Page 22

taan, Kauppila iloitsee. Uusia kehityspolkuja haetaan myös hankkeessa nimeltä Työssä oppien – portti tulevaisuuteen. Se toteutetaan yhdessä koulutuspalvelutarjoaja AEL:n ja Turun Ekotorin kanssa. – Mietimme oppilaitoksen kanssa mahdollisuuksia yhdistää työssä oppiminen ja koulutus siten, että tulevaisuudessa meillä Kierrätyskeskuksessa voisi suorittaa osatutkintoja. Näin pystyisimme entistä paremmin tukemaan työntekijöidemme jatkosijoittumista.

Meillä olet enemmän kuin käsipari Kierrätyskeskus tekee parhaansa, jotta tasavertainen kohtelu, lämmin yhteisö

ja mukavat työkaverit olisivat jokaisen työntekijän arkea. – Järjestämme pari kertaa vuodessa henkilökunnallemme tapahtumia, joihin ovat tervetulleita myös kaikki meidän vapaaehtoiset. Tämän vuoden syksyllä olimme Heurekan näyttelyssä, jossa pääsimme testaamaan talviurheilulajeja, kuten mäkihyppyä ja ampumahiihtoa, Elina Kauppila kertoo. Keväällä Kierrätyskeskus järjesti työntekijöilleen Diacorin kanssa yhteistyössä Terveystorin, jossa kaikki halukkaat saivat tutkituttaa terveydentilaansa esimerkiksi verenpaine-, puristusvoima- tai kehonkoostumusmittauksilla.

Mielekäs työ mukavassa porukassa Kierrätyskeskuksessa järjestettiin kolmannen kerran koko henkilöstön kattava työhyvinvointikysely. Useista eri osa-alueista koostunut kysely keräsi erittäin hyvät tulokset. – Parhaimmat tulokset saimme työilmapiiristä, työn mielekkyydestä, lähiesimiestyöstä sekä työn ja vapaa-ajan hallinnasta, Kauppila kertoo. Vuonna 2016 Kierrätyskeskus työllisti vakituisia ja määräaikaisia työntekijöitä keskimäärin 292 henkilöä kuukaudessa. Harjoittelussa, työkokeilussa, avotyössä ja yhdyskuntapalvelussa oli keskimäärin 137 henkeä kuukaudessa ja tuntityössä keskimäärin 58 henkilöä kuukaudessa.

Avainluvut HENKILÖSTÖ Henkilöstöjakauma keskimäärin vuoden aikana

13 %

424

henkilöstöä keskimäärin kuukaudessa

56 % 31 %

Vakituiset, 55 hlöä Määräaikaiset, 237 hlöä Muut palvelusuhteet (sis. osa-aikatyöt), 137 hlöä

22 Yhteisö voimavarana Vuosikertomus 2016

Muut palvelusuhteet

111 17 4 5

Työkokeilijaa

Opiskelijaa

Avotyössä

Yhdyskuntapalvelussa

Kierrätyskeskus vuosikertomus 2016  
Advertisement