Page 11

11 VSK_ basis KBT 19-12-13 11:59 Pagina 11

door onze redactie

KBT beurzen

Vertrouwde positie sanitair verzekerd op VSK 2014 Ook deze editie van de VSK in Jaarbeurs Utrecht krijgt het onderdeel sanitair haar eigen locatie. Trends, kennis en innovaties worden verenigd in het Sanitairpaviljoen.

V

an 3 tot en met 7 februari staat VSK 2014, de belangrijkste vakbeurs voor de installatiebranche, geheel in het teken van de werkvelden verwarming, sanitair en klimaat- en koudetechnologie. Tijdens de beurs presenteert een breed scala aan exposanten zich, waarbij ook brancheverenigingen zijn vertegenwoordigd. Technologische ontwikkelingen, nieuwe oplossingen, kennis en trends op het gebied van sanitair krijgen volop de ruimte in het Sanitairpaviljoen in hal 9, een reeds vertrouwd onderdeel van de beurs. Hier worden onder meer de laatste badkamertrends op een rij gezet en presenteren exposanten de allernieuwste producten, materialen, oplossingen en technische toepassingen.

Meer dan sanitair Net als bij eerdere edities krijgt

design sanitair weer een eigen locatie op de beursvloer in hal 11. Deze hal is tevens de standplaats voor de VSK Arena. Hier kunnen bezoekers onder meer terecht voor keynotes en mini-congressen over installatietechniek, gebouwautomatisering en domotica. Hier vindt ook een van de vele hoogtepunten van VSK 2014 plaats: de uitreiking van de VSK Awards op de avond van de eerste beursdag. Deelnemers van de VSK kunnen deze felbegeerde prijs in de wacht slepen binnen de categorieën: installateurszaken, systeemoplossingen, energiebesparing en design. De genomineerden zijn inmiddels door voorzitter van de vakjury Ed Nijpels

onthuld en zijn te vinden op www.vsk.nl. Op deze website kunnen bezoekers eveneens hun stem uitbrengen voor de publieksprijs wanneer zij zich online registreren voor een gratis toegangsbewijs.

Nieuw: VFK kennisplein Nieuw in hal 7 is het

gezamenlijke plein van de VFK, branchevereniging voor fabrikanten van verwarmingsketels. Hier vinden vele demo’s, workshops en lezingen plaats. Een plek waar op een praktische manier kennis wordt gemaakt met en kennis wordt gedeeld over de laatste ontwikkelingen en ideeën omtrent verwarmingstechnologie. Ook is het Solarpaviljoen weer aanwezig in hal 9 en is dit jaar zelfs gegroeid naar zo’n 14 aanbieders. De solarbranche is een van de onderdelen van de sector waar nieuwe kansen liggen voor de installatiebranche. Verduurzaming van energievoorzieningen is dan ook een hot issue tijdens de VSK.

Gratis toegang Professionals kunnen VSK 2014

gratis bezoeken door zich op www.vsk.nl te registreren. Door registratie vooraf, wordt wachten bij de registratiebalie tijdens de beurs bespaard en kunnen bezoekers direct de beursvloer op.

Wat:

VSK 2014 – vakbeurs voor de gehele installatiebranche Wanneer: maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari 2014 Openingstijden: 10:00 – 18:00 uur Waar: Jaarbeurs Utrecht www.vsk.nl

KBT december 2013

11

KBT no.6 2013  

Vakblad voor keukenspecialisten, badkamerinstallateurs, sanitairdetaillisten, keukenmontagebedrijven en (binnenhuis) architecten.

KBT no.6 2013  

Vakblad voor keukenspecialisten, badkamerinstallateurs, sanitairdetaillisten, keukenmontagebedrijven en (binnenhuis) architecten.

Advertisement