyester Färg: svart/gul-99, svart/orange-9917 Storlek: XS-4XL

99

Rek. pris/st i butik: 472:Rek. pris >15 st: 429:-

9917

131


PROFIL

2014 2014 PIKÉTRÖJA Pikétröja med kort ärm. Ribbstickad krage och muddar. Knappslå med två knappar och slits i sidorna. Ventilationshål under ärmar. Material: 100% bomull 210-220 g/m2. Färg: vit-00, röd-35, marin-58, stone-83, svart-99 Storlek: XS - 4XL

00

58

99

83

Rek. pris/st i butik: 274:Rek. pris >15 st: 249:-

35

2015 2015 PIKÉTRÖJA Pikétröja med kort ärm. Ribbstickad krage och muddar. Knappslå med tre knappar och slits i sidorna. Ventilationshål under ärmar. Rek. pris/st i butik: 252:-

Material: 65% polyester, 35% bomull, 200 g/m2 Färg: vit-00, röd-35, marin-58, stone-83, svart-99 Storlek: XS - 4XL

35

132

83

58

Rek. pris >15 st: 229:-

99

00


PROFIL

2118 2118 SWEATSHIRT Sweatshirt med fickor i sidorna för exempelvis nycklar och mobil. Ribbstickad krage i rund hals. Mudd nertill och i ärmslut. Förstärkningar på armbågar och underärmar. Rek. pris/st i butik: 373:-

Material: 65% bomull, 35% polyester, 280 g/m2 Färg: röd-35, stone-83, svart-99 Storlek: XS - 3XL

83

Rek. pris >15 st: 339:-

35

99

2119 2119 SWEATSHIRT Sweatshirt med ribbstickad krage och knappslå med tre knappar. Mudd nertill och i ärmslut. Förstärkningar på armbågar och underärmar. Rek. pris/st i butik: 373:-

Material: 65% bomull, 35% polyester, 280 g/m2 Färg: röd-35, marin-58, svart-99 Storlek: XS - 3XL

35

Rek. pris >15 st: 339:-

58

99

2124 2124 SWEATSHIRT 100% BOMULL Rundhalsad sweatshirt med ribbstickad mudd nertill och i ärmslut. Rek. pris/st i butik: 307:-

Material: 100% bomull, 280 g/m2 Färg: marin-58, grå-98, svart-99 Storlek: XS-4XL

58

Rek. pris >15 st: 279:-

98

99

133


PROFIL

2120 2120 SWEATSHIRT Sweatshirt med blixtlåsförsedd bröstficka. Ribbstickad krage med kort blixtlås. Mudd i ärmslut och slits i sidorna. Reglerbar midja med dragsko. Rek. pris/st i butik: 435:-

Material: 65% bomull, 35% polyester, 280 g/m2 Färg: röd-35, marin-58, stone-83, svart-99 Storlek: XS - 3XL

35

58

Rek. pris >15 st: 395:-

83

99

2219 2219 SKJORTA Skjorta ”button down”. Två stora bröstfickor. Öppning för penna i vänster bröstficka. Reglerbar manschett med två knappar. Ärmkonstruktion för bästa rörelsefrihet, dubbla ok och två veck i ryggen. Rek. pris/st i butik: 373:-

Material: 100% bomullstwill 200 g/m2 Färg: röd-35, marin-58, khaki-82, grafit-94, svart-99 Storlek: XS - 3XL

35

134

99

82

Rek. pris >15 st: 339:-

58

94


PROFIL

2319

2319 FLEECETRÖJA Antipillingbehandlad fleecetröja med kort dragkedja fram. En vertikal bröstficka med dragkedja. Förstärkt i krage och ärmslut. Rek. pris/st i butik: 395:-

Material: 100% polyester 290 g/m2 Färg: marin-58, grå-98, svart-99 Storlek: XS - 3XL

99

Rek. pris >15 st: 359:-

98

58

2318 2318 FLEECEJACKA Antipillingbehandlad fleecejacka. Dragkedja upp till krage. En vertikal bröstficka och två sidofickor med dragkedja. Förstärkt i krage och ärmslut. Rek. pris/st i butik: 417:-

Material: 100% polyester 290 g/m2 Färg: marin-58, grå-98, svart-99 Storlek: XS - 3XL

99

Rek. pris >15 st: 379:-

98

58

135


PROFIL

2325

SE PRISET

2325 MICROFLEECEJACKA Microfleecejacka med raglanärm för bättre rörelsefrihet. Hakskydd för att förhindra skav. Påsydd bröstficka med dragkedja. Framfickor med dold dragkedja. Två innerfickor. Rek. pris/st i butik: 215:-

Material: 100% polyester. Färg: röd-35, marin-58, stone-83, svart-99 Storlek: XS-5XL

58

99

Rek. pris >15 st: 195:-

35

83

SE PRISET

2326

2326 MICROFLEECEJACKA DAM Microfleecejacka i dammodell med raglanärm för bättre rörelsefrihet. Hakskydd för att förhindra skav. Påsydd bröstficka med dragkedja. Framfickor med dold dragkedja. Två innerfickor. Rek. pris/st i butik: 215:-

Material: 100% polyester. Färg: röd-35, marin-58, stone-83, svart-99 Storlek: XS - 3XL

35

136

99

Rek. pris >15 st: 195:-

83

58


PROFIL

2422

SE PRISET

2422 SOFTSHELLJACKA Softshelljacka med bra andningsförmåga. Två sidfickor med dragkedja. Påsydd bröstficka med dragkedja. Två innerfickor. Invändig vindslå med hakskydd. Justerbar midja. Material: 96% polyester, 4% spandex Färg: vit-00, röd-35, marin-58, stone-83, svart-99 Storlek: XS-5XL

Rek. pris/st i butik: 417:Rek. pris >15 st: 379:-

83

58

35

99

00

SE PRISET

2423

2423 SOFTSHELLJACKA DAM Softshelljacka med bra andningsförmåga. Två sidfickor med dragkedja. Påsydd bröstficka med dragkedja. Två innerfickor. Invändig vindslå med hakskydd. Justerbar midja. Material: 96% polyester, 4% spandex Färg: vit-00, röd-35, marin-58, stone-83, svart-99 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 417:Rek. pris >15 st: 379:-

83

00

58

35

99

137


PROFIL

2121 2121 SWEATSHIRT Sweatshirt med blixtlås. Blixtlåsförsedda sidfickor med softshellförstärkningar. Mudd i ärmslut och midja. Material: 55% polyester, 45% bomull, 260 g/m2. Förstärkningar: 100% polyester Färg: vit-00, marin-58, grå-98, svart-99, svart/svart-99 Storlek: XS - 4XL

999

58

00

Rek. pris/st i butik: 637:Rek. pris >15 st: 579:-

98

99

2116 2116 HOODJACKA Hood med blixtlås. Softshellförstärkningar i sidan. Sidfickor med blixtlås. Material: 55% polyester, 45% bomull 260 g/m2. Förstärkningar: 100% polyester Färg: svart-99 Storlek: XS - 4XL

99

138

Rek. pris/st i butik: 637:Rek. pris >15 st: 579:-


PROFIL

2122 2122 SWEATSHIRT Sweatshirt med softshellförstärkningar i sidorna. Mudd i ärmslut och midja. Material: 55% polyester, 45% bomull, 260 g/m2 Färg: svart-99 Storlek: XS - 3XL

Rek. pris/st i butik: 417:Rek. pris >15 st: 379:-

99

139


PROFIL

2126 2126 HOODJACKA Pikéstickad hood med blixtlås och borstad insida. Två framfickor med dragkedja. Raglanärm för bättre rörelsefrihet. Förböjda ärmar med förstärkta armbågar och reglerbar huva. Material: 100% polyester, 275 g/m2 Färg: svart-99 Storlek: XS-4XL

Rek. pris/st i butik: 637:Rek. pris >15 st: 579:-

99

2117 2117 PILE HOODJACKA Pälsfodrad hood. Helt YKK blixtlås fram för ökad komfort. Stora framfickor, samt Pro Generationtryck bak och på vänster ärm. Material: 60% polyester, 40% bomull 600 g/m2. Förstärkningar: 100% polyamid Färg: svart-99 Storlek: XS - 3XL

99

140

Rek. pris/st i butik: 875:Rek. pris >15 st: 795:-


PROFIL

2421

2421 JACKA Lätt jacka med reflexdetaljer. Avtagbar huva. Materialet är vind- och vattenavvisande. En bröstficka. Två innerfickor med dragkedja, varav en större. Rek. pris/st i butik: 655:-

Material: 100% polyester Färg: marin-58, grå-98, svart-99 Storlek: XS-4XL

99

Rek. pris >15 st: 595:-

83

58

2718 2718 VÄST Vadderad väst i vind- och vattenavvisande material. Två bröstfickor varav en med mobilficka och öppning för headset. Två innerfickor varav en med dragkedja. Mörka reflexpasspoaler i ok. Dragsko i nederkant med enhandsgrepp. Rek. pris/st i butik: 615:-

Material: 100% polyamid Färg: stone-83, svart-99 Storlek: XS - 3XL

83

Rek. pris >15 st: 559:-

99

141


142


Det krävs många komponenter för att en jobboutfit skall bli komplett.

ACCESSOARER

Här hittar du de viktigaste tillbehören för en fungerande arbetsdag: Bälten, mössor, knäskydd och andra nödvändigheter. Våra tillbehör håller samma höga klass som allt annat vi utvecklar och våra strumpor tillverkar vi här i Sverige för att få rätt kvalitet på den tekniska stickningen.

143


ACCESSOARER

9044 9044 HÄNGSLEN

Rek. pris/st i butik: 219:-

Material: 100% polyester Färg: svart-99 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris >15 st: 199:-

99

9060

NEW STYLE

35

98

58

99

9060 BÄLTE Bälte med plastspänne. Metallfritt. Material: 100% polyester Färg: röd-35, marin-58, grå-98, svart-99 Storlek: ONE SIZE

9031

Rek. pris/st i butik: 142:Rek. pris >15 st: 129:-

NEW STYLE

9031 STRETCHBÄLTE Elastiskt bälte som följer kroppens rörelser. Spänne med kapsylöppnare. Material: polypropylen, elastan Färg: svart-99 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 120:Rek. pris >15 st: 109:-

99

144


ACCESSOARER

9004 9004 LÄDERBÄLTE Bälte i tjockt vegetabiliskt garvat läder med metallspänne. Material: 100% läder Färg: svart-99 med silverspänne Storlek: S-105 cm, L-120 cm

Rek. pris/st i butik: 285:Rek. pris >15 st: 259:-

99

9020 9020 BÄLTE Bälte med kapsylöppnare på metallspännet. Material: 100% polyester Färg: svart-99 med silverspänne Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 109:Rek. pris >15 st: 99:-

99

9001 9001 STRETCHBÄLTE Elastiskt bälte som följer kroppens rörelser. Spänne med kapsylöppnare. Material: polypropylen, elastan Färg: svart-99 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 120:Rek. pris >15 st: 109:-

99

9036 9036 VELCROBÄLTE Bälte med läderspänne för bilindustrin och lackanläggning. Justeras med hjälp av kardborre. Rek. pris/st i butik: 142:Färg: Storlek:

svart-99 XS-S (117cm), M-XL (130cm), XXL-3XL (147cm)

Rek. pris >15 st: 129:-

99

145


ACCESSOARER

9040 9040 REFLEXBAND Reflexband i stretch för att fästa runt armar eller ben för ökad synbarhet. Material: 100% polyester Färg: gul-10 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 32:Rek. pris >15 st: 29:-

10

9027 9027 ULLSTRUMPA Svensktillverkad lång ullstrumpa som passar perfekt i stövlarna eller kängorna. Nanoglide för att minimera friktion och undvika risken för skavsår och blåsor. Lycra® i skaftet för att inte strumpan skall kasa ner. Höger respektive vänster socka för optimal passform. Material: 60% ull, 36% polyamid, 3% nanoglide TM 1% Lycra® Färg: grå- 95, svart-99 Storlek: 36-39, 40-42, 43-45, 46-48

Rek. pris/st i butik: 131:Rek. pris >15 st: 119:-

99

95

99

945

9028 9028 TEKNIKSTRUMPA Svensktillverkad strumpa i Dri Release®. Dri Release® är ett unikt material med bomullskänsla som gör strumpan bekväm, torr och luktfri. Nanoglide för att minimera friktion och undvika risken för skavsår och blåsor. Lycra® i skaftet för att inte strumpan skall kasa ner. Bred resårkant för att undvika tryck mot skenbenet. Höger respektive vänster socka för optimal passform. Material: 52% Dri Release®, 42% polyamid, 4% NanoglideTM , 2% Lycra® Färg: grå- 945, svart-99 Storlek: 36-39, 40-42, 43-45, 46-48

Rek. pris/st i butik: 109:Rek. pris >15 st: 99:-

9012 9012 FROTTÉSTRUMPA 7-PACK Smidig arbetsstrumpa i halvfrotté. Stickas med en blandning av bomull och polyamid, för bästa slitstyrka och komfort. Material: 80% bomull, 15% polyamid, 5% elastan Färg: svart-99 Storlek: 36-39, 40-45, 46-48

146

Rek. pris/st i butik: 285:Rek. pris >15 st: 259:-

99


ACCESSOARER

9029

9029 PROJOB SPORTVÄSKA Väska med plats med för det mesta. Separat skofack med ventilation. Avtagbar axelrem. Fack för nycklar, mobil mm. Färg: Storlek:

svart-99 ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 505:Rek. pris >15 st: 459:-

99

9026

9039

99

10

35

00

98

99

9026 MULTISCARF Multiscarf i stretchmaterial. Många användningsområden, bland annat runt halsen eller som mössa. Material: 100% polyester. Färg: svart-99 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 43:Rek. pris >15 st: 39:-

9039 ZIPHÅLLARE 10-PACK Ziphållare i 10-pack, en färg per påse. Färg: Storlek:

vit-00, gul-10, röd-35, grå-98, svart-99 ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 21:Rek. pris >15 st: 19:-

147


ACCESSOARER

9037 9037 BEANIE Mössa i single jersey med matchande flatlocksömmar. Material: 95% bomull 5% spandex (svart). 60% polyester, 33% bomull, 7% spandex (gul/orange) Färg: gul-10, orange-17, svart-99 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 76:Rek. pris >15 st: 69:-

10

99

17

99

17

10

9038 9038 FODRAD BEANIE Mössa med fleecefoder i single jersey med matchande flatlocksömmar. Material: 95% bomull 5% spandex (svart). 60% polyester, 33% bomull, 7% spandex (gul/orange) Färg: gul-10, orange-17, svart-99 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 87:Rek. pris >15 st: 79:-

9017 9017 MÖSSA Stickad mössa med coolmax lining. Material: 100% akryl Färg: svart-99 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 131:Rek. pris >15 st: 119:-

99

9018 9018 MÖSSA Stickad mössa med Windstopper® och instickade reflexer. Material: 70% akryl, 30% ull med piumafil lining Färg: svart-99 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 219:Rek. pris >15 st: 199:-

99

148


ACCESSOARER

9015 9015 BALACLAVA Tillverkad i stretchmikrofleece för perfekt passform och klimatkontroll. Det självklara valet under hjälmen en kall och blåsig dag. Rek. pris/st i butik: 109:-

Material: 100% polyester Färg: svart-99 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris >15 st: 99:-

99

9061

NEW STYLE

9061 FLEECEMÖSSA Mössa i microfleece. Varm och snabbtorkande med logo. Rek. pris/st i butik: 98:-

Material: 100% polyester 380 g/m2 Färg: svart-99 Storlek: ONE SIZE

9046

Rek. pris >15 st: 89:-

99

NEW STYLE

9046 FLEECEMÖSSA Mössa i microfleece. Varm och snabbtorkande. Material: 100% polyester 380 g/m2 Färg: röd-35, marin-58, grå-98, svart-99 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 87:Rek. pris >15 st: 79:-

99

9063

58

98

35

NEW STYLE

9063 STICKAD MÖSSA Stickad mössa. Material: 100% ull Färg: svart-99 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 131:Rek. pris >15 st: 119:-

99

149


ACCESSOARER

9062

NEW STYLE

9062 KEPS Keps i elastiskt material med logo. Material: 97% bomull, 3% elastan Färg: svart-99 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 98:Rek. pris >15 st: 89:-

99

9008

9013 17

93

9008 KEPS ProJob-keps med plats för företagslogotyp. Med en elipsformad mjukkudde som förhindrar trycksmärtor. Material: 100% bomull Färg: ljusgrå-93 Storlek: ONE SIZE

150

Rek. pris/st i butik: 59:Rek. pris >15 st: 54:-

10

9013 VARSELKEPS Keps med förböjd skärm, reglerbart kardborreband bak i reflex. Material: 46% polyester, 54% bomull Färg: gul/marin-10, orange-17 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 70:Rek. pris >15 st: 64:-


ACCESSOARER

151


ACCESSOARER

9045

NEW STYLE

9045 ID-KORTSFICKA ID-kortshållare som lätt kan sättas på och tas bort på både under- och överdelar. Färg: Storlek:

svart-99 ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 32:Rek. pris >15 st: 29:-

99

9035

9032 99

99

9035 ID-KORTSHÅLLARE

9032 ID-KORTSHÅLLARE 5-PACK

Mjuk ID-kortshållare.

Fästes med karbinhake eller hängselclip.

Material: Cordura® Färg: svart-99

Rek. pris/st i butik: 21:Rek. pris >15 st: 19:-

Rek. pris/st i butik: 164:-

Material: plast Färg: svart-99

Rek. pris >15 st: 149:-

9024 9024 HÄNGFICKA Lösa hängfickor för verktyg, spik och prylar- vilket ger valfrihet. Den högra har två sektioner varav en med tre fack och kraftigt polyesterband för verktyg. Den vänstra har två sektioner. Material: 100% bomull 330 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: vit-00, ProJob blå-56, svart-99 Storlek: ONE SIZE

99

Rek. pris/st i butik: 26:Rek. pris >15 st: 24:-

00

56

9042 9042 HÄNGFICKA Hängfickor som passar till våra modeller 2520, 2521, 3513, 3520. Material: 65% polyester, 35% bomull. Förstärkningar 100% polyamid. Färg: svart-99 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 109:Rek. pris >15 st: 99:-

99

152


ACCESSOARER

9030 9030 ERGO KNÄSKYDD 22 MM Ergonomiskt riktiga knäskydd för dig som är rädd om dina knän. Rekommenderas av ett flertal experter inom ergonomi och företagshälsovård. Material: gelfoam Färg: svart-99 Storlek: 20x14x2.2 cm

Rek. pris/st i butik: 296:Rek. pris >15 st: 269:-

99

9033 9033 ERGO KNÄSKYDD 11 MM Ergonomiskt riktiga knäskydd för dig som är rädd om dina knän. Rekommenderas av ett flertal experter inom ergonomi och företagshälsovård. Material: gelfoam Färg: svart-99 Storlek: 20x14x1.1 cm

Rek. pris/st i butik: 208:Rek. pris >15 st: 189:-

99

9050 9050 ERGONOMISKT KNÄSKYDD Ett knäskydd som är format efter knät, så det automatiskt håller sig på plats och inte blir så stort. Det glatta ytterskalet gör att skyddet inte “nyper fast” i byxan. Materialet är detsamma som rekommenderas av experter inom ergonomi och företagshälsovård. Material: gelfoam Färg: ProJob blå-56 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 296:Rek. pris >15 st: 269:-

56

9056 9056 ERGO KNÄSKYDD Ergonomiskt förböjt knäskydd. Överensstämmer med EU-direktivet 89/686/EEG efter EN 14404+A1:2010 officiella tester. Material: PE Färg: ProJob blå-56 Storlek: ONE SIZE

Rek. pris/st i butik: 131:Rek. pris >15 st: 119:-

56

153


154


OUTLET

Det finns många skäl till att fantastiska produkter fasas ut, men det gör dem inte mindre fantastiska. Bara billigare under den tid de finns kvar i outletdelen. Här kan du göra riktiga fynd, men vi måste reservera oss för slutförsäljning liksom för den begränsade möjligheten att komplettera. Ta därför höjd när du beställer!

155


4409

4409 FODRAD JACKA Fleecefodrad jacka med avtagbara ärmar. Stora utanpåliggande bröstfickor, varav en med snedställt blixtlås och mobilficka på insidan. Ärmficka för mobil och pennor. Två djupa sidfickor. Innerfickor med plats för plånbok och block. Fleece på insidan av kragen. Dold mudd i ärmslut. Mörka reflexpasspoaler i ok. Fodret är öppningsbart för att underlätta för tryck och brodyr. Material: 70% polyamid, 30% bomull 260 g/m2 Färg: grå-98 Storlek: XS - 3XL

495:765:-

98

5409

5409 JACKA Dragkedja upp i kragen. Slå fram med dolda tryckknappar. Två bröstfickor, en vertikal och en horisontal med blixtlås. Två djupa sidfickor. Stora innerfickor, en med plats för ritningar och en mindre med blixtlås. Reglerbart ärmslut. Cordura®- förstärkningar på armbågar och höfter. Material: 70% polyamid, 30% bomull 260 g/m2 Förstärkningar:100% polyamid, Cordura® Färg: grå-98 Storlek: XS - 3XL

489:934:-

98

156


6508 6508 FODRAD MIDJEBYXA EN471-KLASS 2 Vadderad midjebyxa med ”flat front”. Sidfickor fram, säkerhetsficka med blixtlås på höger sida. Två utvändiga bakfickor. Två benfickor med pennfack och plats för mobilficka. Tumstocksficka. Polyamidförstärkning i framkant av fickor och nedre del av bakfickor. Förstärkt kant på tumstocksficka, pennfickor och polyamidförsärkning i nedre del av benficka samt i nederkant bak. Knäfickor på insidan. Hällor under bakfickor och benfickor för Inbags. Max 50 tvättar i 60 °C. Material: 65 % polyester, 35 % bomull Förstärkningar: 100% polyamid Cordura® Klass: EN471-Klass 2 Färg: ProJob gul-10 Storlek: S-XXXL

349:875:-

10

4501

4506

4501 MIDJEBYXA Byxa med stretch bak för bästa komfort, inga bakfickor och bred bältestunnel för att undvika punkttryck vid ryggslut. En byxa som är anpassad för långa arbetsdagar i sittande arbetsställning. Material som är smuts- och oljeavvisande. Cordura®-förstärkt över lår, på benfickor, i framkant av ficka och i benslut. Djupa sidfickor och resår i midjan. Två benfickor varav vänsterfickan med lock och mobilficka på insidan. I högerfickan finns plats för pennor, mobiltelefon och handlingar. Material: 60% bomull, 40% polyester 245 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: marin-58, svart-99 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

58

295:626:-

4506 MIDJEBYXA Midjebyxa flat front med jeanskänsla. Förstärkt med dubbeltyg över låren. Två djupa frontfickor. D-ring fram. Jeansskärning bak, två utanpåliggande bakfickor. Två benfickor. Vänster benficka har lock och mobilficka invändigt. Höger benficka har plats för mobiltelefon, pennor och tumstock. Cordura®-förstärkningar i framkant av sidfickor, tumstocksficka, nedre del av bak- och benfickor, samt benslut. Material: 60% bomull, 40% polyester 320 g/m2 Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: svart-99 Storlek: C44–C62, D84–D120, C146–C156

295:582:-

99

157


3405 3405 VIND- OCH VATTENTÄT JACKA Vind- och vattentät jacka med god andningsförmåga och tejpade sömmar. Snedställd bröstficka med mobilficka och öppning för headset. Vattenresistenta blixtlås. Krage med infälld huva. Två sidfickor. Reglerbar midja med dragsko och reglerbara ärmslut. Mörka reflexpasspoaler vid oket. Material: Klass: Färg: Storlek:

100% polyamid Foder: 100% polyester EN 343 3/3 marin-58 XS - 3XL

58

3509

3509 VIND- OCH VATTENTÄT BYXA Vind- och vattentät byxa med god andningsförmåga och tejpade sömmar. Resår i midja och dragsko. Två sidfickor med blixtlås, förstärkning för knä, öppning med slå och blixtlås i slutet av byxbenen. Material: Klass: Färg: Storlek:

100% polyamid Foder: 100% polyester EN 343 3/3 marin-58 XS - 3XL

291:505:-

58

158

595:1205:-


4301

4301 FLEECEJACKA Jacka i antipillingbehandlad fleece. Dragkedja upp till krage. Bröstficka med bälg och lock i förstärkningsmaterial, som sitter extra stadigt fäst från axeln. Slitstarkt förstärkningsmaterial som skyddar i nedre delen av kropp och ärmar. Två djupa sidfickor med blixtlås. Dragsko med enhandsgrepp i nederkant av jackan. Material: 100% polyester. Förstärkningar: 100% polyamid Färg: svart-99 Storlek: XS - 3XL

289:600:-

99

5701 5701 VÄST Bälte med reglerbart spänne som gör att västen sitter på plats vilket ger mindre belastning. Tvåvägsdragkedja fram. Två D-ringar. Breda axelband som regleras steglöst med kardborrelås. Två löst hängande bröstfickor med pennfack och verktygsfack, som kan knäppas fast. Dolda innerfickor för handskar eller dokument. Knapp och hälla för kniv på vardera sida. Fyra löst hängande spikfickor. Spikfickorna fram har extra fickor, varav en med verktygshällor. Spikfickor förstärkta med 100% Cordura®. Två reglerbara hammarhankar. Material: 100% bomull 375 g/m2 Rygg: 100% polyesterstretch Förstärkningar: 100% polyamid, Cordura® Färg: svart-99 Storlek: XS - 3XL

359:736:-

99

9014 9014 FLEECEMÖSSA En mössa i laminerad fleece. Dubbla lager runt nacke och panna. Reglerbar med stoppers. Vind- och vattentät med andasfunktion. Material: 100% laminerad polyesterfleece Färg: svart-99 Storlek: ONE SIZE

29:120:-

99

159


6409

6409 FODRAD VARSELJACKA EN471-KLASS 3/2 Jacka med quiltat foder med dragkedja upp i kragen. Slå fram med tryckknappar. Två bröstfickor, den vänstra ergonomiskt formad med telefonficka på insidan. Den högra med plats för id-kortshållare. Två djupa sidfickor med blixtlås. Reglerbar nertill med dragsko och i ärmar med kardborre. Justeringar i rygg för bästa passform. Stor ficka på höger insida och mindre ficka på vänster sida med telefonficka. Material: Klass: Färg: Storlek:

68% polyester, 32% bomull, 275 g/m2 EN471-Klass 2 XS-M, Klass 3 L-3XL orange-17 XS - 3XL

595:1462:-

17

3005

3005 FUNKTIONSPIKÉ Funktionspiké med blixtlås. Lättviktig konstruktion i materialet som transporterar bort fukten från huden, vilket gör att du håller dig torr och komfortabel vid hård ansträngning. Stryk- och krympfri. Material: 100% polyester Färg: stone-83, svart-99 Storlek: XS - 3XL

119:296:-

99

160

83


6005 6005 FUNKTIONSPIKÉ EN471-KLASS 3 Pikétröja med kort ärm. Ribbstickad krage och knappslå med tre knappar. Slits i sidorna. Funktionsmaterial med ”wicking effect”. Material: Klass: Färg: Storlek:

100% polyester, 140 g/m2 EN471-Klass 3 orange-17 S/M, L/XL, XXL

179:417:-

17

6006 6006 T-SHIRT EN471-KLASS 2 T-shirt i funktionsmaterial med ficka. Rund hals och förstärkt ribbad halslinning och nackband. Funktionsmaterialet transporterar snabbt bort fukten från huden. Detta gör att plagget torkar snabbt, vilket gör dig torr och fräsch hela dagen. Krymp- och skrynkelfri. Material: Klass: Färg: Storlek:

100% polyester 140 g/m2 EN471-KLASS 2 gul/marin -10, orange- 17 XS - 3XL

179:362:-

17

10

161


162


PRODUKTÖVERSIKT & INDEX

163


10

17

11

6401

10

11

11

10

6410

p 30

164

17

11

10

6502 p 30

17

11

1799

11

11

17

11

1799

6506 p 31

11

17

10

17

10

10

10

10

17

6507 p 31

11

p 25

10

1799

11

17

6422

p 28

1799

17

6514

6418

11

11

1799

p 22

10

17

17

6424

p 25

11

11

p 18

6412

10

1799

6415

p 22

p 28

17

10

6423

6417

10

11

p 17

p 24

17

17

10

17

6406

6513

p 26 & p 160

11

10

p 20

6409

p 26

6501

10

11

6420

p 24

10

17

11

6303

p 23

10

17

17

p 16

p 20

6519

17

10

10

6405

6419

p 18

17

11

p 14

6414

10

17

6407

p 14

1799

10

p 29

11

11

10

6522 p 32

10

1799


10

11

1799

17

6523

6510

p 32

10

17

p 33

11

6103

10

11

6020

17

6009 p 41

10

6707

p 39

11

17

10

6010 p 42

17

10

9013 p 45

1799

11

10

17

6503 p 33

17

10

6704 p 36

10

6120

p 39

p 45

17

p 36

11

17

1799

6101

p 35

10

10

17

6040 p 40

17

10

6011 p 42

17

10

6466 p 46

11

17

10

6490 p 34

17

p 37

p 40

10

17

6703 p 44

17

10

6566 p 46

p 35

17

11

6430 p 37

17

6030

17

6102

11

6104

10

10

10

17

11

6008 p 41

17

10

6702 p 44

17

10

6403 p 48

165


10

17

6504 p 48

98

99

5521 p 53

56

99

5607 p 56

99

5519 p 59

00

5509 p 62

166

11

1799

1799

10

6431 p 49

99

5414 p 54

98

4408 p 55

98

5518 p 59

00

5504 p 62

11

56

99

5413 p 52

99

p 54

99

p 55

99

5513 p 60

99

5512 p 63

5411 p 52

5528 p 55

p 58

98

p 53

5529 p 55

98

5527 p 58

00

5514 p 60

99

5526 p 63

11

6522

99

3513

58

10

99

99

5503

58

99

99

5524

98

56

5406 p 61

56

83

5501 p 64

99


99

56

99

5517

94

35

83

35

58

58

98

99

2521

2508

83

99

99

99

83

99

2505 p 78

98

00

58

99

83

2501 p 79

58

99

98

82

99

58

2500 p 79

99

p 74

35

00

58

58

99

83

82

2502

p 77

58

98

2520

2519

p 77

82

58

99

p 71

p 73

35

83

4302

4423

2518

p 76

58

99

p 73

4414

p 74

83

58

99

p 70

4422

p 72

58

p 66

4419

99

4514

p 72

58

p 70

99

4411

99

00

4401

p 66

4420

p 67

99

p 78

99

99

5403

p 65

5210

p 67

58

58

83

5506

p 65

5205

58

83

5502

p 64

99

56

p 78

83

99

58

83

2516 p 80

167


58

99

58

2517

99

4512

94

4201

82

2806 p 89

10

8504 p 96

168

99

35

35

580

99

35

96

2801 p 90

10

8402 p 97

96

580

55

99

96

82

2802 p 90

10

8503 p 97

99

4511

p 85

82

580

55

99

35

96

2805

p 88

82

p 82

4602

2803

p 87

4504

58

p 85

94

96

p 82

4601

58

58

2506

96

5203

p 87

96

58

p 84

58

99

p 81

4402

p 84

99

2515

p 81

58

35

58

2514

p 80

99

99

p 88

580

99

99

2807 p 91

54

8001 p 98

p 86

82

580

55

99

96

82

2804 p 89

10

8404 p 96

54

8103 p 98

580

99


54

54

8101 p 99

99

00

7410 p 103

98

7814 p 106

00

7901 p 109

99

3107 p 113

99

00

99

7401

00

7807

00

7906 p 109

99

3506 p 113

58

00

7802

p 106

58

00

p 107

99

99

3105 p 112

99

3101

p 114

p 103

01

7505

7504

p 105

99

58

00

7409

01

p 104

99

99

p 102

7412

p 104

00

7408

p 102

p 99

58

99

7407

8102

99

00

00

7808 p 107

99

3505 p 112

99

3501 p 114

p 105

99

58

00

99

7902 p 109

99

3106 p 113

99

3103 p 114

169


00

99

99

3504

58

99

35

98

99

p 120

98

35

3407

2040 p 127

99

3412

p 122

99

58

p 123

83

00

57

2507 p 128

98

58

35

99

35

99

99

4430

4530

3413 p 123

99 58 35 17 10 00 98

2016 p 129

99

3520 p 119

58

00

2099

2017 p 129

35

35

58

61

2030

p 126

99

98

p 122

99

10

99

3406

p 121

35

35

p 116

p 119

98

99

3307

98

3513

99

98

99

3314

58

35

p 116

p 121

98

99

3306

p 118

3416

p 120

170

99

99

3410

98

p 115

p 117

99

00

3011

3305

p 117

58

99

p 115

3315

58

98

3010

p 115

98

00

p 127

00

17

99

2019 p 130

9917

99

83


9917

99

9917

2020

83

58

35

99

98

2319

35

2423 p 137

99

2117

p 140

99

58

00

83

999

58

p 136

00

2121

83

2421 p 141

98

99

99

p 138

99

99

83

2718 p 141

83

35

58

58

83

99

35

99

58

83

35

82

58

94

35

p 134

99

2326 p 136

2122 p 139

99

9044 p 144

58

2219

p 134

35

00

p 132

2120

83

99

2015

99

2116

p 138

58

99

2325

p 135

99

98

58

58

p 132

p 133

99

00

2014

2124

2318

p 135

58

35

p 133

99

99

p 131

2119

p 133

58

58

99

2123

p 131

2118

98

9917

2018

p 130

99

99

83

58

35

35

99

00

83

2422 p 137

99

2126 p 140

35

98

58

99

9060 p 144

171


99

9031 p 144

10

9040 p 146

99

9026 p 147

99

9018 p 148

99

9062 p 150

172

99

99

9020

9004

95

99

9027

99

10

9039 p 147

99

9015 p 149

93

9008 p 150

945

00

98

10

99

9037 p 148

99

p 149

10

17

9013 p 150

99

9012

9029

p 146

17

10

99

p 147

17

99

9038

9017

p 148

99

9061

p 145

99

p 146

35

9036

p 145

9028

p 146

99

9001

p 145

p 145

99

99

58

9046 p 149

99

9045 p 152

p 148

98

35

99

9063 p 149

99

9035 p 152


99

9032 p 152

56

9050 p 153

99

00

9024 p 152

56

99

9042 p 152

99

9030 p 153

99

9033 p 153

56

9056 p 153

173


INDEX

MODEL

PAGE

MODEL

GARMENT

PAGE

MODEL

GARMENT

PAGE

2014

PIQUE

132

2802

PANTS

90

4414

SERVICE JACKET

76

2015

PIQUE

132

2803

VEST

88

4419

LINED JACKET

70

2016

T-SHIRT

129

2804

VEST

89

4420

JACKET

70

2017

LONG-SLEEVED T-SHIRT

129

2805

PADDED VEST

88

4422

JACKET

73

2018

PIQUE

131

2806

PADDED VEST

89

4423

JACKET

2807

ID CARD HOLDER

91

4430

RAIN JACKET

121 157

73

2019

T-SHIRT

130

2020

T-SHIRT LONG-SLEEVED

130

3005

FUNCTION PIQUE

160

4501

WAISTPANTS

2030

T-SHIRT

127

3010

ACTIVE T-SHIRT

115

4504

WAISTPANTS

82

2040

PIQUE

127

3011

ACTIVE PIQUE

115

4506

WAISTPANTS

157

2099

T-SHIRT WITH PRINT

126

3101

UNDERSHIRT

114

4511

LINED PANTS

86

3103

UNDERSHIRT WITH POLO NECK

114

4512

PANTS

84

3105

72

112

4514

PADDED TROUSERS

CREWNECK ADVANCED

3106

113

4530

RAIN TROUSERS

UNDERWEARSHIRT

4601

OVERALLS

85

4602

OVERALLS

85

2116

HOOD JACKET

138

2117

PILE HOOD JACKET

140

2118

SWEATSHIRT

133

2119

SWEATSHIRT

133

2120

SWEATSHIRT

134

3107

113

2121

UNDERWEARSHIRT WITH POLO

SWEATSHIRT

138

3305

HIGH LOFT FLEECE

117

2122

SWEATSHIRT

139

2123

3306

MICROPOLO

116

SWEATSHIRT

131

3307

MICRO-JACKET

116

3314

FUNCTIONAL TOP

118

2124

ROUND NECK SWEATSHIRT

133

2126

HOODED JACKET

140

2219

SHIRT

134

2318

174

GARMENT

FLEECE JACKET

135

121

5203

SHIRT

87

5205

SHIRT

67

5210

SHIRT

67

5403

JACKET

66

5406

JACKET

61 156

3315

FUNCTIONAL JACKET

117

3405

WIND AND WATERPROOF JACKET

5409

JACKET

158

5411

PADDED JACKET

52

FUNCTIONAL JACKET

123

5413

JACKET

52

5414

CANVAS WORK JACKET

54

2319

FLEECE SWEATSHIRT

135

3406

2325

MICROFLEECE JACKET

136

3407

123

2326

MICROFLEECE JACKET WOMEN'S

PADDED FUNCTIONAL JACKET.

136

3410

FUNCTIONAL JACKET

120

3412

FUNCTIONAL JACKET WOMEN'S

122

5501

WAISTPANTS

64

5502

SHORTS

65

2421

JACKET

141

2422

SOFTSHELL JACKET

137

2423

SOFTSHELL JACKET WOMEN'S

137

3413

LINED FUNCTIONAL JACKET WOMEN'S

122

2500

5506

WAISTPANTS

65

LADIES’ WAISTPANTS

79

3416

FUNCTIONAL JACKET

120

5509

WAISTPANTS

62

5503

WAISTPANTS

57

5504

WAISTPANTS

62

2501

WAISTPANTS

79

3501

LONGJOHNS

114

2502

5512

WAISTPANTS

63

ZIP OFF WAISTPANTS

78

3504

FUNCTIONAL MENS BOXER

115

5513

WAISTPANTS

60

2505

SHORTS

78

3505

LONG JOHN ADVANCED

112

2506

5514

PIRATE PANT

60

WAISTPANTS

82

3506

LONG JOHN

113

5517

PIRATE PANTS

64

3509

WIND AND WATERPROOF TROUSERS

158

2507

JEANS

2508

PIRATE PANTS

78

2514

SERVICE TROUSERS, MENS

81

2515

SERVICE TROUSERS, WOMENS

81

2516

WAISTPANT

80

128

3513

FUNCTIONAL WAISTPANTS

58

3513

FUNCTIONAL WAISTPANTS

58

3520

WAISTPANTS

4201

SHIRT

2517

WAISTPANT

80

4301

FLEECE JACKET

2518

WAISTPANTS

77

4302

ADVANCED FLEECE JACKET

119 87 159 71

2519

WAISTPANTS WOMEN'S

77

4401

PILOT JACKET

66

2520

STRETCH WAISTPANTS

74

4402

SERVICE JACKET

84

2521

STRETCH WAISTPANTS WOMEN'S

74

2718

VEST

2801

PANTS

141 90

4408

LINED JACKET

57

4409

LINED JACKET

156

4411

3-1 JACKET

72

5518

SHORTS

59

5519

WAISTPANTS

59

5521

WAISTPANTS

53

5524

CANVAS WORK TROUSERS

54

5526

SHORTS

63

5527

SHORTS

58

5528

SHORTS

55

5529

PIRATE PANT

55

5607

OVERALLS

5701

VEST

56 159

6005

PIQUÉ EN471-CLASS 3

161

6006

T-SHIRT EN471-CLASS 2

161


MODEL

GARMENT

PAGE

6008

PIQUE EN ISO 20471-CLASS 2

41

6009

T-SHIRT EN ISO 20471-CLASS 2

41

6010

T-SHIRT EN ISO 20471-CLASS 3

42

6011

PIQUÉ EN ISO 20471-CLASS 3

42

6020

T-SHIRT EN ISO 20471 CL. 1

39

6030

T-SHIRT EN ISO 20471 CL. 2/3

40

6040

PIQUE EN ISO 20471 CL. 2/3

40

6101

SWEATSHIRT EN471-CLASS 3

36

6102

SWEATSHIRT EN471-CLASS 3

35

6103

SWEATSHIRT EN471-CLASS 3

35

6104

HOODED TOP EN ISO 20471-CLASS 3

37

6120

SWEATSHIRT EN ISO 20471 CL. 1

39

6303

HV FLEECE EN ISO20471

24

6401

JACKET EN471-CLASS 3

14

MODEL

GARMENT

6504

RAIN TROUSERS EN471CLASS 2

PAGE 48

MODEL

GARMENT

8504

FLAME RETARDANT HIGH VISIBILITY TROUSERS

PAGE 96

6506

WAISTPANTS EN471-CLASS 2

31

9001

STRETCH BELT

145

6507

WAISTPANTS EN471-CLASS 1

31

9004

LEATHER BELT

145

6508

PANTS EN471-CLASS 2

157

9008

BASEBALL CAP

150

6510

PIRATE PANT EN471-CLASS 2

33

9012

TERRY SOCK 7 PACK

146

6513

WAISTPANT EN ISO 20471

24

9013

SAFETY CAP

6514

PADDED TROUSERS HV EN ISO 20471

25

9014

FLEECE CAP

159

BALACLAVA

149

6519

WAISTPANT LADY EN ISO 20471

9015

23

9017

KNITTED CAP

148

9018

KNITTED CAP

148

9020

BELT

145

6522

PANTS

32

6522

PANTS

53

6523

SERVICE TROUSERS HV CLASS 1

32

6566

ALL-ROUND TROUSERS EN471-CLASS 2

46

45/150

9024

HANGPOCKET

152

9026

MULTISCARF

147

9027

LONG TECHNICAL SOCK

146

9028

TECHNICAL SOCK

146

9029

BAG

147

9030

ERGO KNEE PROTECTOR 22 MM

153

6403

RAIN JACKET EN471-CLASS 3

48

6702

VEST EN471-CLASS 3

44

6405

JACKET EN471-CLASS 3

16

6703

VEST EN471-CLASS 2

44

6406

PARKA EN471-CLASS 3

17

6704

VEST EN471-CLASS 2

36

6407

JACKET EN471-CLASS 3

14

6707

HV VEST - CLASS 3

6409

LINED JACKET EN471-CLASS 3/2

26/160

7401

CHEF’S JACKET

SUMMER JACKET EN471CLASS 3/2

7407

6410

26

7408

6412

SOFTSHELL EN471 CLASS 3

25

7409

CHEF'S COAT EXCLUSIVE LADIES

103

6414

PADDED JACKET EN ISO 20471

18

7410

CHEF'S COAT LADIES

103

9037

BEANIE

148

7412

CHEF'S JACKET WOMEN'S

104

9038

LINED BEANIE

148

6415

JACKET EN ISO 20471

18

6417

JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2

28

6418

JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

28

6419

FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2

20

45

9031

BELT STRECH

144

104

9032

ID CARD HOLDER 5-PACK

152

CHEF'S COAT EXCLUSIVE

102 102

9033

ERGO KNEE PROTECTOR 11 MM

153

CHEF'S COAT

LADIES PANTS

105

9039

ZIPPULLER 10-PACK

147

WAISTPANTS

105

9040

REFLECTIVE BAND

146

7802

WAIST APRON

107

9042

HANGING POCKET

152

7807

WAIST APRON

106

9044

BRACES

144

7808

BIB APRON

107

9045

ID CARD POCKET

152

7814

WAIST APRON

106

9046

FLEECE HAT

149

9050

ERGONOMIC KNEEPAD

153

9056

ERGO KNEE PROTECTION EN14404

153

9060

BELT

144

20

7901

CHEF’S HAT

109

6422

JACKET EN ISO 20471

29

7902

HAT

109

6423

JACKET LADY EN ISO 20471

22

7906

BUTTONS 12-PACK

109

6424

PADDED JACKET LADY EN ISO 20471

22

8001

FLAME RETARDANT SHORTSLEEVE UNDERSHIRT

6430

PILOT JACKET EN ISO 20471-CLASS 3

37

8101

FLAME RETARDANT LONGSLEEVE UNDERSHIRT

99

6431

RAINJACKET SHORT EN ISO 20471

49

8102

FLAME RETARDANT LONG UNDERPANTS

99

6466

ALL-ROUND JACKET EN471CLASS 3

46

8103

FLAME RETARDANT BOXER SHORTS

98

6490

JACKET/VEST EN471CLASS3/2

34

8402

FLAME RETARDANT HIGH VISIBILITY JACKET

97

8404

LINED FLAME RETARDANT HIGH VISIBILITY JACKET

96

8503

FLAME RETARDANT HIGH VISIBILITY TROUSERS

97

WAISTPANTS EN471-CLASS 2

30

WAISTPANTS EN471-CLASS 1

30

6503

SHORTS EN471-CLASS 2

33

152 145

7504

FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2

6501

ID CARD HOLDER VELCRO BELT

7505

6420

6502

9035 9036

98

9061

FLEECE HAT

149

9062

CAP

150

9063

KNITTED HAT

149

175


176


TVÄTTRÅD & SKÖTSELRÅD

VAR NOGA MED ATT VÄLJA RÄTT STORLEK

TVÄTT

Storleken är av största betydelse när det gäller arbetskläder. Den påverkar både funktion, slitage och ergonomi. Rörligheten är i fokus vid formgivningen av ProJobs kläder. Kläder i fel storlek hindrar användaren från att röra sig fritt. Placeringen av fickor och andra funktionella detaljer, som används många gånger under arbetsdagen, måste vara placerade så att de lätt kan nås. Fel storlek ger fickplaceringar som tvingar användaren till slitsamma rörelser eller så fyller de ingen funktion alls. För att hindra slitage är det också av stor vikt att knäskyddet kommer på rätt plats. Storleken påverkar även livslängden på kläderna. Ju trängre ett plagg är desto mer påfrestningar utsätts dess sömmar och material för.

Alla våra plagg är noggrant testade. Till varje produkt finns ett tvättråd som det är viktigt att du följer. Om plaggen alltid tvättas med liknande färger och i rekommenderade temperaturer så håller de sig snygga mycket längre. Uppmaningen ”tvättas separat” i tvättrådet betyder att tyget kan fälla färg. När det gäller sådana plagg, i vilka färgmängden kan vara lite för hög från början, är det extra viktigt att följa tvättråden.

FÖRTVÄTT

Använd lika mycket tvättmedel som till huvudtvätten när du förtvättar mycket smutsiga kläder, men hoppa över förtvätten helt om plaggen inte är så smutsiga. På grund av den skada som oupplöst tvättmedel kan göra på tyg rekommenderas inte blötläggning av plagg.

TVÄTTMEDEL

ProJob-kollektionen innehåller storlekar för alla behov. Nästan alla överdelar finns i storlekarna XS–XXXXL och nästan alla byxor finns i storlekarna C44–C62, D84– D120 och C146–C156. Storleksguide se sidan xxx.

Var alltid noga med att dosera rätt – se på tvättmedelsförpackningen. Välj tvättmedel som är fria från blekmedel och avsedda för temperaturen som du ska tvätta i.

TORKA

Torktumling bör ses som en nödlösning. Om tid och plats finns rekommenderar vi att du hänger tvätten på tork. Det mår kläderna bäst av. Släta ut tyg och sömmar innan du hänger upp ett plagg. Vid torktumling bör plagget aldrig bli helt torrt, eftersom det sliter onödigt mycket och kan orsaka krympning.

Anger hur många grader tvätten ska hålla

Ej torktumling

Skontvätt

Torktumling vid lägre temperatur (50°C)

Tål ej klorblekning

Högst 110°C, lämplig för nylon

Kemtvätt

Högst 150°C, lämplig för polyester/bomull

Får ej strykas

Proffesionell lädertvätt

Får ej vrängas

Endast handtvätt

Tål ej kemtvätt Högst 200°C, lämplig för bomull

177


STORLEKSGUIDE HERR C-FIGUR: Normal S Storlek

C44

M C46

L

XL

C48

C50

C52

C54

C56

XXL C58

C60

C62

A Bröstvidd cm

88

92

96

100

104

108

112

116

120

124

B Midjevidd cm

76

80

84

88

92

97

102

108

114

120

C Stussvidd cm

94

98

102

106

110

114

118

122

126

130

83

84

84

D112

D116

D120

D Grenlängd cm Tumstorlekar jeans

76

78

79

80

81

82

83

29/32

30/32

31/32

32/32

34/34

36/34

38/34

C146

C148

C150

C152

C154

C156

HERR C-FIGUR: Normal midja längre ben Storlek A Bröstvidd cm

92

96

100

104

108

112

B Midjevidd cm

80

84

88

92

97

102

C Stussvidd cm

98

102

106

110

114

118

D Grenlängd cm

83

84

85

86

87

88

30/34

31/34

32/34

34/36

36/36

38/36

D84

D88

D92

D96

D100

D104

D108

A Bröstvidd cm

84

88

92

96

100

104

108

112

116

120

B Midjevidd cm

78

82

86

90

94

98

103

108

114

120

Tumstorlekar jeans HERR D-FIGUR: Större midja kortare ben Storlek

C Stussvidd cm

92

96

100

104

108

112

116

120

124

128

D Grenlängd cm

72

73

74

75

76

77

78

79

79

80

29/30

30/30

31/30

32/30

34/30

36/32

38/32

40/32

42/32

Tumstorlekar jeans STORLEKSNYCKEL Herr

Herr

XS

40 – 42

Dam

Dam

Skjortor, halsmått i cm

32

XS

34 –36

S

35 –36

S

44 – 46

38 – 40

M

37–38

M

48 –50

42– 44

L

39– 40

L

52–54

46 – 48

XL

41– 42

XL

56 –58

50 –52

XXL

43 – 44

XXL

60 – 62

54

XXXL

45 – 46

XXXL

64 – 66

A

47– 48

B

DAM Storlek

178

C34

C36

C38

C40

C42

A Bröstvidd cm

80

84

88

92

96

B Midjevidd cm

66

69

72

76

80

C Stussvidd cm

90

93

96

99

102

D Grenlängd cm

76

77

78

79

80

Storlek

C44

C46

C48

C50

A Bröstvidd cm

100

104

110

116

B Midjevidd cm

84

88

93

99

C Stussvidd cm

106

110

115

120

D Grenlängd cm

81

82

83

84

c D


PROJOB WORKWEAR COLLECTION 2017

Profile for Pär Andersson

Projob 2017  

Yrkeskläder för svenska förhållanden

Projob 2017  

Yrkeskläder för svenska förhållanden

Profile for killroy10
Advertisement