Page 1

Stinkfinger in woord.


Voorwoord

Waar beeld altijd voor de hand lag, waren de woorden ver te zoeken. Dat behoort nu tot het verleden. Hier voor je ligt het DNA van Dennis Buster en Bob Driessen verwoord in het concept Stinkfinger. Zie dit boek als een inspiratiemiddel, handleiding en motivatiemiddel. Het zijn de handvaten waarmee Stinkfinger de wereld laat zien wat een tof bedrijf het is. Omdat de heren zelf met beeld werken is de gehele vormgeving open gelaten.


Visie

“Grijs, eentonig, saai. Nee, niet voor ons. Wij geloven in beeld met lef. Beeld dat je verbaasd, laat lachen, soms op de grens ligt, maar altijd de boodschap draagt.� ~ Secretaris generaal Dennis en Kapitein Bob


“Vuist-op-vuist!”


Wij geloven in de kracht van samenwerking. Met jou als klant, ons netwerk of elkaar. Samen tillen we ideeĂŤn naar een hoger niveau.


“Kunstenaardigheid!”


Kunst zit in ons DNA. Kunst is voor ons lef, experimenteren en vooral achter de pc uitkomen. Dit maakt ons gelukkig. Dat resulteert in, al zeggen we het zelf, best aardige producten.


“Humor-met-ballen!”


Ballen? Humor? Dat zijn wij. Wij geloven in humor. Binnen en buiten ons bedrijf. In onze producten of gewoon tijdens het werk.


“Helder!”


Een heldere boodschap, zonder rommel er omheen. Wij geloven in de kracht van beeld, maar alleen als het daardoor helderder communiceert.


Product Geen standaard DTP-werk, maar alleen werk met genoeg creatieve vrijheid. Informatie Een zakelijke tone-of-voice met lef, op het randje maar nooit over the top. Symboliek Clean en helder, maar met ballen. Omgeving Een kantoor waarin je kan experimenteren. Verven, lijmen, lassen en met electronica alles moet kunnen. Kortom een ruimte voor creativiteit. Gedrag Wekelijkse vergaderingen. Elke dag is er een werkbespreking en projecten worden in samenspraak gedaan. Daarnaast elke vrijdagmiddag, een experimenteer middag. Een soort knutseluurtje om de creatieve sappen te laten stromen.


9-1-2014

een identiteit door kevin rhoe

Stinkfinger conceptboek