Page 1

ammattisiivous

KiiltoCleanin siivousv채lineet 2014


KiiltoClean kumppanisi puhtauden maailmassa

Kiilto Family on monen toimialan osaaja

KiiltoClean – puhtautta luomassa

Kiilto Family -konsernin juuret ovat vuonna 1919 perustetussa Kiilto Oy:ssä. Nykyään Kiilto Family -konserniin kuuluvat seuraavat yritykset:

KiiltoClean ja Farmos ovat yhdistäneet voimansa johtavaksi suomalaiseksi puhtausalan toimijaksi. Yhdessä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin uusien innovaatioiden sekä laajemman osaamisen ja tuotevalikoiman kautta.

• • • • • • •

Kiilto Oy - kemianteollisuuden tuotteet KiiltoClean Oy - puhtaus- ja hygieniaratkaisut KiiltoClean Oy:n tytäryhtiöt Venäjällä, Virossa, Latviassa ja Liettuassa Kiiltoplast Oy - muovipinnoitettuja tuotteita Metalpak Oy - metallipakkauksien valmistus Intermedius Oy - kenkä-, tekstiili-, teräs- ja konepajateollisuuden tarvikkeiden valmistus Ramport Oy - huonekalu- ja puusepänteollisuuden tarvikkeiden markkinointi

Konsernin emoyhtiö on Kiilto Family Oy, johon on keskitetty koko konsernin talous- ja tietohallintopalvelut. Konserni on pysynyt saman suvun omistuksessa koko historiansa ajan. Kiilto Family muodostaa kokonaisuuden, jossa hyödynnämme monipuolista kotimaista ja kansainvälistä osaamistamme asiakkaidemme eduksi samalla kehittäen koko Kiilto-perhettä.

2

Kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa vastuullisesti ihmisistä ja ympäristöstä huolehtien. Kotimaisena toimijana tunnemme suomalaiset olosuhteet ja tuotteille asetettavat vaatimukset.


Luotettavat ja laadukkaat ammattisiivousvälineet päivittäiseen työhön

SAPPAX -tasokasta puhtautta Sappax-siivousvälineet ovat kotimaisia, avainlipputunnuksen saaneita laadukkaita ja monikäyttöisiä tuotteita, joiden kestävyys on aivan omaa luokkaansa. Sappax-välineiden jatkuva tuotekehitys takaa tuotteiden toimivuuden muuttuvissa ja haastavissakin olosuhteissa. Kohteiden puhtaustaso pysyy korkeana ja työntekijöiden ergonomia paranee. Siivous Sappax-välineillä on tehokasta ja toimivaa. Sappax on menetelmä, joka on kehitetty käyttäjien näkökulmasta ja siivoustyön vaatimukset huomioiden.

UNGER -ammattimaiseen ikkunanpesuun Unger ikkunanpesuvälineet on suunniteltu vastaamaan ikkunanpesun ammattilaisten tarpeita. Innovatiivisuus ja ergonomia ovat johtoajatuksia tuotekehitystyössä. Unger välineiden avulla ikkunanpesu on nopeampaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle käyttäjälle sopivat välineet, myös vaativiin ikkunanpesukohteisiin.

PRIMA - simppelisti siistiä Prima tuotemerkin alta löytyy laaja valikoima sekä kotimaisia että kansainvälisiä siivousvälineitä erilaisiin kohteisiin ja eri työmenetelmille. Prima välineet ovat laadukkaita, kestäviä ja käytännöllisiä. Tähän tuoteperheeseen olemme valinneet toisiaan täydentäviä ja lattianhoitojärjestelmiimme sopivia tuotteita.

3


Tilataide Nothing happens for a reason, Tobias Rehnberg

Sisällys Tietoa välineiden huollosta............................................... 5 Moppihuolto............................................................................ 6 Siivoustekstiilien värikoodaus........................................... 7 Siivousvaunut.......................................................................... 8 Moppipyyhkimien levykehykset ja tarvikkeet............................................................................. 8 Moppipyyhkimien väline- ja säätövarret..................... 9 Pesumopit ja puristinlaitteet............................................. 9 Lattiakuivaimet....................................................................... 9 Sappax välineet................................................................ 10-11 Unger välineet................................................................... 12-13 Harjat..................................................................................... 14-15 Siivouspyyhkeet .............................................................. 16-17 Hankauspesimet, -levyt ja -pyyhkeet............................ 17 Käsineet...................................................................................... 18 Sangot......................................................................................... 18 Pölyhuiskat................................................................................ 19 Muut välineet........................................................................... 19 Lattianhoitolaikat............................................................ 20-23 Pienet siivouskoneet........................................................ 24-25 Mopinpesukoneet ja kuivausrummut........................... 25 Annostelulaitteet ja tarvikkeet.................................. 26-31 Mittausvälineet....................................................................... 31 Käyttöliuosetiketit.................................................................. 31 Yhteystiedot.............................................................................. 32

4


Siivousvälineiden huoltaminen on osa ammattitaitoa Hyvä työväline valitaan kohteen ja käyttäjän mukaan. Välinevalinnoilla voidaan tehostaa siivousta merkittävästi – oikeilla välineillä lika saadaan poistettua hygieenisesti ja tehokkaasti. Hyvä työväline on työntekijälle ergonomisesti sopiva, jotta vältytään vääriltä työasennoilta. Mahdollisimman sopiva ja luonnollinen työasento keventää työntekoa ja parantaa siten myös lopputulosta. Laadukas työväline kestää materiaaliltaan sekä mekaanista että kemiallista puhdistusta.

Huolto Siivousvälineiden puhdistus on olennainen osa hygieenistä työskentelyä. Huolellinen hoito pidentää välineiden käyttöikää. Asianmukaisesti suunnitellussa siivouskeskuksessa on sopivat tilat ja laitteet välineiden puhdistusta ja huoltoa varten. Uudet mopit ja siivouspyyhkeet kannattaa pestä ennen käyttöönottoa. Pesemällä tekstiileistä saadaan pois valmistusvaiheessa lisätyt käsittelyaineet, jolloin tekstiileistä tulee pehmeämpiä ja imukykyisempiä. Siivouspyyhkeet kannattaa kuivattaa käytön jälkeen, mikäli niitä ei ole mahdollista laittaa suoraan pyykinpesukoneeseen. Näin ne pysyvät hygieenisempinä.

Harjat, moppikehykset, siivousvaunut ym. puhdistetaan pyyhkimällä tai pesemällä. Ellei välineitä oteta heti käyttöön, annetaan niiden kuivua ilmavassa paikassa.

Mikrokuidut pestään erikseen Mikrokuidut kannattaa pestä erillään muista kuiduista. Pesupussin käyttö pidentää tuotteiden käyttöikää ja sen avulla on helppo esim. lajitella eri osastojen/henkilöiden pyykki. Siivoustekstiilien pesuaineiksi sopivat normaalit pyykinpesuaineet, mutta myös heikosti emäksiset vähävaahtoiset yleispuhdistusaineet. Emäksiset valkaisuaineita ja kirkasteita sisältävät pesuaineet voivat vahingoittaa tekstiilejä ja lyhentää niiden käyttöikää. Mikrokuitutekstiileille ei saa käyttää huuhteluaineita.

Tilataide Nothing happens for a reason, Tobias Rehnberg

Siivoustekstiileille suositellaan koneellista pesua, koska se säästää aikaa ja antaa tehokkaamman sekä tasaisen pesutuloksen. Siivoustekstiilien pesulämpötila vaihtelee 30°C - 95°C. Mikrokuitupyyhkeet kestävät noin 300 pesukertaa 60° C pesulämpötilassa, mutta niitä on mahdollista pestä myös korkeammissa lämpötiloissa. Pesuainetta annostellaan pesuaineesta riippuen puolet tai kolmasosa normaalista annostelusta. Pinnoille

käytettävää puhdistusainetta huuhteluainelokeroon annostelemalla on mahdollista esikäsitellä siivoustekstiilit käyttövalmiiksi suoraan pesukoneesta.

5


Moppihuolto Huolto-ohje Jokaisen käyttökerran jälkeen välineistä poistetaan ensin irtolika. Mopeista lika saadaan pois tehokkaasti ja pölyttömästi mopinpuhdistuskoneella, joka on liitetty pölynimuriin. Koska lika ei pääse takaisin ilmaan, työntekijä ei altistu pölylle ja mikrobeille.

Moppien pesu 1. Poista mopeista irtolika mopinpuhdistuskoneella. 2. Pese mopit mieluiten mopinpesukoneessa. 3. Käytä pesuaineena valkaisuaineetonta tuotetta, jonka pH on heikosti emäksinen, esimerkiksi Serto Green. 4. Älä käytä huuhteluainetta. Halutessasi valmiiksi käsiteltyjä moppeja, lisää huuhteluainelokeroon heikosti emäksinen yleispuhdistusaine esim. esim. Kiilto 10 Universum tai Kiilto Alltop. 5. Useimmiten pesulämpötilaksi riittää +60 o C. Tarkista ohjeistus korkean hygienian tiloissa.

Serto ammattipesuaineet siivousvälineiden huoltoon _ mikrokuituliinoista moppeihin.

6


Värikoodaus auttaa hygienian toteuttamisessa Siivousvälineitä on helpompi käyttää, kun siivouskohteet on jaettu eri alueisiin niiden vaatiman hygieniatason mukaan. Värikoodauksen avulla voidaan estää bakteerien leviämistä siivousvälineen välityksellä eri hygieniatason kohteesta toiseen. Alueiden tunnistamisen apuna käytetään värikoodausta. Esimerkiksi keittiöiden värikoodaus pohjautuu Suomen kuntaliiton sairaaloille tekemään hygieniavärikooditukseen. LAITOSSIIVOUS

KEITTIÖN SIIVOUS

ELINTARVIKETEOLLISUUS

Kalusteet tasopinnat

Normaali ympäristö, tasopinnat, laitteiden ulkopinnat, astianpesu. Ei suoraa kosketusta elintarvikkeisiin.

Varasto- ja huoltotilat

WC:n käsienpesualtaat WC- ja pesutilojen pysty- ja vaakapinnat.

Likainen tila, lattiat, lattiakaivot, jäteastiat ja jätehuoneet.

Korkean hygienian alue

WC-istuimet

Helposti saastuvat tilat, elintarvikkeiden esikäsittely. Ammattikeittiössä juuresten tai broilerin käsittelyyn käytetyt pinnat ja välineet

Hyvän hygienian alue

Steriili (sairaala)

Puhtain tila elintarvikkeiden kanssa

Korkean hygienian alue

Värikoodaus esim. sairaalasiivouksessa: Keltainen - infektoitunut pinta: wc-istuimet

Vihreä - steriili: leikkaussalit, laboratoriot

Punainen - likainen: saniteettitilat, käsienpesualtaat

Sininen - puhdas: kalusteet ja muut pinnat 7


Siivousvaunut Tuote

Koko

Koodi

ME

SÄKKIVAUNU Kromattu runko, kansi, jalkapoljin, 150 l:n säkkiteline, 2 pyörää (125 mm)

P 43 cm L 47 cm K 94 cm

470347

1

EAN

PRIMA PRITI SIIVOUSVAUNU Pienten kohteiden vaunussa on runsaasti säilytystilaa. Laatikoiden ja sankojen paikkoja voidaan tarvittaessa vaihtaa. Paketti sisältää: kannellinen sanko 6 l 2 kpl, kannellinen laatikko 14 l 1 kpl, matala laatikko 2 kpl, lankakori 1 kpl, korkea yleiskotelo 1 kpl, harjateline 1 kpl, säkkikehikko 1 kpl, välinetuki 2 kpl, välinepidin 2 kpl, jarrullinen pyörä

P 51–71 cm 183000 L 53 cm K 110 cm

1

641796 4183009

PRIMA PRIMUS SIIVOUSVAUNU Vakiovarusteet: perusrunko, kannellinen sanko 12 l 2 kpl, kannellinen laatikko 21 l sin, 2 kpl, välinetuki 4 kpl, moppipussi 1 kpl, välinepidin 5 kpl, tarvikekori 1 kpl, harjakotelo 1 kpl, korkea yleiskotelo 1 kpl, lankakori 2 kpl, jaettava säkkiteline 1 kpl, jarrullinen pyörä

P 75 cm L 60-75 cm K 105 cm

185000

1

641796 4185003

183003

1

SIIVOUSVAUNUJEN LISÄVARUSTEET VARRENPIDIKE Muovia

Moppipyyhkimet lattia- ja tasopinnoille KEHYKSET

8

PRIMA LEVYKEHYS Alumiinia, sisältää tarranauhan

40 cm 60 cm

167035 171044

1 1

PRIMA LEVYKEHYKSEEN TARRANAUHAT JA KEHYKSEN PÄÄDYT

40 cm 60 cm

177074 177077

1 1

641796 448091 7 641796 448088 7


Tuote

Koko

Koodi

ME

EAN

PRIMA VÄLINEVARSI Yleiskierteellä, alumiinia, harmaa

150 cm

475401

1

641260 475401 4

VÄLINEVARSI Alumiinia, harmaa

150 cm

471120

1

641260 471120 8

VIKAN VESILIITÄNTÄVARSI Alumiinia, pikaliitin

150 cm

470910

1

570502 002991 2

PRIMA SÄÄTÖVARSI Alumiinia, musta/harmaa

50-100 cm 175035 100-180 cm 167713

1 1

641796 448099 3 641796 448100 6

PRIMA MIKROKUITUMOPPI 5kpl/pkt, valkoinen Kuiva- ja nihkeäpyyhintään kaikille koville pinnoille. Erinomainen esim. kalustemopin kanssa ja vähän likaantuvissa kohteissa. 100 % polyesteri-mikrokuitua. Pesu 60–90º C.

40x12 cm 60x12 cm

177490 177489

1 1

642021 716519 6

PRIMA MIKROKUITUINEN LANKAMOPPI 5 kpl/pkt, sininen Kuiva-, nihkeä- ja kosteapyyhintään kaikille pinnoille, erityisesti runsaasti likaantuviin kohteisiin. 70 % mikrokuitua. Pesu 60–95º C.

40 cm 60 cm

177200 177201

1 1

641796 477200 5 641796 477201 2

MOPPIPURISTIN Muovia

470566

1

641260 470566 5

TOPMOP-PESUMOPPILAITE Runko pyörillä (75 mm), ilman sankoa

471270

1

641260 471270 0

35 cm

478320

1

641260 478320 5

PRIMA URAKUMILATTIALAKAISIN Puolipitkävartinen (90cm), harmaa

35 cm

475022

1

641260 475022 1

PRIMA URAKUMILATTIAKUIVAIN Harmaa

50 cm

475024

1

641260 475024 5

VARRET

MOPIT

PESUMOPIT JA PURISTINLAITTEET

PESUMOPPI 350 g, avoin, 100 % puuvilla

Kuivaimet LATTIAKUIVAIMET

9


Sappax välineet Tuote

Koko

Koodi

ME

EAN

641796 491030 8 641796 491040 7 641796 491050 6 641796 491080 3 641796 491100 8 641796 491120 6

SAPPAX LIINANPIDINRUNGOT JA TARVIKKEET SAPPAX LIINANPIDINRUNKO NIVELELLÄ Antimikrobinen, nivelöity, helposti puhdistettava, kaksikärkinen, kestävä kumi

30 cm 40 cm 50 cm 80 cm 100 cm 120 cm

1030 1040 1050 1080 1100 1120

1 1 1 1 1 1

SAPPAX LIINANPIDINRUNGON VAIHTOKUMI Antimikrobinen, helposti puhdistettava‚ kaksikärkinen, kestävä kumi

30 cm 40 cm 50 cm 80 cm 100 cm 120 cm

2030 2040 2050 2080 2100 2120

1 1 1 1 1 1

SAPPAX VIHREÄ PUTKIPYYHE Puuvillafrotee, vuori puuvillaa, kuiva-, nihkeä- ja kosteapyyhintään, pesulämpötilat 40–95 °C‚ rumpukuivaus sallittu

45 cm 55 cm

3045 3055

1 1

641796 493045 0 641796 493055 9

SAPPAX PUNAVALKOINEN PUTKIPYYHE 50 % polyesteriä, 50 % mikrokuitua, vuori polyesteriä, kuiva-, nihkeä- ja kosteapyyhintään, ­vahaukseen, pesulämpötilat 40–95 °C‚ rumpukuivaus sallittu, tehokas ja imukykyinen

33 cm 45 cm 55 cm 85 cm 105 cm 125 cm

10033 10045 10055 10085 10105 10125

1 1 1 1 1 1

641796 410033 4 641796 410045 7 641796 410055 6 641796 410085 3 641796 410105 8 641796 410125 6

SAPPAX LILA PUTKIPYYHE 100 % aukileikattua mikrokuitua, pohjalanka polyesteriä, kuiva-, nihkeä- ja kosteapyyhintään‚ pesulämpötilat 40–95 °C, rumpukuivaus sallittu, puhdistaa ja puhdistuu erinomaisesti, myös tasopyyhkeeksi

33 cm 45 cm 55 cm 85 cm 105 cm 125 cm

11033 11045 11055 11085 11105 11125

1 1 1 1 1 1

641796 411033 3 641796 411045 6 641796 411055 5 641796 411085 2 641796 411105 7 641796 411125 5

SAPPAX MUSTAVALKOINEN PUTKIPYYHE Puuvilla / polyesteri, kuiva-, nihkeä- ja kosteapyyhintään‚ sopii myös vahaukseen‚ pesulämpötilat 40–95 °C‚ rumpukuivaus sallittu‚ hyvä, kevyt yleispyyhe

45 cm 55 cm

6045 6055

1 1

641796 496045 7 641796 496055 6

SAPPAX PUNAVALKOINEN PUTKIPYYHE MOPPAUSKONEESEEN 100 % aukileikattua mikrokuitua, pohjalanka polyesteriä‚ pesulämpötilat 40–95 °C, rumpukuivaus sallittu, puhdistaa ja puhdistuu erinomaisesti.

130 cm

10130MM

1

641796 410130 0

SAPPAX KAKSOISTERÄKUIVAIN Antimikrobinen, kaksikärkinen pehmeä kumi‚ erinomainen kulutuksen kesto, ergonominen‚ helppo puhdistaa‚ kevyt käyttää

40 cm 50 cm 80 cm 100 cm 120 cm

7040 7050 7080 7100 7120

1 1 1 1 1

641796 497040 1 641796 497050 0 641796 497080 7 641796 497100 2 641796 497120 0

SAPPAX KAKSOISTERÄKUIVAIMEN VAIHTOKUMI Kaksikärkinen pehmeä kumi, helppo puhdistaa‚ kestävää materiaalia

40 cm 50 cm 80 cm 100 cm 120 cm

2040L 2050L 2080L 2100L 2120L

1 1 1 1 1

641796 492040 6 641796 492050 5 641796 492080 2 641796 492100 7 641796 492120 5

SAPPAX PUTKIPYYHKEET

SAPPAX KAKSOISTERÄKUIVAIMET

10


Tuote

Koko

Koodi

ME

EAN

SAPPAX KAKSOISTERÄKUIVAIN, XL Antimikrobinen, valkoinen

30 cm 40 cm 50 cm 80 cm 100 cm 120 cm

7030XL 7040XL 7050XL 7080XL 7100XL 7120XL

1 1 1 1 1 1

641796 487030 5 641796 448228 7 641796 487050 3 641796 487080 0 641796 487100 5 641796 448229 4

SAPPAX KAKSOISTERÄKUIVAIMEN XL VAIHTOKUMI Antimikrobinen, valkoinen

30 cm 40 cm 50 cm 80 cm 100 cm 120 cm

2030XL 2040XL 2050XL 2080XL 2100XL 2120XL

1 1 1 1 1 1

SAPPAX TASOKUIVAIN, NIVELLETTY (SIS. VARSI) Antimikrobinen, valkoinen, 30 cm:n kaksikärkinen kuivain ja 20 cm:n varsi‚ nivelletty‚ kevyt ja ergonominen‚ pysty- ja vaakapintojen kuivaamiseen

30 cm

14030

1

641796 414030 9

641796 498090 5 641796 498180 3

SAPPAX SÄÄTÖVARRET JA MUUT TARVIKKEET SAPPAX PROFIILISÄÄTÖVARSI Lila, puhdistettava, saa osiksi, ainutlaatuisen kestävä lukitusmekanismi, pitkä käyttöikä, profiilimuoto sisäputkessa estää välineen pyörimisen varren päässä

50-90 cm 95-180 cm

8090L 8180L

1 1

SAPPAX KIERRELIITIN VARTEEN

Ø 18 mm

8000

1

SAPPAX KARTIOLIITIN VARTEEN

Ø 18 mm

8005

1

SAPPAX SÄÄTÖKULMA VARTEEN

Ø 18 mm

8010

1

12002

1

SAPPAX KOTISIIVOUSLAUKKU 2 sankoa, 2 taskua, 2 kantohihnaa metallisilla soljilla, heijastinnauhat‚ paikat kahdelle säätövarrelle‚ pesu 40 °C‚ ammattilaisille, jotka kuljettavat siivousvälineensä mukanaan työkohteesta toiseen‚ vapauttaa kädet.

641796 480109 5

11


Unger välineet Tuote

Koko

Koodi

ME

EAN

UNGER IKKUNAPESIMEN RUNGOT JA NUKKAKANKAAT UNGER IKKUNAPESIMEN RUNKO, ERGOTEC Ergonomisesti muotoiltu kahva, jonka kumiosat takaavat pitävän otteen kädelle.

L35 cm L45 cm

EH350 EH450

1 1

401794 2991064 401794 2991071

UNGER IKKUNAPESIMEN RUNKO, SWIVELSTRIP Alumiinia, lukittavissa 7 eri asentoon

L35 cm

SV350

1

401794 2300026

UNGER NUKKAKANGAS, MICROSTRIP Mikrokuituinen, erittäin tehokas ja imukykyinen nukkakangas. Toisessa päässä pieni hankauslevy tahrojen poistoon. Tarrakiinnitys. Pesu vähintään 500 krt/ 60º C.

L35 cm L45 cm

NS350 NS450

1 1

4017942990401 4017942990418

30 cm

US300

1

401794 299115 6

UNGER IKKUNAKUIVAIMEN KAHVA, ERGOTEC ErgoTec on ergonomisesti suunniteltu. Sen kumiset osat antavat tukevan otteen kädelle. Kiskon vaihto on nopeaa jousitetun painikkeen avulla.

ETG00

1

401794 2989498

UNGER IKKUNAKUIVAIMEN KAHVA, SWIVEL LOC Nivelöity, lukittavissa 0–30º kulmaan.

LA000

1

401794 2100589

UNGER IKKUNAKUIVAIMET JA TARVIKKEET UNGER IKKUNAKUIVAIN (KISKO+KAHVA) Edullinen ja erittäin kevyt kuivain.

UNGER KISKO, ERGOTEC/SWIVEL LOC Ruostumatonta terästä ja pehmeä kumi.

L35 cm L45 cm

NE350 NE450

1 1

401794 2920392 401794 2920415

UNGER VARAKUMI Pehmeä kumi 10 kpl/pkt

L35 cm L105 cm

RR350 RR990

1 1

401794 2107359 401794 2000599

2x0,6 m 2x1,5 m 3x1,5 m

EZ120 EZ300 ED450

1 1 1

401794 2991910 401794 2991934 401794 2991996

UNGER VYÖKOTELO Paikka kuivaimelle, pesimelle ja raapalle. Soveltuu sekä oikea- että vasenkätiselle ja saadaan myös siivousvaunuun. Vyö tilattava erikseen.

BB010

1

401794 2400405

VYÖ VYÖKOTELOON Vyö vyökoteloon, pikalukituksella.

UB000

1

401794 2400467

MUUT UNGER VÄLINEET UNGER SÄÄTÖVARSI, OPTILOC sis. liitinosan, alumiinia, muovinen kädensija, liitinosa sopii vain Unger välineisiin.

12

UNGER IKKUNARAAPPA Pitävä kädensija. Terän vaihto on turvallista ja helppoa. Sisältää suojan terälle.

Terä 10 cm

STMAX

1

401794 2925441

VARATERÄ IKKUNARAAPPAAN 10 kpl/pkt

10 cm

RB100

1

401794 2400511


Tuote

Koko

Koodi

ME

EAN

UNGER IKKUNARAAPPA, ERGONOMINEN, JATKOVARTEEN Ergonominen ja kevyt raappa leveällä terällä. Sopii jatkovarteen, helppo ja turvallinen terän vaihto.

Terä 15 cm

EG150

1

401794 2500310

VARATERÄ 25 kpl/pkt

15 cm

TR150

1

401794 2400092

UNGER IKKUNARAAPPA, METALLIA Metallia, sisältää terän 4 cm. Kumipäällys takaa pitävän otteen kädelle.

Terä 4 cm

SR04K

1

401794 2925694

VARATERÄ 5 kpl/pkt

4 cm

SRB20

1

401794 2400955

UNGER IKKUNA- JA LATTIARAAPPA Varrellinen raappa korkeisiin ikkunoihin, vahanpoistoon tai esim. purukumien irrotukseen. Sisältää teräsuojan.

Varsi 120 cm LH120 Terä 10 cm

1

401794 2500259

UNGER VARSI Strutsinsulkaiselle pölyhuiskalle, alumiinia.

60 cm

HH240

1

401794 2926394

UNGER HOLDUP -VÄLINETELINE

45 cm 90 cm

HU450 HU900

1 1

401794 2924338 401794 2924345

UNGER VARAKUMI HOLDUP -VÄLINETELINEESEEN Tarvitaan 2 kpl 45 cm:iin ja 4 kpl 90 cm:iin

EG450

1

401794 2000520

UNGER POIMIJA Varrellinen poimija roskien ja pienten esineiden keräämiseen lattialta ja hankalista kohteista. Ergonominen kahva kädelle, kääntyvä alaosa ja magneetti helpottamassa neulojen yms. poimimista. Lisää työturvallisuutta ja vähentää kumartelua.

NT090

1

401794 2600270

LIITINOSA SÄÄTÖVARTEEN, LUKITTAVA

NCAN0

1

401794 2200616

SANKO 18 L Sisältää pidikkeet 35 cm:n ­kuivaimelle ja pesimelle.

QB120

1

401794 2925403

13


Harjat Tuote

koko

Väri

PRIMA ASTIANPESUHARJA Lämmönkesto +135oC käyttökohteet; astianpesuun ja pesualtaiden pesuun

240x65 mm

PRIMA KYNSIHARJA Lämmönkesto +135oC

Koodi

ME

EAN

Sininen 475012 Punainen 475011 Vihreä 475018

1 1 1

641260 4750122 641260 4750115 641260 4750184

83x36 mm

Valkoinen 475013

1

641260 4750139

PRIMA YLEISPESUHARJA Lämmönkesto +135oC. Käyttökohteet: kovien pintojen pesuun kuten kalusteet, lauteet.

180x60 mm

Sininen

1

643816 0470168

PRIMA LYHYTVARTINEN PESUHARJA Lämmönkesto +135oC. Käyttökohteet: kovien pintojen pesuun kuten kalusteet, lauteet.

240x70 mm

Sininen 475112 Punainen 475111 Vihreä 475118

1 1 1

641260 4751129 641260 4751112 641260 4751181

PRIMA PITKÄVARTINEN PESUHARJA Lämmönkesto +135oC. Käyttökohteet: astianpesukoneiden puhdistus

395x45 mm

Valkoinen 47019

1

643816 0470199

PRIMA KAPEA PITKÄVARTINEN PESUHARJA Lämmönkesto +135oC. Käyttökohteet: uunien, astianpesukoneiden, termoskannujen, tarjotinkuljettimien, lattiakaivojen, yhdistelmäkoneiden ja pisuaarien pesuun.

570x50 mm

Sininen Punainen Vihreä Keltainen

1 1 1 1

641796 4470413 641796 4470406 641796 4470420 641796 4470437

PRIMA LATTIANPESUHARJA Yleiskierteellä. Lämmönkesto +135oC. Käyttökohteet: lattioiden pesuun.

300x70 mm

Sininen 475302 Punainen 475301

1 1

641260 4753024 641260 4753017

PRIMA LEVANKIHARJA Yleiskierteellä, keskellä lyhyemmät harjakset. Lämmönkesto +135oC. Käyttökohteet: lattioiden pesuun.

230x70 mm

Punainen 47018

1

643816 0470182

PESUHARJAT

14

47016

47041 47040 47042 47043


Tuote

koko

Väri

ME

EAN

VIKAN YLEIS/ESIPESUHARJA vesi- ja pikaliitäntä, kova,

45x370 mm

Valkoinen 470896

Koodi

1

570502 0705618

VIKAN LATTIAHARJA Vesiliitäntä, kova

65x275 mm

Valkoinen 470897

1

570502 0070402

VIKAN PUTKI / PULLOHARJA

10x500 mm 20x500 mm

Sininen Sininen

470933 470929

1 1

570502 0537530 570502 0537639

PRIMA WC-HARJA Kupilla ja yläharjalla

560x120 mm Valkoinen 475225

1

641260 4752256

ASTIANPESUHARJA Lämmönkesto +135oC käyttökohteet; astianpesuun ja pesualtaiden pesuun

240x65 mm

Punainen 475005 Sininen 475006 Vihreä 475008

1 1 1

Harmaa

473226

1

641260 4732265

MUUT HARJAT PRIMA LATTIAHARJA Puolipitkävartinen, ripustuskoukulla

220x860 mm

PRIMA RIKKALAPIO

245 x 800 mm

473227

1

641260 4732272

PRIMA PROF-RIKKALAPIO

370 x 800 mm

473228

1

641260 4732289

171470

1

871037 4097026

PRIMA KUMIHARJA Moppien esikäsittelyyn, tuolien harjaukseen tai irtoroskien poistoon kalusteilta.

Musta

15


Siivouspyyhkeet Tuote

Koko

Väri

Koodi

ME

EAN

KALUSTEPYYHKEET

16

FIX-MIKROKUITUPYYHE 5 kpl/pkt Vohvelikuvioista mikrokuitua, 80 % polyesteriä 20 % polyamidia. Pesu 60–90º C.

30x40 cm Punainen 47001 Sininen 47002 Vihreä 47008

1 1 1

643816 0470014 643816 0470021 643816 0470083

PRIMA HANDY MIKROKUITUPYYHE 10 kpl/pkt Imukykyinen, kaikkeen pyyhintään soveltuva mikrokuitupyyhe lian, pölyn ja kosteuden poistoon kaikilta kovilta pinnoilta. Pyyhkeet pestävissä vähintään 300 krt / 60º C, tarvittaessa myös 90º C. Polyesteriä 70 %, polyamidia 30 %.

38x38 cm Punainen 177616 Sininen 177615

1 1

641796 4480931 641796 4480948

PRIMA ECO SIIVOUSPYYHE 10 kpl/pkt Siivouspyyhe 80 % viskoosia ja 20 % sideainetta, erittäin imukykyinen, kompostoitava, pesu 60–95º C.

35x40 cm Punainen Sininen Keltainen Vihreä

38181 38183 38180 38188

1 1 1 1

641260 6110818 641260 6110835 641260 6110801 641260 6110832

PRIMA EFFECT SIIVOUSPYYHE 10 kpl/pkt Siivouspyyhe 80 % viskoosia ja 20 % sideainetta, tehokas, imukykyinen, pesu 60–95º C

35x40 cm Punainen 38191 Sininen 38192

1 1

641260 6110849 641260 6110856

PRIMA MICROLIGHT SIIVOUSPYYHE 5 kpl/pkt, siivouspyyhe 100 % mikrokuitua, imukykyinen eikä jätä raitoja, pesu 60–95º C

40x45 cm Sininen 38212 Punainen 38211

1 1

641260 6110870 641260 6110863

PRIMA HANDY LIGHT MIKROKUITUPYYHE 15 kpl/pkt Imukykyinen, kevyt ja hyvin käteen sopiva mikrokuitupyyhe kaikkeen pyyhintään. Pyyhkeet pestävissä vähintään 300 krt / 60º C, tarvittaessa myös 90º C. Polyesteriä 70 %, polyamidia 30 %.

38x38 cm Punainen Sininen Keltainen Vihreä

177612 177611 177614 177613

1 1 1 1

641796 4480962 641796 4480979 641796 4480986 641796 4480955

PRIMA YLEISPYYHERULLA 60 kpl/rll, 50 g/m2, viskoosia ja polyesteriä

45x50 cm Valkoinen 470036

1

641260 4700363

PRIMA MONIPYYHE 35 kpl/pkt Hygieeninen ja nukkaamaton biohajoava lyhytkäyttöpyyhe kaikkien pintojen päivittäiseen pyyhintään.

40x50 cm Valkoinen 47025

1

641796 4470253

SUPER LAVETTE 2 kpl/pkt Imukykyinen ja nopeasti kuivuva keittiöpyyhe.

51x36 cm Sininen

74490

1

871050 5034524

PRIMA IKKUNAPYYHE 5 kpl/pkt Sileäksi kudottua mikrokuitua. Nukkaamaton, erittäin hyvin kuivaava pyyhe ikkuna- ja peilipinnoille. Toimii kuivana, nihkeänä, kosteana ja jopa märkänä. Polyesteriä, pesu 40–90º C.

38x38 cm Sininen

V2519

1

641796 4251999


Tuote

Koko

Väri

Koodi

ME

EAN

LATTIAPYYHKEET PRIMA MOPPIPYYHERULLA 100 kpl/rll, 40 g/m2, viskoosi/polyesteriä.

25x65 cm Valkoinen 470037

1

641260 4700370

FIX MICROKUITUPYYHE LATTIOILLE 10 kpl/pkt Nihkeä- ja kosteapyyhintään kaikille koville pinnoille, myös kalusteille. Punainen, vohvelikuvioinen. Super­mikrokuitua 80 % polyesteriä ja 20 % polyamidia, pesu 60–90º C.

60x25 cm Punainen 47011

1

643816 0470113

LATTIAPYYHE Vohvelisidos

50x65 cm

1

306105 1614100

470010

Hankauspesimet, -levyt ja -pyyhkeet HANKAUSLEVY 5 kpl/pkt Vahanpoistoon, pesuun ja mustien jälkien poistoon.

25x12 cm

Valkoinen 38044 Punainen 38041 Ruskea 38043

SCOTCH-BRITE SPP-HANKAUSLEVY 20 kpl/pkt

38452

SCOTCH-BRITE TEHOSIENI 55 10 kpl/pkt Kevyesti hankaava, kestävä ja tehokas käytössä.

7x13 cm

SCOTCH-BRITE LILA HANKAUSLEVY 4 kpl/pkt Hygieeninen hankauspesin nopeaan puhdistukseen ja kovaan käyttöön herkillekin materiaaleille. Avoin rakenne, helppo huuhdella. Hygieeninen, voi pestä myös astianpesukoneessa. Erittäin kestävä.

1 1 1

313437 5367813 313437 5367875 313437 5367837

1 ltk 50051141255298

Sininen 38052 Punainen 38051

1 1

871142 8021042

13x8 cm

Lila

47801

1

313437 5481038

SCOTCH-BRITE 90 KARHUNKIELI 20 kpl/pkt

16x22 cm

Valkoinen 38284 Vihreä 38288

1

313437 5006026 313437 5248686

PRIMA TERÄSLANKAPESIN Teräslankapesin mekaanista hankausta kestävien pintojen tehokkaaseen puhdistukseen. Ruostumaton ja kestävä käytössä.

60 g

471503

10

641796 4715033

80111

1

325392 2031103

PRIMA VARTEEN LIITETTÄVÄ HANKAUSPESIN Lattia- ja seinäpintojen puhdistamiseen. Kiinnitetään varteen (167713).

Musta

17


Tuote

Koko

Väri

Koodi

ME

EAN

PRIMA KERTAKÄYTTÖINEN SUOJAKÄSINE 100 kpl/pkt Joustavaa ja mekaanisesti kestävää 100 % nitriiliä. Puuteriton, laadukas ja ihoystävällinen.

koko S koko M koko L koko XL

Sininen

177407 177408 177409 177410

1

642021 7165172 642021 7165189

SUOJAKÄSINE, NITRIILI Pari Pehmeä, nukattu nitriilikäsine. Joustava käsine, jolla on hyvä sormituntuma. Vastaa standardin EN374 vaatimuksia.

koko S koko M koko L koko XL

Sininen

177422 177419 177420 V2510

Pari 325244 8001812 325244 8001829 325244 8001836 325244 8001843

PRIMA POLYURETAANI SUOJAKÄSINE Pari Kämmenpuolelta polyuretaanilla pinnoitettu kosteutta läpäisemätön nylonkäsine. Käytetään mikrokuitujen kanssa sekä muissa, hyvää sormituntumaa vaativissa töissä. Pesu 40˚ C.

koko M koko L koko XL

Valkoinen 177404 177405 177406

Pari

Valkoinen 177417

Pari

1

641260 4735723

1

641714 1520047 641714 1520061

KÄSINEET

PRIMA ALUSKÄSINE Pari 100% puuvillaa, pesu 40-90˚ C.

642021 7165103

SANGOT

18

MUOVISANKO KAATONOKALLA

15 L

Sininen

SANKO

11,5 L

Punainen V2504 Sininen V2505

473572


Tuote

Koko

Väri

Koodi

ME

EAN

V2501

1

641796 4250190

HH240

1

401794 2926394

V2500

1

641796 4250091

478018

1

641796 4482195

PÖLYHUISKAT PRIMA STRUTSINSULKAINEN PÖLYHUISKA Voidaan liittää jatkovarteen. Strutsin­sulka kerää irtopölyn kaikilta pinnoilta esim. huonekasveista, sälekaihtimista, koriste-esineistä ja päätelaitteista. Puhdistetaan ravistamalla, tarvittaessa pesu miedolla pesuaineliuoksella. UNGER VARSI Strutsinsulkaiselle pölyhuiskalle, alumiinia.

60 cm

PRIMA STRUTSINSULKAINEN PÖLYHUISKA Puuvarsi

MUUT VÄLINEET PRIMA IKKUNANPESUSETTI Sisältää ikkunakuivain 35 cm, ikkunapesin ja nukkakangas (mikrok.) 35 cm, alumiinivarsi.

CORRIMAT-SUOJAMATTOPAKKA 10 kpl/pakka

1,2x1,8 m

Harmaa

478753

1

641260 4787531

PU- SUOJAESILIINA pesu +40º C, ei linkousta

70x100 cm Sininen

470934

1

643816 0480587

19


Lattianhoitolaikat Tuote

ME

Väri

Koodi

5 kpl/ltk

EAN

7”/165MM

Punainen Sininen

38400 38401

1 ltk 1 ltk

8,5”/215MM

Punainen

38402

1 ltk

10”/254MM

Punainen Sininen

38403 38404

1 ltk 1 ltk

53134375291656 53134375277797

11”/280MM

Punainen Sininen

38406 38407

1 ltk 1 ltk

53134375275113 53134375277803

12”/305MM

Punainen Sininen

38409 38410

1 ltk 1 ltk

53134375275120 53134375277810

13”/330MM

Punainen Sininen Melamiini

38412 38413 38453

1 ltk 1 ltk 1 ltk

53134375275137 53134375277827

14”/355MM

Punainen Sininen

38415 38416

1 ltk 1 ltk

53134375275144 53134375277834

14,5” 367,5MM

Melamiini

38454

1 ltk

15”/380MM

Punainen Sininen

38418 38419

1 ltk 1 ltk

53134375275151 53134375277841

16”/406MM

Punainen Sininen

38421 38422

1 ltk 1 ltk

53134375275168 53134375277858

17”/432MM

Punainen Sininen Orans. vihr. Melamiini

38425 38426 38429 38455

1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk

53134375275175 53134375277865 50048011180491

18”/460MM

Punainen Sininen HAKO

38431 38432 38434

1 ltk 1 ltk 1 ltk

53134375275182 53134375277872 5010027836792

19”/480MM

Punainen Sininen

38435 38436

1 ltk 1 ltk

53134375275199 53134375277889

20”/508MM

Punainen Sininen Orans. vihr. Melamiini

38438 38439 38440 38456

1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk

54046719238762 54046719238779 50048011180521

21”/530MM

Punainen Sininen HAKO

38441 38442 38444

1 ltk 1 ltk 1 ltk

54046719238694 54046719238724 5010027836808

3M -LAIKAT Scotch-Brite pesulaikat

Punainen

Sininen

Oranssi/vihreä

20


Tuote

ME

Väri

Koodi

5 kpl/ltk

EAN

17”/432MM

Oranssinvalkoinen

38449

1 ltk

50048011180637

20”/508MM

Oranssinvalkoinen

38450

1 ltk

50048011180668

21”/530MM

Oranssinvalkoinen

38451

1 ltk

50048011180675

10”/254MM

Ruskea

38405

1 ltk

11”/280MM

Ruskea

38408

1 ltk

53134375289240

12”/305MM

Ruskea

38411

1 ltk

53134375289257

13”/330MM

Ruskea

38414

1 ltk

53134375289264

14”/355MM

Ruskea

38417

1 ltk

53134375289271

15”/380MM

Ruskea

38420

1 ltk

53134375289288

16”/406MM

Ruskea Musta Hi -pro

38423 38424 38445

1 ltk 1 ltk 1 ltk

53134375289295 53134375274956 50048011082740

17”/432MM

Ruskea Musta Hi-pro

38427 38428 38447

1 ltk 1 ltk 1 ltk

53134375289301 53134375274970 50048011082757

18”/460MM

Ruskea

38433

1 ltk

53134375289318

19”/480MM

Ruskea

38437

1 ltk

53134375289325

21”/530MM

Ruskea

38443

1 ltk

54046719238731

3M -LAIKAT Scotch-Brite kiilloituslaikat

Scotch-Brite kiilloituslaikka

Scotch-Brite vahanpoistolaikat

Musta

Ruskea

Hi-pro

21


Tuote

Väri

Koodi

ME

EAN

16”/406MM 10 kpl/ltk

38446

1 ltk

50048011348150

17”/432MM 10 kpl/ltk

38448

1 ltk

50051141232763

38430

1 kpl

50048011200397

3M -LAIKAT SPP- pintapesulaikat

SPP-pintapesulaikka

3M lattianpesuharja 53 GENERAL PURPOSE LATTIANPESUHARJA 17 432MM

MUUT LAIKAT

3M General purpose lattianpesuharja

PRIMASTER EDGEPRO LAIKKA

Vihreä Musta

110814 110815

1 kpl 1 kpl

PRIMASTER EDGEPRO PYSTYPINNAN PESIMEN LAIKKA

Vihreä Musta

110816 110817

1 kpl 1 kpl

PRIMASTER EDGEPRO KULMAPUHDISTAJAN LAIKKA

Vihreä Musta

110818 110819

1 kpl 1 kpl

Valkoinen Keltainen Vihreä

V2506 V2507 V2508

1 1 1

TWISTER HANKAUSLEVYT HANKAUSLEVY 2 kpl/pkt

22

350033342718 350033342701 350033342695


Tuote

Väri

Koodi

9”/ 220 MM

valkoinen keltainen vihreä

10”/ 254 MM

ME

2 kpl/ltk

EAN

1057.VA09 1058.KE09 1059.VI09

1 ltk 1 ltk 1 ltk

35003 334247 3 35003 334244 2 35003 334243 5

valkoinen keltainen vihreä punainen

1060.VA10 1061.KE10 1062.VI10 1063.PU10

1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk

35003 334147 6 35003 334146 9 35003 334145 2 35003 334148 3

11”/ 280 MM

valkoinen keltainen vihreä punainen

1109.VA11 1110.KE11 1111.VI11 1112.PU11

1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk

35003 334151 3 35003 334152 0 35003 334150 6 35003 334153 7

12”/ 305 MM

valkoinen keltainen vihreä

1125.VA12 1126.KE12 1127.VI12

1 ltk 1 ltk 1 ltk

35003 334155 1 35003 334157 5 35003 334156 8

13”/ 330 MM

valkoinen keltainen vihreä punainen oranssi sininen

1064.VA13 1065.KE13 1066.VI13 1067.PU13 1138.OR13 1139.SI13

1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk

35003 334160 5 35003 334162 9 35003 334161 2 35003 334163 6

14”/ 356 MM

valkoinen keltainen vihreä oranssi sininen

1081.VA14 1082.KE14 1083.VI14 1140.OR14 1141.SI14

1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk

35003 334165 0 35003 334167 4 35003 334166 7

15”/ 381 MM

valkoinen keltainen vihreä punainen oranssi sininen

1068.VA15 1069.KE15 1070.VI15 1071.PU15 1142.OR15 1143.SI15

1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk

35003 334174 2 35003 334171 1 35003 334170 4 35003 334172 8

16”/ 406 MM

valkoinen keltainen vihreä punainen

1072.VA16 1073.KE16 1074.VI16 1128.PU16

1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk

35003 334184 1 35003 334181 0 35003 334180 3 35003 334182 7

17”/ 432 MM

valkoinen keltainen vihreä punainen oranssi sininen

1075.VA17 1076.KE17 1077.VI17 1078.PU17 1144.OR17 1145.SI17

1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk

35003 334179 7 35003 334176 6 35003 334175 9 35003 334177 3

18”/ 457 MM

valkoinen keltainen vihreä

1084.VA18 1085.KE18 1086.VI18

1 ltk 1 ltk 1 ltk

35003 334194 0 35003 334191 9 35003 334190 2

18”/ 457 MM 230 mm keskireikä

valkoinen keltainen vihreä

1129.VA18 1130.KE18 1131.VI18

1 ltk 1 ltk 1 ltk

35003 334252 7 35003 334251 0 35003 334250 3

19”/ 483 MM

valkoinen keltainen vihreä

1119.VA19 1120.KE19 1121.VI19

1 ltk 1 ltk 1 ltk

35003 334199 5 35003 334196 4 35003 334195 7

20”/ 508 MM

valkoinen keltainen vihreä oranssi sininen

1122.VA20 1123.KE20 1124.VI20 1146.OR20 1147.SI20

1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk

35003 334189 6 35003 334186 5 35003 334185 8

21”/ 533 MM 230 mm keskireikä

valkoinen keltainen vihreä oranssi sininen

1132.VA21 1133.KE21 1134.VI21 1148.OR21 1149.SI21

1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk 1 ltk

35003 334257 2 35003 334255 8 35003 334254 1

TWISTER-LAIKAT Punainen

Valkoinen

Keltainen

Vihreä

Oranssi

Sininen

23


Pienet siivouskoneet Tuote

Koodi

ME

MOPINPUHDISTUSKONE Imuriin liitettävä moppipuhdistaja harjaa lankaosat ja poistaa irtopölyn tehokkaasti. Ohjaintela on automaattisesti säädettävissä lankaosan paksuuden mukaan. Voidaan liittää kaikkiin pölynimureihin. Kierrosluku, rpm 1360, työleveys cm, max. 25

110840

1

VARAHARJA

110841

110820A PRIMASTER EDGEPRO Pieni lattianhoitokone portaiden, nurkkien ja muiden pienten kohteiden puhdistamiseen. Kevyt ja turvallinen käyttää, pysyy tarvittaessa helposti paikallaan. Puhdistaa pinnat tehokkaasti nopealla edestakaisella liikkeellä (6000 krt/min). Lisävarusteena mm. nurkkapesin tai pystypintapesin. Paino 8 kg LISÄVARUSTEET: Nylonharja Pystypinnanpesin Kulmapuhdistaja Laikka vihreä Laikka musta Laikka vihreä, pystypinnanpesin Laikka musta, pystypinnanpesin Laikka vihreä, kulmapuhdistaja Laikka musta, kulmapuhdistaja

24

110821 110822 110823 110814 110815 110816 110817 110818 110819

CLEANFIX S10 PLUS Käyntiääneltään hiljainen imuri kaiken irtopölyn ja roskien imurointiin. Viisi pyörää, ergonominen kantokahva, vakiona säädettävä imuputki sekä rako- ja kalustesuulakkeet. Paino 7 kg. Säiliö 9 l. Liitäntäjohto 10 m. LISÄVARUSTEET: Suodatin Pölypussit 5 kpl/pkt Pölypussit fleece 5 kpl/pkt Pölysuulake Lattia- ja mattosuulake

C022010

CLEANFIX SPINNY180 Tasapainotettu ja helppokäyttöinen lattianhoitokone. Tehokas kaikissa menetelmissä, käynnistyy pehmeästi ja äänitaso on alhainen. Työleveys 43 cm. Paino 34 kg. Pyörimisnopeus 180 rpm. Liitäntäjohto 12,5 m. LISÄVARUSTEET: Harja 43 cm Vetoalusta 43 cm

C741000

A022320 A022430 A022431 A645005 A645103

A742059 A742070

1

EAN


Tuote

Koodi

VICTOR TOMCAT 15 Nopeakierroksinen UHS-lattianhoitokone, erittäin hiljainen ja vakaa. Taittuvan varren ansiosta kone menee todella pieneen tilaan. Työleveys 38 cm. Paino 35 kg. Pyörimisnopeus 160 rpm. Liitäntäjohto 15 m. LISÄVARUSTEET: Pölypussi 10 kpl/pkt Annostelulaite Nylonreunus

110870A

CLEANFIX FLOOBE Kätevä akulla varustettu mattolakaisin pienille ja ahtaille alueille. Toimii niin matoilla kuin kovillakin pinnoilla. Työleveys 24 cm. Paino akuilla 1,7 kg (ilman 0,9 kg). Ajoaika 2 h. LISÄVARUSTEET: Akku 7,2 V Latauslaite Suojus Harja Kumilaippa

C067000

CLEANFIX NEPTUNUS Pieni ja kevyt painehuuhtelukone. Työskentely on nopeaa ja tehokasta. Kone soveltuu mattojen pesuun, kovien lattiapintojen puhdistukseen sekä märkäimurointiin. Paino 9,5 kg. Puhdasvesisäiliö 7 l. Likavesisäiliö 7 l. Liitäntäjohto 7,5 m.

C030000

ME

EAN

110872 110874 110877

A067010 A067011 A067012 A067014 A067015

Mopinpesukoneet ja kuivausrummut ELECTROLUX W 555 H MOPINPESUKONE Electrolux W555H kuluttaa erittäin vähän vettä ja energiaa. Sen voimakas linkous takaa tehokkaan vedenpoiston. Kestävät ja laadukkaat materiaalit antavat pitkäaikaisen käyttöiän. Koneessa on neljä pesuainelokeroa pesujauheen tai nesteen annosteluun.

986347331

ELECTROLUX T5130 C KUIVAUSRUMPU Electrolux T 5130 C:n jäännöskosteusohjelma takaa hyvän kuivaustuloksen ja vähäisen energiankulutuksen. Kuivausrumpu on ruostumatonta terästä ja vaihtaa suuntaa, mikä auttaa pitämään isommatkin kuivattavat sileämpinä. Kestävät ja laadukkaat materiaalit antavat pitkäaikaisen käyttöiän.

987212023

25


Pesu-, vaahdotus- ja annostelulaitteet sekä -tarvikkeet Tuote

Koodi

ME

MOPINPESUKONEEN ANNOSTELULAITE Paino 1 kg, Virrankulutus 3,5W, tuotto 15 l/h, signaaliohjaus 102 mm l x 127 mm k x 102 mm s

4062379

1

4062249

1

4062260

1

KIILTOJET PESULAITTEET JA TARVIKKEET KIILTOJET SUIHKUPUHDISTUSLAITE Kahdelle kemikaalille Vakiovarusteet: Pesupistooli, pesuletku 15 m, vesiliitäntäletku, kannutelineet (seinämalli) Teknisiä tietoja: -syöttöveden paine 2-6 bar -virtausmäärä huuhtelussa 12 l/min (3 bar paineella) -pesuletkun pituus 15 m -virtausmäärä pesussa 7 l/min -käyttölämpötila max. 50 ºC -vesiliitäntä varustettu kaksinkertaisella takaiskuventtiilillä -teräsvahvisteinen vesiliitäntäletku -runko iskunkestävää, valkoista lasikuitu / PP –muovia KIILTOJET KULJETUSKÄRRY

26

EAN


Tuote

Koodi

ME

PESUPISTOOLI Kevyt malli

4062279

1

VAAHDOTUSPISTOOLI

4062367

VAAHDOTUSPISTOOLIN SUUTIN

4062368

MINIPALLOVENTTIILI LIITOSKAPPALE

4062246

1

HUUHTELUPUTKI

4062268

1

SANKOANNOSTELUSARJA KÄYTTÖLIUOKSELLE

4062365

1

AUTOMAATTINEN LETKUKELA 13 M LETKULLA

4062350

EAN

SÄHKÖISET ANNOSTELULAITTEET SMART -ANNOSTELUPUMPPU Säädettävä kerta-annos 10-30 ml, pullotäyttö

4062316

SMART -ANNOSTELUPUMPPU Säädettävä kerta-annos 10-30 ml, allastäyttö

4062317

SMART -ANNOSTELUPUMPPU Säädettävä kerta-annos 10-30 ml, astiatäyttö

4062318

PRIMA PROMAX ANNOSTELULAITE Yhden tai neljän puhdistusaineen annosteluun. - Promax L1 F4 1 tuotteen pulloannostelulaite - Promax L4 F4 4 tuotteen pulloannostelulaite - Promax B1 F16 1 tuotteen sankoannostelulaite - Promax B4 F16 4 tuotteen sankoannostelulaite

V2516 V2517 4062364 V2518

27


Tuote

Koodi

SUMUTINKANNUT SPRAYMATIC 1.25 P Muovinen sumutinkannu 1.25 litran säiliöllä desinfektioaineiden sumutukseen.

4081260

RONDOMATIC 5-P SUMUTINKANNU Muovinen sumutinkannu desinfektio- ja pesuaineiden sumutukseen. Sumutinkannu 5 litran säiliöllä.

4081339

VAAHDOTUSLAITTEET

28

FOAMJET Kulkuväylien vaahdottava desinfiointilaite

4062342

INDU-MATIC 20 M Vaahdotuslaite 20 litran säiliöllä elintarviketeollisuuden pintojen puhdistukseen.

4081372

ME

EAN


Tuote

Koodi

VARIO MATIC -VAAHDOTUSLAITE Vaahdotuslaite 1 litran säiliöllä pesuaineen levitykseen

4062351

VARIO MATIC -VAAHDOTUSSUUTIN

4063033

VARIO MATIC -HUUHTELUSUUTIN

4063051

ME

EAN

ANNOSTELUTARVIKKEET Annostelupumput PRIMA ANNOSTELUPUMPPU 1 l:n pulloihin (kerta-annos 1 ml)

P3006.001

1

ANNOSTELUPUMPPU 1 l:n pulloihin (kerta-annos 1,5 ml) 5 kpl/pss

47030

1

6417964470307

ANNOSTELUPUMPPU 1 l:n pulloihin (kerta-annos 2,5 ml) 5 kpl/pss

47031

1

6412606110252

ANNOSTELUPUMPPU 5 l:n astiaan (kerta-annos 1 ml)

P3007.001

1

ANNOSTELUPUMPPU 5 l:n astiaan (kerta-annos 2,5 ml) 5 kpl/pss

47032

1

PRIMA ANNOSTELUPUMPPU 5 l:n astiaan (kerta-annos 5ml)

P3009.005

1

ANNOSTELUPUMPPU 5 l:n astiaan (kerta-annos 10 ml) 10 kpl/pss

47033

1

PRIMA ANNOSTELUPUMPPU 5 l:n astiaan (kerta-annos 25 ml)

P3005.025

1

ANNOSTELUPUMPPU 5 ja 10 l:n astioihin (kerta-annos 20 ml) 10 kpl/pss

47034

1

ANNOSTELUPUMPPU 20 l :n kannuihin (kerta-annos 30 ml)

4062271

1

KIILTO NON TOUCH Automaattisesti toimiva annostelulaite 1 l dispenserpakkauksissa oleville pesunesteille ja desinfektiohuuhteille. Lukittava, paristokäyttöinen, roiskevedenkestävä. Sisältää annoslaskurin.

8282

1

643816 0082828

KIILTO NON TOUCH PÖYTÄJALUSTA 53 cm

8290

1

641796 4082906

KIILTO NON TOUCH LATTIAJALUSTA 153 cm

8291

1

641796 4082913

DISPENSER SEINÄTELINE Metallinen

4080901

1

641260 0809015

DISPENSER SEINÄTELINE Lyhyt painike

8145

1

641260 0081459

DISPENSER KOTELOTELINE

4065017

1

641260 0650174

TIPPA-ALUSTA DISPENSER-TELINEELLE

8155

1

643816 008155 5

641260 472208 2

6412606 110283

6412606110276

Dispenser annostelulaitteet

29


Tuote

Koodi

ME

EAN

TYNNYRIPUMPPU, SININEN Käsikäyttöinen pumppu tynnyreihin ja kontteihin, emäksiset aineet.

4062119

1

TYNNYRIPUMPPU, KELTAINEN Käsikäyttöinen pumppu tynnyreihin ja kontteihin, liuottimet.

4062238

1

LAPPOPUMPPU TYNNYREILLE Yksinkertainen ja edullinen peruspumppu tynnyreihin

4062358

1

SOVITE TYNNYRIPUMPPUIHIN

4062120

1

KIILTO HANDDES NEWLINE Käsien desinfiointilaite. Soveltuu 5 litran astioissa olevien käsihuuhteiden annosteluun.

8275

1

HC38 HAND CLEANER SEINÄTELINE 424000 HC38 Hand Cleaner 3.8L

4067047

1

SEINÄTELINE 5 l:n astialle

4472213

1

641260 472213 6

KÄYTTÖLAIMENNOSPULLO 500 ml painettu pulloon.

8281

1

643816 008281 1

PULLOTELINE 500 ml pulloille, siirrettävä/ seinään

8144

1

SUMUTINPULLO 750 ml

472216

1

ANNOSTELUPULLO 1 l:n painamaton plo+tulppa.

4418015

1

TYNNYRIPUMPUT

Muut annostelulaitteet ja -tarvikkeet

30

643816 008275 0

641260 418015 8


Tuote

Koodi

ME

EAN

SUMUTINPISTOOLI Varustettu letkulla. Pesuaineen levitykseen. Sopii 5 ja 10 l kanistereihin.

63028

1

641260 063028 2

SUMUTINPÄÄ 1 l pulloon (esim. Kiilto Grill) 5 kpl/pss

47035

1

641796 447035 2

HANA 200 l:n tynnyriin.

4418602

1

641260 418602 0

HANAKORKKKI 20 litran kannuun

4062270

1

65028

1

MITTAUSVÄLINEET LÄMPÖMITTARI PDT 550 Digitaalinen lämpömittari ruoan lämpötilojen tarkistukseen, taskukoko.

641260 065028 0

Käyttöliuosetiketit aLLtop

Tuote

Koko

Koodi

ME

KÄYTTÖLIUOSETIKETTI ALLTOP 100 kpl / rll

65x65 mm

41023

1

KÄYTTÖLIUOSETIKETTI PLUSCLEAN 100 kpl / rll

65x65 mm

41024

1

KÄYTTÖLIUOSETIKETTI 10 UNIVERSUM 100 kpl / rll

65x65 mm

41025

1

KÄYTTÖLIUOSETIKETTI SANITOP 100 kpl / rll

65x65 mm

41026

1

KÄYTTÖLIUOSETIKETTI ROSITA 100 kpl / rll

65x65 mm

41022

1

KÄYTTÖLIUOSETIKETTI BIORINE 100 kpl / rll

65x65 mm

41020

1

KÄYTTÖLIUOSETIKETTI BLANKO 100 kpl / rll

65x65 mm

41027

1

Heikosti emäksinen yleispuhdistusaine Svagt alkaliskt allrengöringsmedel Slightly alkaline all purpose cleaner Слабощелочное универсальное моющее средство

428

035

1-3 ml 1L

pH 9

PLUSCLEAN Heikosti emäksinen yleispuhdistusaine Svagt alkaliskt allrengöringsmedel Slightly alkaline all purpose cleaner Слабощелочное универсальное моющее средство

428

035

1-5ml

pH

1L

9,5

käyttölaimennos - brukslösning - solution

10 universum Yleispuhdistusaine Allrengöringsmedel All purpose cleaner Универсальное моющее средство

428

039

0,4-1,2ml

pH

1L

8,3-9,7

käyttölaimennos - brukslösning - solution

SANITOP Hapan puhdistusaine Surt rengöringsmedel Acidic cleaner Кислотное моющее средство

428

035

1-4ml

pH

1L

4

käyttölaimennos - brukslösning - solution

kayttolaimennos kiilto rosita c.indd 1

kayttolaimennos kiilto biorine c.indd 1

13.3.2013 9:48:26

14.10.2013 15:11:30

käyttölaimennos - brukslösning - solution

31


Olemme vahvin paikallinen ja aidosti lähellä asiakkaitamme!

Miksi valita KiiltoClean?

Meillä on paras kokonaisratkaisu! Meillä on osaavin ja ammattitaitoisin henkilöstö! Reagoimme nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin!

ASIAKASNEUVONTA asiakasneuvonta@kiiltoclean.fi

KR/21/2013

32

ASIAKASPALVELU puh. 0207 710 401, fax 0207 710 402 asiakaspalvelu@kiiltoclean.fi

6/2013 / KR

Tengströminkatu 6, PL 157, 20101 TURKU puh. 0207 710 400, fax. 0207 710 402 www.kiiltoclean.fi

KiiltoCleanin siivousvalineet 2014  

kiiltocleanin siivousvalineet

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you