Page 1

IBM

000-089

System x Technical Fundamentals V11

Download Full Version : http://killexams.com/pass4sure/exam-detail/000-089


Answer: D

QUESTION: 32 A toy manufacturing customer wants to run Microsoft SQL Server. Which category is applicable for such a solution?

A. E-mail B. Database C. Network Infrastructure D. Systems Management

Answer: B

QUESTION: 33 A small business customer is interested in blades and requires shared storage. The customer will start with three or four blades, but will grow and requires 4TB RAID 1+0 storage. They also require FlashCopy and Remote Mirroring and favor blades for future growth. Which solution can meet these requirements?

A. BladeCenter E with two FC switches, and two DS3500 B. BladeCenter H with FC switch modules, DS3400 with 12x 750GB SATA HDDs C. BladeCenter S with FC Switch modules, DS3400 with 12x 750GB SATA HDDs D. BladeCenter S with RAIDed SAS Switch Modules, and, 12x 750GB NL SAS HDDs

Answer: A

QUESTION: 34 A customer has requested five rack mounted servers, and a rack. They want redundant power connections. Which of the following is required to meet these requirements?

A. Redundant PDUs in the rack B. Redundant power supplies in the servers C. Redundant power supplies in the servers and redundant PDUs in the rack D. Redundant power supplies in the servers, redundant PDUs in the rack, and Active Energy Manager (AEM)

11


Answer: C

QUESTION: 35 A manufacturing customer wants a consolidation solution that provides scale-out capability and the highest processor density per rack unit. Which of the following solutions meets the customer requirements?

A. x3850 X5 with VMware B. BladeCenter HT with VMware C. BladeCenter HS23 with VMware D. x3650 M4 with Microsoft Virtual Server

Answer: C

QUESTION: 36 A customer recently purchased a new x3550 M4 server and one of the hard drives has reported as failed. The customer is under standard warranty. They called the technical specialist asking for a replacement. Which action should the technical specialist recommed the customer take?

A. Contact IBM Technical Specialist to install a new drive B. Order a replacement drive with installation instructions C. Contact the IBM CTS to replace the drive D. Contact the IBM Service and Support Center to analyse and solve the problem

Answer: D

QUESTION: 37 A customer purchased and x3650 M4 server and requires the ability to remotely power on and off the server. Which of the following would the customer use to remotely power the server on and off?

A. UEFI B. Chassis Management Module (CMM) C. Integrated Management Module (IMM) D. Advanced Management Module (AMM)

12


Answer: C

QUESTION: 38

Which of the following blade servers offer hot swap internal hard drives?

A. HX5 B. HS21 C. HS23 D. HS22V

Answer: C

QUESTION: 39 A customer has asked you to investigate their current x86 server environment to determine if they can achieve a reduction in power and rack consumption. They plan to implement VMware and shared storage. Which of the following consolidation proposals meets these needs?

A. BladeCenter S B. BladeCenter H C. BladeCenter E D. BladeCenter HT

Answer: A

13


For More exams visit http://killexams.com ­

Kill your exam at First Attempt....Guaranteed!

Just study these IBM 000-089 Questions and Pass the real test  

killexams.com helps millions of candidates pass the exams and get their certifications. We have thousands of successful reviews. Our dumps a...

Just study these IBM 000-089 Questions and Pass the real test  

killexams.com helps millions of candidates pass the exams and get their certifications. We have thousands of successful reviews. Our dumps a...

Advertisement