Summer Readers 2017 (CA)

Page 1

Readers


Readers

Babies

Kids


KIDS&US PRESENTA “SUMMER READERS”, LES NOSTRES PROPOSTES DE LECTURA EN ANGLÈS PER A AQUEST ESTIU, PENSADES COM A COMPLEMENT PERFECTE PER A L’APRENENTATGE DE L’IDIOMA. SEGUINT AMB LA NOSTRA FILOSOFIA D’APRENENTATGE GLOBAL, AQUESTS LLIBRES ES CONVERTEIXEN EN UNA EINA AMENA I DIVERTIDA PER CONSOLIDAR DURANT LES VACANCES EL QUE S’HA APRÈS A CLASSE.

Tweens & Teens


Babies 9 -24 months old

Kids&Us ofereix una selecció de llibres i jocs de taula en anglès, dissenyats especialment per als mÊs petits, que es poden utilitzar amb o sense Talking Pen.


0-2 years old

Baby books- Play & Learn with Colours, Play & Learn with Numbers: works with

Llibres dissenyats especialment per als més petits, amb els quals aniran descobrint i explorant nou vocabulari en anglès.

Bedtime & Bathtime Puzzle: works with

S’hi pot jugar amb o sense el Talking Pen.


Kids 2 -10 years old

Des de Kids&Us volem oferir a les famílies un seguit d’eines que permetin que pares i fills puguin compartir l’aventura apassionant d’aprendre una llengua.


2-4

Betty Sheep:works with

years old

App Store

O UR B O O E IN

KS

Online games

FIND M

La Betty és una ovelleta que, juntament amb la seva amiga Catty, anirà descobrint com és el món que ens envolta.


2-4 Betty Sheep: Play with colours & Play with animals: years old works with

S’hi pot jugar amb o sense el Talking Pen.

Online games

App Store


Gina Ginger:works with

App Store

E IN

O UR B O O

KS

Online games

FIND M

Aquesta divertida nena pèl-roja viurà un munt de situacions divertides gràcies a unes petites i entremaliades fades.

5-7

years old


Origami: how to do it

step 01

step 02

step 03

step 04

step 05

step 06

step 07

step 08

step 09
col·lecció Listen&Play- Listen&touch

Books, Listen&Read: works with

Aquests llibres contenen més de 40 jocs i 700 locucions cadascun. Ideals per repassar i complementar el que s’ha après a classe. Llibres per fer servir amb el Talking Pen.

3-10

years oldTALKING PEN: EL SUPERLECTOR DIGITAL El llapis que parla mentre aprens!

Et presentem la manera més divertida d’aprendre a pronunciar correctament: el Talking Pen és un llapis digital amb què els nens aprendran a pronunciar l’anglès d’una manera divertida i amena. És l’aliat ideal de les nostres col·leccions de llibres, jocs i contes dels cursos Kids&Us. Llegir un conte en anglès als vostres fills ja no serà cap problema!

1-10

years old


Tweens & Teens from 8 years old

A kids&us volem plantejar la lectura des d’una altra perspectiva i sempre amb textos creats específicament per al seu nivell d’anglès.


Superkids Comic: works with

Material complementari per als estudiants de Ben&Brenda o cursos posteriors. Els alumnes repassaran i consolidaran el vocabulari i la gramĂ tica que han anat estudiant durant el curs.

8-10

years old


9-13 years old

The Red Jungle Mystery: 9-11 YEARS OLD

El lector es converteix en el protagonista d’un apassionant viatge ple d’aventures i diversió.

Night at the Funfair: 10-12 YEARS OLD

El que semblava un simple dia a la fira es convertirà en una aventura apassionant en un món fantasmagòric ple de bruixes, mags i vampirs. Els joves lectors hauran de trobar la sortida del parc d’atraccions resolent enigmes, jeroglífics, endevinalles i molts passatemps més.


Three little Pigs: 11-13 YEARS OLD

Els tres germans de la família Trotter hauran de fer servir les seves habilitats per frustrar les intencions de l’envejosa Kay Nine. Aconseguirà sortir-se amb la seva? Amb aquest llibre busquem reforçar els elements lèxics i gramaticals que ja s’han treballat a classe.

9-13

years old


www.kidsandus.es *Trobareu tots aquests productes al vostre centre Kids&Us i també a l’Online Shop de Kids&Us * FINS A EXHAURIR EXISTÈNCIES *