Page 1

Palo-Alto

PCNSE6

Palo Alto Networks Certified Network Security Engineer 6

Download Full Version : http://killexams.com/pass4sure/exam-detail/PCNSE6


PCNSE6

QUESTION: 53

Which feature can be configured with an IPv6 address?

A. Static Route B. RIPv2 C. DHCP Server D. BGP

Answer: A

Reference: https://live.paloaltonetworks.com/docs/DOC-5493

QUESTION: 54

A company wants to run their pair of PA-200 firewalls in a High Availability

Active/Passive configuration and will be using HA-Lite.

Which capability can be used in this situation?

A. B. C. D.

Configuration Sync Link Aggregation Session Sync Jumbo Frames

Answer: A Reference: https://live.paloaltonetworks.com/docs/DOC-3091

QUESTION: 55

Assuming that the default antivirus profile is installed, match each decoder with its

default action. Answer options may be used more than once or not at all.

Hot Area:

27


PCNSE6

Answer:

28


PCNSE6

QUESTION: 56 Within a Zone Protection Profile, under the Reconnaissance Protection tab, there are several possible values for Action:

29


PCNSE6

Match each Reconnaissance Protection Action to its description. Answer options may be used more than once or not at all. Hot Area:

30


PCNSE6

Answer:

31


PCNSE6

QUESTION: 57 Match each type of report provided by the firewall with its description. Answer options may be used more than once or not at all. Hot Area:

32


PCNSE6

Answer:

33


PCNSE6

Reference: https://www.paloaltonetworks.com/content/dam/paloaltonetworkscom/en_US/asse ts/pdf/framemaker/61/panorama/Panorama_AdminGuide/section_6.pdf page151

34


PCNSE6

QUESTION: 58 Match the components with their role in preventing threats. Answer options may be used more than once or not at all. Hot Area:

Answer:

35


PCNSE6

QUESTION: 59 Match the description of an application field with its name. Answer options may be used more than once or not at all. Hot Area:

Answer:

36


PCNSE6

Reference: https://live.paloaltonetworks.com/docs/DOC-1549

QUESTION: 60 A company has a Palo Alto Networks firewall with a single VSYS that has both locally defined rules as well as shared and device-group rules pushed from Panorama. In what order are the policies evaluated? Hot Area:

37


PCNSE6

38


PCNSE6

Answer:

39


PCNSE6

40


For More exams visit http://killexams.com ­

Kill your exam at First Attempt....Guaranteed!

Kill your PCNSE exam at first try!  

We are normally specifically conscious that an vital problem within the IT business is that there is a nonattendance of enormous well worth...

Kill your PCNSE exam at first try!  

We are normally specifically conscious that an vital problem within the IT business is that there is a nonattendance of enormous well worth...

Advertisement