Page 1

Cisco

700-281

Web Security Field Engineer

Download Full Version : http://killexams.com/pass4sure/exam-detail/700-281


D. Web Reputation filtering

Answer: C

QUESTION: 44 Which authentication protocol takes precedence by default when WSA uses AD authentication?

A. LDAPS B. Kerberos C. NTLMv3 D. NTLMv2 E. LDAP F. NTLMSSP

Answer: F

QUESTION: 45 What feature on the WSA provides Day Zero Revocation of access to third party sites such as Salesforce?

A. Application Visibility and Control B. SaaS Access Control C. Dynamic Vectoring and Streaming engine D. Day Zero Revocation engine

Answer: B

QUESTION: 46 Which of these is a configurable Cisco IOS feature that triggers notifications if an attack attempts to exhaust critical router resources and if preventative controls have been bypassed or are not working correctly?

A. Control Plane Protection B. Management Plane Protection C. CPU and memory thresholding

15


D. SNMPv3

Answer: A

QUESTION: 47

Which of these is a suspect user agent?

A. <> (the null string) B. Wget/1.8.1 C. Mozilla/5.0 D. Opera/9.0

Answer: C

QUESTION: 48 Which credentials must be entered into the S-Series GUI when joining the Active Directory domain?

A. the credentials of the account (created by the S-Series) on the Active Directory server when the domain is joined B. the credentials of a privileged account on the Active Directory server C. the credentials of any account on the Active Directory server D. the S-Series administrative account

Answer: B

QUESTION: 49 Which protocol does External Data Loss Protection integration with the Web Security Appliance use?

A. SNMP B. SMTP C. HTTP D. ICAP E. ICMP F. LDAP

16


G. IMAP

Answer: D

QUESTION: 50 Which action can the security administrator define using Application Visibility and Controls?

A. to control application actions inside Web 2.0 applications B. to define bandwidth controls for streaming media content types C. to use Web Reputation Score to block or allow URL content to be delivered from the appliance D. to block MIME content types on a per policy basis

Answer: B

17


For More exams visit http://killexams.com ­

Kill your exam at First Attempt....Guaranteed!

Memorize these 700-281 dumps and register for the test  

The best way to get success in the Cisco 700-281 exam is that you ought to attain reliable preparatory substances. We promise that killexams...

Memorize these 700-281 dumps and register for the test  

The best way to get success in the Cisco 700-281 exam is that you ought to attain reliable preparatory substances. We promise that killexams...

Advertisement