Page 1

1


LOGO

Monogram

Avatar

Beeldmerk

3


SLOGAN

Ik kan het, Ik wil het, Ik moet het Steekwoorden Doelgericht, Geloof, Passie Er zullen mensen zijn die je de grond in willen trappen door te zeggen dat je iets niet kan. Als je in je zelf gelooft en deze drie regels hanteerd kan je alles wat je maar wilt. 4


KLEURSCHEMA’S

Deze kleuren zijn redelijk rustig, en door de cyaan toe te voegen aan het kleurschema zit er een mooie balans tussen de kleuren. De kleuren stralen een bepaalde status uit. Ik ben zelf erg estetisch en vind deze kleuren en daarom erg goed bij passen.

5


TYPOGRAFIE Museo Sans 100 Pa’s wijze lynx bezag vroom het fikse aquaduct 1234567890 Museo Sans 300 Pa’s wijze lynx bezag vroom het fikse aquaduct 1234567890 Museo Sans 500 Pa’s wijze lynx bezag vroom het fikse aquaduct 1234567890 Museo Sans 700 Pa’s wijze lynx bezag vroom het fikse aquaduct 1234567890 Museo Sans 900 Pa’s wijze lynx bezag vroom het fikse aquaduct 1234567890 Ik heb gekozen voor dit lettertype, omdat het strak is en een tikkeltje speels. Er zitten veel verschillende diktes in het fontpakket. Hier kun je met het ontwerpen meerdere variaties er in brengen.

6


STIJLELEMENTEN

1

Ik vind het erg belangrijk dat de huisstijl binnen een stijl blijft. Door deze stijl elementen breng je consistentie in het ontwerp. De stijl elementen zijn gekozen na het proberen ze toe te passen op foto’s bijvoorbeeld. Doordat ik gebruik maak van fotografie van redelijk veel contrast is het verstandig om een balkje onder de tekst te zetten. Op die manier blijft de tekst leesbaar.

7


FOTOGRAFIE

Fotografie kan heel veel vertellen in een beeld. Dat vind ik belangrijk in de fotografie. Daarnaast kan het ook rust uitstralen en je een dagdroom momentje geven. De foto’s moeten de rustige kleuren uit mijn kleurschema in zich hebben.

8


MEDIAKANALEN

pinterest.com/kevinlamberts kevinlamberts.tumblr.com issuu.com/kevinlamberts

9


10

Brandbook Merk Ik - Kevin Lamberts  
Advertisement