Page 1

5-dørs & Stasjonsvogn


www.kia.no

2


Å velge bil handler om å finne den modellen og det tilbehøret som passer deg best. Med de spennende nye cee´d modellene har det valget aldri vært enklere - eller morsommere.

Nye KIA cee´d 5-dørs & Stasjonsvogn

Live more life

Ønsker du et lekkert design kombinert med praktisk hverdagsbruk? Da er den kupéinspirerte 5-dørs modellen en bil for deg. Kommer mye plass og fleksibilitet øverst på din liste? Da er nye cee´d Stasjonsvogn bilen for deg. Et fantastisk utseende, håndverk i toppklassen og innovativ teknologi designet for et liv som er alt annet enn rutine – du finner alt her.

3


5-dørs

Imponerende tenkning inne som ute Den nye KIA cee´d er designet for å appellere til alle deler av deg. Ta en kileformet profil, sterke skuldre og et muskuløst panser. Kombinér det med lav høyde, kort overheng og stor hjulavstand og du har de typiske design-kjennetrekkene til en sports-kupé. Her får du 5 dører, god plass og masse hverdagsfunksjonalitet. Summen er en fantastisk inspirerende løsning på en bil designet av KIAs prisvinnende designteam ledet av KIAs sjefsdesigner, Peter Schreyer.

Europeisk appell: Designet i Tyskland, bygget på vår ”state-of-the-art” fabrikk i Slovakia

European appeal: designed in Germany, manufactured at our state-of-the-art factory in Slovakia

4


5


6


Framtidsrettet tenkning: Våre designere har forvandlet ingeniørens krav om bedre aerodynamikk til elegant og imponerende bildesign.

Stasjonsvogn design

Er du klar for noen spesialeffekter? Nøyaktighet er mer enn en tom frase hos KIA. Vi lever etter dette mottoet hver eneste dag når vi tenker på hvordan vi skal jobbe med design og kvalitet. For oss går dette hånd i hanske. Se på den elegante takprofilen til stasjonsvognen og de stilige takrailsene, den karakteristiske KIA-grillen og de elegant utformede LED-lysene foran og bak. Bakluken har blitt flyttet lenger inn på taket for å gi større lasteåpning, enklere tilgang og enda bedre aerodynamikk. Vi har også forlenget bakspoileren og gitt baklysene nytt design. Resultatet, som hundrevis av timer i vindtunnel har bevist, er at luftmotstanden har blitt redusert betydelig, noe som har gjort begge KIA cee´d-modellene enda mer effektive og miljøvennlige.

7


8


Kjøre-ergonomi

Alt du trenger for en bra dag Både 5-dørs og Stasjonsvogn er ekspert på å få deg til å føle deg velkommen

Start/Stopp knapp og Smartnøkkel: Ha Smartnøkkelen på deg, så gjenkjenner bilen deg når du kommer. For

Det første som møter deg er det ambiente lyset på den iøynefallende midtkonsollen. Det setter atmosfæren for den sofistikerte stemningen som preger hele kupéen. Høykvalitets materialer inkluderer myke overflater på dashbordet og unike detaljer som de elegante finneformede dørhåndtakene og de sportslige treklokkede instrumentene setter en elegante spiss på interiøret. For maksimal ergonomi og brukervennlighet er alt designet rundt sjåføren. De intuitive instrumentene kan også fås med en speedometerskjerm for enda bedre synlighet og premium kvalitetsfølelse. Det ergonomiske temaet fortsetter med det justerbare armlenet og en asymmetrisk midtkonsoll vendt mot sjåføren.

å åpne døren trykker d u b a re p å e n k n a p p på dørhåndtaket. For å

Ambient lys:

starte motoren er det

En av de mange unike detaljene som skaper en enestående atmosfære

bare å trykke på ‘Engine

i KIA cee´d 5-dørs og Stasjonsvogn.

START STOPP’-knappen.

9


Kjøreteknologi

Bits and bytes som gjør livet lettere For å gjøre livet lettere kommer både 5-dørs og Stasjonsvogn med et rikt utvalg hightech hjelpemidler Ta for eksempel LCD-fargeskjermen på instrumentpanelet med den praktiske kjøre-computeren. Eller det helt nye elektroniske håndbrekket. I stedet for å dra i håndbrekket aktiviseres håndbremsen med et lett knappetrykk. Et annet eksempel på oppfinnsom ingeniørkunst er ”Smart Parking Assist” systemet. Det sørger for at du får parkert selv om den tilgjengelige plassen bare er én meter lenger enn bilen din. Systemet gjenkjenner en stor nok luke, styrer og vurderer avstanden til biler foran og bak. Alt du trenger å gjøre, er å styre gassen og skifte gir.

1. Elektronisk håndbrekk: Aktiviseres ved et lett knappetrykk 2. Automatisk parkeringshjelp: Lukeparkering har aldri vært så enkelt: systemet bruker 10 parkeringssensorer ( 6 foran og 4 bak) som også hjelper deg når du parkerer manuelt. 3. Trip computer: Alt du trenger å vite: Computeren kan vise deg et vell av informasjon som for eksempel; distanse til tanken er tom, tiden du har kjørt, drivstofforbruk og hastighet. Computeren overvåker også dekktrykk og viser ”Lane Depature Waring System” (Kjørefelt varsel), eller som vist her, bakre parkeringssensorer. 4. Tripcomputer/styremodus Comfort, Normal eller Sport: Når du velger ”Flex steer”, viser instrumentene hvilke styremodus du er i.

1

5. Tripcomputer/Girindikator Computeren kan vise hvilket gir som er gunstigst å kjøre i for å spare drivstoff og redusere utslipp. 6. Tripcomputer Du kan også forandre bokstavstørrelsene på instru- mentene for bedre synlighet.

2

10

3

3


4

5

6

11


1

12

2

3 3

4


Tilkobling

Underholder, navigatør, operatør, eller ganske enkelt en veldig bra KIA Å komme fra A til B med et stort smil er typisk for den nye KIA cee´d Du har et stort utvalg av smart teknologi som det slett ikke er vanlig å finne i en bil i denne klassen. Ta for eksempel lydanlegget med CD og MP3 spiller og seks høyttalere. Det kommer med AUX/USB tilkobling for iPod/iPhone/iPad eller andre MP3 spillere som standard. Et lydanlegg med en 4,5” LCD skjerm er også tilgjengelig som ekstrautstyr. For å bli guidet til bestemmelsesstedet ditt på en mest mulig behagelig måte, kan du velge en 7” touchskjerm med fullkart navigasjonssystem. Systemet kommer med talegjenkjenning for opp til 10 språk, samt tekst til taleoversetting som forteller gatenavn mens du kjører. Skjermen kan også vise bilde fra ryggekameraet for å hjelpe til ved parkering. Hvis du liker multitasking, lar rattkontrollene deg gjøre akkurat det: Mens du holder øynene på veien, kan du justere volum, gjøre oppringninger via Bluetooth, eller styre Cruisekontrollen.

1. Satellitt navigator: Den avanserte 7” touchskjermen kan vise severdigheter underveis. 2. Volum fjernkontroll: Hold øynene på veien mens du justerer volum. 3. AUX/iPod/USB: Koble til din favoritt musikkspiller for å spille musikk. 4. Bluetooth tilkobling: Å ta i mot og ringe telefonsamtaler håndfritt har aldri vært enklere

13


Komfort & kvalitet

Kvalitet for alle dine sanser Førerplassen er designet for å overgå dine forventninger Høykvalitets materialer og ekstra fokus på ergonomi sørger for at du føler deg hjemme på veien. Hvis du er typen som aldri kan få nok av ekstrautstyr, så har både 5-dørs og Stasjonsvogn mye å tilby: Det elektriske førersetet kan huske to forskjellige innstillinger (praktisk hvis det er to som deler på samme bil) og rattet kan justeres både i høyde og inn/ut. At forsetene har varme som standard er en selvfølge, men varme i rattet er en unik fordel bare KIA cee´d har i denne klassen. En fordel du garantert kommer til å sette pris på, på kalde vinterdager. Du kan velge mellom tre temperaturnivåer for å finne den temperaturen du foretrekker. Du kan også velge mellom manuell, eller et automatisk tosone klimaanlegg. Takket være den nyeste luftkontroll-teknologien gir begge anleggene deg den beste drivstofføkonomien.

Klima-anlegg: Velg mellom manuelt klimaanlegg, eller for å justere temperaturen individuelt på fører- og passasjer-siden, velg to-sone automatisk klimaanlegg.

14


15


16


Komfort & kvalitet

Litt frisk luft På første rad i baksetet Alle cee´d modeller har ergonomisk utformede bakseter som gir god sittekomfort, god takhøyde og benplass for alle passasjerer. Det 380 liter store bagasjerommet på 5-dørs cee´d er det største i klassen. Skulle du trenge enda mer plass, kan baksetene deles 40/60 for å få plass til lange gjenstander, eller legges helt ned for å gi deg et stort bagasjerom på hele 1318 liter.

Sol & utsikt: Et panorama soltak (her vist på stasjonsvognen) er et ekstrautstyr som virkelig gir kupéen en fantastisk plassfølelse. Det todelte soltaket kan elegant åpnes helt, stanses i hvilken som helst posisjon eller vippes opp med et lett knappetrykk.

17


Stasjonsvogn – praktisk og brukervennlig

Mer plass å boltre deg på Dynamisk på utsiden, romslig på innsiden Den nye cee´d Stasjonsvogn kombinerer dette på en elegant måte. Det store bagasjerommet på hele 528 liter gir deg frihet til å få med deg all den bagasjen du trenger. Baksetene kan deles 60/40, eller legges helt ned og gi deg et 1642 liter stort bagasjerom. I tillegg finnes mye ekstrautstyr for å lagre og å sikre bagasjen din; praktiske kroker og bagasjenett kan festes til baksetene, et sidebrett gir praktisk oppbevaring av småting, en bagasjeromsskjuler skjermer lasten fra nysgjerrige øyne og du kan få en bagasjeboks skjult under gulvet i bagasjerommet. KIA cee´d Stasjonsvogn er simpelthen en ekspert på å utnytte plassen klokt.

1. Smarte løsninger: Overalt i den ergonomisk designete kupéen til både 5-dørs og Stasjonsvogn finner du koppeholdere, rom i armlenene og et stort og ventilert hanskerom. 2. Rikelig plass: Med baksetene foldet ned, gir KIA cee´d Stasjonsvogn deg hele 1642 liter bagasjerom. Nok for de aller fleste ekspedisjoner. En lav lasteterskel gjør også innlastningen lettvint.

3. Stasjonsvogn bagasjeskinnesystem Dette allsidige systemet består av fleksible aluminium-rails som festes til vertikale skinner i bagasjeromsgulvet. Railsene kan justeres individuelt for å passe forskjellige bagasjestør relser. Det følger også med praktiske belter for å feste runde gjenstander og bagasjekroker som kan beveges fritt langs skinnene. 4. Smarte lasteplasser under gulvet KIA cee´d Stasjonsvogn har to lasterom under gulvet. Et dypt lasterom foran og en større lastekasse med individuelle rom i forskjellige størrelser midt under bagasjerommet. Selv plassen rundt hjulbrønnene har smarte oppbevaringsrom på begge sider.

1

18


2

3

4

19


Classic

cee´d – interiørkvalitet

Vær din egen interiørdesigner Når interiørdesignerne våre planla den nye KIA cee´d, lot de inspirasjonen komme fra flest mulig kilder; reiser igjennom Europa, mote, design og arkitektur.

Sort I dette interiøret er sort den dominerende temafargen med kontrastfarger på de unike setetrekkene.

20

Interiør detaljer: - Sort, éntonet dashbord - Sort tekstilsetetrekk - Sølvfarget dashbordfront - Sølvfargede dørhåndtak

Granitt beige

Interiør detaljer:

I dette interiøret skaper lysere farger en elegant atmosfære med kontrast sølvfargede metalleffekter igjennom hele kupéen.

- Sort, éntonet dashbord - Granitt beige tekstilsetetrekk - Sølvfarget dashbord front - Sølvfargede dørhåndtak


Comfort

Sort I dette interiøret er sort den dominerende temafargen med kontrasterende farger på de unike setetrekkene. Interiør detaljer: - Sort, éntonet dashbord - Sort tekstilsetetrekk - Sølvfarget dashbordfront - Sølvfargede dørhåndtak

Granitt beige I dette interiøret skaper lysere farger en elegant atmosfære med kontrasterende sølv fargede metalleffekter igjennom hele kupéen. Interiør detaljer: - Grått, én-tonet dashbord - Granitt beige tekstil setetrekk - Sølvfarget dashbord front - Sølvfargete dørhåndtak

21


Exclusive

Sort Har iøynefallende dekordetaljer i sort høyglanslakk. Her er dekordetaljene kombinert med det vakkert vevete setetrekkene i sort. Interiørdetaljer: – Sort, éntonet dashbord – Sorte setetrekk – Sort høyglanset midtkonsoll – Sorte, høyglansete dørhåndtak og detaljer på ratt.

Granitt beige I dette interiøret skaper det granitt beige fargede dashboardet og de matchende setetrekkene i en stilig og elegant atmosfære. Interiørdetaljer: – Granitt beige, éntonet dashbord – Granitt beige setetrekk – Sort høyglanset midtkonsoll – Sorte, høyglansete dørhåndtak

22


Exclusive, Tilvalg

2-tone brunt Dette spesialinteriøret består av setetrekk i elegante bruntoner som matcher høyglansdetaljer i interiøret. Interiørdetaljer: - Sort, éntonet dashbord - Brunt setetrekk - Sort, høyglanset dashbordfront - Sort, høyglansede dørhåndtak og detaljer på ratt

Sort Et skinninteriør er det ultimate luksus tilbehøret for deg som er ute etter en sportslig stil, her kombinert med et unikt design på setene. Interiørdetaljer: - Sort, éntonet dashbord - Sort setetrekk - Sort høyglanset midtkonsoll - Sorte, høyglansete dørhåndtak og detaljer på ratt.

23


Alle biler med manuelt gir og Start/Stop system har ecoDynamics merket

1

24

2

3


Drivverk og girkasse

Forbedringer gir bedre ytelse cee´d drivverk:

cee´d girkasse:

Du kan velge mellom fire motorer for å finne den som passer med din kjørestil og gir perfekt ytelse til både 5-dørs og Stasjonsvogn: To ”state-of-the-art” dieselmotorer og våre nyeste bensinmotorer gir deg en effekt fra 90 til 135 hk. Smarte vektbesparelser hjelper til med å gi bedre drivstofføkonomi og alle motorene kan leveres med Start/Stopp (ISG) teknologi.

Du kan velge mellom en 6-trinns manuell girkasse som gir deg ekstra behagelig giring, eller en 5-trinns automatisk girkasse, samt den eksklusive KIA nyheten (kun tilgjengelig med 1,6 GDI direkte innsprøytning bensinmotor): En dobbelclutch girkasse som gir deg det beste av begge verdener; en mer smidig kjørestil og redusert drivstofforbruk. Både dobbeltclutch og automatiske girkasser kan betjenes med hendler på baksiden av rattet.

To bensinmotorer: Utbredt bruk av aluminium reduserer vekt og sparer drivstoff. Fire-sylindret 1,4 MPI (100 hk) Maks effekt ved et dreiemoment på 137 Nm ved 4200 o/min gir et drivstofforbruk på kun 0,51 L per mil ( 5-dørs)/0,61 L per mil (Stasjonsvogn). CO2-utslipp har blitt redusert til 130g med Start/Stopp system/km (5-dørs)/136g/km (Stasjonsvogn) Fire- sylindret 1,6 GDI (135 hk) Kontinuerlig variable ventiltider gir økt ytelse ved alle hastigheter. Den direkte innsprøytings bensinmotoren gir deg maks effekt ved et dreiemoment på 165 Nm ved 4850 o/min og et drivstofforbruk på kun 0,52 L per mil (5-dørs)/0,59 L per mil (Stasjonsvogn). CO2-utslipp har blitt redusert til kun 119g/km (5-dørs)/131g/km (Stasjonsvogn) med ecoDymamics pakken. To dieselmotorer: Våre nyeste dieselmotorer har økt dreiemoment og lavere vekt som gir enda lavere drivstofforbruk.

Start/Stopp system (ISG) Når du stopper ved et trafikklys, stanser motoren automatisk når foten tas av clutchpedalen. Straks du er klar til å kjøre videre, starter motoren automatisk. En fantastisk enkel måte å spare drivstoff og ikke minst: Spare miljøet i byen på. ECO pakken: Denne teknologien gir deg økt effektivitet: Start/Stopp system, gir-indikator som hjelper deg å kjøre mer økonomisk og energi besparende spesial-dekk med lavere rullemotstand som reduserer drivstofforbruket. 1. Dobbelt-clutch girkasse (DCT): Nyt sømløse, lynkjappe girskift i beste racingstil. 2. Manuell girkasse: Raske og myke girskift takket være KIAs nyeste teknologi 3. Aktivt Eco Display:  Det aktive Eco Systemet gir lavere forbruk og utslipp ved å overvåke klimaanlegget , kompressoren og dynamoen.

Fire- sylindret 1,4 (90 hk) Gir lavt drivstofforbruk på kun 0,41 L per mil (5-dørs)/0,42 L per mil (Stasjonsvogn). Maks dreiemoment er 220Nm mellom 1500 og 2750 o/min. Fire- sylindret 1,6 (110/128 hk) Denne dieselmotoren er ledende på å redusere utslipp: 97g/km (5-dørs)/110g/km(Stasjonsvogn) - et av de laveste CO2-utslippene for en konvensjonell forbrenningsmotor i denne klassen. Drivstofføkonomien er også helt i toppklassen med kun 0,37 L per mil (5dørs)/0,42 L per mil (Stasjonsvogn) takket være ecoDynamics pakken. Maks dreiemoment er 260Nm mellom 1900 og 2750 o/min. 25


1

2

Sikkerhetsteknologi

Det nest beste etter øyne i nakken For å sørge for at du alltid er trygg har vi tatt steget videre: Begge cee´d modellene har måttet gå igjennom hundrevis av timer med nøye testing og utprøving for å sikre at de er forberedt på enhver situasjon. Men selv det er ikke nok. Nye KIA cee´d er også stappfull av smart teknologi som hjelper deg å unngå farlige situasjoner. Vårt avanserte ”Lane Depature Warning System” hindrer deg fra å komme ut av kurs hvis du skulle bli trøtt eller mister konsentrasjonen et øyeblikk. Et kamera overvåker bilens posisjon i veibanen og, hvis det skulle bli nødvendig, varsles du med et lydsignal. Systemet aktiviseres fra 60km/t. cee´d sjekker også en annen, viktig sikkerhets detalj: Trykket i dekkene dine. Hvis dekktrykket skulle synke under anbefalt nivå, vil et varselsymbol vises på instrumentpanelet. Enda en praktisk måte som sørger for at du er trygg og samtidig hjelper deg med å kjøre mer effektivt. 1. ”HID Xenon” frontlykter og ”Adaptive Front Lighting System” (AFLS): For å gi deg enda bedre sikt i mørke, kan KIA cee´d leveres med både Xenon lykter og et dynamisk frontlys system. Denne premium teknologien hjelper deg med å oppdage hindringer i veibanen raskere. Frontlysene svinger for bedre å lyse opp kurvene i veien med bevegelige pærer som automatisk tilpasser seg styrevinkel, vekten og hastigheten til bilen. 2. ”Lane Depature Warning System” (LDWS): Dette er ikke et alternativ til en kaffepause, men hvis trøttheten allikevel skulle komme vil systemet hjelpe deg med å holde deg i riktig kjørebane. Du advares med lyd og symboler hvis du ufrivillig er på vei ut av kjørebanen. 26


27


Bodyshell detail image: This is a screen grab image used for positional purposes only. A high resolution version needs to be sourced and placed to the exact same size, scale and position.

28


Karosseriet: Fordi din sikkerhet er det aller viktigste for oss, har de forsterkede karosseriplatene blitt bygget med fullt integrerte støtabsorberende soner.

Sikkerhetsteknologi

Beskyttelse du kan stole på Uansett hvor du har tenkt deg, nye KIA cee´d sørger for at du kommer deg trygt fram: For å sikre den ypperste stabilitet og kollisjonssikkerhet er det forsterkede karosseriet på cee´d-modellene bygget med fullt integrerte støtabsorberende soner. For å sørge for at alle passasjerene er trygge, kommer cee´d med 6 kollisjonsputer som standard: to foran, sidekollisjonsputer på begge sider og to kollisjonsgardiner i full lengde som beskytter alle som sitter i bilen. Alt sikkerhetsutstyr har blitt testet etter de strengeste europeiske sikkerhetsnormene. Kollisjonspute teknologi: 6 kollisjonsputer er strategisk plassert i kupéen på både cee´d 5-dørs og Stasjonsvogn for å beskytte deg og passasjerene dine hvis det skulle bli nødvendig.

29


Ekstrautstyr

De små tingene som gjør den store forskjellen Uansett om du er av den glamorøse, eventyrsøkende, praktiske eller sportslige typen, den nye KIA cee´d har alt ekstrautstyret du måtte trenge.

1. Smarte lasteplasser under gulvet: Lastekasse med individuelle rom i forskjellige størrelser pluss smarte oppbevarings-rom på begge sider av hjulbrønnen (Bare for Stasjonsvogn) 2. Bagasjeskinnesystem: Fleksible aluminiumrails glir langs vertikale skinner for å sikre forskjellige bagasjestørrelser, inkludert runde gjenstander som festes med kroker (Bare for stasjonsvogn) 3. Lyktespylere: Se og bli sett 4. Finneformede dørhåndtak: Praktisk og tøff design 5. Oppvarmet ratt: Perfekt for kalde dager 6. Gir hendler: Skift gir uten å slippe rattet 7. Armlener bak med koppeholdere Behagelig samtidig som du får enda et smart oppbevaringsrom 8. Ventilasjon foran: Gir deg det beste klimaet 9. Ventilasjon bak: Justerbare luftventiler for baksete passasjerene 10. Aluminiumpedaler: Et ”must” hvis du er av den sportslige typen (leveres i kombinasjon med skinninteriør) 30

11. Standard instrument panel: Stilige og ergonomiske instrumenter gir deg all informasjonen du trenger

1

2

12. Hanskerom: Et romslig og ventilert hanskerom gir deg all plassen du trenger 13. Ryggekamera: Gir deg full oversikt bakover når du parkerer 14. Manuelt klimaanlegg: Juster temperaturen akkurat som du vil 15. Sidespeil med integrert blinklys: Stilig utseende og trygghet på én gang 7 16. ”Velkommen” lys: Et lys under sidespeilet og et lys integrert i dørhåndtaket viser vei i mørket (Fås bare i kombinasjon med Smartnøkkel)

4

8

17. Dekktrykk overvåkning: Et varselsymbol tennes på instrumentpanelet hvis dekktrykket faller under anbefalt nivå 18. Krom eksosrør: Vis din unike stil (Kun for 5-dørs)

13

14


1

5

3

4

5

6

9

10

11

12

15

16

17

18

2

31


Cassa White (WD)

Machine Silver (9S)

Matrix Brown (J5N)

Space Blue (J3U)

Planet Blue (D7U)

Infra Red (AA1)

Dark Gun Metal (E5B)

1470

Sand Track (D5U)

Sirius Silver (AA3)

1563/1553/1555/1549

Black Pearl (1K)

32

1780

900

2650 4310 cee'd 5 dørs eksteriør mål (mm)

760


Lakkfarger, dekk og tekniske spesifikasjoner

cee'd spesifikasjoner

Finn din stil

Motorer

Gamma 1.4L PETROL 100 hk

Motor type

Gamma 1.6L PETROL 135 hk

UII 1.4L DIESEL 90 hk

UII 1.6L DIESEL 110 eller 128 hk

MPI fire-sylindret

GDI fire-sylindret

VGTfire-sylindret

VGT fire-sylindretr

DOHC 16-ventiler

DOHC 16-ventiler

DOHC 16-ventiler

DOHC 16-ventiler

1,396

1,591

1,396

1,582

Våre designere har gjort sitt, nå er det din tur:

Volum

Velg den fargen, motoren og de felgene som gjør KIA cee´d til din egen.

Maks ytelse kW (HK)

100/5,500

135/6,300

90/4,000

128/4,000

Maks dreimoment (Nm/omdr):

137/4,200

165/4,850

220/1,500-2,750

260/1,900-2,750

Maks hastighet (km/t) 5dr

182

195

170

185/197

Maks hastighet (km/t) SW

180

192

170

185/193

Girkasser 5 dørs – manuell 5 dørs – automat

6-manuell

6-manuell

6-manuell

6-manuell

Ikke tilgjengelig

6-automat

Ikke tilgjengelig

6-automat

Stasjonsvogn – manuell

6-manuell

6-manuell

6-manuell

6-manuell

Stasjonsvogn – automat

Ikke tilgjengelig

6-automat dobbel clutch

Ikke tilgjengelig

6-automat

cee'd 5 dørs dimensjoner

195/65R 15" stål felger med stålkapsler (Classic)

(mm)

Total lengde

4,310

Skulderbredde (foran)

1,420

Bakkeklaring

Total bredde (uten sidespeil)

1,780

Skulderbredde (bak)

1,392

Hoftebredde (foran)

1,360

Total høyde

1,470

Akselavstand

2,650

Hoftebredde (bak)

1,295

Takhøyde (foran)

1,018

Sporvidde (foran)

1,563

Sporvidde (bak)

1,576

976

Takhøyde (bak)

1,067

Benplass (foran)

894

Benplass (bak)

Bagasjerom VDA

Overheng (foran)

900

metoden (baksete helt

Overheng (bak)

760

Drivstoff tank (liter)

nedslått)

cee'd Stasjonsvogn dimensjoner

205/55R 16" Lettmetallfelger (Comfort/Exclusive)

140

1,318L 53.0

(mm)

Total lengde

4,505

Skulderbredde (foran)

1,420

Bakkeklaring

Total bredde (uten sidespeil)

1,780

Skulderbredde (bak) 

1,392

Hoftebredde (foran)

1,360

Total høyde °

1,485

Akselavstand 

2,650

Hoftebredde (bak)

1,295

Takhøyde (foran) 

1,024

Sporvidde (foran)

1,563

Sporvidde (bak)

1,571

Bagasjerom VDA metoden baksete oppslått:  528 L

Takhøyde (bak) Benplass (foran) Benplass (bak)

996 1,067 894

Overheng (foran)

900

Overheng (bak)

955

140

Helt nedslått baksete:  1,642L Drivstoff tank (liter)

53 L

1485

*All informasjon og alle illustrasjoner er korrekte på trykketidspunktet, men kan endres uten forutgående varsel. Kontakt din lokale KIA forhandler for oppdatert informasjon.

1571/1561/1563/1557

1563/1553/1555/1549 1780

900

2650

955

1571/1561/1563/1557

4505 cee'd Stasjonsvogn eksteriør mål (mm)

33


Ingen bekymringer

Den helt nye KIA cee´d er mye mer enn en fantastisk kjøreopplevelse 7 års garanti: Alle nye KIA cee´d modeller kommer med Norges beste garanti på 7 år/150.000 km (ubegrenset kjørelengde de første tre årene, opp til 150.00 km fra det fjerde året). Denne unike totalgarantien er gratis og kan overføres til nye eiere, hvis bilen vedlikeholdes jevnlig i overensstemmelse med serviceplanen. 5 års lakkgaranti/12 års antirust-garanti/3 års veihjelp Vår høykvalitets lakk beskytter din KIA og beholder glansen lenge. KIA cee´d kommer også med en overlegen korrosjonsbeskyttelse og en garanti mot rust både inn- og utvendig. Dersom du har et kjøreuhell sørger KIA for mobiliteten din. Gyldig i alle EU-land (samt Norge, Sveits, Gibraltar og Island). Hold kontakten med KIA: Besøk oss på www.kia.no for å holde deg oppdatert på de siste nyhetene. Der kan du utforske spennende, nye KIA-modeller i virtuelle showroom. Du kan også laste ned brosjyrer eller komme i kontakt med nærmeste forhandler for prøvekjøring. KIA er engasjert i idrett som sponsor av flere store sports arrangementer. KIA er offisiell sponsor av de internasjonale fotball-organisasjonene: UEFA og FIFA. Finansiering: Din lokale forhandler kan bistå med en finansiering tilpasset dine behov. Ta kontakt for nærmere detaljer.

34

KIA 7 års garanti: 7 år/150.000 km nybilgaranti. Gjelder i alle EU-land (samt Norge, Sveits, Gibraltar og Island).


35


> Hjul

Vis din stil

1

Designet for å yte Ingenting forandrer utseende på bilen din mer enn de felgene du velger. Disse høykvalitets aluminiumsfelgene vil ikke bare sørge for at du setter ditt eget preg på din KIA cee´d, de gir også bedre dynamiske kjøreytelser igjennom redusert vekt.

1. Aluminiumsfelg 15” Jino ( 5-dørs) 15” Jino seks-eket aluminiumsfelg i sølv, 6.0x15. Passer 195/65 R15 dekk A2400ADE00 2. Aluminiumsfelg 16” Asan ( 5-dørs & Stasjonsvogn) Asan ti-eket aluminiumsfelg i grafitt. 6.5x16. Passer 195/65 R15 dekk A2400ADE02 2

3. Aluminiumsfelg 16” Wando ( 5-dørs & Stasjonsvogn) 6” Wando fem-eket aluminiumsfelg i sølv. 6.5x16. Passer 205/55 R16 dekk A2400ADE01 4. Aluminiumsfelg 16” ( 5-dørs & Stasjonsvogn) Passer 205/55 R16 dekk A2F40AC200 A2F40AC250

3

5.

Stålfelger 15” ( 5-dørs & Stasjonsvogn) (Ikke avbildet) Passer til originale KIA hjulkapsler. 6.5x15. Passer 195/55 R15 dekk 52910A6000PAC

6. Stålfelger 16” ( 5-dørs & Stasjonsvogn) (Ikke avbildet) Passer til originale KIA hjulkapsler. 6.5x16. Passer 205/55 R16 dekk 52910A2100PAC

4

36

7.

Låsbare hjulmuttere ( 5-dørs & Stasjonsvogn) Sikre dine verdifulle aluminiumsfelger med dette låsbare hjulmutter-settet. 66490ADE00 66490ADE10

7


> Styling

 må detaljer som gjør en stor S forskjell De små detaljene Du har valgt farge, du har bestemt deg for interiørfarger og kvalitet, nå gjenstår bare de siste fine detaljene som gjør din KIA cee´d til din helt egen unike bil. 1.

Beskyttelseslister for sidedører i krom (5-dørs & Stasjonsvogn) Disse elegante listene i polert, rustfritt stål, fremhever den sportslige elegansen til din nye KIA cee´d. A2271ADB00

2.

Innstegslister (5-dørs & Stasjonsvogn) Stilige innstegslister i aluminium som beskytter dørtersklene mot skitt og skraper. Preget med cee´d logo. Sett á fire. A2450ADE00

3

3. Beskyttelseslist for bakluke (Stasjonsvogn) Denne spesialtilpassede listen i polert, rustfritt stål, er den siste, lille detaljen på bakluken som elegant matcher og komplementerer de andre kromdetaljene på bilen din. A2491ADE10ST

1

2

37


> Transport

La ingenting bli igjen  Ingen kompromisser Vanligvis handler livet om kompromisser, men dette gjelder ikke din nye KIA cee´d. Vi har skapt en rekke praktiske og enkle løsninger som sørger for at du kan få med deg alt du trenger, trygt og sikkert. 1. Lastestativ i aluminium (Stasjonsvogn) Spesialdesignet for å monteres på takrailene til den nye KIA cee´d Stasjonsvognen. Lastestativet er lett, men sterkt og like enkel å montere som å ta av. A2211ADE00AL 2.

38

Lastestativ i aluminium (5-dørs) Lett å montere og demontere i unik KIA cee´d design. Lett, men sterkt, er dette stativet også et trygt feste for ditt valg av taktilbehør og bokser. (Passer ikke bil med panorama-soltak) A2210ADE00AL

3. Xtender 739 ski og snowboardstativ (5-dørs & Stasjonsvogn) For å lette på- og avlastning, kan dette praktiske takstativet dras ut sideveis slik at du unngår å komme bort i en skitten bil med klærne dine. Stativet har plass til seks par ski, eller fire snowboard. 55700SBA10 4. Deluxe 727 ski- og snowboardstativ (5-dørs & Stasjonsvogn) For å unngå skader på bilen fra høye bindinger, kan dette stativet justeres i høyden. Store knapper gjør det også problemfritt å åpne, eller lukke stativet med skihanskene på. Stativet har plass til seks par ski, eller fire snowboard. 55700SBA20

1

3

2

4


> Transport

1. ProRide 591 sykkelstativ (5-dørs & Stasjonsvogn) Når sykkelen er på plass i rammeholderen, gjøres alle andre justeringer i takhøyde med en enkel, enhånds dreiebryter. Stativet kan monteres både på høyre- og venstre side. Maks vekt 20 kg. 55701SBA10 2. FreeRide 532 sykkel stativ (5-dørs & Stasjonsvogn) Rask og enkel på-og avlasting med hurtiglås rammeholder, smart hjulholder og justerbare stropper med hurtigutløsning. T-bolt adapter sett trengs for montering. 55701SBA20 55701SBA29

1

3. Euroclick G2 sykkelstativ (5-dørs & Stasjonsvogn) Brukes sammen med det horisontale, avtakbare tilhengerfestet. Dette superlette sykkelstativet med plass til to sykler. Trygg sikring av sykler med runde og ovale rammer fra 22 til 80 millimeter. 55220SBA00 4 Sykkelstativ for tilhengerfeste (5-dørs & Stasjonsvogn) Dette stativet har plass til to sykler, eller to E-sykler, og kan enkelt vippes ned, for å gi lett adgang til bagasjerom, selv med last. Når det effektive stativet er i bruk er også syklene og stativet sikret mot tyveri. E823055001

4 39 2

3

4

39


> Transport

1. Avtakbart, horisontalt montert tilhengerfeste Enkelt å sette på og ta av og med enkel tilgang til festepunktet. Kontakt din lokale KIA-forhandler for mer informasjon. 1 5-dørs A2281ADE01 2. Avtakbart, vertikaltmontert tilhengerfeste Et høykvalitets tilhengerfeste med avtakbar kule. Strømtilkobling og festepunkt er skjult når kulen er tatt av. Kontakt din lokale KIA-forhandler for mer informasjon. 2 Stasjonsvogn A2281ADE10 3. Strømtilkobling for tilhengerfeste (ikke avbildet) Gir tilhengeren full visning av alle baklys. Du får også varsel om feil på blink, eller bremselys på tilhengeren.Støtter LED-lys. Vanntett kontakthus (13-kontakter) hindrer fukt. 13-kontakter A2621ADE00CP +15 forlengelsekit for 13-kontakter 55621ADE00 7-kontakter A2620ADE00CP 4. Fast tilhengerfeste, type H (Stasjonsvogn) Robust, tilhengerfeste beskyttet med et høykvalitets rusthindrende belegg .. A2280ADE11 5. Fast tilhengerfeste, type V (Stasjonsvogn) Ideelt for mye bruk er dette faste tilhengerfestet produsert med et med et høykvalitets rusthindrende belegg . A2280ADE10

40

1

2


> Komfort 1

Gjør livet enklere

Fordi du fortjener det. Alle kjøreturer er forskjellige, men noe er alltid det samme. Som å parkere på trange parkeringsplasser, holde kontakten mens du er på farten og å holde klærne dine i orden. Dette KIA originale tilbehøret vil hjelpe til med å passe på utseende på både deg og bilen din og gjør kjøreturen enda enklere og mer behagelig.

1

1. Kleshenger (5-dørs & Stasjonsvogn) Den mest elegante og enkle måten å holde klærne dine fri for krøller under kjøreturen. Hengeren festes sikkert og enkelt til nakkestøtten foran og sikrer full trygghet for passasjerer selv i en ulykke. Kleshengeren tas enkelt av for å tas med til hotell eller på kontoret. 66770ADE00 2. Vindavviser (5-dørs & Stasjonsvogn) Reduserer vindstøy og vannsprut når du kjører med åpne sidevinduer. Sett á to for sidevinduer foran. A2221ADE00

2

3. Telefonholder for vindusmontering (5-dørs & Stasjonsvogn) Sikrer og sørger for fri sikt til mobiltelefon mens du kjører. Passer alle typer telefoner. E555055000 4.

Is-/solskjerming (5-dørs & Stasjonsvogn) Skreddersydd skjerm som beskytter front og sidevinduene mot is og interiøret mot å bli overopphetet i sterk sol. Når skjermen er montert er den også sikret mot tyveri. A2723ADE00

3

41


> Transport

1. Bagasjenett (5-dørs & Stasjonsvogn) Et holdbart elastisk nett for bagasjeromsgulvet. Nettet hindrer gjenstander fra å rulle rundt mens du kjører. Kun for biler med rom under bagasjerommet. 857781H500EQ 2. Oppbevaringsnett for passasjersete (5-dørs & Stasjonsvogn) Perfekt for å oppbevare små gjenstander som sjåføren kan trenge underveis. Denne praktiske nettingposen kan festes til passasjersetet foran med elastiske strikker. Nettet hindrer småting fra å rulle rundt under kjøreturen og er lett å nå fra førersetet. 66170ADE00

1 42

3. Hundegitter (5-dørs & Stasjonsvogn) Passer perfekt mellom baksetene og taket. Dette solide gitteret beskytter passasjerer mot bagasje som beveger seg, spesielt ved en ulykke. Gitteret er enkle i bruk og designet slik at du beholder utsikten bakover. For 5-dørs: 3a. Øvre ramme A2150ADE00 3b. Nedre ramme A2151ADE00 For Stasjonsvogn: 3a. Øvre ramme A2150ADE10 3b. Nedre ramme A2151ADE00

2

2


3

3 43


1a

Alltid blank og fin bil Beskytt din nye KIA cee´d, utvendig og innvendig. Du har valgt din nye KIA cee´d, ikke bare for det den kan gjøre, men like mye for hvordan den ser ut. Da er det jo også fornuftig å sørge for at bilen ser like bra ut i morgen, som i dag. Dette praktiske tilbehøret sørger for nettopp det.

1b 1. Tosidig bagasjeromsmatte med antiskli Perfekt tilpasset svart bagasjeromsmatte med myk velour på ene siden for å beskytte ømtålig bagasje, og solid gummi for røffere last på andre siden. Komplett med KIA cee´d logo.

2. Beskyttelsesklaff for bakre støtfanger Denne utbrettbare klaffen beskytter bakre støtfanger fra skader under inn og utlasting. Festets enkelt til bagasjeromsmatten. A2120ADE50

For 5-dørs: For bil med rom under bagasjerommet. A2120ADE10 For bil uten rom under bagasjerommet. A2120ADE00

3. Bagasjeromsmatte i gummi Skreddersydd, solid og lett bagasjeromsmatte som er enkel å legge inn og ta ut. Høye kanter sørger for beskyttelse mot vann og støv. Merket med Kia cee´d logo. For Stasjonsvognen er kantene enda høyere og gummien tykkere. 3a. 5-dørs A2122ADE00 3b. Stasjonsvogn A2122ADE10

1c

1c. For Stasjonsvogn: Spesialdesignet for Stasjonsvognen kan denne tøffe bagasjeromsmatten kombineres med beskyttelsesklaff for bakre støtfanger. For bil med bagasjeskinnesystem A2120ADE30 For bil uten bagasjeskinnesystem A2120ADE20

3a

2

3b 3a 44

3b


>Beskyttelse

1

1. Beskyttelseslister til dører (5-dørs & Stasjonsvogn) Spesialdesignet for din nye KIA cee´d i et stilig design som beskytter mot riper og bulker. Listene kan lakkeres i bilens farge. Sett á fire. A2271ADE00

2. Skvettlappsett, ekstra store (5-dørs & Stasjonsvogn) Disse store skvettlappene beskytter bilen enda bedre. 2a. Foran 5-dørs og Stasjonsvogn A2461ADE10 2b. Bak (Ikke avbildet) 5-dørs A2461ADE20 Stasjonsvogn A2461ADE30 3. Beskyttelseslister til støtfanger (5-dørs & Stasjonsvogn) Ekstra beskyttelse for hjørnene av bilen som er vanskelige å se når du parkerer på trange steder. Sett á fire. 5-dørs A2270ADE00 Stasjonsvogn A2270ADE10 2

3 3 45


> Beskyttelse

1. Gulvmatte i tekstil, standard (5-dørs & Stasjonsvogn) Laget av slitesterk nålefilt er dette settet med 4 individuelt tilpassede gulvmatter perfekt tilpasset fotbrønnene i bilen. Mattene har innebyggede festepunkter som hindrer mattene fra å skli rundt. Førerens matte har et ekstra forsterket område under hælen og innpreget cee´d logo. A2141ADE00

2. Gulvmatte i tekstil, velur (5-dørs & Stasjonsvogn) Med et høykvalitets mykt velour stoff og et kornet, antisklibelegg på baksiden, er dette settet med 4 individuelt tilpassede gulvmatter perfekt tilpasset fotbrønnene i bilen. Sett á fire med innpreget cee´d logo for føreren. A2143ADE00

1 4. Beskyttelsesfoliesett (Stasjonsvogn) Denne gjennomsiktige beskyttelsen bevarer lakken på bilens mest utsatte områder. Foliene er skreddersydd til å passe på kanten av panseret, utvendige speil, dørkanter og nedre del av dørsidene. Sett á elleve. A2273ADE00 5. Beskyttelsesfolie til fordypning under dørhåndtak (5-dørs & Stasjonsvogn) Beskytter lakken mot riper fra negler og nøkler. Laget av holdbar, selvklebende folie. Sett á fire. 66272ADE00

3. Gulvmatte i gummi (5-dørs & Stasjonsvogn) Disse 4 individuelt tilpassede 6. Beskyttelsesfolie til bakre gulvmattene er perfekt tilpasset støtfanger, transparent fotbrønnene i bilen. Disse ekstremt (5-dørs & Stasjonsvogn) slitesterke gummimattene beskytter Usynlig og meget motstandsdyktig mot vann, gjørme, sand og veisalt transparent folie som beskytter med et spesialbelegg som gjør dem lakken på bakre støtfanger mot riper ekstra enkel å rengjøre. Begge frontnår du laster inn og ut av bagasjemattene har innpreget cee´d logo. rommet. A2131ADE00 5-dørs. Sett á tre A2272ADE00TR Stasjonsvogn A2272ADE01TR

4

4

7. Beskyttelsesfolie til bakre støtfanger, sort (5-dørs & Stasjonsvogn) Spesiallaget sort beskyttelsesfolie som beskytter lakken på bakre støtfanger mot riper når du laster inn og ut av bagasjerommet. 5-dørs. Sett á tre A2272ADE00BL Stasjonsvogn A2272ADE01BL 5 46


2

3

4

2

3

1 4

6

7 47


7-år/150.000 km ny bil garanti. Gjelder i alle EU-land ( samt Norge, Sveits, Gibraltar og Island). Lokale variasjoner kan forekomme.

Kia Bil Norge AS Solheimsveien 7 N-1471 Lørenskog NORWAY KIA50077 (September 2012)

All informasjon og alle illustrasjoner er korrekte på trykketidspunktet, men kan endres uten forutgående varsel. Modellene og spesifikasjonene som vises i denne brosjyren kan være anderledes enn modellene som er tilgjengjelig på det norske markedet. Forbehold om trykkfeil.

www.kia.no

www.kia.no

Kia cee'd brosjyre  

Finn ut mer om Kia cee'd kombi og stasjonsvogn i vår brosjyre.

Kia cee'd brosjyre  

Finn ut mer om Kia cee'd kombi og stasjonsvogn i vår brosjyre.