Page 11

Merk-ik analyse Brainstorm is een bedrijf dat zich focust op het geven van een uiterlijk en een identiteit aan jonge bedrijven en het verfrissen van al lang bestaande bedrijven. Denk hierbij aan de grafische delen zoals de huisstijl maar ook de ‘internet’ zijde van een bedrijf zoals websites, databases, directmails en het helpen van opzetten van dat soort projecten. Behalve het helpen van bedrijven hun identiteit te geven doet Brainstorm ook aan illustreren van gevraagde projecten. Dit voor boeken en andere media.

1) MERKINNERLIJK Merkvisie Brainstorm wil graag een bekende naam worden in de grafische en interactieve wereld. Doormiddel van een nieuwe creatieve en persoonlijkere manier van werken wil Brainstorm klanten laten zien

dat het ook op een betere manier kan. Meer analyse, meer ideeën, meer brainstormen. Dit alles voor een frisse en persoonlijke uitstraling voor jouw merk. Merkmissie Met behulp van een andere manier van werken proberen klanten te werven en snel te groeien, daarna vaste klanten proberen te krijgen voor grafische vormgevingen en hopelijk daarna uitbreiden tot een vast bedrijf in de grafische sector.

met veel overleg en veel uitleg met de klant over wat er precies moet gebeuren. Dit om fouten te voorkomen maar ook om de klant zekerheid te geven dat wat hun graag willen ook daadwerkelijk gebeurt. De klant staat op de eerste plaats. Ten tweede wil Brainstorm out of the box werken, een uitstraling hebben die net dat kleine stukje verder dan de rest gaat. Kleuren tegenover elkaar zetten waarbij iemand anders zou denken dat het verkeerd of niet goed past.

Merkwaarden Brainstorm wil een waarde worden in de grafische sector door de nieuwe aanpak de ze gebruiken, hierdoor zal het buiten de andere groepen vallen die er al bestaan.

Merkbelofte Brainstorm belooft professionele en creatieve uitingen voor de klant, hoewel ze geen slogan gebruiken is dit de belofte die Brainstorm wil verzekeren aan klanten.

Merkpersoonlijkheid Brainstorm heeft een persoonlijke relatie met hun klanten,

Werkmap Redesign Week4  

22-09-2011 Werkmap redesign Kevin van Dijk C1J