Page 1

Nye Kia The new Kia


Nye Kia GT En helt ny kjøreopplevelse På tide å tenke nytt. Glem alt du trodde du visste. Høres det kjent ut? Møt vårt nyeste tilskudd til Kia cee'd-familien. Kia GT er en ekte atlet tvers igjennom. Den er uforskammet sportslig både på innsiden og utsiden, og under panseret banker en sprek 204 hk 1,6 liters turbo GDI-motor som bare venter på å få vise deg hva Kias kraftigste modell noensinne er god for. Bli kjent med nye GT og oppdag hva sportslig kjøreglede egentlig er.

GT fåEs som 3-dørs (pro_cee'd) og 5-dørs (cee'd) 2

Lev livet til fulle 3


GT

Teknologien bak GT-ytelse

Full fart fremover Gåsehud og et smil du ikke kan tørke bort – GT gjør underverker for sjelen! Oppskriften? En flunkende ny Eksplosiv muskelkraft 204 hk 1.6 turbo GDI-motor. fra 0 til 100 km/t Motoren leverer et dreiemoment på 265 Nm, og kombiog enda høyere nert med den avanserte manuelle 6 trinns girkassen tar den bilen fra 0 til 100 km/t på 7,7 sekunder. Toppfarten er solide 230 km/t. Imponerende tall som bare overgås av den fortreffelige lyden fra de markante doble eksosrørene. For å understreke sportsbilfølelsen ytterligere er det hele toppet med en sportslig fjæring som sørger for at bilen sitter som klistret til veien, uansett hvor ferden går.

4

5


GT GT design

En tøffing som vet hva den vil Kupéaktig form, definerte linjer, sportsstøtdempere foran og bak, 18” lettmetallfelger og store bremseskiver med røde kalipere, for ikke å glemme den karakteristiske grillen med GT-emblem – nye GT er stylet som en skikkelig tøffing. Bruk gjerne noen minutter på å nyte synet før du tar plass bak rattet og opplever bilen fra veien.

6

Godt skodd: Iøynefallende 18” lettmetallfelger med 16” bremseskiver og røde kalipere

7


GT GT design

Vis hvem du er Nye GT er ikke redd for å synes LED-lys foran og bak? Skulle bare mangle. Sportsunderstell hele veien rundt? Jepp. Doble eksosrør? Selvsagt. Ellers har Kias internasjonale designteam i Tyskland valgt å gi GT et rent og minimalistisk uttrykk.

8

Doble eksosrør: En tøff detalj som matcher lyden av den 204 hk sterke motoren

LED-lys og sportsunderstell: Understreker bilens muskuløse fremtoning

9


Lekre GT-detaljer: Skinntrukket ratt og Recaro-seter med røde kontrastsømmer

Fra Recaro-setet har du alt under kontroll. De stilige setene er utformet for å gi en dynamisk kjøreopplevelse og maks støtte under kjøring

Velg mellom analog eller digital visning på 7" TFT LCD-displayet

10

GT

11


Førerplassen i GT

Nå er det din tur Er du av den lekne førertypen, vil du garantert finne deg godt til rette i nye GT. Synk ned i skinnsetene fra Recaro og start motoren, så tennes de sylskarpe instrumentene og gir ekte racerbilfølelse. Med den ene hånden rundt den sportslige girkulen og den andre på det perforerte skinnrattet med røde kontrastsømmer er det på tide å la foten føle gasspedalen. Andre detaljer er skjult for det blotte øye og må bare oppleves. Som det ergonomiske førersetet med korsryggstøtte. Etter de første krappe svingene i byen eller på landeveien skjønner du hva vi mener.

12

GT

>>>

13


(cee'd 1470)

Pro_cee'd 1430

GT lakkfarger og tekniske data

1563/1553/1555/1549

De små detaljene bak den store kjøreopplevelsen i GT

1780

900

2650

760

1571/1561/1563/1557

4310

Deluxe White Metallic

Planet Blue Metallic

Machine Silver Metallic

Hva befinner seg under det hvitlakkerte panseret? Eller det svarte, for den saks skyld? Her finner du detaljene så du kan velge din favoritt. GT drivlinje: Motormodell Motortype Sylindervolum Manuell girkasse

GT ytelse: 204 hk Maks. effekt (hk / o/min) 265 Nm Maks. dreiemoment (Nm / o/min) 230 km/t Topphastighet (km/t) 7,7 s 0-100 km/t 5,4 s 60-100 km/t i 4. 7,3 s 80-120 km/t i 5. 8,8 s 80-120 km/t i 6.

pro_cee’d GT ytre mål (mm): Lengde Bredde Høyde Hjulavstand

1.6 l bensin turbo GDI Firesylinders GDI DOHC 16 ventiler 6-trinns girkasse

Track Red

Black Pearl Metallic

225/40R 18" GT lettmetallfelg

4 310 1 780 1 430 (cee'd 1470) 2 650

For info om dekkmerking se www.kia.com/no/eie-kia/informasjon-dekkmerking

GT 14

>>>

15


Kia service og garanti

For bileiere som forventer litt mer 7 års nybilgaranti Nye GT har vært gjennom omfattende testing med hensyn til pålitelighet og driftssikkerhet. Alle biler fra Kia leveres med en nybilgaranti på 7 år / 150 000 km (ubegrenset kjørelengde de første tre årene og begrenset til 150 000 km fra det fjerde året og ut perioden). Garantien dekker bilen fra støtfanger til støtfanger, er gratis, og kan overføres til senere eiere såfremt bilen gjennomgår regelmessig vedlikehold i henhold til serviceplanen.

Unik garanti Kia 7-års / 150 000 km nybilgaranti. Gjelder i alle EU-land (samt Norge, Sveits, Island og Gibraltar) i henhold til lokale regler og vilkår.

5 års lakkgaranti og 12 års garanti mot gjennomrusting Førsteklasses karosserilakk sikrer din nye Kia langvarig beskyttelse og glans. Bilen leveres dessuten med unik rustbeskyttelse og 12 års garanti mot gjennomrusting fra innsiden og ut. Hold kontakten med Kia Besøk www.kia.com for siste nytt. Lær mer om Kia og vårt spennende nybilprogram. Få oppdateringer om de siste nyvinningene innen alternativt drivstoff (f.eks. flytende gass), hybrid- og brenselcelleteknologi. Eller se hva vårt miljøforskningssenter arbeider med. Vi deltar også ved store sportsarrangementer: Kia er offisiell partner både for UEFA og FIFA. Vi sponser Australian Open og tennisstjernen Rafael Nadal. Finansiering Din lokale Kia-forhandler hjelper deg gjerne med å sette opp en finansieringsplan tilpasset dine behov. Be om et tilbud.

16

GT

>>>

17


Tilbehør 1

Gi din GT ditt eget preg, det finnes tilbehør i forskjellige varianter til bilen – her er et lite utvalg.

3

4

1. Dekaler “racing stripes” Iøynefallende dekor laget for å følge bilens linjer på panser og bakluke. Det anbefales at du lar din Kia-forhandler stå for monteringen av disse. A2200ADE00GTRD (rød), A2200ADE00GTBL (sort) A2200ADE00GTWH (hvit) 2

2. Carbonfolie til panser Høykvalitets-folie i 3-D carbon-look som gir din cee’d GT et personlig preg. Folien er spesialtilpasset og følger bilens linjer perfekt. Det anbefales at du lar din Kiaforhandler stå for monteringen av denne. A2202ADE00GTCB

3. Velurmatter, GT design Høykvalitets velurmatter med røde dobbeltsting som matcher bilens seter. Begge mattene foran kommer også med rød, brodert GT-logo. Har antisklibelegg på baksiden og passer i bilens originale festepunkter for å sikre at matten ligger stabilt. Sett á 4. A2143ADE00GT 4. Bagasjeromsmatte Bagasjeromsmatte i gummi med høye kanter som beskytter bilens bagasjerom mot smuss og fuktighet. Enkel å rengjøre. Kommer med cee’d-logo. A2122ADE00 Beskyttelsesfolie (ikke avbildet) Beskyttelsesfolie tilpasset bilens linjer. Beskytter mot riper ved inn og utlasting i bagasjerommet. Kommer i transparent og sort. A2272ADE02TR (transparent), A2272ADE02BL (sort)

18

GT

>>>

19


* Kias 7-års / 150 000 km nybilgaranti. Gjelder i alle EU-land (samt Norge, Sveits, Island og Gibraltar) i henhold til lokale regler og vilkår.

*All informasjon, alle illustrasjoner og spesifikasjoner er korrekte på trykketids-punktet, men kan endres uten foregående varsel. Modellene og spesifikasjonene som vises i denne brosjyren, kan være annerledes enn modellene som er tilgjengelige på det norske markedet. Som følge av begrensninger i trykkeprosessen kan de avbildede karosserifargene avvike noe fra de faktiske fargene. Kontakt din lokale Kia-forhandler for oppdatert informasjon. Delenr: KIA50096 (august 2013)

www.kia.com

pro_cee'd GT/cee'd GT-brosjyre  

Les mer om den nye pro_cee'd GT/cee'd GT

pro_cee'd GT/cee'd GT-brosjyre  

Les mer om den nye pro_cee'd GT/cee'd GT