Page 1

Veritas

VCS-413 Administration of Veritas eDiscovery Platform 8.2 for Administrators

http://killexams.com/pass4sure/exam-detail/VCS-413


QUESTION: 75 What is the purpose of the Veritas eDiscovery Platform 8.2 Automation Rules feature?

A. To automate data processing after collection B. To automate manual review tasks C. To automate data collection tasks D. To automate data export for outside counsel

Answer: B

QUESTION: 76 How can a reviewer find relevant audio files that are missing in Audio Search due to dialects?

A. Raise Confidence Score B. Lower the Confidence Score C. Raise the Confidence Threshold D. Lower the Confidence Threshold

Answer: D

QUESTION: 77 A Collection Admin is able to log in to Veritas eDiscovery Platform 8.2, but unable to access Collections data. After a period of time, access to the Collections data is acquired. What is the reason for the intermittent access?

A. The MySQL service has restarted. B. A Data Map refresh finally completed. C. An EV Collection Task finally completed. D. A Collections backup is in progress.


Answer: D

QUESTION: 78 What should an administrator verify under All Processing> Processing>Cases before upgrading the Veritas eDiscovery Platform to version 8.2?

A. All cases are offline so the upgrade can complete successfully. B. All cases are online and processing is complete. C. User Login is “Disabled� so reviewers are unable to access the server. D. The version of all cases is the same or has been upgraded.

Answer: B

QUESTION: 79 Which report lists events for specific case users, including login, logout, searches, tagging, and exporting?

A. Defensibility B. Activity C. Security D. Access Control

Answer: A

QUESTION: 80 A Collection Set has been created form data collected for a case. Which steps should an administrator perform in the case to add this source?

A. Processing> Sources & pre-Processing> select Add Case Folder Source> browse to the Collection Set location and select the set> proceed with making aby additional selections and save B. Processing> Sources &Pre-Processing >Add collection set> select the Collection Set> proceed with making any additional selections and save C. Collections> Sets> Add collection set> select case name> proceed with making any additional selections and save D. Processing>Settings> choose the collection set location under Configure processing


parameters and features

Answer: B

QUESTION: 81 A court order has been received requiring an administrator to show due diligence on preservation. As part of the court order Legal Hold Notice details, Custodian Status and Custodian Activity Audit train information is needed. Which report contains the necessary information?

A. Legal Hold Defensibility Report B. Legal Hold Activity Report C. Legal Hold Survey Report D. Legal Hold Employee Report

Answer: A

QUESTION: 82 Which two types of data can be analyzed on the Analytics tab for a Collection? (Choose two.)

A. File Type B. Source Type C. Custodian D. Task E. Summary

Answer: B, C

QUESTION: 83 The OnSite Collector is being used for PC collections. Users report that the Destination Free Space Remaining field displays “Invalid path� and they are unable to continue. Which step must the administrator perform to resolve the problem?


A. Re-run the Launch Onsite Collector application and try again B. Manually select the correct network destination C. Verify the computer’s network connection and try again D. Re-install the Launch Onsite Collector application

Answer: B

QUESTION: 84 Which two features are available within the Veritas eDiscovery Platform 8.2 Review and Production Module? (Choose two.)

A. Enterprise Vault Search Preview B. Custodian Audit Report C. Transparent Predictive Coding D. Persistent Hit Highlighting E. Interactive Data Map

Answer: C, D


For More exams visit http://killexams.com

Kill your exam at First Attempt....Guaranteed!

Review VCS-413 real question and answers before you take test  

Veritas VCS-413 Exam has given another bearing to the IT business. It is currently considered as the stage which prompts a brighter future....

Review VCS-413 real question and answers before you take test  

Veritas VCS-413 Exam has given another bearing to the IT business. It is currently considered as the stage which prompts a brighter future....

Advertisement