Page 1

16de T O R N O O I VOOR DUIVELTJS, PREMINIEMEN, MINIEMEN, KNAPEN en SCHOLIEREN


16de T O R N O O I TORNOOIREGLEMENT 1.

Alle wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen van de K.B.V.B.. De duurtijd van de wedstrijden is opgenomen in de wedstrijdplanning.

2.

Tot deelname aan het tornooi zijn alleen spelers toegelaten die aan de kwalificaties voldoen om deel te nemen aan de wedstrijden voor respectievelijk Junioren B, C, D, E en F. Een geldig identiteitsbewijs of een aldus geldend bewijs dient voorgelegd te worden door iedere speler.

3.

Vervangingen volgens de reglementen van de K.B.V.B..

4.

De scheidsrechters worden aangeduid door de inrichtende club KFC BO Beerzel.

5.

Een speler uitgesloten met een rode kaart tijdens één der wedstrijden, blijft uitgesloten voor de ganse duur van het tornooi.

6. Alle betwistingen worden in eerste instantie geoordeeld door het inrichtend comité, behalve : - feiten van spelleiding - feiten van wangedrag van spelers en klachten tegen het inrichtend comité. 7.

Alle wedstrijden worden gespeeld op de terreinen A en B van KFC BO Beerzel, Kattestraat 74, 2580 Beerzel.

8.

De eerst vermelde ploeg op het wedstrijdschema wordt beschouwd als thuisspelende ploeg. Afspraken i.v.m. de uitrusting (kleuren) kunnen eventueel op voorhand worden gemaakt, doch bij betwisting is het reglement van de K.B.V.B. van toepassing.

9.

De spelers ontvangen de nodige verfrissingen tijdens de rust.

10. Indien één der eind- of finalewedstrijden eindigt op een gelijkspel zal de uitslag van de VIJF te nemen strafschoppen de winnaar bepalen. 11. Bij afwezigheid van een deelnemend elftal wordt er door de afwezige club een schadevergoeding van 125 euro betaald aan de inrichtende club. Idem bij forfaitverklaring op een wedstrijd. 12. Voor de categorieën duiveltjes en preminiemen mogen enkel multistuds of sportpantoffels gebruikt worden. Het dragen van schoenen met aluminium noppen is hier verboden. 13. Het inrichtend comité is niet verantwoordelijk voor diefstallen en/of ongevallen op en rond het terrein. 14. Door hun deelname gaan de clubs akkoord met het innerlijk reglement van toepassing. Coördinator tornooi Truyers François.


16de T O R N O O I VOOR DUIVELTJS, PREMINIEMEN, MINIEMEN, KNAPEN en SCHOLIEREN 1.

Trofeeën en prijzen. Alle deelnemers ontvangen een herinnering aan het tornooi onder de vorm van een herdenkingsmedaille. Het winnende elftal van elke categorie wordt definitief eigenaar van een trofee. Het team dat de meeste strafschoppen lukt in één van de volgende categorieën : U15, U13, U11, U10, U9, U8, U7 en U6, krijgt de trofee van het Gemeentebestuur Putte.

2.

Uitwisseling van clubwimpels. Er worden bij aanvang van de wedstrijden geen aandenkens of clubwimpels overhandigd.

3.

Aankomstuur der deelnemende ploegen. Mogen wij U verzoeken een halfuur voor de aanvang van de eerst te spelen wedstrijd aanwezig te zijn op de terreinen van de inrichtende club – KFC BO Beerzel, Kattestraat 74 te 2580 Beerzel. Uw elftalafgevaardigde mag zich op het secretariaat aanbieden voor het invullen van het scheidsrechtersblad.

4.

Opwarmingsballen. De deelnemende ploegen zorgen zelf voor hun opwarmingsballen.

5.

Kleedkamers. Door het groot aantal deelnemende clubs zijn wij verplicht enkele clubs in één kleedkamer samen te brengen. Mogen wij U vragen geen geld of waardevolle voorwerpen achter te laten in de kleedkamers. De inrichtende club – KFC BO Beerzel – kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstallen of beschadigingen van geld of voorwerpen die achter gelaten werden in de kleedkamer.

6.

Receptie. Na de finale van iedere categorie bieden wij de begeleiders en bestuursleden van de deelnemende clubs een natje en een droogje aan. Bij een drankje kunnen de onderlinge vriendschapsbanden aangehaald worden en de sportieve geest tussen de verschillende clubs nog eens benadrukt worden. Wij houden er dan ook aan U vriendelijk uit te nodigen op de receptie in de kantine.


16de T O R N O O I VOOR DUIVELTJS, PREMINIEMEN, MINIEMEN, KNAPEN en SCHOLIEREN KFC BO Beerzel, Kattestraat 74 te 2580 Beerzel.


16de T O R N O O I

U17

REEKS1 KFC Katelijne SC Wiekevorst FC Heikant KO Begijnendijk

REEKS2 Blauw - Wit Geel - Zwart Paars - Wit Geel - Blauw

KV Tremelo KFC Lint KSK Heist Ex. Bouwel

Zwart - Wit Rood - Groen Wit - Blauw Oranje - Zwart

Wedstrijdplanning zaterdag 1 mei 2010. REEKS1 Uitslag Terrein − A − B

10u00' FC Katelijne 10u00' FC Heikant

− SC Wiekevorst − KO Begijnendijk

11u00' SC Wiekevorst 11u00' FC Katelijne

− KO Begijnendijk − FC Heikant

− −

B A

12u00' FC Heikant 12u00' FC Katelijne

− SC Wiekevorst − KO Begijnendijk

− −

A B

REEKS2 Uitslag Terrein − A − B

13u30' KV Tremelo 13u30' KSK Heist

− FC Lint − Ex. Bouwel

14u30' FC Lint 14u30' KV Tremelo

− Ex. Bouwel − KSK Heist

− −

A B

15u30' KV Tremelo 15u30' FC Lint

− Ex. Bouwel − KSK Heist

− −

A B

• Duur wedstrijden : 2 x 20 minuten met 5 minuten rusttijd. • Puntenverdeling : Winst = 3 punten Gelijkspel = 1 punt Verlies = 0 punten


16de T O R N O O I

U17

KLASSEMENT Na de eerste dag wordt een klassement per reeks opgemaakt voor het bepalen van de finale- en troostingswedstrijden van de tweede dag, rekening houdend met volgende punten : 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

gewonnen punten gewonnen wedstrijden doelpuntenverschil doelpunten voor doelpunten tegen strafschoppenverschil toss

Troostings- en finalewedstrijden zondag 2 mei 2010. 10u00' (7de en 8ste plaats) Vierde v. reeks 1 10u00' (5de en 6de plaats) Derde v. reeks 1

− Vierde v. reeks 2 − Derde v. reeks 2

11u50' (3de en 4de plaats) Tweede v. reeks 1 11u50' (1ste en 2de plaats) Eerste v. reeks 1

− Tweede v. reeks 2 − Eerste v. reeks 2

Uitslag Terrein − B − A − −

B A

• Duur wedstrijden : 2 x 40 minuten met 10 minuten rusttijd. • Bij gelijke stand worden er 5 strafschoppen genomen. • Voor het toekennen der plaatsen zal rekening gehouden worden met de 7 hiervoor aangehaalde punten onder de rubriek "Klassement".


16de T O R N O O I

U15

PLOEGEN KFC BO BEERZEL FC RAMSEL RAPID WEZEMAAL VV DUFFEL

Groen - Wit Rood - Wit Wit - Rood Geel - Zwart

Wedstrijdplanning zaterdag 1 mei 2010. WEDSTRIJDEN Uitslag Terrein − A − B

16u30' KFC BO Beerzel 16u30' Rapid Wezemaal

− FC Ramsel − VV Duffel

17u40' KFC BO Beerzel 17u40' FC Ramsel

− VV Duffel − Rapid Wezemaal

− −

A B

18u50' KFC BO Beerzel 18u50' VV Duffel

− Rapid Wezemaal − FC Ramsel

− −

A B

• Duur wedstrijden : 2 x 20 minuten zonder rusttijd. • Puntenverdeling : Winst = 3 punten Gelijkspel = 1 punt Verlies = 0 punten • Na iedere wedstrijd worden vijf strafschoppen genomen door vijf verschillende spelers die de wedstrijd beëindigen.

KLASSEMENT Een klassement wordt opgemaakt, rekening houdend met volgende punten : 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

gewonnen punten gewonnen wedstrijden doelpuntenverschil doelpunten voor doelpunten tegen strafschoppenverschil aantal strafschoppen voor aantal strafschoppen tegen toss


16de T O R N O O I

U6

PLOEGEN KV BONHEIDEN FC KESSEL FC M HALLAAR KFC BO BEERZEL KV HOOIKT SV SCHRIEK

Geel - Zwart Geel - Blauw Groen - Rood Groen - Wit Blauw - Wit Geel - Blauw

Vriendschappelijkewedstrijden zondag 2 mei 2010. Uitslag − − −

Terrein

17u30' KV Bonheiden 17u30' FC M Hallaar 17u30' KV Hooikt

− − −

FC Kessel KFC BO Beerzel SV Schriek

1 2 3

18u15' KV Bonheiden 18u15' KFC BO Beerzel 18u15' FC M Hallaar

− − −

SV Schriek FC Kessel KV Hooikt

− − −

1 2 3

18u55' KFC BO Beerzel 18u55' FC M Hallaar 18u55' FC Kessel

− − −

SV Schriek KV Bonheiden KV Hooikt

− − −

1 2 3

• Duur wedstrijden : 2 x 12'30" zonder rusttijd. • Het betreft hier een vriendenontmoeting dus er wordt geen klassement opgesteld. • Na iedere wedstrijd worden door iedere ploeg 6 strafschoppen genomen. Het team dat de meeste strafschoppen lukt krijgt de trofee van het gemeentebestuur van Putte. • Alle deelnemers ontvangen een herinnering aan deze ontmoeting. • De wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen van de KBVB. • De deelnemers zorgen zelf voor opwarmingsballen. • Denk er aan, voor de categorie Duiveltjes zijn enkel Multistuds of sportpantoffels toegelaten. Aluminium noppen zijn niet toegelaten.

16de TORNOOI VERALU  
16de TORNOOI VERALU  

1 en 2 mei voetbaltornooi BO Beerzel

Advertisement