Page 1

Juniper

JN0-210 Cloud, Associate (JNCIA-Cloud)

http://killexams.com/pass4sure/exam-detail/JN0-210


QUESTION: 57 Which two products are considered SDN controllers? (Choose two)

A. VMware NSX B. AppFormix C. Junos Space D. Contrail Networking

Answer: C, D

QUESTION: 58 Which SRX Series feature provides dynamic cloud-based malware analysis?

A. Sky ATP B. identity management system C. security policy D. IPS policy

Answer: A

QUESTION: 59 Which protocol would you use to share IP and MAC information in the overlay network?

A. OSPF B. IS-IS C. EVPN D. IGMP

Answer: C

QUESTION: 60 Which two functional blocks enable NFV? (Choose two)


A. public cloud API plugin B. orchestrator C. software container management system D. virtualized infrastructure manager

Answer: B, D

QUESTION: 61 Which organization is responsible for developing and maintaining the NFV framework standard?

A. Metro Ethernet Forum (MEF) B. MultiService Forum (MSF) C. European Telecommunications Standards Institute (ETSI) D. International Organization for Standardization (ISO)

Answer: D

QUESTION: 62 What are two design concepts for a Clos IP Fabric? (Choose two)

A. All devices must be the same model B. All spine devices must connect to all spine devices C. All link connecting stages should be the same speed D. All leaf devices must connect to all spine devices

Answer: C, D

QUESTION: 63 Which protocol does a Contrail node use to communicate with vRouters on compute nodes?

A. IF-MAP B. XMPP C. BGP D. NETCONF


Answer: B

QUESTION: 64 Which platform was designed to act as a CPE device?

A. PTX Series B. MX Series C. EX Series D. NFX Series

Answer: D

QUESTION: 65 Which statement is true regarding a hybrid cloud?

A. A hybrid cloud must constitute at least three multi-cloud interconnections B. A hybrid cloud spans at least one public and one private cloud C. A hybrid cloud must span at least two public clouds D. A hybrid cloud only has an on-premises virtualization environment

Answer: B


For More exams visit http://killexams.com

Kill your exam at First Attempt....Guaranteed!

Killexams.com JN0-210 real question bank  

At killexams.Com, we deliver absolutely evaluated Juniper JN0-210 precisely same Questions and Answers that are lately required for clearing...

Killexams.com JN0-210 real question bank  

At killexams.Com, we deliver absolutely evaluated Juniper JN0-210 precisely same Questions and Answers that are lately required for clearing...

Advertisement