Page 1

NEDERLANDS

Sportvakanties 2010 Riva del Garda - Italië

M U LT I S P O R T C E N T E R

• Sportvakanties in hotel, appartementen, camping • VDWS- zeilschool en windsurfschool • Catamaran, zwaardboot en windsurfverhuur • Mountainbiketours- en verhuur • Canyoning

by SurfSegnana


Welkom

M U LT I S P O R T C E N T E R

2

by SurfSegnana


M U LT I S P O R T C E N T E R

by SurfSegnana

Beleef het geweldige gevoel van zweven boven het Gardameer. Stel je voor: de zon schijnt, je hoort de wind suizen en het water dat tegen de boeg ketst, het gevoel van zomer, wind en vrijheid! Ga de uitdaging aan met de elementen van de natuur. Ons watersportcentrum “Sailing du Lac� ligt centraal, direct aan het strand van Riva del Garda en is het ideale uitgangspunt voor enthousiaste watersporters.

SAILING DU LAC 2010 Zeilschool voor kielboot en cat

pag. 4

Zeilschool voor kinderen

pag. 6

Huurboten

pag. 8

School en verhuur windsurf

pag. 10

Fietsverhuur en excursies

pag. 12

Kayak e Canyoning

pag. 14

Hotel Du Lac et Du Parc

pag. 16

Pakket hotel + zeilen + fiets

pag. 18

Prijslijst

pag. 22

3


De

zeilschool Professionaliteit, veiligheid en passie, dat zijn onze uitgangspunten. Wij bieden een innovatief trainingssysteem. Onze persoonlijke, intensieve cursussen met maximaal 3 deelnemers, zorgen ervoor dat je de sport op een leuke manier snel beheerst. Aangezien de leraar altijd aan boord is, wordt de tijd die je normaal aan theorie op het land besteed verkort. Zo ben je meer tijd op het water voor de praktijk. Na 4 tot 5 dagen heb je al een goede basistechniek om zelfstandig te kunnen zeilen en kan je het VDWS-brevet halen voor zwaardboot- of catamaranzeilen. Dit brevet wordt wereldwijd erkent.

4


M U LT I S P O R T C E N T E R

by SurfSegnana

Catamaranzeilen voor beginners Deze cursus maakt het mogelijk, ook voor degene zonder zeil-voorkennis, binnen beperkte tijd deze sportieve en snelle boot zelfstandig te zeilen. Inhoud van de lessen: optuigen van de boot, diverse koersen varen, overstag, gijpen, veiligheidsmanoevres en natuurlijk omslaan. Catamaranzeilen voor gevorderden Verbetering van de basistechnieken met meer wind, gecontroleerd verhogen van de snelheid, optimale zeiltrim, optimaliseren van de samenwerking met je fokkemaatje en trapeze. Dit alles met meer wind tijdens de middaguren voor optimale snelheid en plezier! Zwaardbootzeilen voor beginners Tijdens deze cursus leer je alle basistechnieken van het zeilen: optuigen van de boot, de diverse koersen zeilen, overstag, gijpen en natuurlijk omslaan. Na deze kursus ben je in staat zelfstandig bij lichte en middelsterke wind te zeilen. Zwaardbootzeilen voor gevorderden Vervolgcursus voor verbetering van de algemene basitechnieken. Je leert sneller zeilen door een betere zeiltrim, meer wind en trapezevaren.

OFFICIAL SCHOOL

5


Zeilschool voor

6

kinderen


M U LT I S P O R T C E N T E R

by SurfSegnana

Beginnerscursus Wij leren sneller dan grote mensen! Kinderen leren zeilen is één van onze sterkste kanten. Ons speciaal opgeleide team brengt hen, in een korte tijd, de techniek van het zeilen bij op een individuele en veilige manier. Onze school beschikt over een uitgebreide nieuwe vloot zeilboten, speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar en voor elk niveau. In 5 lessen leren wij onze jonste zeilers, natuurlijk altijd onder toezicht, zelfstandig varen in hun eigen boot bij lichte tot middelsterke wind.

Cursussen voor gevorderden Ook wij kunnen sportief zeilen! Plezier en snelheid ook voor de allerkleinsten! Na de beginnerscursus kunnen kinderen zich verder ontwikkelen in het zeilen tijdens de lessen voor gevorderden. In kleine groepjes leren ze, uiteraard onder toezicht, hun boot onder controle te houden bij meer wind, ontwikkelen meer snelheid en verbeteren ze hun zeiltechniek. Ga de uitdaging aan met de golven en de “Ora”, de beroemde Gardameerwind in de middag.

OFFICIAL SCHOOL

7


CATAMARANS

Onze boten

TopCat K1

TopCat K3

Hobie Cat Pacific

8

KINDEREN

ZEILBOTEN

Tridente

Nibbio 20’’

RS Vision

Optimist

X14

RS Tera

O’pen Bic


M U LT I S P O R T C E N T E R

TopCat K1 and TopCat K3

by SurfSegnana

precisie en performance. Een sportieve catama-

Cat voor 1 - 3 personen. Geschikt voor zowel

ran met als doelgroep sportieve en ervaren zeilers.

beginners met lichte wind als gevorderden met

L: 548 cm, B: 250 cm, Zeil: 20 m2

sterke wind en hoge golven. K1 - L: 550 cm, B: 250 cm, Zeil: 21 m2 K3 - L: 492 cm, B: 221 cm, Zeil: 16,2 m2

Hobie Cat 15 Perfecte eigenschappen voor de beginnende en licht-gevorderde catamaranzeilers, ook bij sterkere

Hobie Cat Pacific

wind nog zeer goed onder controle te houden.

Perfecte combinatie van eenvoudige handeling,

L: 494 cm, B: 239 cm, Zeil: 15,2 m2

RS Vision

X14

Zwaardboot voor 2 à 4 personen, speciaal

Zwaardboot voor 1 (2) personen. Goed

geschikt voor de basistechniekverbetering en

gestroomlijnd voor optimale stabliteit, goede

voor aangename uitjes, zelfs met sterkere wind.

opkruiseigenschappen en zeer snel bij ruime

L:460 cm, B:175 cm, Zeil: 12,2 m

wind.

2

L: 406 cm, B: 146 cm, Zeil: 6 m2

Tridente

Nibbio 20’’

Zwaardboot voor 2 à 5 personen. Zeer geschikt

Mini-jacht voor 2 à 6 personen, stabiel,

voor zeillessen of trips met familie en/of

eenvoudig te zeilen en toch sportief. De boot is

vrienden. Veilige en redelijk stabiele boot die

geschikt voor gezellige familieuitstapjes, maar

ook met meer wind nog goed te zeilen is.

ook voor sportieve tochten met meer wind.

L: 430 cm, B: 170 cm, Zeil: 13 m

L: 600 cm, B: 235 cm, Zeil: 21.56 m2

Optimist

biedt hoge prestaties, ook bij wedstrijden.

De perfecte boot voor kinderen, geschikt voor

L:287 cm, B:123 cm,

elk zeilniveau.

Zeil: 2,70 m2 - 3,70 m2 - 4,80 m2

2

L: 230 cm, B: 113 cm, Zeil: 3,25 m

2

O’pen Bic

RS Tera

Deze boot voor 1 of 2 kinderen. De boot laat

Leuk nieuwigheidje voor kinderen en jongeren!

zich makkelijk sturen en planeert snel.

Makkelijk voor de eerste uitjes op het water,

L: 275 cm, B: 114 cm, Zeil: 4,5 m2

9


Boards en zeilen WINDSURF VERHUUR Onze school heeft een breed assortiment boards en zeilen van RRD. Van beginnersboards tot snelle freerideboards. Om volop te genieten van het windsurfen is verhuur ideaal; je kiest altijd het materiaal dat op dat moment bij jou en bij de weersituatie past en je kan ten aller tijde je board of zeilen omruilen.

EASYRIDER 180 lt - 260x 85 cm 220 lt - 270x100 cm

10

WAVEVOUGE 4,0 m2 - 4,5 m2 5,0 m2 - 5,6 m2

X-FIRE LTD 105 lt - 235x65 cm 120 lt - 230x75 cm 135 lt - 225x85 cm

SUPERSTYLE 4,9 m2 - 5,3 m2 5,8 m2 - 6,3 m2

120 135 145 155

FIRERIDE lt - 252x67 lt - 254x70 lt - 256x73 lt - 258x76

EVOLUTION 6,0 m2 - 6,5 m2 7,0 m2 - 7,5 m2

cm cm cm cm

FREESTYLE WAVE LTD 90 lt - 238x59 cm 100 lt - 242x62 cm 110 lt - 246x64 cm 120 lt - 250x68 cm

KIDJOY 1,5 m2 - 2,3 m2 3,0 m2 - 3,5 m2


Surfschool

M U LT I S P O R T C E N T E R

by SurfSegnana

A1 Kindercursus De basistechniek van het windsurfen leren is voor kinderen een onvergetelijke ervaring. A1 Beginners (‘s ochtends) Je leert de basistechnieken van het windsurfen. Na 4 dagen kan je al zelfstandig windsurfen met lichte en gemiddelde wind. A2 Gevorderden (‘s ochtends) Verbetering van de diverse technieken en varen met gemiddelde wind. Er wordt gebruik gemaakt van een board met zwaard. A3 Gevorderden Fun (‘s ochtends of ‘s middags) Starten en juiste lichaamshouding bij sterkere wind. Snel overstag gaan en gijpen zonder zwaard. Begin van de trapezetechniek. A4 Funboardbeginner Verbetering van de trapezetechniek, lichaamshouding, zeilpositie, gewichtverdeling, planeren en beachstart. Er wordt gebruik gemaakt van boards met- en zonder zwaard. Planeren en beachstart. F1 Funboard Sturen m.b.v. de voeten, voetbandentechniek, powergijp, overstag op het freerideboard en de waterstart. F2 Funboard Pro Optimale controle op kleine freerideboards. Variaties op de gijp, duckgijp en andere radicale bewegingen, maar vooral zekerheid bij sterke wind. PRIVÉLES VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN Gun jezelf de luxe van je eigen leraar. Stap voor stap legt hij je alles uit, begeleid je op het water en geeft je leerzame feedback en tips. Je zal verbaasd zijn hoeveel je kan leren in korte tijd.

11


Mountain bikes Trekking bikes Fietscentrum Bij Sailing du Lac staat een breed assortiment fietsen voor je klaar. Van comfortabele trekkingbikes, mountainbikes in diverse kwaliteitsklassen tot kinderfietsen. Ben je een enthousiaste mountainbiker? Dan kan je bij ons een Scott mountainbike huren, frontsuspension of een fully. Naast mountainbikes hebben we ook citybikes, helmen en sets voor “pech onderweg�. Mountainbike touren op aanvraag.

12


M U LT I S P O R T C E N T E R

by SurfSegnana

SCOTT SPARK 20 Full suspension, IMP technology, Shimano XT

SCOTT ASPECT 40 Front suspension, New hydroformed Frame, Shimano Alivio

SCOTT SPORTSTER Front suspension, New Sportster Frame, Shimano Acera

ATALA WAVE LADY Alu frame, 6 gears

13


Kayak en

Canyoning

KAYAK Kayak is een sport voor iedereen! Geniet van het peddelen langs de kust van het Gardameer met één van onze Bic Sport Kayaks. De kayaks zijn licht en eenvoudig om mee te varen. Je kan kiezen voor een tochtje in een eenmanskayak of een dubbele, alleen of met vrienden of familie.

CANYONING Canyoning is één van de jonste “adventure” sporten. Geniet van de ongerepte natuur. Wandelen, springen, abseilen en zwemmen in de diverse prachtige ravijnen en bergkloven. Uiteraard onder leiding van professionele gidsen.

14


SurfSegnana Group

M U LT I S P O R T C E N T E R

by SurfSegnana

SURFSEGNANA – LIDO DI TORBOLE Het grootste en belangrijkste van de Surfsegnanacenters. Hier vind je het hoofdkantoor, waar de organisatie plaats vindt van alle centra. Een grote zonneweide van meer dan 10.000m2, een ideale uitvals basis om te ontspannen, uit te rusten na het surfen en lekker te zonnenbaden met familie en vrienden. PORFINA BEACH Hier treffen vele locale surfhelden zich dagelijks om’s middags met de “Ora” de ideale windconditities en de mooiste golven van het Gardameer te benutten. ‘s Morgens kunnen beginers, bij een rustig briesje, hun eerste ervaringen op doen. PIERWINDSURF Volgens velen dé beste windsurfspot aan het Gardameer; water, zon en wind, véél wind. Of het nu ochtend of middag is, bij Pier kan je planeren. Website: www.pierwindsurf.it

Rovereto

1 Camping Bavaria Arco

2 Villa Elvi

Mecki Bar

Sarc

a

3 Hotel Prince 4 Residence Club La Vela

TORBOLE

Hotel Du Lac et Du Parc

Arco

PELER

5 Hotel Du Lac et Du Parc

2 5

3

RIVA DEL GARDA

1

SAILING DU LAC PIERWINDSURF 4 km

4

LIDO DI TORBOLE

PORFINA

ORA

1 cm = 100 m

15


Du Lac et Du Parc Grand Resort

16


M U LT I S P O R T C E N T E R

by SurfSegnana

Hotel Du Parc et Du Lac ligt een een groot privĂŠpark direct aan het Gardameer. Het park kenmerkt zich door een groot aantal exotische bloemen en planten. Het hotel straalt klasse uit door haar elegante inrichting, goede service en gastvrijheid in een prachtige mediterrane omgeving. Tennisbanen, zwembaden en een nieuw Beautycentrum omringt door het vele groen zorgt een perfecte combinatie tussen sport en ontspanning. De samenwerking tussen Sailing du Lac en Hotel du Lac et du Parc biedt je de mogelijkheid een bijzondere vakantie aan het Gardameer door te brengen waarbij je sport en een exclusief verblijf goed kan combineren. Ons kantoor is te bereiken vanaf het wandelpad langs het meer en wij zijn elke dag geopend en staan klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Je bent van harte welkom voor een onvergetelijke tijd aan het meer!

17


Pakketten “All inclusive� Neem contact met ons op en wij stellen jouw ideale vakantie samen. Vertel ons wanneer je aankomt en vertrekt, wij kennen geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Wij helpen je graag verder!

18


M U LT I S P O R T C E N T E R

by SurfSegnana

HOTEL + SAILING + BIKE Onze aanbiedingen SAILING WEEK en WEEKEND bieden je de unieke gelegenheid, je verblijf aan het Gardameer met een zeil cursus en mountainbike tour te combineren. Dit voor ongelooflijk aantrekkelijke prijzen.

WEKEN “ALL INCLUSIVE” VANAF e 325.-

WEEKEND “ALL INCLUSIVE” VANAF E 179.-

De “Sailing Week” (7 opéénvolgende dagen) bestaat uit: 6 overnachtingen met ontbijt 5 dagen zeilles 7 dagen fietsverhuur

Het “Sailing weekend” (3 opéénvolgende dagen) bestaat uit: 2 overnachtingen met ontbijt 2 dagen zeilles 3 dagen fietsverhuur

SAILING + BIKE SAILING MINI* - 3 achteréénvolgende dagen 2 zeillessen 3 dagen fietsverhuur

E 135.E 40.-

E 175.-

E 145.-

SAILING maxi* - 7 achteréénvolgende dagen 5 zeillessen 7 dagen fietsverhuur

E 270.E 50.-

E 320.-

E 265.* Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt

010!

NEW 2

PERSONAL SAILING TRAINER 2 DAGEN INTENSIEF CURSUS met zeilboot of catamaran: 8 uur praktijkles met instructeur 3 uur theorie Zeilmateriaal en fiets ter beschikking

Eén persoon vanaf E

490.690.-

Twee personen vanaf E

Vraag nu je persoonlijke prijsplaatje bij ons aan, we willen je daar graag bij helpen!

19


Pakketten Hotel + Zeilen + Fiets CAMPING BAVARIA, BUNGALOW & PIZZERIA CAMPING BAVARIA EN PIZZERIA Camping Bavaria ligt direct aan het meer. Direct buiten het terrein vind je een ruime zonneweide en wandelpad. De camping ligt in de directe nabijheid van Sailing Du Lac. De camping biedt comfort en een zeer goed restaurant/pizzeria. BAVARIA TENT Ideale oplossing voor degene die houden van het campingleven, maar geen zin hebben in opzetten en afbreken. De tent beschikt over een keukenhoek, koelkast, 2 slaapcompartementen met totaal 4 slaapplaatsen en buiten een terras met tafel en stoelen. Uiteraard staan alle faciliteiten van de camping tot je beschikking. BUNGALOW BAVARIA Deze eenvoudige maar goed uitgeruste bungalow beschikt over een keuken met koelkast, 4 slaapplaatsen, douche/wc en een ruime veranda met direct uitzicht op het meer. Vanuit hier kan je direct zien hoe hard het waait! SAILING WEEKEND vanaf € 179.-

SAILING WEEK vanaf € 335.-

BAVARIA TENT

SAILING WEEKEND vanaf € 180.- (min. 2 pers.)

SAILING WEEK vanaf € 360.- (min. 2 pers.)

BUNGALOW BAVARIA

SAILING WEEKEND vanaf € 189.- (min. 2 pers.)

SAILING WEEK vanaf € 380.- (min. 2 pers.)

CAMPING BAVARIA

VILLA ELVI * Familiepension, eenvoudig maar zeer netjes op 200 meter van het meer. Overnachting mogelijk in tweepersoonskamer (5 kamers met etage douche/WC), met prima ontbijt of in één van de comfortabele nieuwe 4/5 persoons appartementen. Het pension beschikt over een rustige tuin, garage en fietsenstalling. SAILING WEEKEND BB vanaf € 189.-

SAILING WEEK BB vanaf € 385.-

SAILING WEEKEND APPART. prijzen op aanvraag

SAILING WEEK APPART. vanaf € 390.- (4 pers.)

BOEKINGSINFORMATIE In de genoemde prijzen zijn naast accommmodatie ook het Sailingweekend- of week inbegrepen, de prijzen zijn per persoon bij 2 persoonsbezetting.

20

en inute Last m ciale Spe n op dinge e i b n a a l a c .c o m ingdu l i a .s www

• Voor reserveringen neem contact op met +39 0464 552453 (tel. and fax), e-mail: info@sailingdulac.com • Er geldt een toeslag voor eenpersoonskamers • Verblijf op de camping of appartement zijn exclusief ontbijt • De lessen en verhuur inbegrepen in de prijs kunnen alleen gebruikt worden gedurende de aangegeven periode. • Andere aanbiedingen (o.a. proefles) kunnen niet gecombineerd worden met de all-inclusive pakketten • Het Sailing Weekend kan gedurende alle dagen van de week gereserveerd worden.


M U LT I S P O R T C E N T E R

by SurfSegnana

HOTEL PRINCE *** Gelegen op één van de beste locaties van Riva del Garda, op circa 100 meter van het strand, maar tegelijkertijd ook in de directe nabijheid van winkels, restaurants en de wandelpromenade. Het hotel beschikt over een parkeerplaats, garage, bar, TV-kamer en lift. Kamers met badkamer, balkon, sateliet-TV, telefoon, kluis, ventilator en minibar.

SAILING WEEKEND BB vanaf € 215.-

SAILING WEEK BB vanaf € 445.-

RESIDENCE CENTRO VELA Dit appartementencomplex bevindt zich direct tegenover de jachthaven Porto san Nicolo. Moderne appartementen met tweepersoons slaapkamer, woonkamer met keuken, telefoon, balkon en sateliet TV. In het complex bevinden zich tevens een bar, restaurant-pizzeria, winkels en een fitnesscentrum. Tevens parkeerplaats en garage.

SAILING WEEK vanaf € 360.- (4 pers. / 7 overnachtingen)

DU LAC ET DU PARC GRAND RESORT **** Hotel Du Lac et Du Parc Grand Resort ligt middenin een bijzonder mooi park, vol exotische bomen, planten en bloemen, direct aan het meer. Een elegante en onberispelijke service zorgen ervoor dat het hotel eraan bijdraagt een warme, betoverende en gastvrije atmosfeer te scheppen. Tennisbanen, grote zwembaden en het Beauty & Fitness Centrum, zorgen voor een perfect evenwicht tussen sport en welzijn op deze unieke lokatie. SAILING WEEKEND BB vanaf € 345.-

SAILING WEEK BB vanaf € 775.-

• Wij raden u aan vooraf kennis te nemen van onze boekingsvoorwaarden, welke gelden zodra de reservering definitief is. • Bevestigen van de reservering dient schriftelijk te gebeuren (brief, fax of e-mail). Gezamenlijke afspraken of extra’s dienen ook schriftelijk vermeldt te zijn. • Betaling: na bevestiging dient er een aanbetaling gedaan te worden van 25% van de reissom per persoon. Het resterende bedrag dient betaald te worden bij ons kantoor op de dag van aankomst. • De reis dient uitgevoerd te worden zoals schriftelijk beschreven in onze informatie (brochure) evenals beschreven in de schriftelijke overeenkomst. • Annulering: bij annulering tot 21 dagen voor vertrek gelden 30 euro annuleringskosten. Voor overige annuleringen gelden annuleringskosten: vanaf de 20e tot en met de 8e dag 50% van de reissom, van de 7e tot en met de 3e dag voor vertrek 75% van de reissom. De kosten vanaf 2 dagen voor vertrek en bij “no show” zijn 100%, dus de volledige reissom. Alle rechten (prijzen en inhoud) voorbehouden.

21


Prijslijst ZEILLESSEN Zeilboot of catamaran Prijzen per persoon, inclusief materiaal Proefles – eerste les voor beginners Proberen en enthousiast doorgaan 1 persoon (1 uur) Euro 59.2 personen (2 uur) Euro 59.Cursus bij min. 2 personen 1 les (2 uur) Euro 70.2 lessen (4 uur) Euro 135.3 lessen (6 uur) Euro 185.4 lessen (8 uur) Euro 230.5 lessen (10 uur) Euro 270.6 lessen (12 uur) Euro 305.Brevet VDWS Euro 30.Speciale prijzen voor groepen, klassen en incentives.

privéles 1 uur 2 uur

zeilen Met een instructeur

1 persoon Euro 55.- Euro 95.-

70.120.-

r beginners! 100% vermaak, ook voo

Met zeilboot of catamaran, inclusief materiaal

1 uur 2 uur

Euro Euro

2 personen Euro 75.- Euro 118.-

3 personen Euro 90.Euro 150.-

verhuur Bootprijzen, inclusief reddingsvest Catamaran 1 uur 2 uur 4 uur

Cat 1-2 Pers. Euro 39.- Euro 60.- Euro 89.-

Cat 3 Pers. Euro 49.Euro 75.Euro 105.-

Zwaardboten 1 uur 2 uur 4 uur

Kinderen Euro 20.- Euro 32.- Euro 45.-

1 persoon Euro 25.- Euro 35.- Euro 50.-

v. 2 persoon Euro 30.Euro 45.Euro 60.-

Mini Jacht Nibbio 20” (max 5 personen) 2 uur 4 uur 1 dag

Euro Euro Euro

60.89.130.-

Abonnementen voor catamaran en zwaardboten 5 x 1 uur en 5 x 2 uur: korting 10% 10 x 1 uur en 10 x 2 uur: korting 20% • Borg voor verhuur: 1-persoonsboot euro 100,00, alle andere boten euro 200,00 • De abonnementen hebben geen vervaldatum en kunnen ook in aankomende seizoenen gebruikt worden. • Minimum duur verhuur: 1 uur. • Gebruik van het gehuurde materiaal is strikt persoonlijk.

22


M U LT I S P O R T C E N T E R

by SurfSegnana

Windsurflessen Prijzen per persoon, inclusief materiaal Proefles eerste les voor beginners Proberen en enthousiast doorgaan 3 uur Euro

59.-

BEGINNERS, GEVORDERDEN EN FUNBOARD Iedere les, minstens 3 uur 1 les (3 uur) Euro 68.2 lessen (6 uur) Euro 125.3 lessen (9 uur) Euro 180.4 lessen (12 uur) Euro 230.5 lessen (15 uur) Euro 275.6 lessen (18 uur) Euro 305.-

Privélessen 1 persoon (1 uur) 1 persoon (3 uur aaneen) 2 personen (1 uur) 2 personen (3 uur aaneen)

Euro Euro Euro Euro

47.110.79.179.-

Windsurf verhuur 1 uur 4 uur 1 dag 10 uur abo 3 dagen abo 7 dagen abo

board en zeil (+zwemvest) Euro 19.- Euro 39.- Euro 45.- Euro 150.- Euro 120.- Euro 210.-

board of zeil Euro 14.Euro 32.Euro 38.Euro 75.Euro 90.Euro 140.-

Het materiaal kan naar gelang klant en wind gewisseld worden. Het is mogelijk het gehuurde materiaal mee te nemen (ook op vakantie). Abonnementen kunnen ook in volgende seizoenen gebruikt worden. Voor degene die na een cursus zelf materiaal huurt gelden aantrekkelijke prijzen. Gebruik van gehuurd materiaal is strikt persoonlijk. Speciaaltarief “hij en zij”; een koppel kan samen hetzelfde materiaal gebruiken + 30%. SURFDEPOT 1 dag Euro 8.-

1 week Euro

35.-

fietsverhuur TREKKING BIKE - CITYBIKE Voor kinderen 1 uur Euro 5.- 4 uur Euro 10.- 1 dag Euro 15.- 7 dagen Euro 50.-

Voor volwassenen 1 uur 4 uur 1 dag 7 dagen

Euro Euro Euro Euro

5.12.20.89.-

MOUNTAIN bike scott Front susp. 1 uur Euro 9.- 4 uur Euro 15.- 1 dag Euro 25.- 7 dagen Euro 110.-

Full suspension 2 uur 4 uur 7 uur 1 dag

Euro Euro Euro Euro

19.23.27.39.-

KAYAK verhuur 1 uur

1 persoon Euro 8.-

2 personen Euro 12.-

23


Foto: Hallberg Rassy

Die ganze Welt des Segelsports

Jetzt kostenloses Probeheft anfordern: 0521 - 55 99 11

Entdecken Sie das Beste rund ums Segeln. Von der besten Segelredaktion Europas. Alle 14 Tage am Kiosk. Mehr Infos unter www.yacht.de

Milano •

Monaco Innsbruck Brennero Bolzano

Verona

Venezia

ITALIA Trento

Rovereto Sud

RIVA

TORBOLE

LIMONE

Autostrada A22

Malcesine

Gardone Salò

Garda

Affi

Bardolino

Brescia Peschiera Milano - Torino

Verona Autostrada A4

Venezia

RIVA DEL GARDA Vanaf de snelweg A22 Brennero neem je de afslag Rovereto Sud - Lago di Garda Nord. Volg de borden richting Riva del Garda. Sla bij Torbole rechtsaf richting Riva del Garda. Na de brug over de rivier “Sarca”, rijd rechtdoor richting Riva. SAILING DU LAC Vanaf Torbole is het nog zo’n 1,5 km. 400 meter na de tunnel en 100 meter na het benzinestation van Q8 zie je links de ingang Hotel van Hotel Du Lac et Du Parc. PIERWINDSURF Vanaf het centrum van Riva volg je zo’n 4 km de borden richting Limone sul Garda.

Tot snel, Team Sailing du Lac

Sailing Du Lac Viale Rovereto, 44 I - 38066 RIVA DEL GARDA (TN) Tel. +39 0464 552453 Fax +39 0464 552453 www.sailingdulac.com e-mail: info@sailingdulac.com Seizoen 2010: 01 mei t/m 10 oktober - Openingstijden kantoor: 8.30 uur t/m 18.00 uur

Alle rechten voorbehouden (inhoudelijk en prijswijzigingen). I.P. - © Segnana • Trento - Grafica: Minedivine - Andrew Hutchings - Foto: Thorsten Indra, Hotel Du Lac, Bicsport, Scott, Topcat, Spagnolli

Waar vind je ons

DuLac 2010 NL (media risoluzione)  

• Catamaran, zwaardboot en windsurfverhuur • Sportvakanties in hotel, appartementen, camping • VDWS- zeilschool en windsurfschool • Mountain...

Advertisement