Page 1

IBM

A2010-005

IBM Maximo Asset Management V7.1 Solution Design

Download Full Version : http://killexams.com/pass4sure/exam-detail/A2010-005


Work Process Flow Control is set of business rules built into the work management applications that allow status changes to be processed automatically in a work hierarchy – from parents to children, between siblings, and from children to parents, and place it in the right person's work view. What initiates the work Process Flow Control to start against the Work Order?

A. adding a job Plan B. changing the Status C. selecting a Work Type D. adding a Classification

Answer: B

QUESTION: 92

Which two methods are used to join nodes in a WorI11ow process? (Choose two.)

A. Use a markup tool to join me nodes. B. Drag and drop one node on top of another C. Use a negative connector to join me nodes. D. Use a positive connector to join me nodes. E. Select one node, and men the other and choose “join.

Answer: C, D

QUESTION: 93

What represents a Meter type?

A. Gauge B. Automatic C. Cumulative D. Incremental

Answer: A

QUESTION: 94

The business requires that all requests for purchases over $1.000 have three or more

companies providing a cost at which they can supply the requested item or items.

Which application will be used?

31


A. Purchase Orders B. Purchase Requests C. Terms and Conditions D. Request for Quotation

Answer: D

QUESTION: 95

Which three data types can be associated with an attribute on a classification?

(Choose three.)

A. ALN B. BLOB C. TA8LE D. DOMMN E. NUMERIC F. CURRENCY

Answer: A, C, E

QUESTION: 96

What is a required step for a Job Plan to be defined?

A. Define the crew. B. Define a System. C. Define the duration. D. Define the precautions.

Answer: C

QUESTION: 97 After a security group is first created, no user including Maxadmin can add or remove users from the new group. Which step has to be taken to allow users to be added or removed from a security group?

A. Establish security controls for the new group.

32


B. Define the security profile for the new group. C. Set the security profile for one or more users in the Users or Security Group application for the new group. D. Authorize Group Reassignment to one or more users in the Users or Security Group application for thenew group.

Answer: D

QUESTION: 98

Which three actions are required to create a workable functional specification?

(Choose three.)

A. Complete understanding of the project scope. B. Complete understanding of the business process and rules. C. Complete understanding of the proposed software solution. D. Complete understanding of the customer's management matrix. E. Complete understanding of the end users’ computer skills and work habits. F. Complete understanding of the software core business logic and coding standards.

Answer: A, B, C

QUESTION: 99 Apart from Security Groups and Roles. What can be used to con user access to IBM Maximo Asset Management V7.1 data?

A. Start Centers B. Certifications C. Labor Qualifications D. Conditional Expressions

Answer: D

QUESTION: 100

Which two statements are true about Security Groups? (Choose two.)

A. They can be independent of other Security Groups. B. They can inherit the scope of rights and privileges from other Security Groups.

33


C. They remain independent of other Security Groups when assigned to the same person. D. They can be grouped together as a single security profile when assigned to a Person Group. E. They Inherit the scope of rights and privileges of other groups when assigned to me same person.

Answer: A, B

34


For More exams visit http://killexams.com ­

Kill your exam at First Attempt....Guaranteed!

Never miss these A2010-005 questions before you go for test.  

On the off chance that you are searching for A2010-005 Practice Test containing Real Test Questions, you are at correct place. We have accum...

Never miss these A2010-005 questions before you go for test.  

On the off chance that you are searching for A2010-005 Practice Test containing Real Test Questions, you are at correct place. We have accum...

Advertisement