Page 19

huizenaanbod Zeist 19

ZEIST - TULPSTRAAT 44 Zeer goed onderhouden en sfeervol jaren ‘30, helft van dubbel woonhuis met multifunctioneel bijgebouw (ideaal voor bedrijf aan huis, extra kinderkamers, werk/ studeerruimte, dubbele bewoning). Gelegen direct nabij het centrum van Zeist met op loopafstand alle winkels. Deze gezellige woning heeft een mooie zonnige verzorgde tuin en twee goede parkeerplaatsen op eigen terrein. De Tulpstraat is gelegen direct nabij het centrum van Zeist. Het betreft een erg rustige laan waar enkel bestemmingsverkeer komt.

ZEIST - HERENLAAN 49 Karakteristiek herenhuis aan één van de oudste en mooiste lanen van Zeist. Aan deze laan staan stuk voor stuk fraaie herenhuizen, ieder met een eigen historie. In de afgelopen jaren is al veel geïnvesteerd in de woning om deze aan te passen aan de huidige woonwensen. De ruwe schets is reeds gemaakt, de afwerking moet nog volgen.

SOEST - KONINGINNELAAN 8 In 2014 gemoderniseerde leuke linkerhelft van dubbel woonhuis, gebouwd in de jaren twintig (1925) met mooie mogelijkheden voor werk aan huis of een hobbyruimte. Voorheen was het een bakkerij met winkel... in 2014 is het woonhuis helemaal strak getrokken, wanden voorzien van strak stucwerk, nieuwe vloeren, dubbel glas en dakisolatie. Het karakter is goed bewaard gebleven met op diverse plekken het originele glas-inlood!

VRAAGPRIJS € 445.000,-

BIEDEN VANAF € 500.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 499.000,- K.K.

ZEIST - NELSON MANDELALAAN 58 Dit royale 3-kamerappartement bevindt zich op een uitstekende locatie aan de rand van het Lyceumkwartier en het centrum van Zeist met een fraai uitzicht over de direct omgeving. Het appartement is prettig te noemen door haar woonoppervlakte van 128 m², licht, alsmede zonnig, door haar grote glasoppervlaktes en het balkon is gelegen op het zuiden. Het 3-kamerappartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage en een separate berging.

KIJK VOOR MEER AANBOD OP

WWW.WVO.NL

VRAAGPRIJS € 499.000,- K.K.

ZEIST - OUDE ARNHEMSEWEG 151 Op een gunstige locatie nabij het centrum gelegen leuke hoekwoning met voor- en achtertuin met royale stenen berging en achterom. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten waardoor er op elk moment van de dag te genieten valt van de zon. De woning is royaal uitgebouwd waardoor er een zeer prettige leef/eetkeuken is gecreëerd. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid. Winkels en scholen liggen op loopafstand en diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn binnen enkele minuten bereikbaar. VRAAGPRIJS € 349.500,- K.K.

VERHUURD

ZEIST - SOCRATESLAAN 2 Uitstekend onderhouden, karakteristieke helft van dubbel woonhuis met riante tuin en vrijstaande garage. De woning staat in het Zeister Lyceumkwartier, een gewilde villawijk in Zeist, omgeven met veel groen, direct nabij het Zeisterbos en op korte afstand van het centrum van Zeist, sportvoorzieningen en scholen. De jaren ‘30 woning is door de huidige eigenaar op doordachte wijze in 2014 vernieuwd en uitgebouwd met behoud van originele details als glas-in-lood en kamer en suite deuren. VRAAGPRIJS € 2.750,- P.M.

ZEIST - WALLENBURG 31 Royale geschakelde villa met souterrain en inpandige garage gelegen aan een rustige laan met alleen bestemmingsverkeer in wellicht één van de mooiste wijken van Zeist, het “Lyceumkwartier”. De woning heeft een woonoppervlak van 193 m² en een inpandige garage van ruim 40 m² en beschikt over veel kamers en de mogelijkheid om de 2e verdieping nog beter bij de woning te betrekken! Het huis ligt op een perceel van 510 m² en heeft een heerlijke diepe en zonnig gelegen achtertuin met meerdere terrassen, veel privacy en een achterom. De locatie is gunstig, in een bosrijke omgeving. VRAAGPRIJS € € 799.000,- K.K.

WWW.WVO.NL

ZEIST - SCHAPERLAAN 20 Op een bijzonder rustige en zeer centrale locatie ligt, op korte afstand van alle voorzieningen en het uitgestrekte Panbos, deze modern afgewerkte gezinswoning. De woning beschikt over een lichte en ruime L-vormige woonkamer met een half open keuken, vier volwaardige slaapkamers en de mogelijkheid om een vijfde slaapkamer te realiseren. De woning heeft een diepe voortuin en een zonnige, besloten patiotuin aan de achterzijde met aansluitend een stenen garage. Bouwjaar 2008. VRAAGPRIJS € 339.000 K.K.

Profile for Alette  Keuken

WVO makelaars Woonmagazine - Zomer 2018  

WVO makelaars Woonmagazine - Zomer 2018  

Advertisement