Page 1


KEVES PIENS - DIT IS DE LETLANDS EN BETEKENT MERRIEMELK

Ons doel is een biologische boerderij die in harmonie staat met de natuur. Het plan is om deze boerderij in Letland te kopen


Ons concept en ons idee is:

INNOVATIEF

EXPERTISE

SPECIAAL

Tot nu toe dit bestaat niet in de wereld!


Onze belangrijkste focus is de productie van paardenmelk Hiervoor gebruiken we alleen IJslandse paarden, die ervoor zorgen dat de melk rijk is aan mineralen, spoorelementen en vitaminen. Alle veulens en jonge paarden worden of door ons gehouden of evt verkocht aan goede families of verkocht als elite sportpaarden. Dit zorgt ervoor dat alle veulens een kans krijgen om van het leven te genieten en niet worden geslacht op jonge leeftijd. We fokken al meer dan 20 jaar en dit is belangrijk voor ons. Onze twee andere punten van belang zijn: paardenrevalidatie en de organisatie FreshKids.


De genezende eigenschappen Voor wie? Het inwendig gebruik van paardenmelk heeft Verder is paardenmelk geschikt voor o.a. een gunstige invloed op: mensen die zich bewust zijn van het • Een optimale zuivering van de huid; belang van • het reguleren van een verstoorde gezonde voeding en problemen wil stofwisseling; • een optimale werking van de darmflora; voorkomen. Paardenmelk kan gedronken worden • een optimale werking van het bij koemelkallergie ter vervanging van immuunsysteem, verhoging van de weerstand; koemelk. • de reinigende werking van de lever; Let op: niet bij lactose-allergie. • de hart- en bloedvaten, bloeddruk en cholesterolspiegel; Door de samenstelling en de lichte • de maag-, nier-, en blaasfunctie; verteerbaarheid van paardenmelk is • optimale opname van vitamines, mineralen en kalk; het product zeer geschikt voor mensen • een sneller herstel na ziekte; die aan kanker lijden. Het versterkt het • de zuivering van het bloed en een lichaam en heeft vaak tot gevolg dat regelmatige stoelgang; een chemokuur of bestraling beter kan • diverse allergieën, zoals eczeem, psoriasis, worden verdragen en dat de hooikoorts, zonneallergie; bloedwaarden beter op peil blijven. • energie, vitaliteit en conditie; • vermoeidheid, stress, ouderdomsverschijnselen en overgangsproblemen; • het natuurlijke evenwicht van het lichaam; • astmatische aandoeningen.


The Horse Revalidatie: The Horse Revalidatie: wij helpen zieke en oude paarden. Het doel is om de paarden weer gezond, functioneel en evenwichtig te maken. Om dit te bereiken is niet alleen frisse lucht en ruime weilanden nodig, maar ook zullen we elk paard individuele behandeling geven. Wij willen een zwembad, een solarium en een sauna aangepast aanpaarden bouwen. Hier worden de natuurlijke behoeften „Equus Ferus caballus„ voldaan.

Dit alles zal op zijn beurt werkgelegenheid aan de lokale bevolking bieden ,wat de ontvolking van het district helpt voorkomen.


Met FrehsKids helpen wij kansarme kinderen en jongeren met onze paarden Nee, we bieden geen therapeutisch paardrijden aan. Met onze veelzijdige paardenboerderij, bieden wij Adventure Paideia! (Paideia = lichamelijke en geestelijke ontwikkeling). Niet alleen door het paard, maar ook met het paard. De motivatie van en door het paard helpt het kind, verhoogt sociale vaardigheden, bevordert sociale integratie, beweging vermindert obesitas, stimuleert leerproblemen, aandachtsproblemen en draagt bij aan rustiger leefomgeving. Het is altijd een belevenis om de positieve veranderingen bij kinderen zien wanneer ze het vertrouwen ven het paard merken en hun lichaamstaal begrijpen!


Waarom willen we uw steun? Als gevolg van een plotselinge en onverwachte gebeurtenis in onze familie, werd ons leven op zijn kop gezet. Twee jaar geleden,viel mijn vader plotseling om en stierf. "Normaal" zouden Raymon en ik wonen, werken en de basis leggen voor onze toekomstige projecten. Nu is alles veranderd! Raymon woont nu meer dan 3.000 kilometer bij ons vandaan - of we bij hem vandaan? Nu is alles veel omslachtiger, we hebben dubbele levens-en verblijfkosten, waarom? omdat ik in Duitsland woon om voor de paarden, het fundament van ons project, te zorgen. Dat zou mijn vader nog een paar jaar doen, maar dat is nu niet mogelijk. Maak je geen zorgen, we hebben al heel veel gedaan ! Maar de bank in Letland wil dat we ten minste een jaar in het land wonen, voordat we een aanvraag voor een lening mogen doen. En dat is onmogelijk! Daarom zijn wij op zoek naar mensen die ons willen helpen. Zodat we uiteindelijk samen kunnen leven en door te gaan met ons project om kinderen te helpen! Begrijpt u, hoe onrustig en hectisch we nu leven? Ik kan niet vaak genoeg zeggen: heel erg bedankt voor uw steun. De geschenken die u ziet aan de rechterkant geven onze erkenning aan,en u zult altijd een grote plaats innemen in onze harten!


Waarom is uw steun belangrijk en essentieel? Raymon en ik investeren alles en geven 100% aan ons doel: ons hart, onze energie, onze bankrekening, en zelfs onze nieuwste kleding. Daarom ook 5 â‚Ź heel belangrijk: Door elke bijdrage merkt de bank dat dit project waardevol is, en wordt ondersteund door een grote groep mensen. Wacht niet, help ons nu! Uw steun zendt een krachtig signaal naar de volgende bezoeker: dat velen hun kracht geven aan dit project, en dat we ons doel gaan bereiken.


Wat gebeurt er als we meer geld ontvangen dan gevraagd? - Of minder? Ontvangen we echt meer geld ...! Dan zullen we blij verrast zijn dat er zo vele goede mensen zijn, die zich inleven in onze situatie. Komt er minder, zullen we niet opgeven om ons doel te bereiken. We zullen alles geven om het leven beterte maken!


Wat doen we als we meer geld krijgen: -Wij bouwen open stallen voor de paarden om ze te beschermen tegen insecten, en weer en wind. - We bouwen mooie blokhutten voor de FreshKids kinderen die bij ons blijven. Dan kunnen we meer kinderen ontvangen, ook degenen die ver weg wonen. - We willen ook blauwe koeien helpen. Ja, ze zijn echt! Maar alleen in Letland, en zo zeldzaam dat ze met uitsterven bedreigd zijn . Dus, met uw hulp, kunnen we ervoor zorgen dat deze prachtige dieren niet verdwijnen! - Het planten van groente en fruit. Wat is nu beter voor kinderen om te knabbelen dan groente en fuit van eigen oogst.


Andere manieren waarop u kunt helpen Naast bijdragen, de volgende belangrijke ding is om het woord te verspreiden! Vertel al je vrienden over dit project, deel het op Facebook, Twitter en andere sociale netwerken en verankeren van de campagne op uw website, blog, e-mails etc. We hebben echt waarderen dat! Je hebt geen creditcard of PayPal-rekening bij te dragen door middel van IndieGoGo? Geen probleem: Stuur ons een e-mail en wij zullen u onze bankgegevens te sturen. Uiteraard krijg je dezelfde voordelen als u een bijdrage leveren door middel van IndieGoGo!

Stuur ons een email: KevesPiens@FreshKids.org


Links om te delen IndieGoGo: http://igg.me/at/KevesPiens Facebook: http://www.facebook.com/kevespiens Twitter: https://twitter.com/Kevespiens Blogg in het Engels: http://kevespiens.wordpress.com/ Blogg in het Duits: http://kevespiens.blog.com/ Draugiem: http://www.draugiem.lv/kevespiens/ Onze E-mail: KevesPiens@FreshKids.org vraag!

Hartelijk dank inderdaad! Wij willen dat u, indien u dat wenst, op onze boerderij te bezoeken in Letland! Raymon, Dรถrthe, Rurik en de paarden

KevesPiens  

Ons doel is een biologische boerderij die in harmonie staat met de natuur. Het plan is om deze boerderij in Letland te kopen

Advertisement