Page 1


( Welkom nieuwe leden van K&P! ( Boys VS Girls!


( Laatste nieuws over Just In Time! ( De première! ( Gratis abonneren op het online K&P Magazine! ( K&P Comic!

Beste K&P Magazine lezers! Zoals sommige van jullie misschien al weten zijn er afgelopen week weer twee nieuwe leden bij K&P Studio’s gekomen! De nieuwe leden zijn Kevin, het broertje van Patrick onze camera man! Welkom bij K&P Studio’s Kevin!


En het andere nieuwe lid is Marciano, hij vulde een sollicitatiebrief in en we hebben hem aangenomen voor de Voice Over bij BvsG, daar lees je in het volgende artikel meer over! Kevin Marciano

Alle K&P kijkers hebben het misschien al wel opgemerkt dat er een nieuw programma op K&P komt genaamd Boys VS Girls! Het is een programma waarin de jongens tegen de meisjes strijden in verschillende soorten opdracht en spellen. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren bij alle opdrachten. Het programma bestaat uit twee kleine opdrachten en een groot eindspel. In elk programma is er een prijsvraag waar je leuke prijzen kan winnen. De team’s bestaan uit twee jongens en twee meisjes. Een ervan is de teamleider, die is er elke aflevering de andere in het team wisselt per keer.


De opnames van de film Just In Time (door K&P Studio’s) zijn afgerond. K&P is nu druk bezig met de montage en de effecten voor de film. Het is een actie film, het verhaal gaat over een geheim agente ze krijgt een opdracht om een computer


terrorist tegen te houden die iets van plan is maar hij krijgt er lucht van en probeert haar te stoppen… Het hele verhaal kan je hier niet lezen anders is de film natuurlijk geen verassing meer. De film is te koop op DVD zodra de première geweest is, alles over de première en kaartjes voor de première is in het volgende artikel te lezen. Zie volgende pagina voor de poster!


Hier is het nieuws over de première te vinden. De premiere van de film Just In Time word gehouden op 4 juni 2011 op het Wolfert lyceum in bergschenhoek. De deuren gaan open om 19:00 uur en om 19:30 start de film. De film duurt ruim een uur met een pauze er tussen in van een half uur zodat iedereen wat te eten kan halen als het niet uitloopt is het rond 21:00 afgelopen. Na afloop is de DVD te koop, kaartjes zijn te koop via Koen en/of Patrick. Kaartjes kan je ook via de website bestellen www.justintime.kenpstudios.nl daar kan je invullen hoeveel kaartjes je wilt en dan word er contact met je opgenomen.


Iedereen die dat wil kan zich geheel gratis en makkelijk abonneren op het K&P Magazine. Je krijgt het niet in je brievenbus maar wel in je mailbox! Het abonneren is zeer makkelijk je gaat naar www.kenpstudios.nl/magazine en daar vul je het formulier in, er word dan een bevestigings mail naar je gestuurd. Als je geabonneerd bent krijg je eens per maand het K&P Magazine in je mailbox!


Iedere week een andere comic!


Het nieuwste magazine verschijnt volgde maand in je mailbox!

K&P Studio’s ©

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you