Page 22

22

TRO MEG og

1. Hva er ditt favorittsted i Bibelen? 2. Hva betyr den kristne tro for deg? José Daniel Flores, 14 år, elev Oslo 1. Johannes åpenbaring 11. Det handler om når den 7 trompeten blåses og det høres i hele himmelen et hav av stemmer som roper at Gud skal ha æren, og det kommer torden og lyn og jordskjelv. Johannes åpenbaring er så mystisk og kult.

QUIZZ Her kan du teste hvor mye du kan, eller har fått med deg fra bladet. Lykke til! 1. Hva er de offisielle navnene på de to landene som begge heter Kongo, og hva heter hovedstedene i hvert av landene? 2. Hvorfor har begge landene Kongo i navnet? 3. Hva heter den nye administrasjonslederen i KIA Norge?

2. Den kristne tro betyr mye for meg fordi det er det jeg har vokst opp med og har valgt å tro på, det er en del av meg.

4. Hva jobbet Esperance i intervjuet med da hun og mannen måtte flykte? 5. Hva heter den nåværende presidenten i landet som tidligere her Zaire?

Anh Tran, ansatt KIA Oslo’s barnehage

6. Hva heter mineralet som utvinnes i det største ”Kongo-landet” og brukes i mobilindustrien?

1. Salige er de rene av hjertet, for de skal se Gud! Matteus 5,8:

7. Hvor mange multikulturelle gospelkor har KIA opprettet til nå? 8. I hvilke byer finner du disse korene?

2. Å tro på den levende Jesus gir meg fred, salighet, helbredelse og kraft midt i en kaotisk verden.

9. Hvem foretar asylintervju? 10. Hvordan bruker man KIAs gratislinje på sms?

Tor Inge Askeland (37), konsulent og coach 1. Den som er uten synd kan kaste den første stein. Joh 8:7

FASIT 1.Republikken Kongo, hovedstad Brazzaville, og Den demokratiske republikken Kongo, hovedstad Kinshasa. 2.På grunn av nærheten til Kongoelven begge landene har. 3.Tom Magne Ueland 4.Med gjenforening av flyktningefamilier fra Rwanda og Burundi. 5.Joseph Kabila 6.Coltan 7.Tre 8.Oslo, Kristiansand og Stavanger 9.UDI 10.Skriv sms start med KIA mening, skriv det du har på hjertet, og send gratis til nummer 2030.

2. Det er en god og trygg ramme rundt livet, det betyr en kilde til masse engasjement, optimisme og livsglede. Det å være kristen gir meg et stort fellesskap som jeg hører til uansett hvor jeg reiser i verden.

BLI MEDLEM - og støtt KIAs kamp for likeverd og mer flerkulturelt felleskap!

En spire til kunskap, kall og tjeneste?

Medlemskap 300.- per år kia@kianorge.no - eller send sms nå KIA og navn og adresse til mobilnr 2030

aktuelt om misjon og kirke

www.nms.no/mt

KIA Interkultura 03/08  

Interkulturell nyhestmagasin fra Kristent Interkulturelt Arbeid (KIA)

Advertisement