Page 64

124~125

1

4

the black granite floor begins as a canopy over the spectator's path along the viewing window. Its acoustic and visual properties enrich the character of the space as it unfolds in three dimensions up the west wall and onto the ceiling. Awards: North American Copper in Architecture Awards, Design Award, New Construction Category, 2010 Society of American Registered Architects, Design of Honour Award, 2010 AIA Philadelphia, Merit Award for Design, 2009 Southeast Construction, Best of 2009 Awards, Special Award for Best Project Management and Higher Education Research, 2009 CISCA 2008 Construction Excellence Awards, Silver Citation of Merit, Overall Interior South Region, 2008

2

3

1. View of copper panels on west elevation 2. South-facing “front porch� 3. Detail of the perforated copper panels 4. View from the courtyard

University Architecture  

U N IV E R S IT Y A R C H IT E C T U R E DESIGN MEDIA PUBLISHING LIMITED DESIGN MEDIA PUBLISHING LIMITED UNIVERSITY ARCHITECTURE DESIGN MEDI...

Advertisement