Page 7

huizenaanbod Utrecht 7

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

BUNNIK - BOSLAAN 28 Deze aantrekkelijke woning ligt in het dorpse Bunnik, waar het heerlijk wonen is. De buurt is groen, ruim opgezet en zeer kindvriendelijk. Aan een groenstrook aan de overzijde staat een fijn kleinschalig verzamelgebouw waar onder anderen basisscholen, een bibliotheek, muziekschool, kinderopvang en sportverenigingen zijn ondergebracht. De woning kijkt uit op het aan de overzijde gelegen schoolplein. Achter de woning bevindt zich een nieuw aangelegde tuin met een grote berging en een carport op eigen terrein.

UTRECHT - COR RUYSLAAN 36 Aan de oostkant van Utrecht, in de groene en kindvriendelijke wijk Rijnsweerd, staat dit heerlijke ruime gezinshuis met zonnige en vrij gelegen achtertuin. De royale woonkamer met open haard heeft een bijzonder mooie lichtinval mede door de drie grote dakramen. De wijk bestaat grotendeels uit ruime eengezinswoningen en bungalows en ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen rondom Utrecht. In de nabije omgeving treft u de Uithof, het UMC, het Wilhelminapark en verscheidene scholen. Met garage en erfpacht nog voor 19 jaar afgekocht!

UTRECHT - BEGONISTRAAT 1 In deze populaire, kindvriendelijke wijk bieden wij een verrassend ruime eindwoning met stenen berging en een fijne tuin op het noordoosten aan. De woning is gelegen in de mooie Bloemenbuurt, aan een rustige straat. Het buurtje geeft je nog steeds dat ouderwetse dorpsgevoel terwijl je op 5 minuten afstand van het centrum van Utrecht woont. Winkels voor je dagelijkse boodschappen liggen bijna letterlijk om de hoek. Het Centraal Station is ook op korte fietsafstand.

VRAAGPRIJS € 325.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 685.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 419.000,- K.K.

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

UTRECHT - ZEVENWOUDEN 8 Op een superleuke plek met vrij uitzicht in de wijk Lunetten ligt dit royale appartement (voorheen met 3 slaapkamers nu 2 ruime slaapkamers). Het appartement beschikt over een zeer royale woonkamer met openhaard. Verder zijn er maar liefst 2 heerlijke balkons en heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats en berging in de afgesloten parkeervoorziening. De woning is van alle gemakken voorzien en is goed geïsoleerd. Het totale woonoppervlak bedraagt ca. 115 m² .

KIJK VOOR MEER AANBOD OP

WWW.WVO.NL

VRAAGPRIJS € 265.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 549.000,- K.K.

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

BILTHOVEN - STEENBOKPLEIN 38 Op een goede plek is dit lichte appartement met heerlijk zonnig balkon op het zuidwesten te koop gekomen. Het appartement is goed onderhouden en beschikt over een ruime woonkamer en een aparte slaapkamer. In de onderbouw bevindt zich een eigen berging. De ligging van dit appartement is erg gunstig. Je fietst naar het centrum van Utrecht in 20 minuten (6 km). Winkelcentrum Planetenbaan ligt op 5 minuten lopen.

VRAAGPRIJS € 137.500,- K.K.

DE BILT - DORPSSTRAAT VO STEENSTRAAT 47 In de geliefde historische dorpskern van De Bilt hebben wij deze karakteristieke en goed afgewerkte middenwoning in de verkoop gekregen. De in 1928 gebouwde woning is ingrijpend en zorgvuldig gemoderniseerd, waarbij rekening is gehouden met historische stijlkenmerken. Het huis heeft een woonoppervlakte van 151 m² en is voorzien van een sfeervol en besloten achtertuin op het zuiden. Een ideale woning voor diverse doelgroepen om direct te betrekken.

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

UTRECHT - ZANDOOGHOF 25 In een zeer rustige en kindvriendelijke buurt ligt aan een autoluw hofje dit royale hoekhuis welke u zeker gezien moet hebben! Door de hoekligging en de grote raampartijen is de woning heerlijk licht. Met maar liefst 5 ruime slaapkamers, volop bergruimte en een fijne tuin op het zuiden is deze woning bij uitstek geschikt voor gezinnen. Verder heeft de woning een zeer royale berging welke vanuit de hal en buiten te bereiken is. Deze geïsoleerde berging zou eventueel ook zeker geschikt kunnen zijn voor een praktijk aan huis. Vanuit de woning is er een prachtig vrij uitzicht over het achtergelegen Vlinderpark. VRAAGPRIJS € 525.000,- K.K.

WWW.WVO.NL

UTRECHT - BATAVIASTRAAT 8 BIS A Deze 4-kamer bovenwoning met zonnig balkon is gelegen op een rustige plek in de woonwijk Lombok. Dit is een aantrekkelijke wijk met veel jonge stellen en starters met het centrum op nog geen 10 minuten fietsen. In de directe omgeving heb je veel leuke hippe koffiezaakjes, fijne restaurants, de karakteristieke sluizen in het Merwedekanaal en de Kanaalstraat; een gezellige bazaar met winkels voor je dagelijkse boodschappen en meer. Tevens zit je binnen enkele minuten op de snelweg. VRAAGPRIJS € 200.000,- K.K.

Profile for Alette  Keuken

WVO makelaars Woonmagazine - Zomer 2018  

WVO makelaars Woonmagazine - Zomer 2018  

Advertisement