Page 1

Persoonlijk & eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken.

Keukentrends & inspiratie van de keukenspecialist


Uw keuken: de belangrijkste ruimte van het huis

Het dagelijks bereiden van heerlijke gerechten met uw familie en vrienden. Natafelen met een drankje in uw woonkeuken en een zondags ontbijt aan de keukentafel.

Bij het vinden van uw droomkeuken wilt u natuurlijk het liefst ge誰nformeerd worden over alle mogelijkheden die er thans in keukenland zijn. Wij, de medewerkers van Keukenstudio Maassluis, begrijpen dit helemaal. Daarom gaan we graag met u in overleg om die droomkeuken te realiseren, waar u jarenlang plezier van zult hebben. Door persoonlijk advies kunnen wij u helpen met het vinden van uw nieuwe keuken of het renoveren van uw bestaande keuken.


“Persoonlijk & eerlijk advies, dat is wel zo prettig” Adviseur Rob Leeuwenburgh

Persoonlijk advies en begeleiding staan bij ons hoog

vast aanspreekpunt. Wij weten altijd waar u het over

in het vaandel. Vanaf het eerste gesprek tot en met

heeft. Ook met reparatie en vervanging van bestaande

het aandraaien van het laatste schroefje zijn wij be-

apparaten of het renoveren van uw keukenkasten

trokken bij het hele proces. Dit betekent voor u één

geven wij een passend en advies op maat.


Begeleiding van begin tot eind.

Voor u voert Keukenstudio Maassluis alles in eigen beheer uit. Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald zijn. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis.

“Vanaf het eerste gesprek vertrouwd, en u heeft maar één aanspreekpunt” Adviseur Raymond Mosselman

“Onze eigen installatie service levert uw keuken perfect af in uw woning” Installateur Martin Boerdam

“Eigen monteurs met kennis van zaken over uw keuken.” Monteur Jeroen Vermaat


We staan altijd voor u klaar! Ook jaren na de aanschaf van uw keuken.ur Raymond

Vervang uw oude keukenkastjes, keukendeuren en aanrechtbladen of kies voor nieuwe apparatuur die uw keuken weer up-to-date maakt. Het renoveren van een keuken is geen klus voor de doorsnee doe-hetzelver. Het is vakwerk voor een specialist die ervaring heeft op รกlle voorkomende gebieden, zoals: water, tegelwerk, gas en elektriciteit, maar ook van fronten, werkbladen en keukenapparatuur. Als renovatiespecialist adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.


Een handgemaakte keuken, wat houdt dit nu precies in?

Bent u op zoek naar een keuken die compleet aansluit bij uw wensen, maar biedt het bestaande keukenaanbod niet wat u zoekt? Bij Keukenstudio Maassluis bent u aan het juiste adres voor een handgemaakte keuken. Wij maken voor u een handgemaakte keuken aan de hand van uw persoonlijke wensen, aangevuld met de kennis en ervaring van Keukenstudio Maassluis, al meer dan 25 jaar staan wij bekend om exclusieve keukens.


1. Doe inspiratie op

Het kopen van een keuken, hoe gaat dit nu precies?

Wat spreekt u aan? Welke stijl past bij u? Hoe wilt u koken? Vraag bijvoorbeeld ons “boek vooraf” aan.

2. Noteer uw wensen Wat wilt u beslist in uw keuken hebben? En wat beslist niet (meer)? Welke stijl spreekt u aan? Welk budget wilt u niet overschrijden? Welke vragen heeft u?

3. Neem de afmetingen van uw keukenruimte op

Wij helpen u graag!

Hoe lang zijn de muren? Hoe hoog is de ruimte? Welke muren zijn binnenmuren en welke zijn buitenmuren? Waar bevinden zich de ramen en deuren? Of heeft u wellicht bouwtekeningen van de ruimte/de woning?

4. Kom naar de toonzaal in Maassluis Aan de hand van uw wensen, de afmetingen van de ruimte, uw gezinssamenstelling en vele andere gegevens, zal één van onze adviseurs in grote lijnen een mogelijk ontwerp schetsen en een eerste kostenbegroting maken.

5. U ontvangt van ons een offerte 1020

Indien het voorstel u aanspreekt, dan zullen wij u een aanbieding doen, vergezeld van een plattegrond en fotorealistisch 3D ontwerp op maat. Zo heeft u meteen een perfecte indruk van de door u gekozen keuken in uw ruimte.

6. Wij komen langs om de ruimte exact in te meten Indien u akkoord gaat met onze aanbieding, komen wij de keukenruimte exact inmeten. Tijdens het inmeten kijken wij tevens naar de bouwkundige eigenschappen van de ruimte en adviseren hoe de technische voorzieningen voor uw nieuwe keuken het beste aangebracht kunnen worden.

7. Installatie Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij de volledige installatie van uw nieuwe keuken verzorgen. Desgewenst inclusief het aanleggen van het leidingwerk voor water toe- en afvoer, electra, gas en luchtafvoer. Wij beschikken over de specialisten die ervaring hebben met alle verschillende disciplines die komen kijken bij de perfecte installatie.


Meer weten? Neem contact op & kom langs in onze showroom keukenstudiomaassluis.nl

Beoordelingen van onze klanten

“Perfect!” Voor ons nieuwe appartement hadden wij een keuken nodig met toch wel wat specifieke wensen. Deze wensen bleken heel goed te realiseren. Vanaf het eerste gesprek tot en met het indraaien van het laatste schroefje, hebben wij niets dan lof over Keukenstudio Maassluis. Op een vakkundige manier zijn wij goed geadviseerd en begeleid tijdens het hele proces van “een keuken aanschaffen”. Op welk moment wij ook binnenkwamen, er werd altijd tijd voor ons vrijgemaakt. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Niet alleen verkoop staat bij Keukenstudio Maassluis voorop, maar gedegen advies met uiteindelijk een zeer tevreden klant. En dat zijn wij!! Het is een genot om in onze perfect geplaatste keuken te koken, bakken en stomen. Jaap en Anke, 23-10-2013 Lees meer beoordelingen op keukenstudiomaassluis.nl/beoordelingen

Volg ons ook op:

    Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis - 010 592 0200 info@keukenstudiomaassluis.nl - www.keukenstudiomaassluis.nl

Keukenstudio Maassluis brochure 2014  

Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken. Keukentrends & inspiratie van de keukenspecialist.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you