Page 1


02


Nye Kia RIO

Garantert oppmerksomhet Klar for livet Med nye Kia Rio er du garantert oppmerksomhet. Enten det er for det flotte designet, eller for alt det nyskapende utstyret: varme i rattet, LED lys foran og bak, 7” navigasjon, ryggekamera og mye, mye mer. Du vil bli imponert over det lave forbruket og det lave utslippet. Legg til Kias unike 7 års-garanti og du har en bil som garantert får oppmerksomhet.

Stor personlighet Lav oppstilling, korte overheng, kupélignende silhuett – viktige ingredienser for Rios sportslige karakter.

03


Kias 7 års garanti 7 år/150 000 km for hele bilen. Gyldig i alle EU-land, samt Norge, Sveits, Island og Gibraltar.

Kia kvalitet

Kvalitet å prate lenge om Pålitelig spennende Nye Kia Rio gir en kombinasjon av både løftet stemning og virkelig sinnsro. Den kommer med vår unike 7 års-garanti, slik som alle andre Kia-modeller. Vi er stolt av å tilby kvalitet du kan stole på. Det er et løfte som går langt utenfor fabrikkgulvet. Vi er forpliktet til å gi best mulig service, og sørge for givende Kia-opplevelser år etter år.

04


05


06


Karakteristisk uttrykk Kias signaturgrill understreker Rios dynamiske uttrykk.

1

utvendig design

Bevegelse møter følelse Design, også i detaljene Fra signaturgrillen og den slående sidelinjen til den muskuløse bakparten, er nye Kia Rio full av spennende, dynamiske detaljer. Det er der form og funksjon møtes: kjørelysene, baklyktene og sidespeilene har alle det siste innen LED-teknologi.

2

1. Frontlykter med LED-kjørelys 2. Speil med integrerte LED-blinklys 3. LED-baklykter

3 07


08


INTERIØR

Belønn deg selv… ...med litt ekstra Kia Rio er designet for å overraske og ligger på øverste nivå når det gjelder kvalitet, stil og utstyr. Uansett om det er smart teknologi for å hjelpe føreren, eller sofistikert lydteknologi med underholdning for alle fire passasjerer - i Rio er det komfortabelt for alle. 1. Oppvarmet ratt På kalde dager gir det oppvarmede rattet en følelse av komfort og luksus. 2. Smartnøkkel Du trenger bare ha smartnøkkelen i lommen eller vesken. Den gjenkjenner bilen når du nærmer deg. For å låse opp bilen, trykker du på knappen på dørhåndtaket. For å starte motoren, trykker du på Start/stopp-knappen.

1

2

09


1 Førerergonomi

La moroa begynne... Avslappet, men likevel i full kontroll Det ergonomisk designede førermiljøet hjelper til på alle områder – slik at du kan konsentrere deg om det som er morsomt: veien. Det justerbare rattet har en rekke fjernkontroller som gjør at du kan ha hendene på rattet. 1.

Cruise control

Perfekt for kjøring på motorvei, og kan reguleres med bryterne på rattet.

2-6: Kjørecomputer

Den stilige kjørecomputeren gir viktig informasjon om reisen, som f.eks. hvor mye drivstoff som er igjen, og optimalt drivstoff-forbruk.

10


2

3

4

5

6 11


Radio / CD / MP3 / RDS Fantastisk lyd - takket være moderne anlegg.

Brytere på rattet Juster volumet, hopp over et spor eller bytt kanal.

Bluetooth håndsfri Ring og motta samtaler handsfree, og spill din musikk på bilens lydanlegg.

Navigasjon med ryggekamera Navigasjons-systemet har et kamera med et bilde som indikerer hvor mye rom du har bak deg når du rygger.

12


TILKOBLING

I harmoni med verden Større utvalg, flere tilkoblingsmuligheter I Rio kan du ta en viss standard for gitt. Som det avanserte “infotainment”-systemet. Det sofistikerte lydanlegget spiller din favorittmusikk via CD-spilleren eller fra eksterne medieenheter ved bruk av AUX-, MP3- eller iPod-kontaktene. Uansett hvilket medium du velger, sørger anlegget for en dyp og rik lyd. Det har også RDS/lyd som holder deg informert via tekstmeldinger om programmer, artister og trafikk. 1. Strømkontakt for ekstern GPS Hvis du bestiller din Rio med et eksternt GPS-system slipper du kabelrot, takket være strømkontakten for ekstern GPS som følger med. 2. AUX -/ USB- / iPod-port Mange tilkoblingsmuligheter: to porter for forskjellige, personlige musikkenheter.

1

2

13


Innvendig komfort

Akselerer avslappingen Rios komfortsone Du vil umiddelbart føle deg hjemme i nye Kia Rio. Fordi våre designere har laget en luftig og romslig kupé hvor det er brukt kvalitetsmaterialer alle steder. Mens ergonomisk utformede seter gir optimal støtte, gir det myke dashbordet et inntrykk og en følelse av klasse. Smart teknologi som automatisk klimaanlegg bidrar også til det høye komfortnivået. Automatisk klimaanlegg/ionisator Når du velger innetemperatur opprettholder systemet automatisk det innstilte nivået. En ionisator genererer ionplasma slik at inneluften forblir frisk.

14


15


16

Sort

GrĂĽtt

Stilig og klassisk: tilgjengelig i stoff eller ekte skinn

DiskrĂŠt eleganse: Tilgjengelig i stoff eller ekte skinn

Stoff

Stoff

Stoff

Stoff

Ekte skinn

Ekte skinn


Brunt Ganske enkelt luksuriøst: tilgjengelig i ekte skinn

INTERIØR

Full av personlighet, men det er alltid plass til din Gjør deg bemerket Dynamisk utvendig, stilig innvendig. Alt du behøver å gjøre er å velge ditt favorittinteriør - i sort, grått eller brunt, i stoff eller ekte skinn. Alle alternativene har selvfølgelig samme høye Kia-kvalitet. Ekte skinn

Mix & Match 9 karosserifarger, 3 kupéfarger

17


YTELSE

Dynamisk av design, dynamisk av natur Førsteklasses ytelse Nye Kia Rio får deg til å smile, i hver en sving og på alle typer vei. Velg mellom fire motorer, alle er utrolig effektive. Enda en grunn til å glede seg over turen.

Viser vei Rios avanserte motorteknologi balanserer god økonomi med topp ytelse.

18


19


20


MOTORER OG GIRKASSER

Mer kraft for deg Ytelse møter effektivitet Maksimal glede, minst mulig belastning på budsjettet. Rio viser hvordan det skal gjøres - med to diesel- og to bensinmotorer fra 75 til 109 hk, som er blant de laveste i drivstofforbruk og CO2-utslipp i sin klasse. Optimal aerodynamikk og dekk med silisiumoksid gir enda bedre drivstofføkonomi ved å redusere luft- og rullemotstand. Manuell/automatisk girkasse Dieselmotorene er tilgjengelig med en avansert 6-trinns manuell girkasse.Bensinmotoren på 1,2 liter er utstyrt med en 5-trinns manuell girkasse. For bensinmotoren på 1,4 liter sørger en 4-trinns automatisk girkasse for jevne girskift.

1,1-liter dieselmotor (forbruk fra 0,32 l / mil) CO2-utslipp fra 85 g/km* / 75 hk / 170 Nm Noen av de laveste CO2 -utslippene i sitt segment, og lavt drivstoff-forbruk gjør denne motoren til en klasseleder når det gjelder effektivitet. Takket være avansert dieselteknologi er effekten og dreiemomentet alt annet enn sparsommelig. *Med ISG- og Ecodynamics-pakke

1,4-liter dieselmotor CO2-utslipp 94 g / km, 90 hk/220 Nm Denne motoren har et common rail dieselinjeksjonssystem, en turbolader med variabel geometri og virvelreguleringsventiler med en 1 800-bar Wastegate turbolader og fastkoplet dieselpartikkelfilter. 1,2-liter bensinmotor CO2-utslipp 105 g/km (m / ISG), 85 hk/121 Nm Denne firesylindrede lettvekteren har en forskjøvet veivaksel og dobbel kontinuerlig ventilinnstilling for å redusere utslipp og drivstoff-forbruk.

Klassens beste CO2 -utslipp fra kun 85 g/km og drivstofforbruk fra 0,32 l/mil - I en dieselmotor på 1,1 liter er det avansert dieselteknologi og ISG som gjør det mulig.

1,4-liter bensinmotor CO2-utslipp 147 g/km (automat), 109  hk/137 Nm Denne helt nye motoren leverer ekstra effekt, men holder utslippene nede. Den har enkel kontinuerlig variabel ventilinnstilling, et støyfritt registerkjede og forskjøvet veivaksel.

21


ECO-girskiftindikator ECO-girskiftindikatoren i instrumentpanelet anbefaler girskift slik at du får en mer økonomisk kjørestil  (på motorer med  manuelt gir).

Stopp

>

Start (ISG) CO2 -utslipp fra kun

85 g/km Utrolig besparende Større effektivitet betyr penger spart. Takket være fremragende drivstofføkonomi og utrolig lave CO2 -utslipp, holder Kia Rio driftskostnadene lave - uten at det går ut over ytelsen.

22

Start/stopp (ISG) Hvorfor bruke drivstoff når du står stille? Når du stopper ved trafikklys slås motoren i Rio automatisk av når bilen settes i fri og du tar foten av clutchpedalen. Motoren startes så snart du er klar til å kjøre igjen. Det er nyttig i bykjøring og, enda viktigere, systemet hjelper til å redusere utslipp og dine drivstoffregninger.


ISG Alle motorer med manuelt gir har start/stopp-systemet (ISG).

Økodynamikk og miljø

Alle våre destinasjoner er grønne Mer effektivitet + mindre utslipp = større belønning Hos Kia vil vi at hver reise skal være givende. Det er grunnen til at Rio ikke bare er dynamisk og morsom å kjøre. Den er også designet for å være så miljøvennlig som mulig.

Alle modeller med start/stopp-system har EcoDynamics-merket

Øko-utfordring Vi er stolte over løsninger som hjelper til å bevare mijløet. Vårt mål er å produsere den reneste ikkeelektriske bilen, med ultralave utslippsnivåer og best mulig drivstofføkonomi. Men det er ikke alt. Gjennom hver eneste fase av produksjonsprosessen følger vi de aller siste retningslinjene for miljøvern og resirkulering. Når hver bil kommer til slutten av sin levetid garanterer vi miljøvennlig behandling av bilen ved bruk av strenge resirkuleringsprosesser for å minimere skadelig avfall. 23


KJØREDYNAMIKK

En stødig hånd for sikkerhet Aktiv sikkerhet Når du møter vanskeligheter på veien, hjelper Rio deg til å styre klar. Den har en rekke avanserte sikkerhetsteknologier som standard-utstyr, f. eks. elektronisk stabiltetskontroll, styresystem for stabilitet og bakkestart-hjelper.

Cornering lights For bedre sikt dreies frontlyktene med rattet, og lyser opp mer av veien fremover.

VSM (Vehicle Stability Management - styresystem for stabilitet) VSM virker sammen med motordrevet servostyring og sørger for at bilen holder seg stabil når man bremser og svinger samtidig.

VSM

24


ESC (Electronic Stability Control - elektronisk stabilitetskontroll) Hvis du er nødt til å bråbremse, sørger ESC for korrekt bremsekraft på hvert individuelle hjul, og hjelper deg til å beholde kontroll og stabilitet.

HAC (Hill Start Assist Control - bakkestarthjelper) Når du starter i en bratt bakke forhindrer HAC at du ruller bakover. Bremsene forblir innkoplet i to sekunder inntil gasspedalen aktiveres.

25


ESS

1 26

2

3


ESS (Emergency Stop Signal nødstoppsignal) Hvis du nødbremser, vil bremselysene blinke for å varsle andre sjåfører.

1

Sikkerhet

Sterk og omsorgsfull Beskyttelse hele veien rundt Rio tar seg av deg og dine passasjerer. Den strukturelle rammen gir maksimal ulykkebeskyttelse. Den er designet for å absorbere støt i front-, bak- og sidekollisjoner. 2. Seks kollisjonsputer Kia Rio har to kollisjonsputer foran, to sidekollisjonsputer og heldekkende gardinkollisjonsputer som standardutstyr. Det avanserte kollisjonsputesystemet fungerer i samarbeid med forstrammer i sikkerhetsbeltene, som utløses automatisk av sensorer i nødsituasjoner. 3. TPMS (Tyre Pressure Monitoring System - system for overvåking av dekktrykk) Et ikon på dashbordet lyser hvis trykket i dekkene faller under anbefalt nivå. 4. Ryggesensorer Når du rygger, vil en lyd varsle om du kommer for nærme andre biler eller fortauskanten.

4 27


Allsidighet og oppbevaring

Smarte løsninger Kompakt, men likevel stor Uansett hva du har planlagt, vil Rio passe perfekt inn i din livsstil. Start med 288 liter bagasjeplass for det du skal ha med deg. Eller legg ned ryggen i 60:40-baksetet for å skape mer plass. For mindre ting er det mange oppbevaringssteder hvor de trygt kan legges og likevel være lett tilgjengelig. 1. Fullt nedfellbare bakseter: For mer fleksibilitet og større lass. 2. Skyvbar armlenekonsoll: Kan reguleres slik at den passer til din kjørestilling. 3. 15 liters hanskerom: Holder drikkevarene kalde. 4. Bagasjenett: Beskytter ting i bagasjerommet.

28


1

2

4 29


1

2

3

4

5

6

7

8

9

30


utstyrsalternativer

Mer komfort, mer sikkerhet, mer Rio-glede Når det gjelder utstyr, står ikke Rio på bremsene Den er utstyrt med et utvalg av standardutstyr som går utover det du forventer i denne klassen. Men selvfølgelig er det alltid rom for mer - bare ta en kikk på dette utvalget av standard- og ekstrautstyr.

Nøkkelfritt Ingen konvensjonelle nøkler å dreie rundt i låsen. Denne lette elektronisk nøkkelen passer perfekt i lommen.

10

1. Automatisk duggfjernersystem En sensor registrerer dugg på frontruten og starter automatisk viftene for å gi bedre sikt - raskt. 2. Setepute av biologisk skumgummi Skumgummien i setene er laget av miljøvennlige soyabønner. 3. Sikkerhetsvinduer (førersiden) Senkes automatisk hvis det registrerer en gjenstand, for å forhindre at hendene kommer i klem. 4. Regnsensor Aktiverer viskerne når de første dråpene kommer. 5. Farget glass Reduserer UV-stråler og kjøler ned kupeen. 6. Pedaler av rustfritt stål Gi bilen et sportslig preg innvendig med pedaler med finish i rustfritt stål.

11

7. Soltak Slipper inn masse lys og frisk luft. 8. Lakkerte dørhåndtak Lakkert i karosserifarge, skaper et helhetlig uttrykk. 9. Aerodynamisk viskerblad Holder viskerbladet nærmere frontruten ved høye hastigheter. 10. Teleskopisk vipperatt Kan reguleres slik at føreren sitter komfortabelt. 11. LED-kjørelys og LED-baklys Gir ekstra stil og sikkerhet. 12. To-trinns setevarmer Seteputene og -ryggene i forsetene kan varmes opp slik at du har det komfortabelt på kalde dager.

12 31


Farger

SPESIFIKASJONER

Flotte fasonger hele veien Det rette valget for deg Mange farger, god likevekt, stilige felger: det er bare å velg den Rio som passer deg.

Rio spesifikasjoner Motorer

1,2 BENSIN

Slagvolum (cc) Maks effekt (HK o/min) Maks dreiemoment (o/min).

1,4 Bensin

1,1 CRDi

White

1,4 CRDi

1 248

1 396

1 120

1 396

85/6 000

109/6 000

75/4 000

90/4 000

12,3/4 000

14,0/4 200

17,3/1 500

22,4 / 1 750

Enhet (mm) Total lengde

4 045

Benplass (foran)

Total bredde

1 720

Benplass (bak)

Total høyde

1 455

Skulderplass (foran)

1 350

Bagasjerom, lengde

684

Takhøyde (foran)

1 015

Skulderplass (bak)

1 324

Bagasjerom, bredde

1 059

Akselavstand

2 570

Bagasjerom (liter)

Takhøyde (bak)

960

1 112 790

Hengervekt (kg), fra

800

Avstand mellom 1. og 2. rad 775

288

All informasjon og alle illustrasjoner er basert på data som var tilgjengelig på utgivelsestidspunktet og kan endres uten varsel. Kontakt nærmeste Kia-forhandler for oppdatert informasjon.

Electric Blue Metallic Rios utvendige dimensjoner (mm) Blikkfang Sidespeil i samme farge som karosseriet: gir et flott, sømløst inntrykk.

Deep Blue Metallic

32


Bright Silver Metallic

Fresh Beige Metallic

Signal Red Metallic

Wendy Brown Metallic

Graphite Metallic

Black Metallic

33


34


ro i sjelen

Kvalitet du kan se, føle og bruke 7 års garanti Hver Kia i Europa kommer med 7 år/150 000 km nybilgaranti. Garantien er gratis og kan overføres til nye eiere, hvis bilen vedlikeholdes jevnlig i overensstemmelse med serviceplanen. 5 års lakkgaranti/12 års garanti for gjennomrusting/ 3 års veihjelp Kvalitetslakk sørger for langvarig beskyttelse av karosseriet og kaster glans over din nye Kia. Den kommer også med førsteklasses rustbeskyttelse og en 12 års garanti mot gjennomrusting fra innsiden og ut. Dersom du har et kjøreuhell sørger Kia for mobiliteten din. Gyldig i alle EU-land, samt Norge, Sveits, Island og Gibraltar. Hold kontakten med Kia Besøk www.Kia.no og www.Kia.eu for å se de siste nyhetene. Finn ut mer om hva vi har oppnådd innen utvikling av alternative drivstoff, som flytende gass-, hybrid- og drivstoffcelleteknologi. Eller finn ut hva vårt miljøforskningssenter holder på med. Vi er også involvert i viktige sportsbegivenheter: Kia er offisiell partner for både UEFA og FIFA. Finansiering Nærmeste Kia-forhandler kan tilby finansieringsløsninger som er skreddersydd for deg og dine behov. Spør om mer informasjon.

7 års garanti 7 år/150 000 km for hele bilen. Gyldig i alle EU-land, samt Norge, Sveits, Island og Gibraltar.

35


1

TILBEHØR Gi bilen et stilig og urbant utseende Sørg for å gi bilen din det lille ekstra som uttrykker din personlighet. Det brede tilbudet av originalt tilbehør gjør det mulig å utstyre din Rio med alt ekstrautstyr du kan ønske – både til hverdags og på ferie.

1 Folie til speil Folie til speil som kompletterer Rioens utseende. Kommer i sett á to, og i to ulike farger. 1W430ADE00BL (sort) 1W430ADE00WH (hvit)

2

2 “Sporty” foliering Gi Rioen din et ekstra personlig preg med foliering som understreker den sporty følelsen. 1W200ADE00BL (sort) 1W200ADE00WH (hvit) 36


3

4

3 Innstegslister Forhindrer irriterende merker og slitasje fra skitt eller sko på dørterskelen. Sett á 2 1W450ADE00

4 Hekkspoiler Perfekt, sporty understrekning av Rios fine linjer 1WF34AC100

5 Stålfelg 15“ 5.5J x 15, 185/65R15 529101W100 529601W100 (hjulkapsel)

5

6 Lettmetallfelg 15“ 5.5J x 15, 185/65R15 Distinktiv 8-eket lettmetallfelg med tydelige vinkler, myke kurver og sporty uttrykk. 1WF40AC200 7 Lettmetallfelg 16“ 6.0J x 16, 195/55R16 En livlig og moderne 10-eket lettmetallfelg med en særpreget estetikk. 1WF40AC300

6

8 Lettmetallfelg 17“ 6.5J x 17, 205/45R17 En iøyenfallende 5-eket lettmetallfelg som gir din Rio et tekno-preg 1WF40AC400 7

8

37


TRANSPORT

3

Ha alt du trenger med deg Din Rio ser kanskje kompakt ut, men med noen få utvalgte tilbehørsdeler kan du enkelt få den til å utvide dine fritidsmuligheter. Valget av takstativ, bokser og oppbevaringsnett sørger for at du får med deg alt nødvendig utstyr.

1 Avtagbart hengerfeste Avtagbart hengerfeste som påvirker bilens utseende minimalt. Leveres med 7- eller 13-polet kabelsett. 1W281ADE01

2 Oppbevaringsnett for passasjersete Sørg for at alle de små tingene ikke ruller rundt i setet. Putt dem i et nett. 66170ADE00 2

1

5

4

3 Bagasjeromsnett Smart nett for bagasjerommet som forhindrer at små gjenstander beveger seg rundt. 857792L000 4 Hundegitter Sørg for å holde bagasjen i bagasjerommet hvor den hører hjemme. Festes over baksetet. 1W150ADE00 5T  akstativ, aluminium Enkelt å installere og fjerne. Elegant utseende med matchende design og Kia logo. 1W210ADE00AL

38


KOMFORT

Kjekt å ha for en bra kjøreopplevelse 5 Vindavviser, front Reduserer lyd og vannsprut. Sett á to for sidevinduer foran. 1W221ADE00

I dag krymper parkeringsplassene mens antall småting du må ha med deg øker. Så hvorfor ikke utstyre bilen din med smart teknologi som hjelper deg på veien?

1

2

5

3

1 Telefonholder Holder telefonen din sikkert på plass mens du kjører. Holder som passer til alle typer telefoner. E555055000

4

2 Is-/solskjermer Skreddersydd termoisolasjonsfolie for frontvindu og bilens to sidevinduer. Forhindrer interiøret i å bli for varmt om sommeren, og glasset fra å fryse til om vinteren. 1W723ADE00

3 Parkeringssensor, front Frontpakke inneholder fire integrerte sensorer som gir fra seg et akkustisk varselsignal for å indikere ca. avstand til nærmeste store objekt. E98001D101

4 Parkingssensor, bak Pakken inneholder fire integrerte sensorer som gir fra seg et akkustisk varselsignal for å indikere ca. avstand til nærmeste store objekt. E98001D000

 rmlene med oppA bevaringsboks (ikke vist) Integrert oppbevaring for småting som ellers fort kan rulle rundt i bilen. 1W161ADE00

39


beskyttelse

En bil like god som ny Uansett hvordan du bruker din Rio er det enkelt å få den til å se like bra ut som den gjorde første dag. Med matter og antiripebeskyttelser. Hvorfor akseptere mindre – eller mer skitt?

1 Beskyttelsesfolie til innstegslist, svart Bli kvitt irriterende merker på dørterskelen fra skitt eller sko. Beskyttelse som holder bilen ripefri. (Sett á 4). 1Y451ADE00BL 2 Beskyttelsesfolie til innstegslist, transparent Usynlig beskyttelse (Sett á 4). 1Y451ADE00TR

2

40

1


3

3 Lastebeskyttelse til bagasjerom, transparent Så godt som usynlig, selvklebende beskyttelsesfolie som holder lastekanten så god som ny 1W272ADE00TR 4 Lastebeskyttelse til bagasjerom, sort Stilig sort beskyttelse mot skraper og skitt. 1W272ADE00BL 5B  eskyttende folie for fordypning ved dørhåndtak Perfekt beskyttelse mot riper og merker etter bruk. Selvklebende og transparent. 66272ADE00 4

5

6

6 Skvettlapper foran/bak Beskytter bilen mot gjørme, grus og veisalt. Kommer i nøytral sort. (Sett á 2) 1WF46AC000 (foran) 1WF46AC100 (bak)

41


1

1B  eskyttelseslister En iøyenfallende og elegant finish som også beskytter dørene mot irriterende hakk og riper. 1W271ADE00

42

B  agasjeromsmatte i gummi (ikke vist) Hold bagasjerommet rent og fritt for skitt. Legg inn beskytteren når du oppbevarer møkkete utstyr. 1W122ADE00

Gummimatter Gummimatte med perfekt passform. I svart og merket med “Rio”. 1W131ADE00


2

2 Gulvmatte i tekstil, velour Laget i myk velour av høy kvalitet og i samme farge som bilens interiør. Sklisikker underside og festehull for kroker. Sett á 4, med broder “Rio” på førermatten. 1W143ADE00 3 Gulvmatte i tekstil, velour Laget i myk velour av høy kvalitet og i samme farge som bilens interiør. Sklisikker underside og festehull for kroker. Perfekt tilpasset sett á 4, med brodert “Rio” på førermatten. Designet følger stilen på bilen. 1W143ADE00ST

 ulvmatte i tekstil, nålefilt G (ikke vist) Tilpassede antrasitt gulvmatter i nålfilt og med sklisikker underside. Sett á 4. Festehull for kroker. Merket med “Rio”, og forsterkning av helparti på førersiden. 1W141ADE00

3

4

4 Vendbar gulvmatte med antiskli Perfekt tilpasset bagasjeromsmatte. Bruk velour- eller antisklisiden avhengig av hva du har i bagasjerommet. 1W120ADE10 (for biler med oppbevaringsrom) 1W120ADE00 (for biler uten oppbevaringsrom) 43


7-år/150.000 km ny bil garanti. Gjelder i alle EU-land ( samt Norge, Sveits, Gibraltar og Island). Lokale variasjoner kan forekomme.

Kia Bil Norge AS Solheimsveien 7 N-1471 Lørenskog NORWAY KIA50081 (desember 2012)

All informasjon og alle illustrasjoner er korrekte på trykketidspunktet, men kan endres uten forutgående varsel. Modellene og spesifikasjonene som vises i denne brosjyren kan være anderledes enn modellene som er tilgjengjelig på det norske markedet. Forbehold om trykkfeil.

www.kia.no

Kia Rio brosjyre  

Les om Kia Rio

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you