Page 1

Aktiivinen ja kansainvälinen Keuda osallistuu aktiivisesti ammattitaitokilpailutoimintaan. Ammattitaitokilpailut ovat erinomainen keino lisätä ammatillisen koulutuksen vetovoimaa, vahvistaa koulutuksen työelämäsidoksia sekä kannustaa uuden oppimiseen.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda Sibeliuksenväylä 55 A 04400 Järvenpää

Taitaja-kilpailut ovat vuosittainen suurtapahtuma Suomessa. Keuda valmentaa osallistujia myös World­Skillsja EuroSkills-kilpailuihin, joissa kilpailijat edus­tavat maataan MM- tai EM-tasolla. Kansainvälisyys on Keudassa arvossaan. Opiske­lijalle se näkyy muun muassa perehtymisenä vieraisiin opinnoissa sekä opiskelijavaihtona. Myös henkilökuntaa kannustetaan kansainvälisille työelämäjaksoille.

Kuva: Skills Finland

Puhelin, vaihde 09 27381 info@keuda.fi www.keuda.fi

Koulutuksella työelämän taitajaksi

Työelämän taitaja

www.keuda.fi


Koulutuksen suunnannäyttäjä

Elinvoimaa Keski-Uudellemaalle

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on ammatillisen koulutuksen monialainen, uudistava suunnannäyttäjä ja osaamisen varmistaja sekä työllistymisen edistäjä kansainvälistyvässä toimintaympäristössä.

Keudan jäsenkuntia ovat Järvenpää, Kerava,

Keudan ammattiopistossa, Keudan aikuisopistossa sekä Keudan oppisopimuskeskuksen kautta opiskelee yhteensä noin 7 000 vuosiopiskelijaa. Koulutustarjontamme on käytännönläheinen, ja se kattaa kaikki eri koulutusalat. Se tarjoaa laajat mahdollisuudet ja yksilöllisen opiskeluohjelman.

Ammattitaitoisen henkilökuntamme määrä on yli 600. Keudalla on yhteensä 11 koulutusyksikköä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingin Pasilassa. Keudan oppisopimuskeskus sijaitsee Keravalla.

Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo ja Tuusula. Alueella asuu noin 200 000 ihmistä.

Tuotamme asiakkaillemme hyvinvointia ja kilpailukykyä tarjoamalla tasokkaita, vetovoimaisia ja työelämälähtöisiä koulutus- ja kehittämispalveluja.

Keudan slogan ”Työelämän taitaja” kertoo sekä henkilöstöstämme että meiltä valmistuneista ammattilaisista.

Keudan yleisesite  

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä "pähkinänkuoressa".

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you