Page 1

( HAIR ) & ( FASHION ) = LOOK


BEVEZETO A TÖKÉLETESSÉG AKKOR SZÜLETIK, AMIKOR IGAZÁN ÖSSZEILLO DOLGOK TALÁLKOZNAK. AMIKOR A GIN KEVEREDIK A TONIKKAL, VAGY A FISH MELLÉ CHIPS KERÜL. AMIKOR AZ EGY MEG EGY TÖBB, MINT KETTO. LONDON SEM CSAK AZ EMELETES BUSZOKAT, A TOWERT ÉS AZ ÓRIÁSKEREKET JELENTI, SOKKAL TÖBB ENNÉL…


A LONDON FASHION WEEK SZÍNFALAI MÖGÖTT KÉSZÜLÕ KREATÍV FRIZURÁK A TONI&GUY MEGÚJULT TERMÉKEINEK KÖSZÖNHETÕEN MÁR OTTHON IS KÖNNYEDÉN ELKÉSZÍTHETÕK. A HAIRMEETWARDROBE.COM-ON TALÁLHATÓ KISFILMEK SEGÍTSÉGÉVEL PILLANATOK ALATT ELKÉSZÍTHETJÜK A SAJÁT STÍLUSUNKHOZ LEGINKÁBB ILLÕ FRIZURÁT. A CASUAL, CLASSIC, GLAMOUR ÉS MEN STYLING KOLLEKCIÓK KÜLÖNBÖZÕ TARTÁSÚ HAJLAKKJAI, HIDRATÁLÓ FÉNYPERMETJEI, HAJFORMÁZÓ ÉS HAJGÖNDÖRÍTÕ GÉLJEI GARANTÁLJÁK A STÍLUSOS MEGJELENÉSHEZ SZÜKSÉGES, TÖKÉLETES FRIZURÁT.

A FRIZURA AZ ÚJ DIVATDIKTÁTOR, A STÍLUSIKON, AMIT KÖVETNI KELL. MINDEGY, HOGY BUBI VAGY LAZA KONTY, A STÍLUSOD ELÁRULJA, MELYIK A TE UTAD – HÉTKÖZNAPI, KLASSZIKUS VAGY ELOKELO. ITT AZ IDO, HOGY A FRIZURÁD ÉS A RUHATÁRAD TÖKÉLETES PÁROST ALKOSSON.


(

HASÍTOTT BOR ROJTOK EGY CSÉSZE TEA?

)& (

SEA SALT TEXTURISING SPRAY HAJTEKERGETÉS

CASUAL EZ A STÍLUS SOHASEM EROLTET. MINDEN CSAK ÚGY MAGÁTÓL TÖRTÉNIK. AZ ÉLET OLYAN VELE, MINT EGY RÖGTÖNZÖTT PIKNIK A PARKBAN. TETOTOL TALPIG LAZA, A ZILÁLTAN FELTUZÖTT TINCSEKTOL A FARMERKABÁTIG. KÉSZÍTS RAKONCÁTLAN HULLÁMOKAT VAGY LAZÁN ÖSSZEFOGOTT FRIZURÁT A SEA SALT TEXTURISING SPRAY-VEL ÉS A FLEXIBLE HOLD SPRAY-VEL EGY ÉDES RUHA ÉS TORNACIPO KIEGÉSZÍTÉSEKÉNT, AZTÁN IRÁNY A GLASTONBURY FESZTIVÁL!

)=


1.

2.

KEZDD A VÉKONY SZÁLÚ HAJRA VALÓ SHAMPOO & CONDITIONER TERMÉKEKKEL

NEDVES HAJADBA DOLGOZZ VOLUME PLUMPING MOUSSE-T

CLEANS & NOURISH / TISZTÍTÁS & ÁPOLÁS

PREP / ELOKÉSZÍTÉS

3.

4.

A NEDVES HAJAT FÚJD ÁT SEA SALT TEXTURISING SPRAY-VEL

A HAJAT APRÓ TINCSENKÉNT CSAVARD UJJAD KÖRÉ, MAJD SZÁRÍTSD MEG

STYLE / FORMÁZÁS

STYLE / FORMÁZÁS

5.

6.

HA AZ ÖSSZES TINCS SZÁRAZ, BORZOLD KICSIT ÖSSZE, LAZÍTVA A MEGALKOTOTT HULLÁMOKON

HAJTSD A FEJED ELORE, ÉS RÁZD MEG HAJKORONÁD, HOGY ELKÜLÖNÍTSD A HULLÁMOKAT

STYLE / FORMÁZÁS

STYLE / FORMÁZÁS

7.

8.

MAJD FIXÁLD A FRIZURÁT FLEXIBLE HOLD HAIRSPRAY-VEL STYLE / FORMÁZÁS


3

2

1

1 SEA SALT TEXTURISING SPRAY / TONI&GUY TEXTURÁLÓ SPRAY TENGERI SÓVAL

Textúra és tartás könnyed rugalmassággal. Minden hajtípusra használható, kiváló a laza, szélfútta frizurákhoz. Fújd egyenletesen a törülközõszáraz vagy száraz hajra a hajtövektõl a hajvégekig, majd dolgozd el, és borzold a hajat természetes hullámokba.

2 FORMING SPRAY GEL / TONI&GUY HAJFORMÁZÓ SPRAY GÉL

Az extrakönnyed összetétel rendezetté teszi a hullámokat és a kreppelést, illetve rugalmas tartást biztosít. Tartsd 15-20 cm-re a hajtól, és fújd egyenletesen a törülközõszáraz vagy megszárított tincsekre azok közepétõl a hajtövekig, majd ujjaiddal vagy hajkefével dolgozd el a hajon.

3 FLEXIBLE HOLD HAIRSPRAY / TONI&GUY RUGALMAS TARTÁSÚ HAJLAKK

Könnyed tartás és rugalmasság egész napon át. Fújd a megszárított, formázott hajra, vagy fújd tincseidre szárítás elõtt a hosszan tartó hatásért.


(

CSÍKOS COMBFIX SZÉP REMÉNYEK

)& (

SHINE GLOSS SERUM HAJVASALÁS2

)=

CLASSIC IDOTLEN STÍLUS, AMI SOHASEM MEGY KI A DIVATBÓL. AZ ÚJHULLÁMOS BOB FRIZURÁTÓL A SZIKRÁZÓAN FEHÉR INGIG, MINDIG VAN OKUNK ARRA, HOGY INSPIRÁCIÓÉRT A MÚLTHOZ FORDULJUNK. A KOLLEKCIÓ HÁROM TERMÉKET TARTALMAZ, MELYEKKEL ELEGÁNS ÉS MÉLTÓSÁGTELJES AURÁT VARÁZSOLHATSZ MAGAD KÖRÉ. VISELJ STÍLUSOS KONTYOT A KÖVETKEZO BÁLODON SHINE GLOSS SERUMMAL ÉS MEDIUM HOLD HAIRSPRAY-VEL, EGY CSIPETNYI CSIPKÉVEL ÉS GYÖNGYSORRAL!


1.

2.

KEZDD A SZÁRAZ HAJRA VALÓ SHAMPOO & CONDITIONER TERMÉKEKKEL

ÁPOLD HAJAD LEAVE IN CONDITIONERREL A TÖVEKTOL A HAJVÉGEKIG

CLEANS & NOURISH / TISZTÍTÁS & ÁPOLÁS

PREP / ELOKÉSZÍTÉS

3.

4.

MAJD EGYENLETESEN FÚJD ÁT HEAT PROTECTION MISTTEL

JÓL SZÁRÍTSD ÁT A HAJAD

STYLE / FORMÁZÁS

STYLE / FORMÁZÁS

5.

6.

A HAJSZÁRÍTÁSHOZ HASZNÁLJ HAJKEFÉT

MAJD OSZD RÉSZEKRE A HAJAD, ÉS VASALD EGYENESRE

STYLE / FORMÁZÁS

STYLE / FORMÁZÁS

7.

8.

VÉGÜL SIMÍTSD VÉGIG SHINE GLOSS SERUMMAL A TÖVEKTOL A HAJVÉGEKIG STYLE / FORMÁZÁS


3

2

1

1 SHINE GLOSS SERUM / TONI&GUY RAGYOGÓ FÉNY SZÉRUM

Könnyed összetétele kezelhetõvé teszi a szálló és göndör hajat, valamint extra finom csillogást biztosít. 2-3 fújásnyi szérumot kenj el a tenyeredben, és dolgozd el a száraz haj teljes hosszán, kikerülve a hajtöveket. Szárítás után fújd a hajvégekre.

2 SPRAY GEL FOR CURLS / TONI&GUY GÖNDÖRÍTO SPRAY GÉL

Revitalizálja a hajat, és könnyed, természetes tartást nyújt a göndör és hullámos fürtöknek. Formázás elõtt fújd egyenletesen a törülközõszáraz hajra, vagy napközben fújd a száraz hajra, vagy fújd napközben száraz tincseidre, és dolgozd el ujjaiddal.

3 MEDIUM HOLD HAIRSPRAY / TONI&GUY KÖZEPES TARTÁSÚ HAJLAKK

Erõs tartás és formázás a könnyed rugalmasságért, a dús és fényes hajért. Fújd egyenletesen a száraz hajra, vagy a frizura elkészítése elõtt fújd a hajkefére, és fésüld át a hajad.


(

CSIPKE BABYDOLL VONZERÕ

)& (

FIRM HOLD HAIRSPRAY TUPÍROZÁS

)=

GLAMOUR EZ A STÍLUS TUDJA, HOGYAN KELL BULIZNI, ÉS AZT IS, MI ILLIK A VÖRÖSSZONYEGRE. RETRÓ HOLLYWOOD MODERN CSAVARRAL. HATALMAS HULLÁMOK, AMELYEK MINDEN LÉPÉSEDNÉL TÁNCOLNAK, CSIPKE ÉS BOR, SELYEM ÉS SZIGORÚAN SZABOTT ELEGANCIA, AMELYEK LÁTTÁN MINDENKI ÁLLA LEESIK. FÖLDIG ÉRO SELYEMKÖNTÖSÖDHÖZ, TUSARKÚDHOZ ÉS RÚZSODHOZ VISELJ FÉNYES ÉS EGYSZERU FRIZURÁT A VÖRÖSSZONYEGEN, SERUM DROPSSZAL ÉS VOLUME PLUMPING MOUSSE-SZAL!


1.

2.

KEZDD A VÉKONY SZÁLÚ HAJRA VALÓ SHAMPOO & CONDITIONER TERMÉKEKKEL

A NEDVES HAJADBA DOLGOZZ VOLUME PLUMPING MOUSSE-T

PREP / ELOKÉSZÍTÉS

PREP / ELOKÉSZÍTÉS

3.

4.

SZÁRÍTSD MEG A HAJAD

KÜLÖNÍTSD A HAJAD EGYENLO RÉSZEKRE, ÉS FÚJD ÁT FIRM HOLD HAIRSPRAY-VEL

STYLE / FORMÁZÁS

STYLE / FORMÁZÁS

5.

6.

AZ EGYES RÉSZEKET GÖNDÖRÍTSD BE EGY HAJSÜTO VASSAL, AZTÁN FÚJD BE HAJAD FIRM HOLD HAIRSPRAY-VEL

A FEJTETOTOL INDULVA TUPÍROZZ, EGYENLETESEN HALADVA ELORE

STYLE / FORMÁZÁS

STYLE / FORMÁZÁS

7.

8.

FIXÁLD HAJAD FIRM HOLD HAIRSPRAY-VEL STYLE / FORMÁZÁS


3

1 2

1 SERUM DROPS / TONI&GUY HAJSZÉRUM CSEPPEK

Fényes, selymes, könnyen kezelhetõ hajat varázsol. 2-3 cseppet dolgozz el a tenyeredben, majd simítsd a haj közepétõl a végéig, elkerülve a hajtöveket.

2 FIRM HOLD HAIRSPRAY / TONI&GUY EROS TARTÁSÚ HAJLAKK

Erõs tartás és forma egész napon át. Elektrizálódás és nedvesség elleni védelem. Fújd egyenletesen a megszárított, formázott hajra. Erõs, megbízható tartást biztosít, ideális magasra tûzött kontyokhoz.

3 MOISTURIZING SHINE SPRAY / TONI&GUY HIDRATÁLÓ FÉNYSPRAY

Rugalmas, csillogó haj és hosszan tartó puhaság. Fújd egyenletesen a megszárított hajra, és fésüld át. A fokozottabb ragyogásért lehajtott fejjel fújd a haj teljes hosszára, és szárítsd meg hideg levegõvel.


(

MÉRETRE SZABVA VÁROSI KIRÁLYFI

)& (

STYLING POMADE FORMÁBA SIMÍTÁS

MEN FEJEZD KI MAGAD LAZA, DE PROFESSZIONÁLIS SAMPONNAL, BALZSAMMAL ÉS ZSELÉVEL. KÖNNYU HASZNÁLNI ÉS MEGÉRTENI, INSPIRÁL, ÉS SEGÍTSÉGÉVEL MEGALKOTHATOD SAJÁT, EGYÉNI STÍLUSODAT!

)=


1.

2.

KEZDD A DEEP CLEAN SHAMPOO TERMÉKKEL

FÚJJ NEDVES HAJADRA HEAT PROTECTION MISTET A VASALÁS ELOTT

PREP / ELOKÉSZÍTÉS

PREP / ELOKÉSZÍTÉS

3.

4.

SZÁRÍTSD MEG A HAJAD

VASALD ÁT A HOMLOKNÁL LÉVO TINCSEKET

STYLE / FORMÁZÁS

STYLE / FORMÁZÁS

5.

6.

TENYEREID KÖZÖTT DOLGOZZ EL EGY KIS STYLING POMADE ZSELÉT

SIMÍTSD HAJADBA – FORMÁRA IGAZÍTVA – A KIVASALT TINCSEKET

STYLE / FORMÁZÁS

STYLE / FORMÁZÁS

7.

8.


1

4

2 3

1 DEEP CLEAN SHAMPOO / TONI&GUY MÉLYTISZTÍTÓ SAMPON FÉRFIAKNAK

Teljes méregtelenítés. Tisztítja és ápolja a hajat, tökéletesen eltávolítva a zsírosodást. Mindennapi használatra.

2 2IN1 ANTI-DANDRUFF SHAMPOO / TONI&GUY 2IN1 KORPA ELLENI SAMPON ÉS KONDICIONÁLÓ

Gyengéden tisztít és nyugtatja a viszketõ fejbõrt. A korpamentes, ragyogóan tiszta hajért.

3 STYLING POMADE / TONI&GUY HAJFORMÁZÓ KRÉM FÉRFIAKNAK

Könnyed formák és finom csillogás. Egy ujjbegynyi zselét morzsolj el a tenyeredben, és kend el a nedves vagy megszárított hajon. Igazítsd hajad fésûvel vagy ujjaiddal sima és magabiztosságot sugárzó formára!

4 STYLING GLUE / TONI&GUY EXTRA EROS FORMÁZÓ ZSELÉ FÉRFIAKNAK

Erõs tartás a drámai hatású hajért. Morzsolj el egy keveset a tenyeredben, majd kend a nedves vagy száraz hajra a hosszan tartó hatásért.


CLEANSE & NOURISH ÉLESZD ÚJJÁ HAJADAT A TONI&GUY ÚJ, TÁPANYAGOKKAL DÚSÍTOTT SAMPONJÁVAL, KONDICIONÁLÓJÁVAL ÉS PAKOLÁSÁVAL. ÁLLÍTSD HELYRE TINCSEID EGÉSZSÉGES RAGYOGÁSÁT SÉRÜLT VAGY VÉKONY SZÁLÚ HAJHOZ TERVEZETT TERMÉKEINKKEL, HOGY A HÉT MINDEN NAPJÁN RAGYOGHASS!


CLEANSE 1 SHAMPOO FOR DAMAGED HAIR / TONI&GUY SAMPON SÉRÜLT HAJRA

A sérült hajnak a töredezés és a fakó hajszín ellen speciális ápolásra van szüksége. Revitalizálja a hajat, helyreállítja a sérült hajvégek épségét, és fokozza a ragyogást. Intenzívebb kezelésért használd a TONI&GUY Reconstruction Maskot.

2 SHAMPOO FOR FINE HAIR / TONI&GUY SAMPON VÉKONY SZÁLÚ HAJRA

A vékony szálú hajnak gyengéd tisztításra és extra rugalmasságra van szüksége anélkül, hogy elnehezítenénk. Gyengéden ápol, és megemeli a hajat a hajtöveknél, kiegyenesítve és megerõsítve a hajszálakat. Használd a TONI&GUY Conditioner for Fine Hair hajkondicionálóval.

3 SHAMPOO FOR ADVANCED DETOX / TONI&GUY SPECIÁLIS DETOXIKÁLÓ SAMPON

Mélyen tisztítja a hajat a hajtövektõl a végekig, eltávolítva a zsírosodást és a szennyezõdéseket. Alkalmi használatra. Az intenzív ápoláshoz használd a TONI&GUY Reconstruction Maskot.

4 DRY SHAMPOO / SZÁRAZ SAMPON

A divatvilág stylistjainak legféltettebb titka volument, frissességet és tartást kölcsönöz a hajnak. Felszívja a haj zsírosságát, és felfrissíti a hajat mosás nélkül. Speciális összetételének köszönhetõen nem hagy fehér nyomot. NOURISH

5 CONDITIONER FOR DAMAGED HAIR / TONI&GUY KONDICIONÁLÓ SÉRÜLT HAJRA

A sérült haj intenzív táplálást és regenerálást igényel. A szalonminõségû összetétel felszívódik a hajszálakba, és erõsebb, egészségesebb hajat biztosít, kevesebb töredezéssel. A mély, intenzív ápoláshoz használd a TONI&GUY Reconstruction Maskot.


5

2

1

3 7

4

6

6 RECONSTRUCTION MASK / TONI&GUY ÚJJÁÉPÍTO MASZK

Intenzív ápolást biztosít, fokozva a haj puhaságát és csillogását. A mélykondicionáló összetétel mélyen behatol a hajszálakba, és helyrehozza a sérüléseket. Használd valamelyik TONI&GUY samponnal vagy akkor, amikor hajadnak extra ápolásra van szüksége.

7 CONDITIONER FOR FINE HAIR / TONI&GUY KONDICIONÁLÓ VÉKONY SZÁLÚ HAJRA

A vékony szálú haj puhaságának, tartásának és rugalmasságának megõrzéséhez. Táplálja és erõsíti a hajszálakat, megemelve a hajtöveket a dúsabb hatásért. A volumen növelése érdekében használd a TONI&GUY Shampoo for Fine Hair samponnal.


PREP BEMUTATJUK HAJFORMÁZÁS ELOTTI TERMÉKEINKET MINDEN HAJTÍPUSHOZ. NÉGY ÚJ LEHETOSÉG A TÖKÉLETESSÉGRE ÉS A VÉDELEMRE. TUNJ KI A TÖMEGBOL A VOLUME PLUMPING MOUSSE-SZAL, VAGY HASZNÁLD A SMOOTHING DETANGLERT A SIMA ÉS TÖKÉLETES FRIZURÁÉRT. BÁRMILYEN LEGYEN IS A STÍLUSOD, A TONI&GUY ÚJ, FORMÁZÁS ELOTTI TERMÉKEI KÖZÖTT MEGTALÁLOD AZT, AMI FELKÉSZÍT!


3

1

2

1 HEAT PROTECTION MIST / TONI&GUY HOVÉDO HAJPERMET

Védelmet nyújt a forró levegõvel való formázás okozta töredezés ellen. Formázás elõtt fújd egyenletesen a törülközõszáraz hajra, és fésüld át. Szárítás vagy vasalás közben fújd a száraz hajra.

2 VOLUME PLUMPING MOUSSE / TONI&GUY VOLUMENNÖVELO HAJHAB

Dús és rugalmas haj, ahol a leginkább számít: a hajtöveknél. Hosszan tartó, dús hatás vékony szálú, erõtlen hajra – ragadás és elnehezítés nélkül. Szárítás és forró levegõvel történõ formázás elõtt dolgozd el a haj teljes hosszán, és fésüld át.

3 LEAVE IN CONDITIONER / TONI&GUY HAJON HAGYHATÓ KONDICIONÁLÓ

Egész napos táplálás és hidratálás. Oszlasd el egyenletesen a nedves hajon, majd formázd és simítsd tincseidet a kívánt formára. Szárítás vagy forró levegõvel való formázás elõtt egy fésû segítségével egyenletesen oszlasd el a hajon. Minden hajtípusra.


TERMÉKPORTFÓLIÓ

GLAMOUR

CLASSIC

CASUAL

STYLING

SEA SALT TEXTURISING SPRAY

FLEXIBLE HOLD HAIR SPRAY

FORMING SPRAY GEL

SHINE GLOSS SERUM

MEDIUM HOLD HAIRSPRAY

SPRAY GEL FOR CURLS

FIRM HOLD HAIRSPRAY

MOISTURISING SHINE SPRAY

SERUM DROPS

SHAMPOO

DEEP CLEAN SHAMPOO

2IN1 ANTI-DANDRUFF SHAMPOO & CONDITIONER

STYLING

MEN

STYLING GLUE

STYLING POMADE


MASK

CONDITIONER

SHAMPOO

CLEANSE & NOURISH

FINE HAIR

DAMAGED HAIR

FINE HAIR

ADVANCED DETOX

DRY SHAMPOO

DAMAGED HAIR

RECONSTRUCTION

PREP

PREP

HEAT PROTECTION MIST

VOLUME PLUMPING MOUSSE

LEAVE IN CONDITIONER


INSPIRÁLÓDJ A HAIRMEETWARDROBE.COM OLDALÁN! ISMERD MEG A LEGÚJABB TRENDEKET, ÉS TALÁLD MEG A HOZZÁD ILLÕ STÍLUST FACEBOOK-OLDALUNKON:

HAIR MEET WARDROBE

TONI&GUY Termékkatalógus  

Ismerd meg a TONI&GUY termékeit. Tudd meg te is, hogyan hozhatod ki frizurádból a maximumot!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you