Page 14

14

Hva skjer i KIA nå? Ny regionleder i KIA Agder Espen Schiager Topland har nå tiltrådt stillingen som regionleder i KIA Agder. Han overtar stillingen etter Sigrun Saltbones Lauvland, og kommer selv fra jobb som pastor i Grimstad Frikirke. Topland har tidligere vært misjonær for NMS 10 år i Japan. Han har bakgrunn som misjonærbarn, og sier han stortrives med den varme og litt unorske profilen KIAs arrangementer har.

- Allerede de første ukene har jeg truffet fantastiske mennesker og ser fram til å bli kjent med alle samarbeidspartnere. Jeg trodde jeg hadde kontakt og samarbeidet med mange som pastor, men nettverket KIA samarbeider med er overveldende sier Topland og smiler. Han har kontorer i Dronningensgate 34, midt i Kristiansand sentrum, og KIA Agder har fått nytt telefonnummer som er 928 45671.

13:30 – 16:00 i Betlehem. KIA Norges leder av multikulturelle gospelkor José Eduardo Flores kommer fra Oslo og holder korseminaret, og det ferske koret deltar deretter på jubileumsfesten. Velkommen - til korseminar kl.13.00 og til jubileumsfest kl. 17.00!

20 års jubileum – KIA Rogaland

KIA Rogaland feirer 20 års jubileum og inviterer til jubileumsmarkering på Misjonshøgskolens Aula torsdag 2. oktober kl 19:00 Festtaler er Kjetil Aano, generalsekretær NMS, og revyartist Torolf Nordbø m/følge bidrar også på festen. Ellers blir det varierte kulturinnslag og servering. Alle oppfordres til å ta med gamle og nye venner av KIA og delta på festen!

Ny administrasjonsleder i KIA Norge

Tom Magne Ueland 30 år, er ansatt som ny administrasjonsleder i KIA Norge. Ueland kommer fra stillingen som organisasjonssekretær i Rogaland KrF og har utdannelse innen økonomi, administrasjon, kommunikasjon og livssyn. Han tiltrer stillingen 1. desember og vil fra da være å finne på KIAs landskontor på internasjonalt hus i Stavanger. KIA landskontor utgjøres ellers av generalsekretær, informasjonsleder, webmaster og en konsulent. Vi ønsker Tom Magne Ueland velkommen som ny administrasjonleder i KIA!

30 års jubileum - KIA Bjørgvin

KIA Bjørgvin feirer 30 års jubileum 2008 og inviterer til jubileumsfeiring søndag 14. september i Vestre Muralmenning 15 i ”Betlehem”. Det blir festtale ved Tore Seierstad tidligere styreleder i KIA Norge, presentasjon av KIA ved informasjonsleder Sigrun Saltbones Lauvland, mat og musikalske innslag fra mange land. KIA Bjørgvins multikulturelle gospelkor startes også opp denne dagen, og interesserte sangere og musikere bes frimodig ta kontakt med KIA Bjørgvin for å bli med på et uforpliktende korseminar søndag 14. september fra

Fest – KIA gjør oss rikere

DELK menighet i Tønsberg er aktivt med i KIA-arbeid. Leksehjelp for voksne, en gruppe for førerkortteori og kvinnegrupper. Dette gir mange venner og kontakter. Søndag 8. juni var over 60 personer, voksne og barn, samlet til sommerfest en strålende sommerettermiddag. Mange av våre nye venner har med seg nasjonale matretter. Disse festene er skikkelig smakfulle! Ei ellers saftig og god norsk grillpølse blir som vassgraut ved siden av en håndfull etiopisk injerra og wott. Gjennom sang, lek og mye hyggelig prat knyttes vennskap for hverdagen. Festene er åpne for alle som ønsker å delta. Vi ser allerede fram til julefesten i desember, skriver leder av KIA Tønsberg, Arvid Ludvigsen. KIA Tønsberg kan kontaktes via KIAs regionskontor i Telemark. Se kontaktinfo forrerst i bladet.

Etterlyser sangere og musikere i Oslo

KIAs multikulturelle gospelkor i Oslo etterlyser nye sangere og musikere som ønsker å synge i et internasjonalt miljø - og slik være med å gjøre Norge varmere. Ta kontakt med korleder Josè Eduardo Flores på telefon 47 07 04 07.

KIA Interkultura 03/08  
KIA Interkultura 03/08  

Interkulturell nyhestmagasin fra Kristent Interkulturelt Arbeid (KIA)

Advertisement