Page 1


Vendoseni posterin ne vendin e duhur


Tirana zgjuar Kush thotë që në Tiranë ka një aktivitet të zbehtë dhe argëtim gjumash? Kush kërkon gjen. Ne kemi kërkuar, dhe kemi menduar që atë çka gjetëm deri në disa skuta të Tiranës, të ta tregojmë edhe ty. Mund të jesh në dieni se në Tiranë ka një galeri arti, po nuk di se ç’ ndodh brenda saj, se ka një kinema por jo c’ film projektohet aty, se ka një kaos lokalesh por se kupton se cili të përshtatet, apo se është hapu dicka e re dhe një parti që të pret ty dhe të gjithë ata që duan dhe dinë si të festojnë. Për ta bërë zgjedhjen tuaj më të thjeshtë, që konfuzioni për të përcaktuar mënyrën dhe vendin e argëtimit mos t’ju marrë as kohë dhe as nerva, jemi në shërbimin tuaj. Nuk duhet të bëni asgjë thesht të shfletoni revistën “To go in Tirana”, që mund ta gjeni falas në çdo bar dhe të bëni zgjedhjen tuaj. Një njoftim që mund të lexosh në një cep gazete, një lajmërim që mund të dëgjosh shkarazi në radio, shumë postera në rrugë që mund të të marrin sytë dhe s’kupton asgjë. Të gjitha këto informacione, se cfarë ekspozitash, filmash, aktivitetesh, festash, mbrëmjesh apo koncertesh që dodhin në Tiranë gjatë javës do t’i gjeni të përmbledhura këtu, dhe në secilën prej tyre ka një vend që të

Drejtor ekzekutiv: Roland çaushi Kryeredaktore: Yllka Parllaku

përshtatet ty. Mos humb kohë. Tirana është zgjuar.

Marketing:

permbajtje Ritem & Muzike Koncert Moda Kinema Teater Argetim Keshilla High-Tech Shopping

Ada Bebi, 4 11 13 15 16 20 21 23 25

Denisa Duro Design & Layout: Kreshnik Beqi, Dorian Hoxha


‘ Í

 Í

rŠ r

r      

r     r   

 
Tek diga e liqenit artificial


ZIPO


Skeda e filmit Titulli: “Stardust” Regjia: Mathew Vaughn Skenari: Jane Goldman dhe  Mathew Vaughn Treguar nga: Ian McKellen Aktorë: Charlie Cox, Claire Danes, Robert  De Niro, Michelle Pfeiffer,  Ricky Gervais, Mark Strong, Peter O’ Toole, Sienna Miller, Rupert Everett, Nathaniel Parker, Kohëzgjatja: 128 min Gjinia:  aventurë, fantazi, romance Muzika: Itan Eshkeri

Një vajzë, pas një ylli “Stardust” fillon në fshatin paqësor anglez Wall, që e merr emrin nga një mur me gurë, i ngritur prej qindra vitesh dhe që i ka mbajtur të ndarë banorët prej universit mbinatyror dhe paralel që gjendet në anën tjetër të tij. Këtu i riu Tristan Thorne (Charlie Cox) i bën premtimin më të çmendur vajzës më të bukur të fshatit (Sienna Miller), më shpresën se do të fitojë zemrën e saj. Ai i thotë se për të, do të sjellë një yll. Për të mbajtur fjalën, Tristan duhet të kalojë murin e ndaluar dhe të hyjë në një mbreteri misterioze të mbizotëruar nga magjitë dhe nga ku lindin legjendat pjesë e të cilave do të bëhet edhe ai. Në këtë mbretëri fantastike të njohur me emrin Stormhold, Tristan zbulon se ylli në të cilin ai besonte ishte një grua e re (Claire Danes) e plagosur si pasojë e rënies së saj kozmike


InfoTECH

TEKNOLOGJIA ME E FUNDIT PER ARGETIMIN TUAJ TEKNOLOGJIA ME E FUNDIT PER ARGETIMIN TUAJ

playstation

nfghsdjasdhbasmdbxmasdmsvdmsh xcsjhcmas cm asjhcvjcjsvcjvjsvcjvsajvcjasjdcjavc nfghsdjasdhbasmdbxmasdmsvdmsh xcsjhcmas cm asjhcvjcjsvcjvjsvcjvsajvcjasjdcjavc nfghsdjasdhbasmdbxmasdmsvdmsh xcsjhcmas cm asjhcvjcjsv

teknologji futuriste per muzeun

cjvjsvcjvsajvcjasjdcjavc nfghsdjasdhbasmdbxmasdmsvdmsh xcsjhcmas cm asjhcvjcjsvcjvjsvcjvsajvcjasjdcjavc nfghsdjasdhbasmdbxmasdmsvdmsh xcsjhcmas cm asjhcvjcjsvcjvjsvcjvsajvcjasjdcjavc nfghsdjasdhbasmdbxmasdmsvdmsh xcsjhcmas

prove kot

nfghsdjasdhbasmdbxmasdmsvdmsh xcsjhcmas cm asjhcvjcjsvcjvjsvcjvsajvcjasjdcjavc nfghsdjasdhbasmdbxmasdmsvdmsh xcsjhcmas cm asjhcvjcjsvcjvjsvcjvsajvcjasjdcjavc nfghsdjasdhbasmdbxmasdmsvdmsh xcsjhcmas cm asjhcvjcjs


2 Go in TR  

Revist se ku mund te shkosh kete jave ne Tirane

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you