Page 1

Geen enkele keuken is hetzelfde, daarom is maatwerk bij ons standaard

4


Aan u de keuze Hoekopstelling

Rechte opstelling

Eilandopstelling

Bij aankoop van een keuken moeten er veel weloverwogen keuzes gemaakt worden. Daarom is het handig om vooraf al over een aantal praktische zaken goed na te denken. Wat wilt u uitgeven aan uw nieuwe keuken, van welk type opstelling droomt u, wat voor kleur keukenfront vindt u mooi, met grepen of greeploos? Kiest u voor kasten met lades of juist met deuren, een microwave of combi-oven en wilt u een kunststof of granieten werkblad? Ook de opstelling bepaalt u helemaal zelf. Gaat u voor een hoekopstelling, U-opstelling of voor een kookeiland waarbij u koken en wonen samenbrengt. Een Bruynzeel keuken kunt u geheel naar eigen smaak samenstellen. Wij bieden u de juiste ingrediĂŤnten om uw droomkeuken te verwezenlijken. In onze toonzalen staan onze ervaren keukenadviseurs altijd voor u klaar om uw wensen werkelijkheid te maken. Vertel ons uw ideeĂŤn, dan stellen we samen met u, uw droomkeuken samen.

Parallelopstelling

U-opstelling 55


Zachte sluitstainndgaard s zijn Alle Bruynzeel keuken ieren met voorzien van scharn interne demping.

De Atlas greeploos. Zo betaalbaar was een greeploze keuken nog nooit. Inclusief duurzame ledverlichting Deze keuken heeft een stijlvolle strakke belijning Voorzien van een kunststof werkblad in modern steendecor De keukendeuren zijn voorzien van naadloze kantafwerking

De kleursuggesties van onze styliste:

Magnolia 8

Antraciet

Leem

Dat is slim Extra opbergruimte met de Le Mans hoekkast.


ATLAS GREEPLOOS

GREEPLOOS GEMAK, TIJDLOZE KEUKEN

9


Mat glazen bovenkasten u keuze Bij Bruynzeel heeft n. uit talloze kleure

De Pallas in de kleur champagne is een moderne hoogglans keuken met een twist. Creatieve oplossing met speels zitgedeelte De keuken is uitgevoerd met kunststof werkblad in robuust houtdecor Mooie hoogglans keukendeur uitgevoerd in de kleur champagne Ruime, open keukenopstelling De kastdeuren zijn uitgerust met een stijlvolle greep De kleursuggesties van onze styliste:

Zwart

hoogglans

12

Crème

hoogglans

Metallic Grijs hoogglans


PALLAS

EEN KEUKEN VOL VERRASSINGEN

Extra duurzaam t herm Dit profiel besc n ge te en de keuk . ng ki er w tin ch vo

13


Bij Bruynzeel Keukens zorgen we ervoor dat u zich thuisvoelt en luisteren we goed naar uw wensen. Ik luister altijd oprecht naar de wensen van de klant. Daarna gebruik ik al mijn ervaring om uw ideeĂŤn zelf verder aan te vullen. Zo kan een slimme indeling de loopafstand van een keuken tot wel 25% verkleinen. Dit is vaak een echte eyeopener. Onze collectie is zo uitgebreid dat er heel veel mogelijk is in stijlen en toepassingen. Pas als u vlinders in uw buik voelt en de perfecte keuken heeft gevonden heb ik mijn werk goed gedaan. Graag verwelkom ik u in onze toonzaal.

14

FrĂŠderic Sacco - Keukenadviseur


Alle keuzes van de klant worden vertaald tot een fraai 3D ontwerp en ik help daarbij

15


Deze Olympia is dĂŠ keuken voor wie het allemaal niet gepolijst hoeft. De kasten zijn voorzien van een mooie ringgreep De keuken is uitgevoerd met een stijlvol werkblad Mooie combinatie van de kleur lava met ruw eiken blond Het speelse eiland maakt deze keuken uniek Deze keuken is compleet uitgerust met een set van luxe toestellen De kleursuggesties van onze styliste:

IJswit 24

Leem

Platinagrijs

Open kasten

open De indeling met de ktisch. pra en els spe is vakken


OLYMPIA & ROBUUST

TOONBEELD VAN KLASSE

Extra hoge kasten t allemaal mogelijk. Bij Bruynzeel

is he

25


Deze moderne eilandkeuken laat zien hoe goed metallic grijs en wit samengaan. De mooie, hoge kasten zijn uitgevoerd in gelakt wit De hoge kasten zijn voorzien van een bijzondere designgreep Er zijn eindeloze kleurcombinaties mogelijk De oven is gepositioneerd op ideale hoogte

De kleursuggesties van onze styliste:

Wit

hoogglans

26

CrĂŠme

hoogglans

Zwart

hoogglans


De ondergrond voor alles.

PALLAS

UW EIGEN DROOMEILAND

27


Goed voorwerk is de basis van een probleemloze installatie

30


Ik kijk met een heel nuchtere blik naar het droomontwerp van onze klanten. Passen alle keukenwensen ook daadwerkelijk in de ruimte ter plekke? En zo niet, hoe gaan we er dan tóch voor zorgen? In een keuken komt alles samen. Water, gas, elektra, werkbladen, kastjes en toestellen. Het moet allemaal op elkaar aansluiten. Daar teken ik voor. Als werfleider ga ik bij klanten langs om de situatie ter plekke te bekijken. Kloppen de afmetingen van het keukenontwerp, lopen de muren recht, welke vloer ligt er nu en hoe is deze straks? Het kan allemaal van invloed zijn op het keukenontwerp. Op basis van mijn bevindingen volgt er een leidingwerkadvies. Soms ontdek ik dingen waardoor een keukenontwerp moet worden aangepast. Goed voorwerk kan veel problemen voorkomen, maar wij denken vooral in oplossingen. Zodat de keukenadviseur meteen een goed advies richting de klant kan geven. Zo werken we achter de schermen nauw samen om tot de perfect passende keuken te komen.

Xavier Dochy - Werfleider Als het zover is, vervoeren we uw keuken veilig in één van onze eigen vrachtwagens. Daarna bouwen we snel, netjes en helemaal naar wens uw droomkeuken op.

31


Uw keuken schoon, schadevrij en compleet uitleveren; daar werken wij iedere dag hard aan 38


In de Bruynzeel fabriek komen de laatste technieken en ambachtelijk handwerk samen. Zo maken we samen elke week zo’n 13.500 keukenkasten volgens de hoogste kwaliteitseisen. Een Bruynzeel keuken is een echt kwaliteitsproduct, dat we in onze eigen fabriek maken. We hebben meer dan 1100 verschillende kasten in het assortiment en elke keuken wordt op maat voor de klant gemaakt. Dat maakt het werk zo afwisselend. Je maakt niet zomaar een massaproduct, maar echt een keuken voor iemand. Ons doel is elke keuken schoon, schadevrij en compleet op te leveren. Er worden continue controles gehouden om ervoor te zorgen dat alle keukens goed bij onze klanten aankomen, dat is ook ons doel. We volgen regelmatig opleidingen en trainingen om de laatste technieken onder de knie Als het zover is, vervoeren uwgeïnvesteerd keuken veilig ininéén onzemateriaal. eigen vrachtwagens. te krijgen. Daarnaast wordt erwe flink hetvan juiste Zo is de Bruynzeel bouwen we snel, netjes en helemaal naar wens uw droomkeuken op. fabriekDaarna het afgelopen jaar uitgebreid met een machine voorzien van de nieuwste lasertechniek. Daarmee ziet de afwerking van de keukendeurtjes er nog mooier uit.

Ahmet Gümüs - Teamcoach

39


Luxe 5-pits kookplaat

Voorzien van een wokbrander, een must voor de echte kookliefhebber.

In deze royale U-opstelling heeft u aan ruimte zeker geen gebrek. Het verdiepte spoelgedeelte is 70 cm breed Voorzien van een 2 cm dik kunststofblad met aluminiumlook kantafwerking Uitgevoerd met een minimalistische greep Achter het kookgedeelte zit een rvs achterwand Deze keuken is uitgevoerd in de kleur platinagrijs De kleursuggesties van onze styliste:

Antraciet 42

Caribisch Blauw

Leem


ATLAS

DESIGN OP DE KAART

Dat is slim Toestellen op ooghoogte voor extra kookcomfort.

43


De combinatie van de kleur leem en het werkblad geeft deze keuken zijn stoere uitstraling. Deze keuken is compleet met luxe set inbouwtoestellen De oven is geplaatst op ideale werkhoogte De keuken is uitgevoerd in de warme kleur leem Het verdiepte werkblad creĂŤert een speels bargedeelte De keuken is voorzien van een handige kokendwaterkraan De kleursuggesties van onze styliste:

Wit 50

Platinagrijs

Zand Beige

Dat is slitem en optimale

im Extra opbergru uik door het gebr id he ar ba ik re be . st ka rrousel van een luxe ca


Net even anders De keuken krijgt een eigentijdse uitstraling door het gebruik van muurplanken.

ATLAS

EEN KEUKEN OM “U” TEGEN TE ZEGGEN 51


Belgisch hardsteen

n van Blad is voorzie afwerking. nd ra de jn gefri

Onze Piet Zwart is het perfecte huwelijk tussen nostalgie en modern gebruiksgemak. Handgemaakte Hollandse topkwaliteit Interieur en exterieur in dezelfde kleur Het vrijstaand fornuis heeft 6 gaspitten De bovenkasten zijn voorzien van karakteristieke glasbakjes Ruime hoekopstelling van 3.05 m x 2.45 m

Typische Piet Zwart greep

De Piet Zwart keuken is verkrijgbaar in 4 kleuren

Een knipoog naar vroeger.

Ivoorwit 62

Saharageel

Hemelsblauw

Varengroen


PIET ZWART

NOSTALGIE IN EEN MODERN JASJE

63


Met onze 10 jaar garantie weet u zeker dat u de komende jaren van uw keuken geniet

Als het zover is, vervoeren we uw k Daarna bouwen we snel, netjes en

64


Nadat alles is afgestemd en de keuken is ingemeten ben ik uw aanspreekpunt tot de keuken helemaal naar wens is opgeleverd. Bij Bruynzeel Keukens werken we met vaste klantbegeleiders: een contactpersoon voor alles wat met de levering en plaatsing van uw nieuwe keuken te maken heeft. Vier weken voor de levering neem ik contact met u op om te vragen of de besproken leverweek nog altijd uitkomt. Is dat niet het geval, dan wordt de leverweek kosteloos vooruit geschoven. Ondertussen kunt u met al uw vragen rechtstreeks contact met mij opnemen. Dat geeft een gerust gevoel. Alle gesprekken noteer ik in ons systeem. Mocht ik een keer niet aanwezig zijn, dan weten mijn collega’s precies wat er is afgesproken. Vlak na de oplevering bel ik u altijd op om te controleren of alles naar wens is. Eventuele openstaande punten worden door mij meteen opgepakt en los ik samen met u op.

Alain Gustin - Klantbegeleider

Een vast aanspreekpunt, altijd rechtstreeks beschikbaar.

keuken veilig in één van onze eigen vrachtwagens. n helemaal naar wens uw droomkeuken op.

65


Klassieke schouw t terug in r kom De intieme sfee . istieke details er kt ra diverse ka

Deze Ancona is de perfecte landelijke keuken voor de ware kookliefhebber. Deze Ancona is een echte gezellige woonkeuken Fornuis met maar liefst 2 ovens De keuken heeft extra veel opbergruimte Voorzien van fraaie opzetkasten en bordenrek De rustieke spoelbak is voorzien van tegeltjes

Natuursteen blad Dit geeft uw keuken een . nostalgische uitstraling

De kleursuggesties van onze styliste:

Platinagrijs 66

Antiek Blauw

Zand Beige


ANCONA

GEZELLIG AANSCHUIVEN 67


De combinatie van de kleur leem en het werkblad geeft deze keuken een warme uitstraling. De luifel is voorzien van dimbare verlichting RVS achterwand is erg praktisch Het stijlvolle kaderfront is uitgevoerd in de kleur leem Ruime rechte opstelling van 3.60 m

l keuken Een Bruynzee orzien van vo d ar da an st is indeling. ek st be een luxe

De kleursuggesties van onze styliste:

Wit 72

Platinagrijs

Netjes opgeruimd

Magnolia


Dimbare verlichting

Creëer de sfeer die u wilt.

ROMANCE

BETAALBARE KEUKENROMANTIEK 73


Gefrijnde rand thoorn Hierdoor krijgt deze Gie t. ich gez en een geheel eig

De Giethoorn blijft ĂŠĂŠn van onze meest populaire landelijke keukens. Het slimme ontwerp bevat vele opbergmogelijkheden Robuust 10 cm dik composiet werkblad De grepen zijn verzonken in het keukenfront Ruime U-opstelling van 3.00 m x 3.50 m x 2.60 m

De kleursuggesties van onze styliste:

Antiek Blauw 74

Antraciet

Magnolia


Dat is handig Tussen het kook- en spoelgedeelte heeft u extra veel werkruimte.

GIETHOORN

ROBUUST KARAKTER

75


Uw keuken altijd vakkundig geplaatst 76


Dankzij onze uitgebreide productkennis kunnen we de keuken vakkundig plaatsen.

Voor klanten is de plaatsing een spannend moment. Zal alles wel goed gaan? Duidelijk communiceren en gewoon perfect werk afleveren is natuurlijk belangrijk. Een dag na de levering starten we met de plaatsing van de keuken. Mijn collega’s en ik kennen de keukens door en door en weten precies wat de laatste wijzigingen zijn. Geen verrassingen voor ons betekent geen verrassingen voor de klant. Dat heeft ook met communicatie te maken. De klant steeds betrekken bij wat we aan het doen zijn. Sommige klanten hebben meer behoefte aan uitleg dan andere. Dat moet je aanvoelen. Uiteindelijk zijn wij degenen die de laatste indruk achterlaten bij de klant. Dat beseffen we maar al te goed. En weet u wat het leukste is? Wij zien de reactie van klanten als hun keuken eenmaal helemaal klaar is. Dat is elke keer weer een beloning voor het werk dat we verzetten.

Philippe Le Grand - Monteur

Als het zover is, vervoeren we uw keuken veilig in één van onze eigen vrachtwagens. Daarna bouwen we snel, netjes en helemaal naar wens uw droomkeuken op.

77


Klassiek model kraan Gecombineerd met kokendwaterkraan.

Deze Allure is zowel qua uitstraling als qua ontwerp ĂŠĂŠn van onze echte toppers. De keuken is voorzien van een fraai werkblad De kokerschouw heeft een klassieke uitstraling De keuken heeft een verdiept kookgedeelte Voorzien van kokendwaterkraan Ruime hoekopstelling van 3.70 m x 3.10 m De kleursuggesties van onze styliste:

Antraciet 78

Magnolia

Lava


Zwarte knop

Geeft deze klassieke keuken een eigentijdse uitstraling.

ALLURE

SUBTIELE SAMENKOMST VAN STIJLEN 79


Een prachtige, stoere keuken in lavazwarte structuurlak. Luxe bovenkast met schuifdeur Achterwand met handige, luxe opbergelementen Uitgevoerd met een zwarte greep Drie extra hoge kasten

De kleursuggesties van onze styliste:

Wit 88

Champagne

Kashmirbeige


ACCENT

INDRUKWEKKEND DESIGNSTATEMENT

OPTIMA

89


De strakke belijning en greeploze uitvoering stralen ĂŠĂŠn en al rust uit. 11 mm dik massief kunststof werkblad Stoere, robuuste legplanken Hoge kasten met verticale greeplijsten Opberggemak met veel ladekasten

De kleursuggesties van onze styliste:

Wit 90

Magnolia

Kashmirbeige


ELARA

VOOR KOOKLIEFHEBBERS EN FIJNPROEVERS

OPTIMA

91


De strakke belijning in deze hoogglans gelakte SafďŹ er Optima zorgt voor een ongekend rustgevende uitstraling. Automatisch openende bovenkasten Fluisterstille dampkap Opberggemak met handige zelfsluitende ladekasten Spoelbak van werkbladmateriaal

De kleursuggesties van onze styliste:

Antraciet 92

Steengrijs

Magnolia


SAFFIER

ADEMBENEMEND STRAK

OPTIMA

93


De verrassende combinatie van strakke lijnen en warme houttinten geeft deze eigentijdse keuken een open, uitnodigende structuur. Ruw gezaagd gefineerd keukenfront Speelse open vakken Doorlopende deuren uit ĂŠĂŠn geheel Voorzien van ledverlichting Compleet uitgevoerd met een luxe set toestellen De kleursuggesties van onze styliste:

Eiken Platina 94

Eiken Natuur

Eiken Tabak


MADERA

PUUR KARAKTER

OPTIMA

95


Sluit uw ogen en vervang in gedachte uw huidige keuken door de Saffier Optima. Doorlopende deuren uit één geheel Zwevend houten barblad Glazen achterwand met handige, luxe opbergelementen Veel bergruimte in de hoge kasten

De kleursuggesties van onze styliste:

Lavazwart 96

Magnolia

Truffelbruin


SAFFIER

HET ULTIEME GENIETEN

OPTIMA

97

Bruynzeel folder  
Bruynzeel folder  
Advertisement