Page 38

Meiltä ja maailmalta NAISTEN ILTA

Ystäväseurakuntatoiminta Keravan seurakunnan ystäväseurakunnat ovat Kõpu Virossa ja Pyhän Mikaelin kirkko Pietarissa. Erityisesti Kõpuun on tehty vuosittain talkoomatkoja, joissa on autettu paikallista seurakuntaa osallistumalla mm. korjausrakentamiseen sekä lastenleirin järjestämiseen.

Vuoden 2016 pakolaisnainen Rita Kostama vierailee ja puhuu kokemuksistaan ja kotoutumisesta. Minna Mannert vastaa jazzahtavista sävelistä. Su 19.3. klo 17.30 seurakuntakeskuksessa. Kahvitarjoilu klo 17 alkaen.

AAMUPALAA JA YHDESSÄOLOA

Tule viettämään hetki toisten seurassa ja laittamaan yhdessä aamupalaa. Come and let’s spend time with one another and make our own breakfast together.

Ma 30.1. klo 18.30 Tule tutustumaan ystäväseurakuntatoimintaan. Kuvia Kõpusta ja Viljandin 150 vuotisjuhlista. Kahvitarjoilu alkaa klo 18, vapaaehtoinen kahviraha.

Wanhassa Pappilassa ma 7.2. alkaen klo 9.30–11.

YHTEISYMMÄRRYSVIIKKO

GLOBAL ACTION GROUP Kiinnostavatko kansainväliset kysymykset? Tule keskustelemaan ja miettimään, mitä sinä voisit tehdä. Keskustelussa mukana kansainvälisen työn sihteeri Petra Teittinen sekä pastori Heikki Nenonen. Seuraa ilmoittelua ja tule mukaan!

Uskontojen ja katsomusten yhteisymmärrysviikkoa vietetään 30.1.–5.2. Viikon teema on Suomen 100 vuotisjuhlien hengessä Monien uskontojen ja katsomusten Suomi.

NUORET KONFLIKTIEN KESKELLÄ

Kirkon Ulkomaanavun opintomatkalla ollut Raisa Muikku kertoo miten Yhteisvastuu tukee nuorten syyrialaisten pakolaisten koulutusta.

La 22.4. klo 15–17 Katupappilassa

To 9.2. klo 18–19 seurakuntakeskuksessa. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen.

Kirkon Ulkomaanavun Ajankohtaispäivä Järvenpäässä ke 1.2. Lisätiedot Petra Teittiseltä. 38 38

Kevättä kohden 2017  

Tapahtumia Keravan seurakunnassa keväällä 2017

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you