__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

1


2


Klar for storbylivet Sorento har utviklet seg fra å være en off-roader til å bli en urban SUV med innebygget wow-faktor. Du får selvsagt også Kias bransjeledende 7-års garanti. Vi tilbyr denne imponerende garantien fordi våre modeller er satt sammen med de høyeste sikkerhetskrav, og har blitt grundig testet. Denne unike ”støtfanger-til-støtfanger”garantien er fullt overførbar til eventuelle etterfølgende eiere innenfor garantiperioden. På denne måten blir videresalgsverdien så høy som mulig.

3


4


Design som får deg til å stoppe opp Våre internasjonale designere har skapt en moderne bil med estetiske detaljer og en elegant helhet. Bare ta en titt på den kraftige krom-grillen, LED-frontlyktene, de karakteristiske baklyktene og de nydesignede lettmetallfelgene. Så kan du se på helheten.

5


6


Design som får deg til å starte opp Det aller siste innen teknologi, topp kvalitet i alle materialer og ergonomisk design tilpasset føreren det er dette som sørger for å gi deg en spennende og behagelig kjøreopplevelse.

7


Teknologien skal hjelpe deg. Og inspirere deg. Dashbordet har intuitive og ergonomisk designede funksjoner. Instrumentpanelet er elegant, samtidig som all viktig informasjon vises klart og tydelig. Den brukervennlige midtkonsollen sørger for enkel tilgang til alle multimedia- og komfortfunksjoner.

1

2

1. Radio + CD + MP3 + RDS + ryggekamera Det velintegrerte lydsystemet har ni høyttalere og en subwoofer, en CD- og en MP3-spiller. I tillegg fungerer skjermen som monitor for ryggekameraet. Vi tilbyr også navigasjonssystem med touch-screen.

2. AUX og iPod® Hør på musikk fra praktisk talt enhver lydkilde med vår innebygde audio-streaming, AUX-, USB- og iPod®-tilkobling pluss high-fidelity-utgang. 3. Tosone-klimaanlegg. Både føreren og 3

passasjer i forsetet kan kontrollere det helautomatiske klimaanlegget med åtte forskjellige nivåer på viften.

TFT LCD SUPERVISION CLUSTER En godt synlig skjerm i instrumentpanelet gir deg mye praktisk informasjon, som for eksempel hvor langt du kan kjøre før tanken er tom, gjennomsnittlig og nåværende drivstofforbruk og utetemperatur.

8


Det handler om å være romslig Med Sorento har du god plass og komfortable seter i alle tre seterader. Vi har brukt ARCD-teknologi (advanced rebound control damper) og ytterligere isolasjonsforbedringer – alt for å øke komforten for alle.

▶ 5-seter

9


Interiørvalg Fargekombinasjonene er klassiske, men samtidig moderne. Valg av kvalitetsskinn eller mykt stofftrekk, er med på å gjøre din Sorento enda mer innbydende og personlig.

Cloth [GLS] Sort

Allu look

Skinn [Exclusive]

Stoff [Comfort]

Steel Black Med Steel Black får du gjennomgående sort overflate, inkludert sort trestruktur. I tillegg får du seter i stoff eller skinn.

Sort

Allu look

Skinn [Exclusive]

Stoff [Comfort]

Splendor beige Med Splendor Beige kombinerer du sort overflate og sort trestruktur med seter i lys beige stoff eller skinn. Gir en moderne og elegant stil.

10


11


12


Essensen av komfort Enten du kjører til jobben eller har med hele familien på bilferie, skal du føle deg bra når du kommer frem. Vår nye Sorento har luftig og velutstyrt interiør med det siste innen komfort, inkludert eget klimaanlegg for alle tre seterader.

1

1. Ventilerte forseter og DRIVER MEMORY SEAT Begge forsetene kan utstyres med luftventiler i puter og ryggstøtter, for å kjøle ned de som sitter i bilen på spesielt varme sommerdager. DRIVER MEMORY SEAT gjør at man enkelt kan lagre ønsket sitteposisjon for to individuelle sjåfører. (Kun 2.2 CRDi)

2. Setevarmere på første og andre seterad Både forsetene (pute og ryggstøtte) og andre seterad (pute) kan utstyres med setevarmere for ekstra varme i kroppen på kalde dager. (Kun 2.2 CRDi)

PANORAMA SOLTAK

2

Med vårt panorama soltak kan du og dine passasjerer nyte vind i håret og oppleve en enda mer åpen og romslig følelse. Leveres med en motordrevet rullegardin som skjermer deg fra solen, om du måtte ønske det.

13


Når villdyret våkner Sorento har utviklet seg til å bli en stilfull og sofistikert all-rounder, men den glemmer ikke sin opprinnelse. Den har fortsatt kreftene og kapasiteten du trenger når du vil bryte ut av rutinen og begi deg ut på et spennende eventyr.

14


15


Sterke krefter du kan stole på Du kan føle deg trygg i nye Sorento. Den har en helt ny lettvektkonstruksjon med høy stivhet i karosseriet, som gir økt kollisjonssikkerhet. I tillegg har den en rekke nye sikkerhetsfunksjoner, blant annet en panserkonstruksjon som reduserer risikoen for skader. Sorento er en av de beste i klassen på både kollisjonsunngåelser og risikoreduksjon for skader ved en eventuell kollisjon. HAC Hill Start Assist Control setter automatisk på bremsene ved bakkestart, for å unngå at bilen begynner å rulle bakover.

HAC Hill Start Assist Control setter automatisk på bremsene ved bakkestart, for å unngå at bilen begynner å rulle bakover. 1

2

1. ADAPTIVE FRONT LIGHTING SYSTEM Med dette systemet øker du synligheten i mørket. Frontlysene svinger med bevegelige pærer som automatisk tilpasser seg styrevinkel, vekten og hastigheten, for bedre å lyse opp kurvene i veien. (Kun 2.2 CRDi)

2. BLIND SPOT DETECTION/ LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM Radarsensorer oppdager hindringer i blindsonen når du kjører i over 30 km/t. En varsellampe på sidespeilet og/ eller alarmlyd blir da aktivert. Kjører du over 60 km/t, vil et kamera montert på frontruten registrere om bilen forlater kjørefeltet utilsiktet, for eksempel hvis føreren har sovnet, og et tydelig varsel vil da aktiveres. (Kun 2.2 CRDi) 3

3. SMART PARKING ASSISTANT SYSTEM Ultrasoniske sensorer avgjør om det er tilstrekkelig plass for parkering, for deretter å igangsette automatisk styring for en enkel og trygg lukeparkering.

Høyfast stål Understellet på en Sorento har lavlegerte, høyfaste stålplater som forbedrer bilens strukturelle styrke, samtidig som de minimerer totalvekten. Resultatet er høy vridningsstivhet, som ikke bare sørger for økt grad av sikkerhet ved en kollisjon, men gjør det også enklere å ha kontroll på bilen og øker kjøregleden.

16


Seks kollisjonsputer Med Sorento sørger du for høyest mulig grad av sikkerhet for deg og din familie. De to kollisjonsputene i front, pü siden og kollisjonsgardinene har finstemte sensorer for best mulig effekt. Sammen gir de bedre beskyttelse mot bryst-, bekken- og hodeskader ved en eventuell kollisjon eller velt.

17


ENGLISH(GE적용) 2.2 dieselmotor Denne responderende motoren

har et lavt drivstofforbruk, men samtidig en ytelse på 197 hk/3800 rpm og maksimalt dreiemoment på 44,5 kg · m på 1800-2500 rpm. Den oppfyller alle utslippskrav til Euro 5.

197 ps / 44.5 kg.m

18


Ekstrem kraft, ytelse og effektivitet Enten du kjører på motorveien, på skogsveien til hytta eller cruiser rundt i byen, gir Sorento deg en behagelig kjøreopplevelse. Dette er takket være våre moderne og energisparende motorer. Velg mellom to forskjellige diesel-motorer, 6–trinns manuelt eller automatgir. Det avanserte AWD-systemet (All-Wheel Drive) gir deg ekstra krefter når du måtte trenge det.

FWD FWD ENGLISH(GE적용)

Full-time Full time FWD

1

AWD AWD Full-time Full time AWD (4H) (4H) AWD

2

1. 6-trinns automatgir Gir sømløse girskift og ytterligere forbedret drivstofforbruk. Takket være Sportmatic®-designet, kan du selv velge mellom automatisk og manuell giring. (På 2.2 CRDi)

FWD de tiempo completo

AWD tiempo completo (4H)

plein temps FWD

plein temps AWD (4H)

2. 6-trinns manuelt gir Med denne girkassen får du en mer sporty kjøreopplevelse. Det gir deg full kontroll, fantastisk akselerasjon og et behagelig og drivstoffeffektivt girskifte. (På 2.0 CRDi) 3. 2.0 dieselmotor

ENGLISH(GE적용)

Denne lette aluminiumsmotoren gir deg stor grad av både ytelse og drivstoffeffektivitet, og den tilfredsstiller alle utslippskravene til Euro 6. Maksimal ytelse er på 150 hk ved 4000 rpm, og maksimalt dreiemoment er på 39,0 kg · m på 1800-2500 rpm.

3

FWD

AWD

19


5- eller 7-seter med stor fleksibilitet 3. seterad delvis nedfelt

3. seterad nedfelt

2. og 3. seterad nedfelt

En Sorento har en lang rekke setevariasjonsmuligheter, takket være at man kan helt eller delvis legge ned seteradene. Dette gir muligheten til bedre komfort for passasjerene, og gjør det enkelt å transportere lange eller store gjenstander.

Fjernkontroll på rattet For å sikre at du Solskjerm Vinduene ved andre seterad har

Opplyst håndtak Smart-nøkkelen slår

holder blikket festet på veien, kan du kontrollere volum, bytte til neste låt eller slå helt av, med beleilig plasserte knapper.

uttrekkbare solskjermer, som beskytter mot skarp sol og bidrar til å holde bilen kjølig på varme sommerdager.

automatisk på lys rundt håndtaket når du nærmer deg bilen, så det blir enklere for deg når det er mørkt ute.

Midtkonsoll Den redesignede midtkonsollen

Flaskerom bak Passasjerene i baksetet har også et sted å sette flasker eller kopper, beleilig plassert i midtarmlenet bak.

Kartlomme i dørene Kart og dokumenter kan oppbevares lett tilgjengelig for fører eller forsetepassasjer. I tillegg har oppbevaringsplassen en ekstra åpning – perfekt for å holde flasker oppreist når du er på farten.

har mer fleksible rom for oppbevaring av flasker, et uttrekkbart lokk, stor armleneplass og en ekstra skuff for nøkler, mynter eller andre småting.

20

2. og 3. seterad delvis nedfelt

Stemningslys Et tynt, rødt LED-lys gir en elegant og varm atmosfære, og bidrar til den luksuriøse følelsen du får i en Sorento.

Hanskerom Det romslige hanskerommet kan låses, slik at du trygt kan oppbevare personlige eiendeler der. Hanskerommet har også lys, så du enkelt finner det du leter etter når det er mørkt.


En verden av nye muligheter – klar til å åpnes Sorento er designet med stort fokus på funksjonalitet. Det er god plass i hele bilen, og selv når alle syv seter er i bruk er det et stort utvalg av smarte oppbevaringsplasser og gjennomtenkte løsninger. For eksempel har andre seterad en innstigningsanretning, justerbare ryggstøtter og armlene i midten. Selv på tredjerad er det stor takhøyde, 906 mm, mens benplassen er utvidet til 804 mm.

Start/stopp-knapp Sorento har et sikkert og enkelt tenningssystem som gjør at du kan starte bilen ved å trykke på en knapp, så lenge du har smart-nøkkelen din i nærheten (for eksempel i lommen).

Fjernstyrt, nøkkelfritt låsesystem Du

Oppbevaringsrom under gulvet

Bagasjetrekk Et uttrekkbart, fjærdrevet

Under et lokk i bagasjeromsgulvet er det et eget oppbevaringsrom for viktig beredskapsutstyr eller personlige ting du ikke vil la ligge åpenlyst.

trekk kan dekke over bagasjen, både for å holde dine personlige gjenstander ute av syne for andre og for å skjerme frakt fra direkte sollys.

slipper å lete etter nøkkelen, smartnøkkelen låser automatisk opp døra idet du tar i håndtaket.

21


Fargevalg

Spesifikasjoner (mm)

Sorento leveres i farger som passer enhver smak.

Total lengde

4,685

Overheng (bak)

Total bredde

1,885

Takhøyde (1./2./3. seterad) 

Total høyde (inkl. takstativ)

Snow Pearl White (SWP)

Bright Silver (3D)

Clear White (UD)

1,700 (1,735)

Benplass (1./2./3. seterad)

Akselavstand

2,700

Skulderbredde (1./2./3. seterad)

Hjulbremser (foran)

1,621

Hoftebredde (1./2./3. seterad)

Hjulbremser (bak)

1,618

Drivstofftank (liter)

Overheng (foran)

945

Max. taklast (kg)

Glittering Metal (K3G)

ENGLISH(GE적용) ENGLISH(GE적용)

용)

22

Sage Green (EAB)

Golden Beat (K3N)

Mahogany Brown (NBM)

Temptation Red (K3R)

Cosmic Blue (UAA)

Aurora Black (ABP)

All informasjon og alle illustrasjoner er basert på tilgjengelig data på tidspunkt for offentliggjøring og kan endres uten varsel. Kontakt din lokale Kiaforhandler for oppdatert informasjon.

1,040 996 / 995 / 906 1,048 / 985 / 804 1,506 / 1,491 / 1,045 1,431 / 1,421 / 1,128 70 100


God samvittighet er bygget inn i bilen En grønnere kjøretur Vi i Kia setter vår stolthet i å takle vår moderne tids utfordringer på en best mulig måte. Vi søker innovative teknologier for å forbedre energieffektiviteten betraktelig. Vi investerer i hybrid-, elektriske- og brenselcellebiler. I tillegg utvikler vi et stadig mer miljøsparende produksjonssystem, øker ressursutvinningsgraden, designer biler med tanke på bilgjenvinning, øker energieffektiviteten og tilegner oss lavkarbon-drivstoff. Vi bruker resirkulerte og resirkulerbare materialer så langt det lar seg gjøre. Til og med når din Kia har gjort sitt og skal saneres, har vi en miljøsparende målsetning - en øko-vennlig avkastning og behandling av sanerte kjøretøyer. Vi garanterer miljøvennlig fokus i behandlingen av

avfallsstoffer - som gjenvinnes når det er mulig. Kort sagt forplikter vi oss til å finne grunnleggende løsninger for å redusere energiforbruket og bekjempe klimaendringer. 7 års garanti Alle nye Kia-modeller kommer med Norges beste garanti på 7 år/150 000 km (ubegrenset kjørelengde de første tre årene, opp til 150.000 km fra det fjerde året). Denne unike ”støtfanger-til-støtfanger”-garantien kan overføres til nye eiere, hvis bilen vedlikeholdes jevnlig i overensstemmelse med serviceplanen.

23


STYLING

Tibehør

Dette utvalget av stilfullt og praktisk tilbehør gir deg førsteinntrykket du ønsker uansett hvor du måtte kjøre.

24


1

2

3

4

1. Siderør i krom Røff eleganse i polert, rustfritt stål, designet for å matche bilens fasong. Gir beskyttelse mot skader ved off-road-kjøring. 2P372ADE00 2. Integrerte stigtrinn Stigtrinn i matt aluminium og med anti-skli gummibelegg, gir deg enklere tilgang til både bilen og takrails. 2P371ADE00

5

3. Sideskjørt Kombinerer eleganse med beskyttelse mot småskader, i en aluminiumsinspirert stil. 2P420ADE30 4. Kromsett for vinduer Fremhever bilens stilfulle design. I polert rustfritt stål som matcher andre kromdetaljer. 2P493ADE00ST 5. Speildeksler Stilige krominspirerte speildeksler som utfyller andre kromdetaljer. 2P431ADE00ST

25


STYLING

1

2

3

1. Pyntelister til bakluke Stilfullt krominspirert tilbehør i rustfritt stål. 2P491ADE00ST

26

2. + 3. Innstegslister foran og bak La dørtersklene se nye ut hele tiden med disse beskyttende alumuminiumslistene. 2PF45AC000 2PF45AC100


HJUL

Finn din stil. Gi uttrykk for hva slags type du er. Velg mellom disse høykvalitets lettmetallfelgene som matcher den modne elegansen en Sorento har.

1

2

3

4

1. Lettmetallfelg 17” 17” karakteristiske lettmetallfelger med fem eiker, passer til 235/65 R17-dekk. 2PF40AC270 2PF40AC275 (for TPMS)

3. Lettmetallfelg 18” 18” oppmerksomhetsvekkende lettmetallfelger med ti eiker, passer til 235/60 R18-dekk. 2PF40AC280 2PF40AC285 (for TPMS)

2. Lettmetallfelg 17” Jeju 17” stilrene, sølvfargete og moderne lettmetallfelger med fem eiker, passer til 235/65 R17-dekk. 2W400ADE00

4. Lettmetallfelg 19” 19” dynamiske lettmetallfelger med ti eiker, passer til 235/55 R19-dekk. 2PF40AC290 2PF40AC295 (for TPMS)

5

5. Låsemuttere Du kan sikre felgen med dette settet med låsemuttere. 66490ADE00 66490ADE10 (korte muttere)

27


TRANSPORT

1

Er du sporty? Sykkel, surfebrett, ski – uansett hva slags sportsutstyr du skal ha med deg, får du det med!

28


TRANSPORT

2 1. Xtender 739 ski- og snowboardstativ For å gjøre det enklest mulig å laste på og av utstyr, kan stativet forlenges sidelengs, slik at klær og bil ikke behøver å komme i kontakt med hverandre. Kan frakte opptil seks par ski eller fire snowboard. 55700SBA10 2. Deluxe 727 ski- og snowboardstativ Dette stativet er justerbart i høyden, slik at man unngår skader på biltaket. Takket være de ekstra store knappene, er det problemfritt å justere med hansker på. Kan frakte opptil seks par ski eller fire snowboard. 55700SBA20 3. Lastestativ i aluminium Solid, men lett aluminiums-lastestativ, spesiallaget for Sorento takrails. Enkle å installere, enkle å ta av igjen. De gir taket beskyttelse mot skader og tilfredsstiller City Crash Teststandarder. E83004D050 4. Lastestativ i stål Laget av robust stål av høy kvalitet. Enkle å installere, enkle å ta av igjen. Tilfredsstiller City Crash Test-standarder. E83004D000

3

4

5

6

5. ProRide 591 sykkelstativ Når sykkelen først står på rammeholderen, blir all annen justering og sikring utført i takhøyde ved hjelp av en enhåndsdreiebryter. Monteres på enten høyre eller venstre side av bilen. Tar opptil 20 kg. 55701SBA10 6. FreeRide 532 sykkelstativ Raskt og enkelt å feste og åpne med hurtiglås på rammeholderen, smarte hjulholdere og justerbare stropper som er enkle å åpne. Du trenger en T-Bolt adapter-pakke for originale lastestativ. 55701SBA20 55701SBA29 (T-Bolt adapter pakke)

29


TRANSPORT

Lev livet! Kom deg ut og opplev det livet har å by på, med disse praktiske og brukervennlige løsningene. Du vil ikke tro hva du er i stand til!

30


TRANSPORT

1

1. Tilhengerfeste, vertikalt avtakbart Tilhengerfeste av høy kvalitet med et trepunkts låsesystem, som gjør det enkelt og trygt å montere. 2P281ADE10 2. Tilhengerfeste, fastmontert Dette robuste, fastmonterte tilhengerfestet er produsert med et høykvalitetsbelegg som er motstandsdyktig mot rust. Perfekt for deg som ofte har bruk for tilhengerfeste. 2P280ADE11

2

Tilhengerfeste, horisontalt avtakbart (ikke avbildet) Enkel å montere, enkel å ta av igjen og har også enkel tilgang, med sin delvis synlige monteringsanretning. 2P281ADE11 Viktig tilhengerfesteinformasjon Maksimal trekkapasitet på din Sorento er avhengig av dens spesifikasjoner. Rådfør deg med din Kia-forhandler for mer informasjon.

3

3. Sykkelstativ for tilhengerfeste Dette stativet kan holde to sykler, og har en svært praktisk vippeanretning som sørger for enkel tilgang til bagasjerommet. Stativet fungerer utmerket og er tyverisikret. Tåler opptil 60 kg. E823055001 4. Euroclick G2 sykkelstativ Dette sykkelstativet er spesiallaget til det horisontale avtakbare tilhengerfestet. Dette superlette sykkelstativet kan holde to sykler, og klikkes på plass når du tar av tilhengerfestet. Sikker påmontering av sykler med runde eller ovale rammer fra 22 til 80 mm. 55220SBA00

4

31


TRANSPORT

1

1. Skillevegg for bagasjerom, øvre ramme og vertikal splitt En trygg separering av passasjerer, kjæledyr og generell frakt. Er tilpasset bilens interiøre konturer, enkel å installere og fjerne og kan brukes sammen med bagasjeromsmatte. Rutenettet gir føreren god sikt. 2P151ADE50 (øvre ramme) 2P153ADE50 (vertikal splitt) 2. Bagasjeromsordninger Kommer i tre forskjellige størrelser (27/41/64 liter), og har panel man kan se igjennom, slik at det er lett å se hva innholdet er. De har sklisikre overflater, og kan brettes helt flate når de ikke er i bruk. 8019 S 55123SBA10 8020 M 55123SBA20 8021 L 55123SBA30

1

2

3. Søppelpose 8014 Har en vanntett forsegling som er lett å holde ren og en selvlukkende topp. Heng den over seteryggen, eller bruk den justerbare stroppen til å feste den andre steder i bilen. 55123SBA40 4. Oppbevaringsnett for passasjersetet Kan festes på passasjersetet ved siden av førersetet, og er perfekt for å oppbevare diverse, små gjenstander man kan ha bruk for underveis. Innholdet holder seg på ett sted, og er lett tilgjengelig fra førersetet. 66170ADE00

3

32

4


Beskyttelse

Slik tar du vare på bilen: Sørg for at din Sorento holdes stilfull, både på innsiden og utsiden. Disse praktiske hjelpemidlene gir bilen beskyttelse mot normal slitasje.

1. Bagasjeromsmatte, 5-seter og 7-seter Skreddersydd for å passe perfekt inn i bagasjerommet, og laget av høykvalitetsvelur. Beskytter det du måtte frakte, i tillegg til å gi teppet beskyttelse mot smuss og fuktighet. Bagasjeromsmatten for 7-seteren forblir festet til seteryggene på tredje rad så lenge de er i bruk. Kommer med Sorento-logo. Kan kombineres med den utbrettbare støtfangerklaffen for å beskytte den bakre støtfangeren. 2P120ADE05 (5–seter) 2P120ADE07 (7-seter) 2

1

2. Utbrettbar støtfangerklaff Denne klaffen beskytter den bakre støtfangeren fra å bli skadet når man lesser tunge gjenstander inn eller ut av bagasjerommet. Festes raskt og enkelt i enden av bagasjeromsmatten. 2P120ADE50 3. Bagasjeromsmatte i gummi Med opphevede karkanter blir teppet beskyttet for smuss og fuktighet. Det slitesterke materialet er av høy kvalitet, er enkelt å holde rent og har Sorento-logo. Den er støv- og vanntett, og er spesialtilpasset Sorentos bagasjerom. 2P122ADE00 4. Tekstil gulvmatte, standard Disse mattene matcher kvaliteten og det interiøre designet. De er laget av slitesterkt nålefilt, som gjør at det holdes trygt på plass. Matten for føreren har en forsterkning ved førerens hæler og er prydet med Sorentologo. 2P141ADE81 (1. og 2. seterad) 2P140ADE71 (3. seterad)

3

4

5

5. Tekstil gulvmatte, velur Luksuriøse velurmatter utfyller resten av interiøret, og med enkelt festepunkt og antiskli holder den seg på plass. Begge mattene ved forsetene har Sorento-logo. 2P144ADE81 (1. og 2. seterad) 2P143ADE71 (3. seterad) Gummimatter (ikke avbildet) Et sett med fire gulvmatter, skreddersydd for å passe bilens fasong. Mattene er svært slitesterke og fanger opp vann, gjørme, sand og veisalt. De er enkle å holde rene, og er uten gummilukt. Begge mattene til forsetene har Sorento-logo. 2P131ADE81 (1. og 2. seterad)

33


Beskyttelse

1

1

1. Skvettlapper, foran og bak Beskytt bilens mest sårbare områder mot skader forårsaket av steinsprut, slaps, skitt, rusk og veisalt. 2PF46AC000 (foran) Ett par 2P460ADE20(bak) Ett par 2. Transparent folie for bakre støtfanger Usynlig og beskyttende folie for den øverste overflaten av bilens bakre støt- fanger. Forhindrer skader på lakkerte flater under lasting og lossing. 2P272ADE00TR

2

34

3

3. Transparent folie for fordypning bak dørhåndtak Beskytter lakken mot skraping fra fingernegler eller nøkler. Laget av slitesterk, selvklebende gjennomsiktig film. 66272ADE00 (Ett sett med fire)


Behagelig enkelt. I byen, på motorveien, sommer- og vinterstid – her er originalt Kia ekstrautstyr som gjør kjøreturen enklere og mer behagelig. 1. Vindavviser, foran Reduserer turbulens og vindstøy når du kjører med en ørliten åpning av vinduet. Den aerodynamiske formen omdirigerer både luftstrømmen og regndråper. 2P221ADE00 (Ett sett med to)

1

2. Is- og solskjerm Beskytter innsiden av bilen mot kraftig oppvarming av bilen ved langvarig, sterk sol, og hindrer isdannelse på frontruten og de fremre sidevinduene. Tyverisikker når den er påmontert. 2P723ADE00 3. Automatisk parkeringssystem, foran og bak Med denne får du enklere parkering. Alarmsignaler endrer seg i forhold til avstand til objekter. Det er fire sensorer foran og fire sensorer bak, alle kommer i samme farge som bilen din. 66602ADE00 (foran) 66603ADE00 (bak) 4. Monterbar kleshenger Dette er en elegant og praktisk måte å beholde dressen eller andre klær uten skrukker på reisen. Den festes trygt og enkelt til et av forsetenes hodestøtter, slik at passasjersikkerheten er like god ved en evnt. ulykke. Den kan enkelt tas av igjen, og brukes andre steder (kontoret, hotellrommet etc.). 66770ADE00 2

3

4

35


7-år/150.000 km ny bil garanti. Gjelder i alle EU-land (samt Norge, Sveits, Gibraltar og Island). Lokale variasjoner kan forekomme.

Kia Bil Norge AS Solheimsveien 7 N-1471 Lørenskog NORWAY KIA50079 (Desember 2012)

36

All informasjon og alle illustrasjoner er korrekte på trykketidspunktet, men kan endres uten forutgående varsel. Modellene og spesifikasjonene som vises i denne brosjyren kan være anderledes enn modellene som er tilgjengjelig på det norske markedet. Forbehold om trykkfeil.

www.kia.no

www.kia.no

Profile for Kia Bil Norge AS

Sorento Brosjyre 2013  

Les om vår største SUV, Kia Sorento.

Sorento Brosjyre 2013  

Les om vår største SUV, Kia Sorento.

Advertisement