__MAIN_TEXT__

Page 1

JU

BI L

EU M

ED

IT I

E!

TOTAALADVIES • KLANT AAN HET WOORD • NIEUWBOUW

Vermeulen_MC 21082018.indd 1

23-08-18 09:37


TE HUUR: SAFELOKETTEN Bewaart u uw bezittingen en/of waardevolle spullen liever niet thuis? Huur een kluisje.

vanaf

4,T9W5 â‚Ź r1/ 1 incl. B

per jaa

Kijk op www.dezeeuwschekluis.nl Stichting de Zeeuwsche Kluis Herengracht 7 - 4531 GM Terneuzen Tel. 0115 69 40 90 - info@dezeeuwschekluis.nl

BEWEEGPROGRAMMA VOOR SENIOREN

Gezond en actief blijven zonder al te veel tijd te investeren!

WAAROM DIT PROGRAMMA? Hoe fitter u bent, hoe meer u kunt genieten van het leven. Sporten heeft op oudere leeftijd bijzonder gunstige effecten op de algehele gezondheid. Uw conditie verbetert en uw spieren worden sterker gemaakt waardoor u soepeler kunt bewegen.

WAT IS HET PROGRAMMA? Sporten op de Milon Cirkel, is veilig en vertrouwd sporten in 35 minuten: 1. Meer energie, fitter en vitaler 2. Slechts 2x per 10 dagen bewegen 3. Slechts 35 minuten per keer 4. Persoonlijke begeleiding van coach 5. Veilig en vertrouwd 6. Eenvoudig voor optimaal resultaat

N

6 WEKE

ACT I E

BEGELEIDING Onze begeleiders staan voor u klaar om u tijdens het beweegprogramma te helpen. Zo weet u zeker dat u ons beweegprogramma op een eenvoudige en verantwoordelijke manier kunt volgen. VEEL GEZELLIGHEID Met sporten bij Sportcentrum Delta verbetert niet alleen uw lichamelijke gesteldheid. U maakt ook nieuwe contacten! Onze sporters drinken na de sportles vaak samen gezellig nog een kopje koffie of thee.

Vermeulen_MC 21082018.indd 2

NEEM NU DEZE GEZONDE STAP EN MELD U AAN! Terneuzen: tel. 0115-620743 of Hulst: tel. 0114-320397 Voordat u aanmelding definitief is, nemen we het programma graag met u door.

23-08-18 09:37


20 JAAR JUBILEUM BIJ VERMEULEN MAKELAARDIJ & FINANCE Met trots presenteren wij u het jubileum magazine van Vermeulen Makelaardij & Finance, waar ons team met veel enthousiasme aan heeft gewerkt. Wij kijken terug op 20 jaar werkzaam in de regio. Het begon allemaal in 1998, toen het makelen hoofdzakelijk bestond uit; een bord “te koop” in de tuin plaatsen en een advertentie zetten in de Woningkrant via Ben Snelleman. Vandaag de dag zijn wij als makelaars meer een “Matchmaker” geworden. De woningmarkt is inmiddels verandert in een echte verkopers- markt. U leest hier in het magazine, dat als u gebruikt maakt van ons Totaaladvies, dit van grote toegevoegde waarde kan zijn in een markt waar snel geschakeld dient te worden. Een snelle en goede match maken voor u als klant is dan ook ons streven. Onze klanten vertellen hier zelf enthousiast wat hun ervaring is met onze dienstverlening.

“Als u gebruikt maakt van ons Totaaladvies, dit van grote toegevoegde waarde kan zijn in een markt waar snel geschakeld dient te worden.”

De afdelingen Makelaardij en Finance zijn de afgelopen jaren uitgebreid met de Zeeuwsche Kluis. Dit blijkt een echte toegevoegde waarde voor klanten die hun waardevolle spullen liever niet thuis bewaren. Recentelijk is onze dienstverlening uitgebreid met diverse nieuwbouw projecten. Dit resulteert voor de klant in een nog groter en beter aanbod dan men al van ons gewend was. Het Bastion is momenteel in aanbouw, de laatste appartementen zijn nog beschikbaar! Het prestigieuze project “ De Kampanje” is volop in ontwikkeling. Een markante ontwikkeling waar ook de Bibliotheek van Terneuzen zal worden gevestigd. U kunt zich hiervoor al inschrijven zodat u tijdig wordt geïnformeerd over aankoop mogelijkheden. Het komende jaar zult u regelmatig kunnen profiteren van ons 20 jarig jubileum door de diverse acties die wij naar buiten brengen. Houdt u ons dus in de gaten de komende maanden. Wij danken iedereen voor het mogelijk maken van deze jubileum editie. Het team van Vermeulen Makelaardij & Finance wenst u veel lees plezier. INGMAR VERMEULEN

Vermeulen_MC 21082018.indd 3

VERMEULEN MAKELAARDIJ & FINANCE Herengracht 7, Terneuzen tel. 0115 - 69 40 90 www.vermeulen-makelaardij.nl info@vermeulen-makelaardij.nl

23-08-18 09:37


Of het nu gaat om trouwen, samenwonen, het (ver)kopen van een woning, een aandelenoverdracht of het opmaken van een testament, bij Verhaegen & Peijnenburg Netwerk Notarissen staan wij voor u klaar op belangrijke momenten in uw leven. Wij denken met u mee en adviseren in heldere taal. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om uw vraag te bespreken. Tevens Estate Planners en Agrarisch Specialisten

Markt 23, 4515 BB IJzendijke T + 31 (0)117 30 15 58 info@venpnotarissen.nl www.venpnotarissen.nl

meer dan zomaar een projectinrichter Van Cittersweg 2a-4 4341 RC Arnemuiden Tel: 0118616390

Vermeulen_MC 21082018.indd 4

www.projectinrichtinglavoir.nl info@projectinrichtinglavoir.nl

23-08-18 09:37


TOTAALADVIES: CONCEPT ONTZORGT VOLLEDIG Een woning kopen en/of verkopen, het zijn belangrijke beslissingen in een mensenleven. Een woning kopen is één, financieren is twee. Vermeulen Makelaardij & Finance in Terneuzen heeft hiervoor het Totaaladvies ontwikkeld, gericht op het volledig ontzorgen van de klant. Het is opgebouwd uit een aantal logische stappen. Ingmar Vermeulen: “We hebben daarvoor alle expertise in huis, zowel op het gebied van makelaardij als hypotheekadvisering en verzekeringen.’’ Ingmar Vermeulen verduidelijkt het begrip ontzorgen. “Wij verstaan daar een gelukkige klant onder die zonder zorgen en met een heel fijn gevoel een nieuwe woning koopt en daar een goede begeleiding bij krijgt. De zakelijke afwikkeling regelen wij, zodat u zich kunt richten op andere dingen zoals de inrichting van uw nieuwe woning. U heeft voor dat hele traject één aanspreekpunt en hoeft niet naar vele verschillende partijen te bellen. Wij zorgen dat afspraken geregeld worden en de planning in de gaten wordt gehouden.’’

“Opdrachtgevers hebben één aanspreekpunt: men hoeft niet naar vele verschillende partijen te bellen. Vermeulen regelt alles.”

Het Totaaladvies van Vermeulen Makelaardij & Finance omvat een aantal stappen: kennismaking, financiële inventarisatie, de verkoopbeslissing betreffende de eigen woning na een compleet advies, het opstellen van het verkoopdossier en aankoopdossier, het opstellen van een (voorlopige) koopakte als een koper is gevonden, begeleiding bij aankoop van de nieuwe woning, hypotheek- en verzekeringsadvies en de gang naar de notaris. Maakt u gebruik van het Totaaladvies krijgt u een interessante korting op de tarieven.

Vermeulen_MC 21082018.indd 5

23-08-18 09:38


ONTSPANNENDE EN KLACHTGERICHTE MASSAGES

Mobielvriendelijke websites Zoekmachine optimalisatie

Isabellaweg 16, 4515 SG IJzendijke Tel: +31 (0)117 – 700 525 E-mail: info@pure-massages.nl Web: www.pure-massages.nl

Vermeulen_MC 21082018.indd 6

Online adverteren Google & Social Media

+31681776827 | info@jk-media.nl | www.jk-media.nl

23-08-18 09:38


UW WONING VERKOPEN? VERMEULEN MAKELAARDIJ! Uw huis te koop zetten is een grote stap. Vermeulen Makelaardij helpt u bij het in de markt zetten van uw woning. Men heeft veel ervaring in het op de juiste manier aanbieden van uw woning en in het bepalen van een reële vraagprijs. Aan de hand van de actuele situatie op de huizenmarkt krijgt de klant een realistisch advies over alle mogelijkheden.

“Met enthousiasme, gedrevenheid en kennis van zaken zet het team zich in voor de klanten. De persoonlijke aanpak werkt!”

Het team van Vermeulen staat onder leiding van NVM-makelaar Ingmar Vermeulen. Samen met de assistent-makelaar Djalisa de Waal staat men garant voor een perfecte service. Als Zeeuws-Vlamingen kennen ze de streek door en door. Een niet te onderschatten pluspunt in een woningmarkt waar ‘ons kent ons’ nog steeds een factor van betekenis is. Vermeulen is een full service-makelaar die werkt volgens een helder stappenplan. Met enthousiasme, gedrevenheid en kennis van zaken zet het team zich in voor de klanten. De persoonlijke aanpak werkt! Het servicepakket is bijzonder breed en omvat onder andere de waardebepaling van uw huis, het begeleiden van bezichtigingen door mogelijke kopers, prijsonderhandelingen, het opstellen van een koopovereenkomst, de eindinspectie en het afronden van de verkoop bij de notaris. Wie z’n woning wil verkopen wil gezien worden. Daar zorgt Vermeulen voor. Naast de eigen website (www.vermeulen-makelaardij.nl) worden de woningen geplaatst op Funda, social media en in regionale uitgaves. Ook Vlamingen worden bereikt! Behalve voor de bemiddeling bij de aan- of verkoop van een woning kan men bij Vermeulen terecht voor taxaties.

Vermeulen_MC 21082018.indd 7

23-08-18 09:38


DE NIEUWE VOLVO XC40 NU IN DE SHOWROOM Maak uw eigen statement met de nieuwe Volvo XC40. Een urban XC die royale afmetingen samenbrengt in gedurfd, Scandinavisch design. Door de strakke lijnen van het interieur gaat uw aandacht meteen uit naar de prachtige details. De intuïtieve technologie is er om uw leven makkelijker te maken. Het standaard 9” touch screen bedient u net zo eenvoudig als uw smartphone. En de Volvo On Call-app is uw digitale sleutel tot een serie slimme toepassingen. De wendbaarheid en het soepele rijgedrag zorgen bij elke rit voor een glimlach op uw gezicht. Niet voor niets is de nieuwe Volvo XC40 verkozen tot ‘Auto van het Jaar 2018’! VOLVO XC40 VANAF € 39.975 | LEASE VANAF € 529 P.M. KOM SNEL LANGS VOOR EEN PROEFRIT

2 0 18

Volvo XC40 vanaf € 39.975 (consumentenadviesprijs) of € 38.995 (fiscale waarde). Lease vanaf € 529 p.m., excl. btw en brandstof, o.b.v. Full Operational Lease, 60 mnd, 15.000 km p.j., Volvo Car Lease: 020-65 873 10 (kantooruren). Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg voor meer informatie de verkoopvoorwaarden op www.volvocars.nl. Gem. verbruik: 4,8 – 7,2 l/100 km (20,8 - 13,9 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 127 - 168 g/km.

CAPPENDIJK AUTO’S TERNEUZEN B.V. - Mr. F.J. Haarmanweg 49 TERNEUZEN - 0115 697455

R. Simons Taxaties Churchilllaan 692 4532 JB Terneuzen Tel 0115 69 50 15 Mobiel 06 53 35 79 42 rsimons@zeelandnet.nl

Spoorweg 13 te Hulst T 0114-312821 E info@notarisvangoethem.nl I www.notarisvangoethem.nl

Vermeulen_MC 21082018.indd 8

23-08-18 09:38


HYPOTHEEK NODIG? VERMEULEN FINANCE LEVERT MAATWERK Vermeulen Makelaardij & Finance weet de weg naar een passende hypotheek. Zodra een nieuwe woning is gevonden komt Annelies de Vos in beeld. Zij is Erkend Hypotheekadviseur. Annelies de Vos zorgt voor een goed onderbouwd hypotheekadvies. De wet- en regelgeving inzake hypotheken is de voorbije jaren behoorlijk veranderd. Hypotheekadviseur Annelies de Vos van Vermeulen Finance heeft deze goed in beeld. Periodiek gaat ze daarvoor op cursus, vertelt ze. “Er valt nog steeds genoeg te kiezen”, benadrukt Annelies. De hypotheekadviseur van Vermeulen Finance geeft u o.a. uitleg over de verschillen tussen een lineaire en annuïtaire hypotheek, de Nationale Hypotheek Garantie, het maximale leenbedrag en de looptijd. Zaken waar u niet dagelijks mee te maken heeft. Annelies: ,,Op internet circuleren rekentools. Je vult wat gegevens in en hup daar is het leenbedrag. Was het maar zo eenvoudig. De persoonlijke situatie van de aanvrager kan verschillen. Denk aan het financiële verleden, een scheiding, enzovoort.”

“Een persoonlijk, passend advies voor iedere klant”

Erkend Hypotheekadviseur Annelies de Vos rekent graag uw mogelijkheden voor u uit, zodat u een persoonlijk, passend advies krijgt! U kunt bij Vermeulen Finance tevens uw schadeverzekeringen regelen. Annelies de Vos: “Ook hier vergelijken we onafhankelijk, verschillende verzekeraars voor u, op prijs, maar zeker op dekking. Schade kan grote financiële gevolgen hebben. Dan ben je blij met een goede dekking. We gaan enkel voor maatwerk.”

Vermeulen_MC 21082018.indd 9

23-08-18 09:38


TOTAALADVIES STAPPENPLAN

1.

Vermeulen Makelaardij & Finance heeft als compleet onafhankelijk kantoor een unieke verkoopmethode ontwikkeld waarmee snel de gewenste verkoop kan worden gerealiseerd, het totaaladvies. Jarenlange ervaring en een uitstekende kennis van de regionale markt zijn daarbij doorslaggevend. Het totaaladvies bestaat uit een aantal stappen.

8.

Kennismaking en een persoonlijk gesprek. Met makelaar Ingmar Vermeulen worden uw wensen goed doorgesproken zodat er gewerkt kan worden vanuit een vertrouwensrelatie met als logisch gevolg een waardebepaling van de woning.

2.

Ingmar Vermeulen

Hypotheekadvies. Naast het begeleiden van de aankoop en/of verkoop van uw woning helpt onze erkend hypotheekadviseur u bij alle financiĂŤle zaken rondom de woning. Doordat wij onafhankelijk zijn heeft u keus uit vrijwel alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een passend advies in uw situatie.

7.

FinanciĂŤle inven Wat zijn de financ volgen van de woning? Daarbij huidige woonsitua de inbreng van eig delen van groot

Annelies d

Aankoopbegeleiding. Wij begeleiden u bij de woning. De onderhandelingen met de verk diens vertegenwoordiger) zijn erop gericht o mogelijke prijs te realiseren. Tevens stellen wi voor u op en dragen zorg voor de onderteken

5. MEER INFORMATIE Wilt u vrijblijvend meer informatie over wat Vermeulen Makelaardij & Finance voor u kan betekenen, aarzel dan niet en bel ons op 0115694090. Ook wanneer u een offerte heeft ontvangen en een second opinion wilt helpen wij u graag!

Vermeulen_MC 21082018.indd 10

9.

Verzekeringsadvies. Ook hierbij wordt niets aan het toeval overgelaten. Aanbiedingen en contracten worden minutieus bekeken en pas daarna voorgelegd aan de klanten, ook in het geval van verzekeringen. Zo volgen er geen aangename verrassingen achteraf of wanneer zich onverhoopte calamiteiten voordoen.

Anouk Molewijk

10.

Eindinspectie. Voor de ga het officieel bevestigen va zowel bij een aan- als verk van de woning gedaan. Af worden door ons verzorgd

23-08-18 09:38


ële inventarisatie. n de financiële gevan de nieuwe ? Daarbij is uw woonsituatie en reng van eigen midvan groot belang.

3.

Verkoopbeslissing over uw eigen woning. U beslist na een compleet advies waarbij alle plussen en minnen goed worden afgewogen.

nnelies de Vos

eiden u bij de aankoop van uw met de verkopende partij (of op gericht om voor u de best ns stellen wij de overeenkomst e ondertekening.

5.

6.

4.

Voorlopige koopakte. Is uw woning verkocht? Dan leggen we dit voor u vast in een (voorlopige) koopakte welke ondertekend wordt door beide partijen.

Het opstellen van een verkoopdossier. Daarbij is aandacht voor belangrijke punten zoals het huis in optimale verkoopstaat brengen, de commerciële presentatie op Funda.nl, social media en in bladen, een professionele fotoshoot en het verzorgen van bezichtigingen.

VERKOCHT

Aankoopdossier opstarten. Wij maken een profiel van de eventueel te kopen woning. Tevens bekijken we het totale aanbod in de regio dat voldoet aan uw wensen. Dit aanbod wordt continu vernieuwd. Ook voeren wij voor u een zoekopdracht in waarbij u direct via mail op de hoogte bent van het nieuwste aanbod.

. Voor de gang naar de notaris voor evestigen van de contracten wordt aan- als verkoop eerst een inspectie g gedaan. Afspraken met de notaris ons verzorgd.

Vermeulen_MC 21082018.indd 11

Djalisa de Waal

11.

Nazorg. Omdat wij het zeer belangrijk vinden dat u ook na onze dienstverlening op de hoogte blijft van de ontwikkelingen wordt u na een jaar uitgenodigd voor een servicegesprek. Hierbij kijken we samen naar uw huidige hypotheek, verzekeringen en ons totaaladvies.

Resultaat: uiterst tevreden klant

23-08-18 09:38


TOTAAL LEVERANCIER VAN NETWERKEN COMPUTERS SERVERS PRINTERS DIGIBORDEN

Drieschouwen Zuid 8 AXEL

SYSTEEMBEHEER CONSULTANCY TELEFONIE INTERNET WEBSITES

0115 533000

Onroerend goed Onroerend goed Onroerend goed Ondernemingsrecht Ondernemingsrecht Ondernemingsrecht (ondernemings)recht Agrarisch Agrarisch (ondernemings)recht Agrarisch (ondernemings)recht Familierecht Familierecht Familierecht Estate planning Estate planning Estate planning

meer breedte, meer diepte meer breedte, meer diepte meer breedte, meer diepte

www.pluym.com

Claushof 2 | 4532 BB Terneuzen | T 0115 61 79 77 | axentnotarissen.nl

Claushof 2 | 4532 BB Terneuzen | T 0115 61 79 77 | axentnotarissen.nl Claushof 2 | 4532 BB Terneuzen | T 0115 61 79 77 | axentnotarissen.nl

Ook voor totaalinrichting zijn we er voor u!

Nieuwendijk 89 Axel, Zeeuws-Vlaanderen

Ook op zondag geopend van 12:00-18:00

Woonstoffering en Siematic

+31 (0)115-562010, pot.nl

15.000 m2 design & topmerken

Keukenstudio op de 1e verdieping

Vermeulen_MC 21082018.indd 12

23-08-18 09:38


KLANTEN AAN HET WOORD: CHRIS & FEMKE DE CAESEMAEKER “Ik ken Ingmar al twintig jaar via de tennis, dus voor mij was het een logische stap om een paar jaar geleden naar hem te gaan toen we ons huis wilden verkopen”, begint Chris De Caesemaeker. “We wilden in Axel verhuizen naar een nieuwere woning met een grotere tuin in een kindvriendelijke buurt. Maar eerst wilden we ons eigen huis verkocht hebben.” Chris en Femke De Caesemaeker kozen voor het totaalpakket van Vermeulen Makelaardij & Finance.

“Annelies kende de mogelijkheden in de markt en heeft slimme combinaties gemaakt” De woningmarkt was toen nog vrij rustig. Chris: “Het duurde even voordat het huis verkocht was. Maar bij onze tweede deelname aan de Open Huizen Route was het raak. Het ging allemaal heel soepel en snel. Bij de zoektocht naar de nieuwe woning vroegen we Ingmar om ons daarbij te begeleiden.” Dan nog de financiering. “We kozen voor Vermeulen Makelaardij & Finance vanwege de persoonlijke aandacht en het interessante totaalpakket dat ze bieden. Annelies kende de mogelijkheden in de markt en heeft slimme combinaties gemaakt.”

KLANTEN AAN HET WOORD: HANS & INA DE JONG “Twee jaar geleden ontmoetten we Ingmar Vermeulen voor het eerst toen hij het appartement van mijn moeder verkocht”, blikt Ina de Jong terug. “Hij vroeg toen al of wij verhuisplannen hadden. Maar dat was toen voor ons nog net iets te vroeg. Een jaar later begonnen we serieus te zoeken. We zijn namelijk al in de zeventig en hebben een vrijstaande woning met twee verdiepingen en een tuin. Nu zijn we gelukkig nog goed, maar je merkt toch dat het allemaal niet meer zo gemakkelijk gaat.” Hans en Ina de Jong kochten een appartement in Het Bastion in het centrum van Terneuzen. Ingmar Vermeulen was de verkopend makelaar.

“Andere makelaars hebben we niet overwogen, want wat goed is, is gewoon goed.” De verkoop van hun huis gunden ze aan makelaardij Vermeulen. “Andere makelaars hebben we niet overwogen, want wat goed is, is gewoon goed. En dat bleek ook, want vier weken later was ons huis verkocht. Het was ook gemakkelijk dat we het financiële gedeelte bij de afdeling Finance konden regelen”, aldus Hans de Jong.

Vermeulen_MC 21082018.indd 13

23-08-18 09:38


logus.nl

Vermeulen_MC 21082018.indd 14

23-08-18 09:38


ACTIEF IN DE REGIO, EEN BETROKKEN SPONSOR Terneuzen is een actieve hockeyclub, MHC Olympia, rijk. “Het is een kleine vereniging. Dat heeft z’n voor- en nadelen”, zegt Olympia-coach en vrijwilliger Robert van der Peijl. De hockeycoaches moeten uit een kleine vijver vissen. Desondanks worden er mooie sportieve resultaten neergezet door de competitieteams. Vermeulen Makelaardij & Finance is algemeen sponsor, de jongens B1 spelen in shirts van Vermeulen Makelaardij & Finance

EMM oftewel Eendracht Maakt Macht is één van de oudste gymnastiekverenigingen van de streek. De Terneuzense club bestaat al ruim 85 jaar. Vermeulen Makelaardij & Finance is mede-sponsor van de B- en C-selectie, waarvan Jessica Pijpelink de trainster is. “Hun steun waarderen we zeer”, vertelt Jessica. EMM beschikt over twee eigen gymzalen in ‘Petrus Hondius’ aan de Zuidlandstraat.

Robert van der Peijl MHC Olympia

Jessica Pijpelink & Mayke de Vos EMM

Erik Bastiaansen, een getalenteerde snowboarder uit Terneuzen, heeft een droom waaraan hij keihard werkt. In het jaar 2022 hoopt hij deel te nemen aan de Olympische Winterspelen in China op het onderdeel slope style, een acrobatische variant van snowboarden. Vermeulen Makelaardij & Finance is één van de Zeeuws-Vlaamse bedrijven die hem financieel steunt om die droom te verwezenlijken.

Erik Bastiaansen Snowboarder

Vermeulen_MC 21082018.indd 15

Opnieuw kwam de Heren 1 van TC Animo, waaraan Vermeulen Makelaardij & Finance z’n naam heeft verbonden als kledingsponsor, als winnaar uit de bus van de Zeeuwse voorjaarscompetitie. Een prestatie van formaat van Kevin de Rooij, Jeroen Alliët, Ruud Martens en Bjarne van der Herten. Naast kledingsponsor is Vermeulen tevens algemeen sponsor van TC Animo.

Kevin de Rooij TC Animo

23-08-18 09:38


10 % van ware grootte Nieuwbouw in Zeeuws-Vlaanderen

Wonen wordt genieten!

Aannemersbedrijf Van der Poel

AXEL Zomerlust

10 % van ware grootte

TERNEUZEN De Sluiswachter

TERNEUZEN Lievenspolder

maatwerk in BOUW & ONTWIKKELING Kijk voor meer informatie over onze projecten op de website!

HULST De Brouwerij

CADZAND Strandresidentie

Aannemersbedrijf Van der Poel •• 0115 677 500 •• www.vanderpoelterneuzen.nl •• info@poelbv.nl

www. VGarchitecten.nl +31 (0) 115 45 14 61 Oostkade 31 4551 CM Sas van Gent

Met veel plezier werken wij samen met Vermeulen Makelaardij aan De Kampanje

Vermeulen_MC 21082018.indd 16

(oplevering 2020)

Het Bastion

(oplevering 2019)

23-08-18 09:38


De Kampanje op de Kop van de Noordstraat in Terneuzen wordt een hotspot in de stad. Aannemersbedrijf Van der Poel en Vermeulen Makelaardij & Finance gaan de uitdaging aan. VG Architecten ontwierp het beeldbepalende gebouw.

Kees de Regt directeur Van der Poel: ‘Het wordt een nieuw icoon van Terneuzen’. Met de realisatie van De Kampanje op de kop van de Noordstraat in Terneuzen gaat voor de gemeente Terneuzen een lang gekoesterde wens in vervulling. Het appartementencomplex gaat de verbinding vormen tussen de Noordstraatpromenade, één van de poorten naar het winkelhart van Terneuzen, en het nieuwe Kennedy Retailpark en andere winkels aan de Kennedylaan/ Schuttershof. “Voor de stadsontwikkeling is het een belangrijke stap voorwaarts. Je krijgt een prachtige looplijn’’, zegt Kees de Regt, directeur van aannemersbedrijf Van der Poel. “Het wordt een nieuwe icoon van Terneuzen’’, voorspelt hij.

Vermeulen_MC 21082018.indd 17

Dennis van Leeuwen architect: ‘De Kampanje laat zien waar Terneuzen voor staat’. Een gebouw ontwerpen op de kop van de Noordstraat in Terneuzen was een uitdaging die Dennis van Leeuwen van VG Architecten uit Sas van Gent graag aanging. De Kampanje - stoer, maritiem - laat zien waar Terneuzen voor staat, aldus Dennis. Van een afstand doet het ontwerp van het wooncomplex - beneden komt de bieb en een horecagelegenheid - denken aan een VOC-schip. De naam verwijst naar een oude scheepsterm. Het verhoogde kampanjedek achterop het schip deed dienst als uitkijk- en commandopost. Dennis van Leeuwen, een Terneuzenaar, is trots dat hij dit gebouw mocht ontwerpen. “Die plek was velen jarenlang een doorn in het oog.”

T? nl C rdij. JE laa Omake PRenT eul DIverm IN n@ E cte SSproje REn via TEf u i INSchrij

IN ONTWIKKELING: DE KAMPANJE

Rudi Crombeen Bibliotheekdirecteur: ‘Ik kijk uit naar de verhuizing’. De bibliotheek in Terneuzen gaat verhuizen. Het is nog niet voor nu. Bibliotheekdirecteur Rudi Crombeen hoopt dat over ruim twee jaar, in de zomer van 2020, de verhuisdozen kunnen worden gepakt. Dan neemt de bieb haar intrek in De Kampanje op de kop van de Noordstraat. De bibliotheek komt op de begane grond van het beeld-

bepalende appartementengebouw, samen met een horecaetablissement, overigens wel van elkaar gescheiden. Het plein voor de bieb wordt een nieuwe ontmoetingsplek in de stad. “De voorbije jaren is de functie van de bibliotheek veranderd. Men leest in de bieb op z’n gemak een krantje, babbelt wat en er wordt ook geïnternet. Daar zijn we straks helemaal op ingericht”, aldus Rudi Crombeen.

23-08-18 09:39


KWALITEIT IS ONZE BASIS!

Nieuwe Kraayertsedijk 37 4458 NK ’s-Heer Arendskerke Tel.: 0113 -61 55 00 www.fraanje.com info@fraanje.com

Utiliteitsbouw RiantHuis| particuliere woningbouw Verbouwen & restylen 24-uurs service en verzekeringswerk

Dichtbij en betrokken • Deskundig en ervaren • Persoonlijke service

Waterfront 392 Terneuzen - tel. 0115 648 561 - www.aavanderstaal.nl

Vermeulen_MC 21082018.indd 18

23-08-18 09:39


NIEUWBOUW: HET BASTION

In aanwezigheid van de kopers en andere genodigden werd op 4 juli het officiële startsein gegeven voor de bouw van Het Bastion, een wooncomplex met 37 gerieflijke koopappartementen in het hart van Terneuzen. Projectontwikkelaar Toon de Koning van Interesting Vastgoed, de ontwikkelaar van het plan, wethouder Frank van Hulle van Terneuzen en Martijn van Sabben, directeur van aannemingsbedrijf Fraanje, drukten gezamenlijk op de rode startknop. Het was ook een feestelijk moment voor het team van Vermeulen Makelaardij & Finance.

Martijn van Sabben directeur Fraanje: ‘Het is een prachtopdracht voor ons’. Het voormalig CZ-gebouw aan de Oostkant in Terneuzen, vlakbij de Oostkolk en Herengracht, maakt plaats voor een prachtig appartementencomplex, Het Bastion. De bouw is gegund aan aannemingsbedrijf Fraanje uit ‘s-Heer Arendskerke. “Het is een prachtopdracht voor ons”, zegt Fraanje-directeur Martijn van Sabben. Hij is zeer te spreken over de samenwerking met VG Architecten. “Het ontwerp en de constructie zijn in één hand. De bouwkundige plattegronden en constructieplattegronden matchen. Dat werkt prettig.”

Vermeulen_MC 21082018.indd 19

Waal 12: interieuradvies Het Bastion. Kopers van een appartement in Het Bastion in Terneuzen die gebruik maken van het Totaaladvies van Vermeulen Makelaardij & Finance worden extra blij gemaakt met een gratis interieuradvies van Christel en Armand van Waal12. Christel: “Mensen vinden het wat lastig om over hun interieur na te denken terwijl het appartement nog niet gebouwd is. Daarom maken we 3D-tekeningen met de meubels, verschillende stoffen en kleuren erin verwerkt.” Armand vult aan: “We gaan eerst bij de mensen thuis op bezoek. Het is belangrijk om goed te luisteren, want zíj moeten er blij van worden.”

Accountskantoor AA van der Staal: aanspreekpunt Vereniging van Eigenaren van Het Bastion. Art van der Staal van Accountskantoor AA van der Staal in Terneuzen begeleidt de Vereniging van Eigenaren (VvE) van appartementencomplex Het Bastion in Terneuzen. Hij is niet

enkel nauw betrokken bij de oprichting van de vereniging maar is ook daarna het aanspreekpunt voor de appartementseigenaren. Het gaat dan om jaarlijks terugkerende zaken als het opstellen van de begroting en het onderhoudsplan. Ook met eventuele klachten kan men terecht bij VvE-ondersteuner Art van der Staal.

23-08-18 09:39


3377 KOOP AAPPARKTOOP PEPARTEE-M NNTKEON 3 ME7 TENOP APPART MENTENE-

T S T A A L E D U N P S O T O A K A L P NCUHDIKEBARE T KOO E B RAEE IKEBELAN SNCUTHE ES T B TS N A T D M R A O P N P E KO A T MBEANRE THEIK PEASR AP C B N APPARTEMENTE

BOUW GESTART! BOUW GESTART!

Het Het Bastion, Bastion, de de plek plek waar waar alles alles samenkomt. samenkomt. Aan de oostzijde van het hart van de stoere stad Terneuzen staat iets Aan de oostzijde van het van dewaar stoere stad Terneuzen staat iets Het Bastion, dehart plek alles samenkomt. interessants te gebeuren: hier verrijst het Bastion, een aantrekkelijk

BOUW GESTART!

interessants te gebeuren: hier verrijst het Bastion, een aantrekkelijk woongebouw met 37 stijlvolle koopappartementen. In het Bastion komt alles Aan de oostzijde hart van de stoere stad Terneuzen staat iets woongebouw metvan 37 het stijlvolle koopappartementen. In het Bastion komt alles samen. Rust, ruimte en licht ontmoeten water, natuur, recreatie, cultuur en interessants gebeuren: hier verrijst het Bastion, een recreatie, aantrekkelijk samen. Rust,te ruimte en licht ontmoeten water, natuur, cultuur en bourgondische gezelligheid. Geniet vanaf uw ruime balkon van het uitzicht woongebouw met 37 stijlvolleGeniet koopappartementen. het Bastion alles bourgondische gezelligheid. vanaf uw ruime In balkon van hetkomt uitzicht dat reikt van de Herengracht aan uw voeten tot de Westerschelde. samen. ruimte en licht ontmoeten water, recreatie, cultuur en dat reiktRust, van de Herengracht aan uw voeten tot natuur, de Westerschelde. bourgondische gezelligheid. Geniet vanaf uw ruime balkon van het uitzicht dat reikt van de Herengracht aan uw voeten tot de Westerschelde.

ONTWIKKELING ONTWIKKELING

UITVOERING UITVOERING

INFO VERKOOP INFO VERKOOP

ONTWIKKELING

UITVOERING

INFO VERKOOP

telefoon: 0115 694090 telefoon: 0115 694090 www.vermeulen-makelaardij.nl www.vermeulen-makelaardij.nl telefoon: 0115 694090 www.vermeulen-makelaardij.nl

618.072 Interesting Vastgoed adv Vermeulen_MC 21082018.indd 20 Het Bastion 210x280mm_WT3.indd 1

• 37 koopappartementen verdeeld over • 37 koopappartementen verdeeld over 2 blokken (A en B) 2 blokken (A en B) • en 3-kamer appartementen • 2-kamer 37 koopappartementen verdeeld over • 2-kamer en 3-kamer appartementen 2 , 93,5 m2 en 95 m2 • Woonoppervlaktes 50 m 2 blokken (A en B) • Woonoppervlaktes 50 m2, 93,5 m2 en 95 m2 • 2-kamer en 3-kamer appartementen • Woonoppervlaktes 50 m2, 93,5 m2 en 95 m2

16-05-18 23-08-1811:58 09:39

Profile for Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad

Vermeulen Makelaardij & Finance  

20 jarig jubileum magzine

Vermeulen Makelaardij & Finance  

20 jarig jubileum magzine

Profile for kellyvw
Advertisement