Page 25

Beter leren schrijven, lezen, rekenen of omgaan met de computer en internet Vindt u het soms lastig om: - met de computer om te gaan of internet te gebruiken; - brieven te schrijven; - brieven te lezen; - kranten of formulieren te lezen; - te appen of te mailen; - een formulier in te vullen? U bent niet de enige. 2,5 miljoen volwassenen in Nederland hebben moeite met lezen, schrijven, rekenen of vinden het moeilijk om met de computer te werken. De gemeente Neder-Betuwe geeft u de mogelijkheid om

deze vaardigheden te verbeteren in het Leerpunt in Kesteren. Een docent van ROC RIVOR staat klaar staat om u hierbij te helpen.

U bent elke maandag van harte welkom bij het Leerpunt in Kesteren We begroeten u ’s maandags graag van 09.00 -11.00 uur in de bibliotheek in Ons Dorpshuis Kesteren, Nedereindsestraat 27a. Een docent van ROC RIVOR staat klaar om u te helpen.

Interesse of vragen? Neem vrijblijvend contact op met Angela Smulders van ROC RIVOR tel 06 41233963 of loop even binnen bij het Leerpunt.

25

Organisaties in Rivierenland zetten zich samen in tegen laaggeletterdheid 44 organisaties in Rivierenland werken de komende jaren opnieuw samen om laaggeletterdheid in de regio te bestrijden en voorkomen. Op 30 november zetten zij hun handtekening onder

het Taalakkoord Rivierenland 2018-2020. Wethouder Hans Keuken plaatste een handtekening namens de gemeente Neder-Betuwe.

Profile for Alette  Keuken

Neder Betuwe Magazine - December 2017  

Neder Betuwe Magazine - December 2017  

Advertisement